30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım belkş densenin kararını vermeni istiyordur sana gel diye yalvarsa ve orada mutsuz olsan senin yüzünden diyeceksin ve o da bu sorumlulupy alamaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lily selam

Alone tartışmış galba karşılıklı bşiler olnuş çözemedim

Benim korkum sevgisi benden önce biterse :-( ya da sevmesinr rağmen mantık nedeniyle ayrılmak . :-( ben exi hatırlama istemiyırum ya :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Challenger,
Durumuna çok üzüldüm dün ben de gergindim o yüzden halini tahmin edebiliyorum
Madem o adım atmıyor o zaman birkaç gün sonra ona artık herşeyin bittiğini, özlesen de çaba sarf etmeyen bir adamla yapamayacağını, yarı yolda bırakıldığını ifade eden birkaç şey yaz ve bitti de - karşıma insanlar çıkıyor senin yüzünden hayır diyorum artık önüme bakacağım de...
Ha senden vazgeçtiyse zaten boşver giderse gider tamam kolay değil söylendiği kadar ama arada kalmaktan daha iyidir netlik - sonuç olumsuz da olsa sürüncemeden kurtulursunuz
Bir erkek çabalamıyorsa zaten yol vermek lazım bilmiyorum sanırım ben naz çekme eşiğini aştım bu saatten sonra adam gibi adam çıkmazsa bekar kalmaktan da korkmuyorum
sorumu da yanıtladığın için teşekkür ederim

Soru sordum kendim cevaplamadım : benim korkum nazlı erkektir - habire trip atan, alınganlık gösteren, mıy mıy tipler... hep anlayışı benden bekler ıyyyyy - ben miyim kız o mu belli değil - onun haricinde pek korkum yok terk ederse etsin kendi karaktersizliğidir, ayrılmak istiyorum derse de yol veririm gider beni istemeyeni ben hiç istemem

Sağol canım Allah razı olsun - nasip olursa eşya değil mi alınır hayırlısıyla

"Sorumluluk" alamayan bir erkekle zaman geçmez bence...

tünaydın millet
Selammmmmm hoşgeldin nasılsın?

Alone tartışmamış ya ben baktım son mesajlarına - tabii özelden kapattırdıysa bilemem
Ex'i neden hala düşünüyorsun - neyini özlüyorsun???? Adı üstünde ex yani eski (ingilizce olarak) ya da tıptaki manasıyla ölü....neresinden tutarsan tut bitmiş gitmiş

Eskişehirli inside, sen de hoşgeldinnnnn

Kızlar size yazarken çalan şarkıya dikkat ettim de Gülşen'in ya tutarsa şarkısı çalıyor "ya tutar da aşk geliverirse ....ya tutarsa biri denk gelirseeee"

slm hoşbulduk iyiyim sen nasılsın
nasıl gidiyor taşınma işi

Filozoffffffff hoşgeldin
veeee çok çok teşekkür ederim beğenin ile birlikte bir level daha atlamışım

böyle düşünmek en rahatı ve sağlıklısı...
:13:

bende hiç yapmadımda merak ettim fiyatlar çok uygun olunca
bugün kimse yok topikte:26:
Alone2 neden UI olmuş ki?

Lily86, ben de hedefsiz kaldım. Bunaldım. İst. Üniv. Lisans mezunlarına ikinci üniversite (lisans) şansı veriyor. Sınavsız!
Sosyoloji ya da felsefe okusam diyorum.
Hem filozofum ya ismimle müsemma olurum.
yüksek için çok düşündüm. geçen sene baharda sınava girdim. 68 mi ne aldım. (çalışmadan)
çok pahalı bir de ya... Bir de çalışırken zor olur mu?

slm hoşbulduk iyiyim sen nasılsın
nasıl gidiyor taşınma işi

iyiyim canım teşekkür ederim - taşınma işi nasıl gidiyor demişsin gitmiyor desem dün dergileri bir kolide topladım bantladım - büyük bir valizim vardı neredeyse gardıroptaki tüm kıyafetleri iyi kötü yerleştirdim kalanları da küçük bavul alır ya da orta boy bir hurç yeterli gelir - yeni eve gitmedim dün bugun gtsem fena olmaz gibime geliyor ama emin değilim :44:

tutarmı dersin benim pek ümidim kalmadı şahsen
tutar inşallah umutsuz olma

taşınmak çok zor bilirim hepsini topla sonra yerleştir
orta boy hurç bencde iyi olur
sen niye taşınıyorsun cnm evinden mi memnun değilsin :26:

Filozof ben de Anadolu üni.de 2. üni olarak sosyolojiye başladım ama benim hep aklımda yüksek lisans vardı psikoloji ya da sosyoloji düşünüyorum sınava gireceğim bakalım kaç alırım bilmiyorum - ilk kez deneyeceğim - dediğin gibi yüksek lisans ücretleri çok "yüksek"
Okul olarak İstanbul olabilir diye düşündüm çünkü alternatif fazla özel üniversiteler de var - bendeki sorun tayin olur sanırım yoksa bir şekilde az çok kafamda tasarladım - çalışırken zor olur tabii kolay değil ama ileride evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra ya kafama dank eder keşke okusaydım dersem ya da belli bir yaştan sonra yapmaya uğraşırsam diye düşünüyorm şimdi 28im en azından yaş gençken birşeyleri yapmak daha kolay ve boş vaktim de var
sen de yapabilirsin önümüzdeki Ales'e girecek misin?

Evet canım eşya dediğin nedir ki bir kaç günlük iş önemli olan hayırlısı olması
inşallah canım Rabbim sana da o çeyizleri eşinle birlikte mutluluk ve huzurla kullanmayı nasip etsin

taşınmak çok zor bilirim hepsini topla sonra yerleştir
orta boy hurç bencde iyi olur
sen niye taşınıyorsun cnm evinden mi memnun değilsin :26:
evim çok büyük 3+1 ve kışın koskoca apt.da yalnız kaldım çok üşüdüm ara kat diye tutmuştuk oysa ki...
taşınmayı-yer değiştirmeyi çok sevmem aslında ama kışın zor oluyor karda buzda - bu yeni tuttuğum evin yolu düz ve merkezde, işe de yakın küçük şirin bir ev

o zaman iyi yapmışsın her ara kat ısınmıyor bizimde ara kat ama kışın bi türlü ısıtamıyoruz merkezde ve işine yakın olmasıda iyi olmuş

Korkular...

Hiç birşey olmayacak gibi yaşamak lazım. Her şey olacağına varır.

KOrkunun ecele faydası yok.

Sevginin bir gün nefrete dönmesi en büyük korkum.... Sevginin , saygının ve değer verilen insanın kaybı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…