- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #32.921
Sevgi nefrete ne zaman dönüşür peki sence???
Korkular...
Hiç birşey olmayacak gibi yaşamak lazım. Her şey olacağına varır.
KOrkunun ecele faydası yok.
Sevginin bir gün nefrete dönmesi en büyük korkum.... Sevginin , saygının ve değer verilen insanın kaybı
sana da. yeni mi geldin konuya. anımsayamadım seni.tünaydınnnnn herkese musmutlu günler inşallah mucizelerle dolu bi gün olurrr
Aynı düşüncelerle ben de yapmak istiyorum.
Filozof ben de Anadolu üni.de 2. üni olarak sosyolojiye başladım ama benim hep aklımda yüksek lisans vardı psikoloji ya da sosyoloji düşünüyorum sınava gireceğim bakalım kaç alırım bilmiyorum - ilk kez deneyeceğim - dediğin gibi yüksek lisans ücretleri çok "yüksek"
Okul olarak İstanbul olabilir diye düşündüm çünkü alternatif fazla özel üniversiteler de var - bendeki sorun tayin olur sanırım yoksa bir şekilde az çok kafamda tasarladım - çalışırken zor olur tabii kolay değil ama ileride evlenip çoluk çocuğa karıştıktan sonra ya kafama dank eder keşke okusaydım dersem ya da belli bir yaştan sonra yapmaya uğraşırsam diye düşünüyorm şimdi 28im en azından yaş gençken birşeyleri yapmak daha kolay ve boş vaktim de var
sen de yapabilirsin önümüzdeki Ales'e girecek misin?
sana da. yeni mi geldin konuya. anımsayamadım seni.
Aynı düşüncelerle ben de yapmak istiyorum.:44:
Sosyoloji kaçıncı sınıftasın?
Lisans olarak işletme okumuştun değil mi?
sana da. yeni mi geldin konuya. anımsayamadım seni.
evet yeni geldim bir kaç gündür yazışmalarınızı takip ediyorum
lily hoşbuldum teşekkür ederim =)
Biz de seni seviyoruz. Bu sabah iş yerinde gelirken aklıma geldin. İnanmazsın. :)Güanaydınlar kendimi gezmelre vermekten suyu sılılmış limona döndüm ya
Seviyorım sizleri ben yeahh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Güle güle kullan canım, iyi günlerde inşallah.Günaydınlar artık çeyizimde bir güzellik daha var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=668709&page=33
Çeyizlerim safran sarı sandık lekesi.Benim hiç çeyizim olmadı ki
kendinden bahsetmek ister misinevet yeni geldim bir kaç gündür yazışmalarınızı takip ediyorum
lily hoşbuldum teşekkür ederim =)
Güle güle kullan canım, iyi günlerde inşallah.
Nar tanelerini tek tek yerli yerine yerleştiren RabbimSenide hangi gönüle yerleştireceğini bilir..Hayırlısı kuzumumudum çok olmasa da
Ben herkesi beğeniyorum da kimse benim mesajlarımı beğenmiyor.Filozoffffffff hoşgeldin
veeee çok çok teşekkür ederim beğenin ile birlikte bir level daha atlamışım
İşletme bitirdim.
Sosyolojiye bu yıl başladım daha çömezim1 .sınıf...
Öncesinde de Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri okudum yüksek lisans olarak da Endüstri ve Örgüt Psikolojisi bölümünü veya sosyolojiyi düşünüyorum sen ne okumuştun?
kendinden bahsetmek ister misin
Allah razı olsun.Sağol canım benim daha güzelleri senin olsun Amin inşallah
aşk olsun! Neden kabul etmeyelim?isterimm =) 30 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim topicte bekar bayanlar yazıyor ama muhabbetiniz çok güzeldi dayanamadım geldim kabul ederseniz tabi
isterimm =) 30 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim topicte bekar bayanlar yazıyor ama muhabbetiniz çok güzeldi dayanamadım geldim kabul ederseniz tabi
Sevgi nefrete ne zaman dönüşür peki sence???
