- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.941
Biz de seni seviyoruz. Bu sabah iş yerinde gelirken aklıma geldin. İnanmazsın. :)
Güle güle kullan canım, iyi günlerde inşallah.
Çeyizlerim safran sarı sandık lekesi.
Birkaç dantel var çeyizimde. Annem yüzyıl önce yapmıştı. Geçen erkek kardeşime bir şeyler çıkarırken gördük. Sandık lekesi olmuş.
Bu şarkı bana gelsin. Zaten çok severim.
http://www.dailymotion.com/video/xi9ju9_gulben-ergen-sandik-lekesi-klip_music
İyi niyetli bir insan olduğun. Yüreğinin güzel olduğu. İnşallah her şey gönlünce olur.Kuzuu nası geldim neyim geldşiyi mi kötü mü
İyi niyetli bir insan olduğun. Yüreğinin güzel olduğu. İnşallah her şey gönlünce olur.
Sistem izin verdiği sürece beğeniyorum yorumları
Bence sevgi nefrete dönmez - dönüyorsa demek ki kişi ego tatminini karşı tarafa olan sevgisinin üstüne koyuyordur - gerçek sevgi her ne yaparsa yapsın ne kadar kızarsan kız bitmiyor - benim görüşüm bu yönde - kıskançlık duymam kimseye tabii her kızla vıcık vıcık olabileceği anlamına gelmez ama nerede nasıl hareket edeceğini biliyorsa kıskanmam
Ben yakınım Eskişehir'e ama nerede olduğumu bu platformda yazmak istemiyorum buluştuğumuzda söylerim :)
Demek ki o seni, onun seni özlediğin kadar özlememiş ya da fazla inatçı???:44:
Lily bu alınabilecek bi sorumlulyk değil. Ben alamam ex kpssde memleketimi yazacaktu yorum bile yapmadım. Hoş açılmadı ama yaz demem düşün aynı ülke. Bence adamın da almaması normal.
Exi nedeb mi özlüyorum. bişi kazım pc ile ilgili normalde arardım söylerdiya sevgilş olarak diik o benim ailem gibiydi ve en yakınım bunun eksikliği. Bizim yıl dönümüze az kaldı onun ruh hali :-(
Sen zaten belirtmişsin sorumluluk sahibi olduğunu benim dediğim sorumsuz kişilik yapısında olmasıydı yoksa şehir değiştirme olayı değil...bılmıyorum keske özlemediğini bilsem önüme bakardım
bırde limona katılıyorum bencede sorumluluk nerede o ınsanın yaşamk istediği,yapmak ıstedıgı sorumsuzluk değil.
ilgilenmez,aramaz-sormaz ,veya sevgılı olarak görevini yerıne getirmez anlarım ama karşındaki adam senın tercıhının ne oldguunu bılmıyor.
cok konuştuk bunları o gitmemi beklıyor ama ben gıdemıyorum.sevmemek degıl bızımkısı sudan cıkmış balık olmak hayatlarımıza farklı ınsanlarda alamamak bırde benım aıle olarak durumumum bıraz onlardan ıyı olması ve onun yaptıgı ,söyledıgı seylerı farkında olmadan arada laf sokuşturmam onu ürkütüyor.en basıtı ruscam antallya terk dedı yanı apaçisin ben oyle oldugunu bılmıyordum dedim derin sessizlik oldu.
ama adam herseyı kendısı tırnakları ıle yapan,sosyal bır cevresı olan bırısı ve sorumluluk alabilen emın ol ama düşündüğü bsyler var ve ne ben bılmıyorum.
biliyorum. takılıyorum ben size...
bu güzel yorumlarını da beğenemedimmmmmİyi niyetli bir insan olduğun. Yüreğinin güzel olduğu. İnşallah her şey gönlünce olur.
kendisi zaten güzel.kendısıde cok tatlı bence.emınım guzel seyler limonumuz ıcın olacak ileriki zamanda.
evet canım işine bak. Kafan dağılsın...neyse ben cok duygusal oldum işime dönüyim yoksa bırazdan burada ağlamaya başlayacagım öptüm sizi.
dadlum, iyiyiz allah'a şükür, sen nasılsın? Balayı ne zaman bitiyor? Ne zaman döneceksin? Her şey yolunda mı¿merhaba kızlar. Nasılsınız?
Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Keşke biraz bekleyip yazın gitseydiniz.Sevindim canım. :) Cumartesi dönüyoruz kısmetse. Burası çok yağmurlu. Otelden çıkamıyoruz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Merhaba kızlar. Nasılsınız?
Ağlama yaaaa üzme kendini hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah Rabbim gönlünü feraha çıkarsınneyse ben cok duygusal oldum işime dönüyim yoksa bırazdan burada ağlamaya başlayacagım öptüm sizi.
Hoşgeldin konu sahibesi yeni gelinMerhaba kızlar. Nasılsınız?
Çeyizlerim safran sarı sandık lekesi.
Birkaç dantel var çeyizimde. Annem yüzyıl önce yapmıştı. Geçen erkek kardeşime bir şeyler çıkarırken gördük. Sandık lekesi olmuş.
Bu şarkı bana gelsin. Zaten çok severim.
http://www.dailymotion.com/video/xi9ju9_gulben-ergen-sandik-lekesi-klip_music
Sevindim canım. :) Cumartesi dönüyoruz kısmetse. Burası çok yağmurlu. Otelden çıkamıyoruz.
Canım onun için PRO üye olman lazım. Kırmızıyız ya biz öyle işte...kızlar yazı ranginizi nasıl sabitliyor sunuz? her seferinde seçmek istemiyorum ben .
evet kesın buyuzden oda susuyor cunku cok zor ne o orada olabilir nede ben bılmıyorum hıcbırsey benı bu kadar zorlamamıştı.tekrar allak bullak oldum yeni türkünün sevgi özleyendir şarkısını da bana gönderen o gene sessiz kalanda o pff ve bız sevgılıydık benım bır süre kafamı dınlemem için cok kavga edıyoruz ve zamana bırakıp gidip gitmeme karar vermemide bekleyen o neden bu kadar saçma spaan durumdayız aklım almıyor.tek bıldıgım onunla konuşmayı cok özledim. bunu dıle getirdim gene sessiz kaldı pff
bılmıyorum keske özlemediğini bilsem önüme bakardım
bırde limona katılıyorum bencede sorumluluk nerede o ınsanın yaşamk istediği,yapmak ıstedıgı sorumsuzluk değil.
ilgilenmez,aramaz-sormaz ,veya sevgılı olarak görevini yerıne getirmez anlarım ama karşındaki adam senın tercıhının ne oldguunu bılmıyor.
cok konuştuk bunları o gitmemi beklıyor ama ben gıdemıyorum.sevmemek degıl bızımkısı sudan cıkmış balık olmak hayatlarımıza farklı ınsanlarda alamamak bırde benım aıle olarak durumumum bıraz onlardan ıyı olması ve onun yaptıgı ,söyledıgı seylerı farkında olmadan arada laf sokuşturmam onu ürkütüyor.en basıtı ruscam antallya terk dedı yanı apaçisin ben oyle oldugunu bılmıyordum dedim derin sessizlik oldu.
ama adam herseyı kendısı tırnakları ıle yapan,sosyal bır cevresı olan bırısı ve sorumluluk alabilen emın ol ama düşündüğü bsyler var ve ne ben bılmıyorum.
İyi niyetli bir insan olduğun. Yüreğinin güzel olduğu. İnşallah her şey gönlünce olur.
kendısıde cok tatlı bence.emınım guzel seyler limonumuz ıcın olacak ileriki zamanda.
anladım canım sorumluluktan kastım benim bu değildi yani şehir değiştirmek zor bir karar kaldı ki atanmak zor neresi olursa olsun giderim modunda oluyor insan
sen ona alışmışsın gerçekten sevgiliden çok hayat arkadaşı gibi olmuş sana - üzüldüğünde teselli eden, akla ihtiyaç olduğunda fikirlerine danışabileceğin, her koşulda yanında hissettiğin biri... Öyle bir dostun varlığı bile insana güç veriyor - peki neden ayrıldınız çok özel değilse?
Sen zaten belirtmişsin sorumluluk sahibi olduğunu benim dediğim sorumsuz kişilik yapısında olmasıydı yoksa şehir değiştirme olayı değil...
bu güzel yorumlarını da beğenemedimmmmm
Sevindim canım. :) Cumartesi dönüyoruz kısmetse. Burası çok yağmurlu. Otelden çıkamıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?