- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.241
selam kızlar,geleceğin tüm annelerinin anneler gününü kutluyorum
Günaydınlart
Tuğçem yaparsın srn her türlü
persemmm kim limon...
günaydın ....
akşam düğündeydim...eğlendim...
ama çok yüksek ses vardı((
bu gün doktor günü:18:
ayakkabının altı ne durumda?
balayı nasıldı?
canım yaparsın azar azar .. alışırsın zamanlada.
herkescıklere gunaydın.
Valla kimse silinmemiş. Ayakkabının yapısından herhalde.inşallah canım alışırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mavilim, geçmiş olsun.sağ ol canım. Daha iyi p.tesi doktora gideceğim. kontrole bakalım ne diyecek. Doktor iğneden bahsetti seni rahatlatır dedi. belki vurulurm aklımdan geçiyor ama işde kortizon olması sinir bozucu..
stres var yine sınavım var. 24 Mayıs :)) ders çalışıyorum ..
bugün arkadaşım ziyarete geldi... moral verdi. enerjim geldi :))
Dinlen sende azıcık kendine vakit ayır turkocum...
Hoş geldiniz.Selam kızlarr
Neden girdin ALES'e. Zaten yüksek lisans yapıyorsun şu anda. Yüksek bitince üniversitede kalmak için mi girdin? :26:selam ben geldim ve gidiyorum odamı toplamam lazım bı bakayım dedim nasılsınız? napıyorsunuz dıye.
bugun anneler günüydü hepınızı annesinin anneler gününü kutlarım.
bugun sabahtan alesım oldugu ıcın annemın yanına gıdemedım sağolsun modern çağ onlıne olarak görüştük
bende bırazdan pazardan balık aldım fırında onu yapacağım.
bıde meyve yıyecegım.sızı sevıyorum kızlar hepnız öpüldünüz.
Tuğçeciğim, kolay gelsin.Kızlar ben evime döndüm. Ev işleri yakında başlıyoorr... Allah kolaylık versin. Alışçaz artık :)
günaydın Ceren! AÖF mi? Sen öğretmen değil miydin yahu?günaydın herkese ...
ben arada uğrarım finaller var onlara odaklanmalıyım.. duanızda unutmayın ..
Ben zaten ismimi yazdırmamıştım.Valla kimse silinmemiş. Ayakkabının yapısından herhalde.inşallah canım alışırım.
Ben de öyle birşey duymuştum ama onun ilk sayfası mı okuyordu ne? öyle anımsıyorum sanki...:44:21 gün boyunca günde 1 tane taha suresi niyetlerin kabulünü ve kısmetin açılmasını sağlar
kişinin adı söylenmeden hakkınızda hayırlı olan kişi için niyet edilecek..
kesin kaynağını bilmiyorum ama okuyup evlenenleri duydum. ben 1 kere okuyup bırakmıştım. tekrar başlıycam.. kuran-ı kerimde 10 sayfalık bir sure...
hergün 1 defa kararlılıkla okumam lazım..
Kız o kadar şeyi ben de yesem ben de çatlardım heraldecanım
gözleme, kek, çerez baya çeşitli, meyveler, dürümler ve 3-4 saat iççinde oldu :d ve bi sürüiçecek çikolta öldüm resmen ya
ah ah ben yine tektim dalga geçiyo erkek tayfası birini buda getşr , tekleri almıcez artık diye
Oğlak sorumluluk sahibidir ama dediğim dediktir ben odun yontamam mümkünse yontulmuş olanı gelsinEvlilik için boğa ve oğlak erkeklerini tavsiye ederim kızlar. :)
Selam canım bence saymana gerek yok yeterince olumsuzluk yaşamışsın o gün - şimdi nasılsın???Selam mavişşş
Yorgunum bitkinim yoğunum açım
Kursa geç kaldım
GErginim bide mutsuz
Daha sayim mi
Senden naber kulağın nasıl oldu?
ay burda watsons olsa ne isterim başka... ah ah...Canın gezdiğim insanlar yeni diil ki hrp eski arkadaşlar ve çiftler yaniözledim seni. Bak sabahın köründr kalktım watsons ve rossmanı gezdim ben hiç uyuyamadm ya :-(
kortizon çok kötü değil en azından tedavi için şartsa yaptır sağlık en önemlisi... 24 Mayısta ne sınavın var?sağ ol canım. Daha iyi p.tesi doktora gideceğim. kontrole bakalım ne diyecek. Doktor iğneden bahsetti seni rahatlatır dedi. belki vurulurm aklımdan geçiyor ama işde kortizon olması sinir bozucu..
stres var yine sınavım var. 24 Mayıs :)) ders çalışıyorum ..
bugün arkadaşım ziyarete geldi... moral verdi. enerjim geldi :))
Dinlen sende azıcık kendine vakit ayır turkocum...
