- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.261
geçmiş olsun cnm doktor iğne mi verdi...limonum, prensesim, cerencim, lily, cok sag ol . İgne vuruluyorum yarın
Aynen öyle maalesef - bakalım hayırlısı - ben de hep yüksek lisans okumak istemişimdir iyi bir puan alamazsam tezsiz olanlara başvurur, sonra Ales ile tezliye geçerim belki...Günaydın canım.
Ben de ALES ve KPSS'de öyle olmuştum. Mübarek yarım sayfa paragraf, sonuna gelince başını unutuyoruz.
Zamanı yetirebildiğine sevindim bence 55 alırsın ben bile boşum çok olduğu halde umutluyum hayırlısı Allahtan olduğu kadar artık napalımcanım ben programa ılk tezsiz dıye kayıt oldum sonrasında tezli yapmak ıstıyorum .teze geçebilmek için ales şartı var.
lily ben hayatımda ılk kez aleste sureyı yettırdım şaka gibi 1-2 dakıka once kagıdımı teslim ettim hatta.
bakalım sonuç kaç olacak.sayısaldan 55 alsam yetecek teze geçebilmek için Rabbım büyük bakalım.
İyi olmana, mutlu olmana çok seviniyorum herşey güzel olsun ikiniz için inşallah - mutlaka bir araya gelip uzun uzun konuşmanız lazım onun senin yanına gelme fırsatı yok mu?kızlar adamım cuma günü kutlamadı moralim cok bozuk geçti.
dun biz sevgiliyiz neden boyle dıye ısyan ettıgım mesaja özür dilerim bende dengemı kuramıyorum dıye ,bocalıyorum zaten burada kalış süremin uzaması sebbi ile hayatımı kurmaya çalışırken daha da bocalamak ıstemıyorum ,oyuzden napcağımı bılemıyorum diye yanıt verdı.
arkadaşlarıyla bır kafeye gıttı sonra ben gene kutlamayacak dıye düşünmüştüm.bana kamera ile gökhan güneyin yeşil gözlüm şarkısını söyledi ve bana pasta kestiler. sok oldum cok mutlu oldum..
Tekrardan geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruzlimonum, prensesim, cerencim, lily, cok sag ol . İgne vuruluyorum yarın
Merhaba Ceren nasılsın?geçmiş olsun cnm doktor iğne mi verdi...
puff ders çalışamıyorum ya aklım burda nette vs vs
teşekkürler lily sen nasılsınAynen öyle maalesef - bakalım hayırlısı - ben de hep yüksek lisans okumak istemişimdir iyi bir puan alamazsam tezsiz olanlara başvurur, sonra Ales ile tezliye geçerim belki...
Zamanı yetirebildiğine sevindim bence 55 alırsın ben bile boşum çok olduğu halde umutluyum hayırlısı Allahtan olduğu kadar artık napalım
İyi olmana, mutlu olmana çok seviniyorum herşey güzel olsun ikiniz için inşallah - mutlaka bir araya gelip uzun uzun konuşmanız lazım onun senin yanına gelme fırsatı yok mu?
Tekrardan geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
Merhaba Ceren nasılsın?
Aynen öyle maalesef - bakalım hayırlısı - ben de hep yüksek lisans okumak istemişimdir iyi bir puan alamazsam tezsiz olanlara başvurur, sonra Ales ile tezliye geçerim belki...
Zamanı yetirebildiğine sevindim bence 55 alırsın ben bile boşum çok olduğu halde umutluyum hayırlısı Allahtan olduğu kadar artık napalım
İyi olmana, mutlu olmana çok seviniyorum herşey güzel olsun ikiniz için inşallah - mutlaka bir araya gelip uzun uzun konuşmanız lazım onun senin yanına gelme fırsatı yok mu?
Tekrardan geçmiş olsun hayırlı haberlerini bekliyoruz
Merhaba Ceren nasılsın?
