- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.881
Güanaydınlar kendimi gezmelre vermekten suyu sılılmış limona döndüm ya
Seviyorım sizleri ben yeahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın Limonata ...Söyleye söyleye limonata yaptım seni
Günaydınlar artık çeyizimde bir güzellik daha var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=668709&page=33
Havalar ısındı ve öğrenciler zıvanadan çıktı. Yoruldum kavgalardan ya :-(
Benim hiç çeyizim olmadı ki
Benim hiç çeyizim olmadı ki
ısınmadı ki limonata bildiğin soğukgünaydın cici kızlar
Daha güzelleri senin olsun canım
benim de var öyle bir köşede bekliyor beni... Bende diyorum daha çok bekleyceksin çeyizcim. Görünürdü bir damat göz kırpmıyor ki.. kırpsada daha bir sene olmaz .. yada daha çok var ... her sene yazın olsa derdim .. ama şimdi daha çok var .. diyorum.
Güanaydınlar kendimi gezmelre vermekten suyu sılılmış limona döndüm ya
o temizlik lazım da korkun ne???İyi bi bahar temizliği şart.erkeklerin hepsinden korkuyorum. Var bi korku.
Günaydın limonataaaaaGüanaydınlar kendimi gezmelre vermekten suyu sılılmış limona döndüm ya
Ben de topiğe ilk girince onu fark ettim yaa noldu üyelik iptali yapmış acaba yeni üyelik mi aldı nerelerde neden gitti? ay bir sürü soru yaaaaaaaa:44:alone da uı yazıyo neden ki bilen var mı
Güle güle iyi günlerde kullan ama çeyizini parça parça eklediysen hepsini görmek için tüm topiği gezmek lazım istersen hepsini ilk sayfada ilk mesajda toplayabilirsinGünaydınlar artık çeyizimde bir güzellik daha var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=668709&page=33
Benim de olmadıBenim hiç çeyizim olmadı ki
Günaydın petunyaısınmadı ki limonata bildiğin soğukgünaydın cici kızlar
Günaydın mavilimEvet petunya. Bildiğin soğuk :))
Monto oturuyorum iş yerinde
günaydın kızlar..
dün ben cok gerıldım ve gerıldıgım ıcın ıster ıstemez ısyan ettim artık adamıma.
dün bır arkadaşı ıle konuştuk okulda karşılaşıp ıkınızde dengesizsiniz..
o yogun oldugu ıcın nolursa olsun modunda takılıyor ,sen o bsy yapmadıgı ıcın sevdıgın halde gitmekten korkuyorsun.
burada senın hayatına bırısı gırse o depresyona girecek,orada o bırısıyle yaşamaya başlasa sen kafayı yıyeceksın serseri mayın gıbı olacaksın.ne halt yıyecegınıze karar verın ve yolunuza ya devam ya tamam diye devam edın dedi.onun bsy yapmaması ıle ılgılı benı bu kadar napcağımı bılememekle başbaşa bıraktıgı ıcın ılk kendıme kızdım sonrasında onu facede onlıne gördüm nasılsın dıye ılk yazdım sonra bıraz zaman geçmişti offline oldugunda ona isyan ettım senı özledim,senınle konuşmayı özledim bız boyle degıldık noldu dıye ıcımdekılerı bırbır yazdım ona ve kapattım.
8:05de görmüş ama hıc bsy yazmadı henuz.. bılmıyorum yazacakmı yada yazarsa ne yazacak.
her ortama gırıp cıkmış bırısı olupta benım oraya gıtmem ıcın allem edip kallem edip kandırmaya çalışmak yerıne akışına bıraktıgını farkettım hakıkaten hc korkmuyormu? hayatıma başkası gırmesınden ok sureklı çalışıyor bsy yapmıyor ama banada bsy yapmıyor anlamıyorum..
görüpte sessiz kalması bıle kötü yarın doğumgünüm bakalım en azından kutlayacakmı? ne ara bu noktaya geldık bunuda bılmıyorum. gerçekten dostken cok daha geyık yapıyorduk pfff.. ve neden benım hayatıma başka bırısı girmiyor bılmıyorum.. isyan mod on..
hepsi olur limonata inşallah zamanı geldiğinde
Daha güzelleri senin olsun canım
ısınmadı ki limonata bildiğin soğukgünaydın cici kızlar
Amin inşallah teşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsun[/B][/SIZE][/COLOR]
Güle güle iyi günlerde kullan ama çeyizini parça parça eklediysen hepsini görmek için tüm topiği gezmek lazım istersen hepsini ilk sayfada ilk mesajda toplayabilirsin
İnşallah canım ya kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?