30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tünaydınnnnn herkese musmutlu günler inşallah mucizelerle dolu bi gün olurrr
sana da. yeni mi geldin konuya. anımsayamadım seni.

Aynı düşüncelerle ben de yapmak istiyorum.:44:
Sosyoloji kaçıncı sınıftasın?
Lisans olarak işletme okumuştun değil mi?

sana da. yeni mi geldin konuya. anımsayamadım seni.

Aynı düşüncelerle ben de yapmak istiyorum.:44:
Sosyoloji kaçıncı sınıftasın?
Lisans olarak işletme okumuştun değil mi?

Sosyolojiye bu yıl başladım daha çömezim 1 .sınıf...
Öncesinde de Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri okudum yüksek lisans olarak da Endüstri ve Örgüt Psikolojisi bölümünü veya sosyolojiyi düşünüyorum sen ne okumuştun?

Güanaydınlar kendimi gezmelre vermekten suyu sılılmış limona döndüm ya

Seviyorım sizleri ben yeahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz de seni seviyoruz. Bu sabah iş yerinde gelirken aklıma geldin. İnanmazsın. :)

Güle güle kullan canım, iyi günlerde inşallah.

Benim hiç çeyizim olmadı ki

Çeyizlerim safran sarı sandık lekesi.
Birkaç dantel var çeyizimde. Annem yüzyıl önce yapmıştı. Geçen erkek kardeşime bir şeyler çıkarırken gördük. Sandık lekesi olmuş.

Bu şarkı bana gelsin. Zaten çok severim.
http://www.dailymotion.com/video/xi9ju9_gulben-ergen-sandik-lekesi-klip_music

Hayırlısı kuzum umudum çok olmasa da

Nar tanelerini tek tek yerli yerine yerleştiren RabbimSenide hangi gönüle yerleştireceğini bilir..
Tasalanma!

Filozoffffffff hoşgeldin
veeee çok çok teşekkür ederim beğenin ile birlikte bir level daha atlamışım
Ben herkesi beğeniyorum da kimse benim mesajlarımı beğenmiyor.

İşletme bitirdim.

evet kesın buyuzden oda susuyor cunku cok zor ne o orada olabilir nede ben bılmıyorum hıcbırsey benı bu kadar zorlamamıştı.tekrar allak bullak oldum yeni türkünün sevgi özleyendir şarkısını da bana gönderen o gene sessiz kalanda o pff ve bız sevgılıydık benım bır süre kafamı dınlemem için cok kavga edıyoruz ve zamana bırakıp gidip gitmeme karar vermemide bekleyen o neden bu kadar saçma spaan durumdayız aklım almıyor.tek bıldıgım onunla konuşmayı cok özledim. bunu dıle getirdim gene sessiz kaldı pff

sevgi nefrete dönüşmez bence o insana karşı sadece sinir vardır ıcınde ve bellı süre sonra ne sevgi kalır ne de kin,sinir bu sebeple bence nefret diye bırsey yok.nefret duygusu sevdiğin adama hissedersin bırtek bence lily sence?

Nar tanelerini tek tek yerli yerine yerleştiren RabbimSenide hangi gönüle yerleştireceğini bilir..
Tasalanma!

Ben herkesi beğeniyorum da kimse benim mesajlarımı beğenmiyor.

İşletme bitirdim.
Sistem izin verdiği sürece beğeniyorum yorumları

Her türlü hareket yanlış anlaşılmaya neden olabilir... Kıskançlık...

Bilmiyorum insanlar bir anda nefret etmeye başlayabilirler... sebepler bazen saçmada olabilir...
Bence sevgi nefrete dönmez - dönüyorsa demek ki kişi ego tatminini karşı tarafa olan sevgisinin üstüne koyuyordur - gerçek sevgi her ne yaparsa yapsın ne kadar kızarsan kız bitmiyor - benim görüşüm bu yönde - kıskançlık duymam kimseye tabii her kızla vıcık vıcık olabileceği anlamına gelmez ama nerede nasıl hareket edeceğini biliyorsa kıskanmam

hoşbuldum teşekkür ederim.. siz hangi şehirlerdesiniz, eskişehirden kimseyi bulamadım buralarda
Ben yakınım Eskişehir'e ama nerede olduğumu bu platformda yazmak istemiyorum buluştuğumuzda söylerim :)

Demek ki o seni, onun seni özlediğin kadar özlememiş ya da fazla inatçı???:44:

Lily bu alınabilecek bi sorumlulyk değil. Ben alamam ex kpssde memleketimi yazacaktu yorum bile yapmadım. Hoş açılmadı ama yaz demem düşün aynı ülke. Bence adamın da almaması normal.
Exi nedeb mi özlüyorum. bişi kazım pc ile ilgili normalde arardım söylerdi ya sevgilş olarak diik o benim ailem gibiydi ve en yakınım bunun eksikliği. Bizim yıl dönümüze az kaldı onun ruh hali :-(

bılmıyorum keske özlemediğini bilsem önüme bakardım

bırde limona katılıyorum bencede sorumluluk nerede o ınsanın yaşamk istediği,yapmak ıstedıgı sorumsuzluk değil.
ilgilenmez,aramaz-sormaz ,veya sevgılı olarak görevini yerıne getirmez anlarım ama karşındaki adam senın tercıhının ne oldguunu bılmıyor.
cok konuştuk bunları o gitmemi beklıyor ama ben gıdemıyorum.sevmemek degıl bızımkısı sudan cıkmış balık olmak hayatlarımıza farklı ınsanlarda alamamak bırde benım aıle olarak durumumum bıraz onlardan ıyı olması ve onun yaptıgı ,söyledıgı seylerı farkında olmadan arada laf sokuşturmam onu ürkütüyor.en basıtı ruscam antallya terk dedı yanı apaçisin ben oyle oldugunu bılmıyordum dedim derin sessizlik oldu.
ama adam herseyı kendısı tırnakları ıle yapan,sosyal bır cevresı olan bırısı ve sorumluluk alabilen emın ol ama düşündüğü bsyler var ve ne ben bılmıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…