İyiyim çok şükür - internet sorunlu bir gidip bir geliyor bir de içerisi çok serin ya üşünüyorum ellerim buz tuttu resmen:18:teşekkürler lily sen nasılsın
canım malesef o orada cok yogun çalışıyor ,zamanı yok.
hatta ıstanbuldan tanıdıgım bır arkadaşının kız arkadaşı aradı buraya gelirsen burada kalmak ısteyecegıne eminim,bende gelmekte tereddüttteydıbı anda gittim iyikide gelmişim ders alırsın dedi.bılmıyorum dedim.adamımda özel hoca tutarım sana ruscayı cabuk çözmen için dedi.bunları bıle düşünmüş pöff
ama kuzum dün akşam gitar çalıp ,şarkı söyledi süpriz yapmak ıcın kıyamıyorum onada. napcağımı bılemedım.orada olmak vardı dedım dudaklarını ısırdı ağlamamak için kendını zor tuttu. kıyamıyorum Allahım bu nasıl bır sınavsa nasıl çözülceksek öyle çözülelim diyorum sadece.
teyzemle konuştum dün akşam onlar kamerayı kapattıktan sonra aradım teyzemı.hıc konuşmamıştım onunla. teyzemde hayatın boyunca aklında kalacağına yaza gidelim,görelim yaparım dersen evlen git olmazsa 3-5 ay sonra gelirsin hıc değilse aklında soru işareti kalmaz ne kaybedersinki bunu da yaşadım dersin.iş dedim kuzenlerın bır sekılde bulur merak etme yada evlenip geri geldiğinde çalıştıgın sirketede girersin dedı.aılemden bırısının arkandayım demeside iyi geldi.bakalım
geçmiş olsun cnm doktor iğne mi verdi...
puff ders çalışamıyorum ya aklım burda nette vs vs
Geçmiş olsun - facebookta görünmemiş olabilir canım üzme kendini - sanırım biraz hassas bir dönemdesin ondan olabilir - miden şimdi nasıl oldu?
Neden tayin istiyorsun ki limon? Valla ben de istiyorum da asaletim bile yok henüz - bu gidişle de zor verilirben mesleğimi yapmak istiyorum
oh ohhh ye ye benim yerime de ye - ben azcık kaçırsam tartıya artı olarak yansıyor
Hoşgeldinnnİzmir güzel bir şehir bence hiçbir şeye değişilmez
Merhaba sana da mutlu günler olsunmerhaba kızlarrr, mutlu günler
Yaaa çok çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi gelir de uğraşmazsın bir daha...İğne vermedi cerencim. Kendisi yapacak. Yarın ameliyat masasına yatıyorum iç kulağa kortizon enjekte edecek.
1-2 saat yatıp -bekleyip geleceğim
Başımda dönüyor artık vurulayım ve rahatlayım. Tek başıma yürümeyeceğim....
Çabuk affedebilmek güzeldir - fazla yük bindirmez sırtınaSanırım lily
Öyle canım. Çabuk affederim zaten ben...
Merhaba sana da mutlu günler olsun
Yaaa çok çok geçmiş olsun Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi gelir de uğraşmazsın bir daha...
Çabuk affedebilmek güzeldir - fazla yük bindirmez sırtına
teşekkür ederim canım... öpüyorum seni..
Hoşgeldinnn özledik seni yaaaaKızlar Nasılsınız?
Şero ablanız geldi
geçmiş olsun canım çok sıkma kendini...stres zorlaştırıyor hayatı.. moral ini yüksek tut...İğne vermedi cerencim. Kendisi yapacak. Yarın ameliyat masasına yatıyorum iç kulağa kortizon enjekte edecek.
1-2 saat yatıp -bekleyip geleceğim
Başımda dönüyor artık vurulayım ve rahatlayım. Tek başıma yürümeyeceğim....
ben de öpüyorum canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hoşgeldinnn özledik seni yaaaaprofilini bulabilsem mesaj yazacaktım nerelerdesin diye - hayat nasıl gidiyor ???
Öyle güzel anlatmışsın ki ilişkinizi... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve en kısa zamanda netliğe kavuştursun inşallah - çünkü zaman geçtikçe daha da bağlanıyor insan ve kopmak güçleşiyor.Canımm bende sizi özledim.
Bi süre uğramadım buralara, biraz abla kaçıyorum ben size göre.
Uzaktan izledim sizi, hiç bırakmadım ki
Sen ne yaptın ? Ev konusunda? Ben de bizimkilere söylemicem taşınırken. Zaten yardıma gelemezler. Herşeyi kendim halledeceğim.
80-90 metrekare 2+1 düşünüyorum, daha küçüğüne sığamam biliyorum kendimi
Hayat aynı, yalnız acayip tatile ihtiyacım var.
Önümüzdeki ay ev bakmaya başlayacağım, sabırsızlıkla bekliyorum.
