- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.901
günaydın kızlar..
dün ben cok gerıldım ve gerıldıgım ıcın ıster ıstemez ısyan ettim artık adamıma.
dün bır arkadaşı ıle konuştuk okulda karşılaşıp ıkınızde dengesizsiniz..
o yogun oldugu ıcın nolursa olsun modunda takılıyor ,sen o bsy yapmadıgı ıcın sevdıgın halde gitmekten korkuyorsun.
burada senın hayatına bırısı gırse o depresyona girecek,orada o bırısıyle yaşamaya başlasa sen kafayı yıyeceksın serseri mayın gıbı olacaksın.ne halt yıyecegınıze karar verın ve yolunuza ya devam ya tamam diye devam edın dedi.onun bsy yapmaması ıle ılgılı benı bu kadar napcağımı bılememekle başbaşa bıraktıgı ıcın ılk kendıme kızdım sonrasında onu facede onlıne gördüm nasılsın dıye ılk yazdım sonra bıraz zaman geçmişti offline oldugunda ona isyan ettım senı özledim,senınle konuşmayı özledim bız boyle degıldık noldu dıye ıcımdekılerı bırbır yazdım ona ve kapattım.
8:05de görmüş ama hıc bsy yazmadı henuz.. bılmıyorum yazacakmı yada yazarsa ne yazacak.
her ortama gırıp cıkmış bırısı olupta benım oraya gıtmem ıcın allem edip kallem edip kandırmaya çalışmak yerıne akışına bıraktıgını farkettım hakıkaten hc korkmuyormu? hayatıma başkası gırmesınden ok sureklı çalışıyor bsy yapmıyor ama banada bsy yapmıyor anlamıyorum..
görüpte sessiz kalması bıle kötü yarın doğumgünüm bakalım en azından kutlayacakmı? ne ara bu noktaya geldık bunuda bılmıyorum. gerçekten dostken cok daha geyık yapıyorduk pfff.. ve neden benım hayatıma başka bırısı girmiyor bılmıyorum.. isyan mod on..
Sağol canım Allah razı olsun - nasip olursa eşya değil mi alınır hayırlısıylaAmin inşallah teşekkürler tatlım daha güzelleri senin olsunCanım artık ilk sayfada toparlama kuralı kalktı yanlış olarak kullanıldığı için bende her yeni çeyiz eklediğimde hepsini toplam alıntılıyorum:9:
İnşallah canım:13:
"Sorumluluk" alamayan bir erkekle zaman geçmez bence...Canım belkş densenin kararını vermeni istiyordur sana gel diye yalvarsa ve orada mutsuz olsan senin yüzünden diyeceksin ve o da bu sorumlulupy alamaz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selammmmmm hoşgeldintünaydın millet
Alone tartışmamış ya ben baktım son mesajlarına - tabii özelden kapattırdıysa bilememLily selam
Alone tartışmış galba karşılıklı bşiler olnuş çözemedim
Benim korkum sevgisi benden önce biterse :-( ya da sevmesinr rağmen mantık nedeniyle ayrılmak . :-( ben exi hatırlama istemiyırum ya :-(
Sağol canım Allah razı olsun - nasip olursa eşya değil mi alınır hayırlısıyla
"Sorumluluk" alamayan bir erkekle zaman geçmez bence...
Selammmmmm hoşgeldinnasılsın?
Alone tartışmamış ya ben baktım son mesajlarına - tabii özelden kapattırdıysa bilemem
Ex'i neden hala düşünüyorsun - neyini özlüyorsun???? Adı üstünde ex yani eski (ingilizce olarak) ya da tıptaki manasıyla ölü....neresinden tutarsan tut bitmiş gitmiş
Eskişehirli inside, sen de hoşgeldinnnnn
Kızlar size yazarken çalan şarkıya dikkat ettim de Gülşen'in ya tutarsa şarkısı çalıyor"ya tutar da aşk geliverirse ....ya tutarsa biri denk gelirseeee"
:13:böyle düşünmek en rahatı ve sağlıklısı...
