30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

ben hukuk alanı yaptım,diğer alanları bilmiyorum ama çalışılırsa yapılır,neden olmasın ki.

Hıım anladım :) güzelmiş mesleğin :)

değilim canım,uzman yardımcısıyım.hukuk mezunuyum.

canım umudunu yitirme benim de matematik temelim yok ama birkaç konu çalıştım hepsine bakamadım - elimden geldiğince bildiğim kadar çözdüm sen de yaparsın merak etme

hepinize teşekkür ederim desteğiniz ve yardımınız için reelde olsa bukadar dostluk kurabilir insan hepinizi çok merak ediyorum en azındaan albüm yapın güzel yüzünüzü göreyim

[video=dailymotion;xzq1ph]http://www.dailymotion.com/video/xzq1ph_mabel-matiz-matizin-sarkisi_music[/video]

güzelmiş şarkı,şimdi dinledim,ben de beğendim bombacı sultan

hepinize teşekkür ederim desteğiniz ve yardımınız için reelde olsa bukadar dostluk kurabilir insan hepinizi çok merak ediyorum en azındaan albüm yapın güzel yüzünüzü göreyim

bugün daha sakin gördüm seni seni de limonla beraber çok merak ediyoruz

siz kendinizi göstermeye söz verin ben yüklerim resim aslında daha önce yükledim çok defa siz görmediniz
neden limonla sen gene ne var aranızda benim bilmediğim:26:

takılıyoruz sana kızım,senin bize takıldığın gibi görmedik seni,çok defa yüklediysen bir defa daha yükleyebilirsin herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…