Ne güzel arkadaşın sana moral olmuş gerçekten üzülmene ben de üzüldüm ama takma bence, inşallah Rabbim sana da nasip edecektir elbet - geç olsun güç olmasın:)
Aslıcan
Anneler günü ..
Bu gün kendi yaşıtlarımın anneler günü kutlayacaktım bir an burukluk oldu. Kendi arkadaşlarım evlendi ilk okul çağında çocukları var. Benim çocuğum olsa ooo dedim yaşıtı olmayacak. SOnra ... Allah bu üzüntümü hissetti sanırım. Bana sevdiğim bir arkadaşımı ziyarete gönderdi :)
Kendi geç evlenmiş. Çok geç yaşda anne oldu.. Bende dedim evde kaldım sanırım demiştim. çok güzel bir enerji verdi :))
Allah herkesin iç sesini duysun .. bundan güzel bir mutluluk olamaz sanrıım. Şanslı bir kul olduğunu hissetme
Allahım hayırlısını versin - ben de ileride çocuğum olsa dahi evlat edinmeyi düşünüyorum açıkçası - çünkü evlat sevgisi sadece doğurmakla olmaz, yürekten gelmeli... Allahım herkese hayırlı eş, hayırlı iş, hayırlı evlat versin (amin)ben de yarın kutlayacağım arkadaşlarımınkini,ki kaç yıldır da kutlarım
burada konu okudum çok duygulandım, kadın bekar, erken menapoza girmiş ve evlatlık almayı düşünüyormuş,ne mutlu ona. herkesin evlenme ya da evlense de çocuk sahibi olma durumu olmayabiliyor... kendini çok şartlayıp olmazsa da çok üzmemek gerek...
ne de olsa bir çift terlik,al birini vur ötekine
Geçmiş olsun - facebookta görünmemiş olabilir canım üzme kendini - sanırım biraz hassas bir dönemdesin ondan olabilir - miden şimdi nasıl oldu?ben ders çalışcam... çıkamam sanırım. çok sıkılıyorum ben yaa...
her gün gezsem gık demem yani o derece...
çok alınganım şu günlerde yaa
Mide problemim vardı. profilimde yazmıştım en yakın arkadaşlarım bile geçmiş olsun demedi alındım sanırım. o günden beri kırgınlığım geçmedi...sizler farklısınız .. gerçekten ... görmediler mi desem... görenler sağ olsun... ne diyeyim...
Neden tayin istiyorsun ki limon? Valla ben de istiyorum da asaletim bile yok henüz - bu gidişle de zor verilirYa tayin işleri var klasik gelecek sıkıntısı ve çok yedimhayırlısı canım. Nasılsın
oh ohhh ye ye benim yerime de ye - ben azcık kaçırsam tartıya artı olarak yansıyorŞimdi de pizza yiyorum ahah
Bende seni çok özledim canım.
Otelde geçirdik vaktimizi canım yağmurluydu ama odamız çok güzeldi.
Evet izmir gibisi yok.
yok canım mühendisim ben. yüksek lisans yapıyorum onla alakalı...Mavilim, geçmiş olsun.
Sonuçları bize yaz.
Hoş geldiniz.
Neden girdin ALES'e. Zaten yüksek lisans yapıyorsun şu anda. Yüksek bitince üniversitede kalmak için mi girdin? :26:
Tuğçeciğim, kolay gelsin.
Alışırsın tabii...
Evli bir kadın olarak bize günlük yemek menülerini falan yazarsın. :)
günaydın Ceren! AÖF mi? Sen öğretmen değil miydin yahu?
pardon canım.yok canım mühendisim ben. yüksek lisans yapıyorum onla alakalı...
Ay ne çok yemek düşkünü insanlarmışız beee - ben de dün yedim de yedim - dondurma da yedim:131:ben de az önce yedim dondurma ve kabak çekirdeği,sen geçtin aklımdan hatta,kalp kalbe mide mideye karşıymış
oh afiyet olsunGel çay koydum ocağa
Bişi yicem yanındaq
Bende çilek üstümdondurma yedim
Aslında işyerinde gündüz hiç fırsat kalmıyor çAy içmeme
Evde de hep sallama içerdim
Ço özledim çay içmeyi
O yüzden bir haftadır demliyorum
Ama sıcaklar başlayınca içmem sanırım pek
Tabi boş olmamalı
Sen naptın bugün
Bugün kurs iyi geöti ya sınıf kalabalık değildi
Kalabalık olunca zevk almıyorum dersden
Yemek yapcam son ders sonra ütü sonra uyku sonrasını düşünmek istemiyorum
selam ben geldim ve gidiyorum odamı toplamam lazım bı bakayım dedim nasılsınız? napıyorsunuz dıye.