Eski eşim ise aylardır söylediklerini tekrarladı, yok şurdan para bekliyorum yok ödicem vs. Allah bir dediğine inanmadığım adamın sözlerine göre hareket ettim ya en çok onun için kızgınım kendime. Bana olan borcunu taksitlere bölmüştüm, tümünün taksitleri dolsun o zaman icra davası açacağım. Üzerine kayıtlı mal bırakmaz ama olsun maksat artık para almak değil ondan, onu huzursuz etmek. Bir erkek bir kadını maddi olarak nasıl sömürebilir aklım almıyor. Bu adam bir de kendine erkek diyor !
Baktım olacağı yok ailemden yardım istedim. Eski eşimden kalan kredi borcumu babam bi seferde kapatacak, bende az da olsa faizinden kar edeceğim ve hiç olmazsa bankaya değil babama borçlanacağım.Taşınma için de gerekli olan parayı abim sağlayacak, tüm bu parayı zamanla ödeyeceğim aileme.
Sevgilim ile de öyle kanka manka saçmalıklarına son verdi artık, ne oldu bilmiyorum ama değişti. Ona rest çekmiştim,10 gün göstermedim yüzümü."Ablam kızdı ciddi değil ise zaman kaybetmeyin,seninle gönül eğlendiriyor " dedi dedim.Hem ben acı çektim hem ona çektirdim. Sonunda pes etti, ben seninle gönül eğlendirmiyorum ama herşeyin de bir zamanı var, sen çok sabırsız davranıyorsun dedi.
Tamam demedim ama görüştük dün akşam,sohbet muhabbet vs. Hatta küçük bi kıskançlık krizi bile yaşattı bana.
Onunla hayat güzel be. İşler ciddiye binerse ailesi ile ilgili beni zor günler beklediğini bilsem de.. Aşkı bambaşka.. Çirkinim benimmm
Öyle güzel anlatmışsın ki ilişkinizi... Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve en kısa zamanda netliğe kavuştursun inşallah - çünkü zaman geçtikçe daha da bağlanıyor insan ve kopmak güçleşiyor.
Ailenin borç konusunda destek çıkmasına da sevindim her ne olursa olsun aile başka - belki yanında değiller ama her zaman arkandalar ya bunu hissettirmeleri çok güzel birşey. Allah başımızdan eksik etmesin uzakta da olsalar varlığı yeter.
Ben ev tutmuştum badana bile yaptırdım ama son anda vazgeçtim depozitoyu verdiler de badana benden oldu artık napalım o kadar da olsun - benden sonra o evde oturacak olana helal olsun belki öğrencidir en azından boyası temiz bir eve girer - ben şu nedenle vazgeçtim evi tuttuğumuzda yeni bina olduğu için güvendim ama eski kiracı evin canına okumuş dolaplar hep küf içinde rutubetten mahvolmuş ev sahibi yaptırıp kiradan düşersiniz dedi ama ben taşındıktan sonra bir de tadilatla uğraşamam - kendimce bir muhasebesini yaptım bu evin benim için iyi olmayacağı kanaatine vardım taşınmaktan vazgeçtim. Ben de 1+1e sığamam zaten bu saatten sonraen az 2+1 istiyorum - küçük odayı ütü/çalışma odası gibi kullanmaya alıştım bir de fazla eşyalarımı koyuyorum iyi oluyor ailem biz gelemeyiz demişti ama içlerine de sinmedi - birkaç ay sonra gelirlerse birlikte yine bakarız dedik - gelmezlerse ben kendim arayacağım artık - eylülden önce taşınmam lazım kışın zor oluyor
Abla kaçıyorum demişsin hiç de değil, ruhun genç ve ben sohbetini çok beğeniyorumsenin lütfen bizi yalnız bırakma, hepimiz farklıyız ama birbirimizden çok şey öğreniyoruz sakın gitme bir daha
Geçmiş olsun - facebookta görünmemiş olabilir canım üzme kendini - sanırım biraz hassas bir dönemdesin ondan olabilir - miden şimdi nasıl oldu?
Neden tayin istiyorsun ki limon? Valla ben de istiyorum da asaletim bile yok henüz - bu gidişle de zor verilirben mesleğimi yapmak istiyorum
oh ohhh ye ye benim yerime de ye - ben azcık kaçırsam tartıya artı olarak yansıyor
Hoşgeldinnnİzmir güzel bir şehir bence hiçbir şeye değişilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?