30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

persemmm kim limon...

günaydın ....

akşam düğündeydim...eğlendim...

ama çok yüksek ses vardı ((

bu gün doktor günü:18:

başka bi topikten arkadaş arada buraya uğramışlığı var

hadi inş bi sıkıntı olmaz doktor amca iyi şeyler söyler korkma tamam mı du a et

ayakkabının altı ne durumda?
balayı nasıldı?
canım yaparsın azar azar .. alışırsın zamanlada.

herkescıklere gunaydın.

Valla kimse silinmemiş. Ayakkabının yapısından herhalde. inşallah canım alışırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla kimse silinmemiş. Ayakkabının yapısından herhalde. inşallah canım alışırım.

evde kaldık desene
o ayakkabının yapısından degıl bızım bahtsız bedeviliğimizden kaynaklanıyordur.
alişirsın bıde kendı evın sonuçta severek yaptıgın ıcın hıc problem olmaz.
bugun istanbul cok sıcak yaww

Mavilim, geçmiş olsun.
Sonuçları bize yaz.

Hoş geldiniz.
Neden girdin ALES'e. Zaten yüksek lisans yapıyorsun şu anda. Yüksek bitince üniversitede kalmak için mi girdin? :26:

Kızlar ben evime döndüm. Ev işleri yakında başlıyoorr... Allah kolaylık versin. Alışçaz artık :)

Tuğçeciğim, kolay gelsin.
Alışırsın tabii...
Evli bir kadın olarak bize günlük yemek menülerini falan yazarsın. :)

günaydın herkese ...
ben arada uğrarım finaller var onlara odaklanmalıyım.. duanızda unutmayın ..
günaydın Ceren! AÖF mi? Sen öğretmen değil miydin yahu?

Ben de öyle birşey duymuştum ama onun ilk sayfası mı okuyordu ne? öyle anımsıyorum sanki...:44:

Kız o kadar şeyi ben de yesem ben de çatlardım heralde afiyet olsun

Evlilik için boğa ve oğlak erkeklerini tavsiye ederim kızlar. :)

Oğlak sorumluluk sahibidir ama dediğim dediktir ben odun yontamam mümkünse yontulmuş olanı gelsin Boğalar da biraz müsrif oluyor - dediğim gibi kimseyi düzeltemem kendini bilen olmalı...

Selam mavişşş
Yorgunum bitkinim yoğunum açım
Kursa geç kaldım
GErginim bide mutsuz
Daha sayim mi
Senden naber kulağın nasıl oldu?
Selam canım bence saymana gerek yok yeterince olumsuzluk yaşamışsın o gün - şimdi nasılsın???

Canın gezdiğim insanlar yeni diil ki hrp eski arkadaşlar ve çiftler yani özledim seni. Bak sabahın köründr kalktım watsons ve rossmanı gezdim ben hiç uyuyamadm ya :-(
ay burda watsons olsa ne isterim başka... ah ah...

kortizon çok kötü değil en azından tedavi için şartsa yaptır sağlık en önemlisi... 24 Mayısta ne sınavın var?

Ne güzel arkadaşın sana moral olmuş gerçekten üzülmene ben de üzüldüm ama takma bence, inşallah Rabbim sana da nasip edecektir elbet - geç olsun güç olmasın

Allahım hayırlısını versin - ben de ileride çocuğum olsa dahi evlat edinmeyi düşünüyorum açıkçası - çünkü evlat sevgisi sadece doğurmakla olmaz, yürekten gelmeli... Allahım herkese hayırlı eş, hayırlı iş, hayırlı evlat versin (amin)

ne de olsa bir çift terlik,al birini vur ötekine
Allah iyiliğinizi versin e mi

Geçmiş olsun - facebookta görünmemiş olabilir canım üzme kendini - sanırım biraz hassas bir dönemdesin ondan olabilir - miden şimdi nasıl oldu?

Ya tayin işleri var klasik gelecek sıkıntısı ve çok yedim hayırlısı canım. Nasılsın
Neden tayin istiyorsun ki limon? Valla ben de istiyorum da asaletim bile yok henüz - bu gidişle de zor verilir ben mesleğimi yapmak istiyorum

Şimdi de pizza yiyorum ahah
oh ohhh ye ye benim yerime de ye - ben azcık kaçırsam tartıya artı olarak yansıyor

Bende seni çok özledim canım.
Otelde geçirdik vaktimizi canım yağmurluydu ama odamız çok güzeldi.
Evet izmir gibisi yok.