bugun anneler günüydü hepınızı annesinin anneler gününü kutlarım.
bugun sabahtan alesım oldugu ıcın annemın yanına gıdemedım sağolsun modern çağ onlıne olarak görüştük
bende bırazdan pazardan balık aldım fırında onu yapacağım.
bıde meyve yıyecegım.sızı sevıyorum kızlar hepnız öpüldünüz.
yok artıkcanım makarna çekti,koca bir tabak makarna yiyorum şimdi
Kızlar ben evime döndüm. Ev işleri yakında başlıyoorr... Allah kolaylık versin. Alışçaz artık :)
Günaydın limonataGünaydınlart
Tuğçem yaparsın srn her türlü
Günaydın - lafa ayakkabıyla girmiş Allah iyiliğni versinayakkabının altı ne durumda?
balayı nasıldı?
canım yaparsın azar azar .. alışırsın zamanlada.
herkescıklere gunaydın.
Günaydın mavilimevet
ben yazarken yazmışın
günaydın kızlar
Allah işlerini rast getirsin inşallah - dün benim de arkadaşın düğünü vardı memlekette ama gidemedim ALES'e girdim biri daha girmiş sanırım challenger arkadaşımız mıydı sanki okudum ama:44: nasıldı? ben ilk kez girdim çok zorlandım yaaa sözel 2 hiç bakamadım sayısallarda da bir sürü boşum var hem zaman yetişmiyor hem dikkatim çabuk dağılıyor o ne öyle yarım sayfa paragraf sonunu okurken başını unutuyorumpersemmm kim limon...
günaydın ....
akşam düğündeydim...eğlendim...
ama çok yüksek ses vardı((
bu gün doktor günü:18:
mavilim korkmadua et canım iyi düşün iyi şeyler soylesın doktor amca
Yok ayakkabıdan değildir - demek ki aramızdan kimse yakın zamanda evlenmeyecekValla kimse silinmemiş. Ayakkabının yapısından herhalde.inşallah canım alışırım.
burası da günlük güneşlik ama ben donuyorum içerisi serin - ellerim ve ayaklarım buz gibi:18:evde kaldık desene
o ayakkabının yapısından degıl bızım bahtsız bedeviliğimizden kaynaklanıyordur.
alişirsın bıde kendı evın sonuçta severek yaptıgın ıcın hıc problem olmaz.
bugun istanbul cok sıcak yaww
Ben zaten ismimi yazdırmamıştım.
Yazdıranlar da silinmemiş.fark eden bir şey yok!
Günaydın canım....
Günaydın mavilim
Allah işlerini rast getirsin inşallah - dün benim de arkadaşın düğünü vardı memlekette ama gidemedim ALES'e girdim biri daha girmiş sanırım challenger arkadaşımız mıydı sanki okudum ama:44: nasıldı? ben ilk kez girdim çok zorlandım yaaa sözel 2 hiç bakamadım sayısallarda da bir sürü boşum var hem zaman yetişmiyor hem dikkatim çabuk dağılıyor o ne öyle yarım sayfa paragraf sonunu okurken başını unutuyorum
...
Evet değişen birşey yok - bu arada günaydın filozofum
teşekkürler canım..pardon canım.
Allah kolaylık versin.
Mavilim, geçmiş olsun.
Sonuçları bize yaz.
Hoş geldiniz.
Neden girdin ALES'e. Zaten yüksek lisans yapıyorsun şu anda. Yüksek bitince üniversitede kalmak için mi girdin? :26:
Alışırsın tabii...
İnşallah istediğin gibi olur sonuçlar...canım ben programa ılk tezsiz dıye kayıt oldum sonrasında tezli yapmak ıstıyorum .teze geçebilmek için ales şartı var.
lily ben hayatımda ılk kez aleste sureyı yettırdım şaka gibi 1-2 dakıka once kagıdımı teslim ettim hatta.
bakalım sonuç kaç olacak.sayısaldan 55 alsam yetecek teze geçebilmek için Rabbım büyük bakalım.
Mavilim, geçmiş olsun.
Sonuçları bize yaz.
Hoş geldiniz.
Alışırsın tabii...
canım ben programa ılk tezsiz dıye kayıt oldum sonrasında tezli yapmak ıstıyorum .teze geçebilmek için ales şartı var.
lily ben hayatımda ılk kez aleste sureyı yettırdım şaka gibi 1-2 dakıka once kagıdımı teslim ettim hatta.
bakalım sonuç kaç olacak.sayısaldan 55 alsam yetecek teze geçebilmek için Rabbım büyük bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?