Alone2 neden UI olmuş ki?bende hiç yapmadımda merak ettim fiyatlar çok uygun olunca
bugün kimse yok topikte:26:
Lily86, ben de hedefsiz kaldım. Bunaldım. İst. Üniv. Lisans mezunlarına ikinci üniversite (lisans) şansı veriyor. Sınavsız!Okyanus, reddmar kızlar hoşgeldiniz
Alone - sen de bir yerden başla olduğu kadar olmadığı kader demişler - ya da yüksek lisans düşünmez misin? ben Ales'e girmeyi planlıyorm mesela... İlla olsn diye değil de hayatta hedefsiz yapamadığımdan... Hatta kkda da kpss topikleri var bilmediğin soruları sor cevaplarlar ben de sormuşumdur hatta çok basit soruları bile... bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp demişler sen elinden geleni yap Rabbim elbet karşılığını verir
slm hoşbulduk iyiyim sen nasılsın
nasıl gidiyor taşınma işi
tutar inşallah umutsuz olmatutarmı dersin benim pek ümidim kalmadı şahsen
Sağol canım Allah razı olsun - nasip olursa eşya değil mi alınır hayırlısıyla
iyiyim canım teşekkür ederim - taşınma işi nasıl gidiyor demişsin gitmiyor desemdün dergileri bir kolide topladım bantladım - büyük bir valizim vardı neredeyse gardıroptaki tüm kıyafetleri iyi kötü yerleştirdim kalanları da küçük bavul alır ya da orta boy bir hurç yeterli gelir - yeni eve gitmedim dün bugun gtsem fena olmaz gibime geliyor ama emin değilim :44:
tutar inşallah umutsuz olma
:13:
Alone2 neden UI olmuş ki?
Lily86, ben de hedefsiz kaldım. Bunaldım. İst. Üniv. Lisans mezunlarına ikinci üniversite (lisans) şansı veriyor. Sınavsız!
Sosyoloji ya da felsefe okusam diyorum.
Hem filozofum yaismimle müsemma olurum.
yüksek için çok düşündüm. geçen sene baharda sınava girdim. 68 mi ne aldım.(çalışmadan)
çok pahalı bir de ya... Bir de çalışırken zor olur mu?
inşallah canımEvet canım eşya dediğin nedir ki bir kaç günlük iş önemli olan hayırlısı olması
evim çok büyük 3+1 ve kışın koskoca apt.da yalnız kaldım çok üşüdüm ara kat diye tutmuştuk oysa ki...taşınmak çok zor bilirim hepsini topla sonra yerleştir
orta boy hurç bencde iyi olur
sen niye taşınıyorsun cnm evinden mi memnun değilsin :26:
Mazinde bir tarih yatar, yaşa FENERBAHÇE! Ne mutlu seni sevene, yaşa FENERBAHÇEKızlar hangi takımı tutuyorsunuz ?
Galatasaraylıları tebrik ediyorum
Heidi'sin sen!bana bir lakap bulunamadı henüz
inşallah canımRabbim sana da o çeyizleri eşinle birlikte mutluluk ve huzurla kullanmayı nasip etsin
evim çok büyük 3+1 ve kışın koskoca apt.da yalnız kaldım çok üşüdüm ara kat diye tutmuştuk oysa ki...
taşınmayı-yer değiştirmeyi çok sevmem aslında ama kışın zor oluyor karda buzda - bu yeni tuttuğum evin yolu düz ve merkezde, işe de yakın küçük şirin bir ev
inşallah canımRabbim sana da o çeyizleri eşinle birlikte mutluluk ve huzurla kullanmayı nasip etsin
Lily selam
Alone tartışmış galba karşılıklı bşiler olnuş çözemedim
Benim korkum sevgisi benden önce biterse :-( ya da sevmesinr rağmen mantık nedeniyle ayrılmak . :-( ben exi hatırlama istemiyırum ya :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?