30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Kuzuu nası geldim neyim geldş iyi mi kötü mü

hmmm tamam ozman merakla bekliyorum

anladım canım sorumluluktan kastım benim bu değildi yani şehir değiştirmek zor bir karar kaldı ki atanmak zor neresi olursa olsun giderim modunda oluyor insan
sen ona alışmışsın gerçekten sevgiliden çok hayat arkadaşı gibi olmuş sana - üzüldüğünde teselli eden, akla ihtiyaç olduğunda fikirlerine danışabileceğin, her koşulda yanında hissettiğin biri... Öyle bir dostun varlığı bile insana güç veriyor - peki neden ayrıldınız çok özel değilse?

Sen zaten belirtmişsin sorumluluk sahibi olduğunu benim dediğim sorumsuz kişilik yapısında olmasıydı yoksa şehir değiştirme olayı değil...

biliyorum. takılıyorum ben size...

İyi niyetli bir insan olduğun. Yüreğinin güzel olduğu. İnşallah her şey gönlünce olur.
bu güzel yorumlarını da beğenemedimmmmm

kendısıde cok tatlı bence.emınım guzel seyler limonumuz ıcın olacak ileriki zamanda.
kendisi zaten güzel.

Amin canım. Hepimiz için mutlu şeyler olsun hayırlısıyla...

neyse ben cok duygusal oldum işime dönüyim yoksa bırazdan burada ağlamaya başlayacagım öptüm sizi.
evet canım işine bak. Kafan dağılsın...

Lily86 ben de beğenemiyorum sizleri. Sistem izin vermiyor.

Sevindim canım. :) Cumartesi dönüyoruz kısmetse. Burası çok yağmurlu. Otelden çıkamıyoruz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

neyse ben cok duygusal oldum işime dönüyim yoksa bırazdan burada ağlamaya başlayacagım öptüm sizi.
Ağlama yaaaa üzme kendini hakkında ne hayırlıysa o olsun inşallah Rabbim gönlünü feraha çıkarsın

Merhaba kızlar. Nasılsınız?

Hoşgeldin konu sahibesi yeni gelin Nasılsın??? Yağmur var demişsin bence yağmurun da tadını çıkarın romantik yürüyüşlere gidin

Son düzenleme:

benim de çok sevdiğim bir şarkıdır. Sandık Lekesi.. teşekkürler filozof. ilk gençlik yıllarımızın şarkısı

yoruldum kızlar

Sevindim canım. :) Cumartesi dönüyoruz kısmetse. Burası çok yağmurlu. Otelden çıkamıyoruz.

hoşgeldin tuğçe nasılsın.. seni gördüğümüze çok seviniyoruz.
canım moralini bozma, kısmet işte yazın da gitsen yağacaksa yağıyor..
mevsimler öyle değişti ki.. iyi tatiller tuğçemelek.

Son düzenleme:
kızlar yazı ranginizi nasıl sabitliyor sunuz? her seferinde seçmek istemiyorum ben .

Son düzenleme:

canım konuşmayı özlemek sevek vs çok güzel şeyler ama bence artık karar vermelisin çünkü adama da üzülüyorum. o da belki hayatına birini alacak belki bişeyler yaşacak onunda vaktini alıyorsun. seni anlıyorum ama aynı şeyi o dese zaman ver vs hemen adama yükleniriz kızı oyalıyor diye. otur ve düşün uygulamaya geç. sen de birini alamazsın bu süreçte kalbinde o varken ikinize de yazık ediyorsun tabi benim düşüncem sert olduysa kusura bakma lütfen.

ya belki arakadaşken daha hoyratça davranılıyo ama sevgililik kaldıramayabiliyor.
İyi niyetli bir insan olduğun. Yüreğinin güzel olduğu. İnşallah her şey gönlünce olur.

çok teşekkür ederim ki sende ölesin prensesisimizin

kendısıde cok tatlı bence.emınım guzel seyler limonumuz ıcın olacak ileriki zamanda.

inş kuzum ya olsun istiyoruuumm
hepimizin olsun aşkık olalım ya

canım kpss okul ve uzaklık derken yıprattık ilişkimizi ve ilerde daha kötü olmaması için. arkadaş olarak evet çok iyiydik çok seviyoruk ama birbirimizin beklentilerinde farklılık vardı ve aynı konular yüzünden ben sürekli tartıştım adamın canını çok yaktum. o çok dayandı sabrette o kadar sürdüyse onun sayesindedir ama artık üzülmek istemiyor bende. somut neden yok kavgasız gürültüsüz bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…