Hoşgeldinnn İzmir güzel bir şehir bence hiçbir şeye değişilmez

yok canım mühendisim ben. yüksek lisans yapıyorum onla alakalı...

ben de az önce yedim dondurma ve kabak çekirdeği,sen geçtin aklımdan hatta,kalp kalbe mide mideye karşıymış
Ay ne çok yemek düşkünü insanlarmışız beee - ben de dün yedim de yedim - dondurma da yedim:131:

Gel çay koydum ocağa
Bişi yicem yanında q

Bende çilek üstümdondurma yedim
oh afiyet olsun

ne çok işin varmış - valla evde iş bitmez de işte ben de arada sallıyorum - bu arada ne kursuna gidiyordum turkuaz???

afiyet olsun - kızlar hepinizin annesinin ablasının anne olan yakınlarının gününü kutlarım ben de - inşallah ileride biz de kutlarız çocuklarımızla...

canım makarna çekti,koca bir tabak makarna yiyorum şimdi
yok artık diyet topiğime de uğrayın bari - cümleten dizginlenmeye ihtiyacımız var sanırım

Kızlar ben evime döndüm. Ev işleri yakında başlıyoorr... Allah kolaylık versin. Alışçaz artık :)

Alışırsın alışırsın Ben çalışan ve 3+1de oturan biri olarak hem iş hem ev işi yetişmeyi öğrendim hatta çalışmadan önce ev kızıydım ama bu kadar pratik değildim çalışmak insana hız kazandırıyor

Günaydınlart

Tuğçem yaparsın srn her türlü
Günaydın limonata topiğime geldi,ğin için teşekkürler
ayakkabının altı ne durumda?
balayı nasıldı?
canım yaparsın azar azar .. alışırsın zamanlada.

herkescıklere gunaydın.
Günaydın - lafa ayakkabıyla girmiş Allah iyiliğni versin

evet

ben yazarken yazmışın

günaydın kızlar
Günaydın mavilim

persemmm kim limon...

günaydın ....

akşam düğündeydim...eğlendim...

ama çok yüksek ses vardı ((

bu gün doktor günü:18:
Allah işlerini rast getirsin inşallah - dün benim de arkadaşın düğünü vardı memlekette ama gidemedim ALES'e girdim biri daha girmiş sanırım challenger arkadaşımız mıydı sanki okudum ama:44: nasıldı? ben ilk kez girdim çok zorlandım yaaa sözel 2 hiç bakamadım sayısallarda da bir sürü boşum var hem zaman yetişmiyor hem dikkatim çabuk dağılıyor o ne öyle yarım sayfa paragraf sonunu okurken başını unutuyorum

mavilim korkma dua et canım iyi düşün iyi şeyler soylesın doktor amca
dr amca

Yok ayakkabıdan değildir - demek ki aramızdan kimse yakın zamanda evlenmeyecek

burası da günlük güneşlik ama ben donuyorum içerisi serin - ellerim ve ayaklarım buz gibi:18:
bu arada katılıyorum sana - bahtsız bedevilikten bence de...

Ben zaten ismimi yazdırmamıştım.
Yazdıranlar da silinmemiş. fark eden bir şey yok!

Evet değişen birşey yok - bu arada günaydın filozofum

Günaydın canım.

Ben de ALES ve KPSS'de öyle olmuştum. Mübarek yarım sayfa paragraf, sonuna gelince başını unutuyoruz.

canım ben programa ılk tezsiz dıye kayıt oldum sonrasında tezli yapmak ıstıyorum .teze geçebilmek için ales şartı var.
lily ben hayatımda ılk kez aleste sureyı yettırdım şaka gibi 1-2 dakıka once kagıdımı teslim ettim hatta.
bakalım sonuç kaç olacak.sayısaldan 55 alsam yetecek teze geçebilmek için Rabbım büyük bakalım.

İnşallah istediğin gibi olur sonuçlar...

kızlar adamım cuma günü kutlamadı moralim cok bozuk geçti.

dun biz sevgiliyiz neden boyle dıye ısyan ettıgım mesaja özür dilerim bende dengemı kuramıyorum dıye ,bocalıyorum zaten burada kalış süremin uzaması sebbi ile hayatımı kurmaya çalışırken daha da bocalamak ıstemıyorum ,oyuzden napcağımı bılemıyorum diye yanıt verdı.
arkadaşlarıyla bır kafeye gıttı sonra ben gene kutlamayacak dıye düşünmüştüm.bana kamera ile gökhan güneyin yeşil gözlüm şarkısını söyledi ve bana pasta kestiler. sok oldum cok mutlu oldum..

limonum, prensesim, cerencim, lily, cok sag ol . İgne vuruluyorum yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…