- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.281
evet
ben yazarken yazmışın
günaydın kızlar
Ben de öyle birşey duymuştum ama onun ilk sayfası mı okuyordu ne? öyle anımsıyorum sanki...:44:
Kız o kadar şeyi ben de yesem ben de çatlardım heraldeafiyet olsun
Oğlak sorumluluk sahibidir ama dediğim dediktir ben odun yontamam mümkünse yontulmuş olanı gelsinBoğalar da biraz müsrif oluyor - dediğim gibi kimseyi düzeltemem kendini bilen olmalı...
Selam canım bence saymana gerek yok yeterince olumsuzluk yaşamışsın o gün - şimdi nasılsın???
ay burda watsons olsa ne isterim başka... ah ah...
kortizon çok kötü değil en azından tedavi için şartsa yaptır sağlık en önemlisi... 24 Mayısta ne sınavın var?
Ne güzel arkadaşın sana moral olmuş gerçekten üzülmene ben de üzüldüm ama takma bence, inşallah Rabbim sana da nasip edecektir elbet - geç olsun güç olmasın
Allahım hayırlısını versin - ben de ileride çocuğum olsa dahi evlat edinmeyi düşünüyorum açıkçası - çünkü evlat sevgisi sadece doğurmakla olmaz, yürekten gelmeli... Allahım herkese hayırlı eş, hayırlı iş, hayırlı evlat versin (amin)
Allah iyiliğinizi versin e mi
Ay ne çok yemek düşkünü insanlarmışız beee - ben de dün yedim de yedim - dondurma da yedim:131:
oh afiyet olsun
ne çok işin varmış - valla evde iş bitmez de işte ben de arada sallıyorum - bu arada ne kursuna gidiyordum turkuaz???
afiyet olsun - kızlar hepinizin annesinin ablasının anne olan yakınlarının gününü kutlarım ben de - inşallah ileride biz de kutlarız çocuklarımızla...
yok artıkdiyet topiğime de uğrayın bari - cümleten dizginlenmeye ihtiyacımız var sanırım
Alışırsın alışırsınBen çalışan ve 3+1de oturan biri olarak hem iş hem ev işi yetişmeyi öğrendim hatta çalışmadan önce ev kızıydım ama bu kadar pratik değildim çalışmak insana hız kazandırıyor
Günaydın limonatatopiğime geldi,ğin için teşekkürler
Günaydın - lafa ayakkabıyla girmiş Allah iyiliğni versin
Günaydın mavilim
Allah işlerini rast getirsin inşallah - dün benim de arkadaşın düğünü vardı memlekette ama gidemedim ALES'e girdim biri daha girmiş sanırım challenger arkadaşımız mıydı sanki okudum ama:44: nasıldı? ben ilk kez girdim çok zorlandım yaaa sözel 2 hiç bakamadım sayısallarda da bir sürü boşum var hem zaman yetişmiyor hem dikkatim çabuk dağılıyor o ne öyle yarım sayfa paragraf sonunu okurken başını unutuyorum
dr amca
Yok ayakkabıdan değildir - demek ki aramızdan kimse yakın zamanda evlenmeyecek
burası da günlük güneşlik ama ben donuyorum içerisi serin - ellerim ve ayaklarım buz gibi:18:
bu arada katılıyorum sana - bahtsız bedevilikten bence de...
Evet değişen birşey yok - bu arada günaydın filozofum
Selamlar kızlar keyifler nasıl
Valla kimse silinmemiş. Ayakkabının yapısından herhalde.inşallah canım alışırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İğne vermedi cerencim. Kendisi yapacak. Yarın ameliyat masasına yatıyorum iç kulağa kortizon enjekte edecek.
1-2 saat yatıp -bekleyip geleceğim
Başımda dönüyor artık vurulayım ve rahatlayım. Tek başıma yürümeyeceğim....
Allah şifa versin.limonum, prensesim, cerencim, lily, cok sag ol . İgne vuruluyorum yarın
Ders çalışma psikoloji işte, insan ders çalışacağı zaman odaklanamıyor...geçmiş olsun cnm doktor iğne mi verdi...
puff ders çalışamıyorum ya aklım burda nette vs vs
Merhaba...merhaba kızlarrr, mutlu günler
Hoş geldin çok sevindim.Kızlar Nasılsınız?
Şero ablanız geldi
Sevindim yaaa... Hakkınızda hayırlısı olsun.Canımm bende sizi özledim.