Hoşgeldin aramıza
Canım belkş densenin kararını vermeni istiyordur sana gel diye yalvarsa ve orada mutsuz olsan senin yüzünden diyeceksin ve o da bu sorumlulupy alamaz
Sistem izin verdiği sürece beğeniyorum yorumlarıNar tanelerini tek tek yerli yerine yerleştiren RabbimSenide hangi gönüle yerleştireceğini bilir..
Tasalanma!
Ben herkesi beğeniyorum da kimse benim mesajlarımı beğenmiyor.
İşletme bitirdim.
Bence sevgi nefrete dönmez - dönüyorsa demek ki kişi ego tatminini karşı tarafa olan sevgisinin üstüne koyuyordur - gerçek sevgi her ne yaparsa yapsın ne kadar kızarsan kız bitmiyor - benim görüşüm bu yönde - kıskançlık duymam kimseye tabii her kızla vıcık vıcık olabileceği anlamına gelmez ama nerede nasıl hareket edeceğini biliyorsa kıskanmamHer türlü hareket yanlış anlaşılmaya neden olabilir... Kıskançlık...
Bilmiyorum insanlar bir anda nefret etmeye başlayabilirler... sebepler bazen saçmada olabilir...
Ben yakınım Eskişehir'e ama nerede olduğumu bu platformda yazmak istemiyorum buluştuğumuzda söylerim :)hoşbuldum teşekkür ederim.. siz hangi şehirlerdesiniz, eskişehirden kimseyi bulamadım buralarda
Demek ki o seni, onun seni özlediğin kadar özlememiş ya da fazla inatçı???:44:evet kesın buyuzden oda susuyor cunku cok zor ne o orada olabilir nede ben bılmıyorum hıcbırsey benı bu kadar zorlamamıştı.tekrar allak bullak oldum yeni türkünün sevgi özleyendir şarkısını da bana gönderen o gene sessiz kalanda o pff ve bız sevgılıydık benım bır süre kafamı dınlemem için cok kavga edıyoruz ve zamana bırakıp gidip gitmeme karar vermemide bekleyen o neden bu kadar saçma spaan durumdayız aklım almıyor.tek bıldıgım onunla konuşmayı cok özledim. bunu dıle getirdim gene sessiz kaldı pff
Sağol canım Allah razı olsun - nasip olursa eşya değil mi alınır hayırlısıyla
"Sorumluluk" alamayan bir erkekle zaman geçmez bence...
Selammmmmm hoşgeldinnasılsın?
Alone tartışmamış ya ben baktım son mesajlarına - tabii özelden kapattırdıysa bilemem
Ex'i neden hala düşünüyorsun - neyini özlüyorsun???? Adı üstünde ex yani eski (ingilizce olarak) ya da tıptaki manasıyla ölü....neresinden tutarsan tut bitmiş gitmiş
Eskişehirli inside, sen de hoşgeldinnnnn
Sistem izin verdiği sürece beğeniyorum yorumları
Bence sevgi nefrete dönmez - dönüyorsa demek ki kişi ego tatminini karşı tarafa olan sevgisinin üstüne koyuyordur - gerçek sevgi her ne yaparsa yapsın ne kadar kızarsan kız bitmiyor - benim görüşüm bu yönde - kıskançlık duymam kimseye tabii her kızla vıcık vıcık olabileceği anlamına gelmez ama nerede nasıl hareket edeceğini biliyorsa kıskanmam
Ben yakınım Eskişehir'e ama nerede olduğumu bu platformda yazmak istemiyorum buluştuğumuzda söylerim :)
Demek ki o seni, onun seni özlediğin kadar özlememiş ya da fazla inatçı???:44:
biliyorum. takılıyorum ben size...Sistem izin verdiği sürece beğeniyorum yorumları
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?