Bi süre uğramadım buralara, biraz abla kaçıyorum ben size göre.
Uzaktan izledim sizi, hiç bırakmadım ki
Sen ne yaptın ? Ev konusunda? Ben de bizimkilere söylemicem taşınırken. Zaten yardıma gelemezler. Herşeyi kendim halledeceğim.
80-90 metrekare 2+1 düşünüyorum, daha küçüğüne sığamam biliyorum kendimi
Hayat aynı, yalnız acayip tatile ihtiyacım var.
Önümüzdeki ay ev bakmaya başlayacağım, sabırsızlıkla bekliyorum.
Eski eşim ise aylardır söylediklerini tekrarladı, yok şurdan para bekliyorum yok ödicem vs. Allah bir dediğine inanmadığım adamın sözlerine göre hareket ettim ya en çok onun için kızgınım kendime. Bana olan borcunu taksitlere bölmüştüm, tümünün taksitleri dolsun o zaman icra davası açacağım. Üzerine kayıtlı mal bırakmaz ama olsun maksat artık para almak değil ondan, onu huzursuz etmek. Bir erkek bir kadını maddi olarak nasıl sömürebilir aklım almıyor. Bu adam bir de kendine erkek diyor !
Baktım olacağı yok ailemden yardım istedim. Eski eşimden kalan kredi borcumu babam bi seferde kapatacak, bende az da olsa faizinden kar edeceğim ve hiç olmazsa bankaya değil babama borçlanacağım.Taşınma için de gerekli olan parayı abim sağlayacak, tüm bu parayı zamanla ödeyeceğim aileme.
Sevgilim ile de öyle kanka manka saçmalıklarına son verdi artık, ne oldu bilmiyorum ama değişti. Ona rest çekmiştim,10 gün göstermedim yüzümü."Ablam kızdı ciddi değil ise zaman kaybetmeyin,seninle gönül eğlendiriyor " dedi dedim.Hem ben acı çektim hem ona çektirdim. Sonunda pes etti, ben seninle gönül eğlendirmiyorum ama herşeyin de bir zamanı var, sen çok sabırsız davranıyorsun dedi.
Tamam demedim ama görüştük dün akşam,sohbet muhabbet vs. Hatta küçük bi kıskançlık krizi bile yaşattı bana.
Onunla hayat güzel be. İşler ciddiye binerse ailesi ile ilgili beni zor günler beklediğini bilsem de.. Aşkı bambaşka.. Çirkinim benimmm
filo seni beğeneceğim bugün inş.
Allah şifa versin.((
Ders çalışma psikoloji işte, insan ders çalışacağı zaman odaklanamıyor...
Merhaba...
Hoş geldin çok sevindim.:124::119::118:
Sevindim yaaa... Hakkınızda hayırlısı olsun.
önemli değil canım benim, karşılık beklemiyorum ben!beni daha fazla beğenip beni utandırma lütfen
Allah şifa versin.((
Ders çalışma psikoloji işte, insan ders çalışacağı zaman odaklanamıyor...
Merhaba...
Hoş geldin çok sevindim.:124::119::118:
Sevindim yaaa... Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sorun değil Aslıcığım, nasılsın? Erken geldin bugün buraya...bir tane beğenebildim sonunda,devamı da gelecek
Ben zaten ismimi yazdırmamıştım.
Yazdıranlar da silinmemiş.fark eden bir şey yok!
yok yani benim de üzülmeme gerek yok. zira yazdıranlar da silinmedi nasılsa...niye yüzümüze vuruyorsun
Sorun değil Aslıcığım, nasılsın? Erken geldin bugün buraya...
Ben de geçen gün Şeker Kız Candy fotoğraflarına baktım netten!
Senin ilk fotoğrafını bulamadım. :'(
Bulsam göndereceğim.
Seninle bütünleşti o fotoğraf benim gözümde, alametifarikan gibi
yok yani benim de üzülmeme gerek yok. zira yazdıranlar da silinmedi nasılsa...
Evet canım geç kaldım. Gideyim ben! İyi akşamlar herkese...teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın.
evet erkenciyim bugün, yemeği beklerken gireyim dedimsen de geç kaldın sanki bugün
teşekkür ederim canım, ben de bulamadım malesef.
kendin için dedin yani, ok
Evet canım geç kaldım. Gideyim ben! İyi akşamlar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?