30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

patsyyy nerlerdeysin. hepimiz seni çok merak ettik. inş iyisindir canım

selam; teşekkür ederim. Ben de sizlerle konuşmayı özledim.
valla yalan söyleyemeyeceğim iyi değilim hiç iyi değilim hemde. En net tarifle kaybolmak istiyorum. Bildiğiniz kaybolmak ortadan yok olmak istiyorum. Hiç bişey beni ilgilendirmiyor.
Geçen gün dalmış gidiyorum öyle tam olarak nerede olduğumu bilmeden. Otomobilin dizlerimin hizasında durduğunu farkettim. Hiç heyecanlanmadım biliyor musunuz. Düşündüğüm tek şey keşke abdestli olsaydım oldu. başka hiç bişey hissetmedim.
İçinizi sıkmak istemiyorum bu yüzden gelmiyorum çok fazla

canım ya inan herkesin hayatında bazı evrelerde onları yaşıyor. bazen kutunun içine girip orda kalmak, kimseyi görmemek duymamak gibi bir sürece girebiliyor insan. işte ruhunun dinlenmesi gerekiyor bence o süreçte. bol bol dua oku arkadaşım. eminim seni çok rahatlatacaktır.
yani istersen sorunun neler olduğunu yaz hem içini dökersin rahatlarsın, hemde akıl akıldan üstündür belki bir çözüm bulunur.
Allah yardımcın olsun canım. inan anlıyorum hayat bazen insanın üstüne yığılmşda sen altına karanlıkda kalmış nefes almakta güçlük çekermiş gibi oluyor insan.
kendi adıma beni sıkdığını düşünme. arkadaşlık iyi ve kötü zamandadır. diğer kızlarda merak etti seni. eminim onlarda seni seve seve dinleyecektir.

geçen gün forumda 30 yaş bekarlar diye arattım çıkan sayfaya siz diye daldım azıcık açılırım belki diye
siz yoksunuz önce anlamadım düşün yani o kadar ben ben durumu anlamadım inanabiliyor musun
yazdım bir iki bişeyler baktım saçma sapan şeyler yazıyolar sonra ayıktım duruma ama hadi olsun yine de yazayım dedim ay gerizekalılar yok baktım çekemiycem iyice sinirlerim de bozuldu

kızın biri 18 yaşında 2 yıldır sevgilisiyle aynı evde yaşıyomuş tabi izmirde diğerleri de üç aşağı beş yukaruı aynı durumdalar
sokakta giyindikleri mini eteklere shortlara bakanların ne kırolukları ne öküzlükleri ne dingillikleri ne din yobazlıkları bişey kalmadı dizdirdi durdular önce gırgıra vurdum sonrada ya muhabbet iyice flash tv havasında baydı artık dedim
e napalım istersin dünyanın oluşumundan bahsedelimmi yaptı birisi
nasıl sinir oldum anlatamam
işte can sıkıntısı dağılsın diye gelipte böyle şeyler olunca iyice sinir oluyorum inanır mısın..

patsy cim canım,
herkes her istediğni yazabilir. sinir bozmaya inan değmez. sanki her gün gördüğün konuştuğun insanlar mı?
değmez valla onlar için bu kadar sinirlenmeye. senin sıkıntın sana yetiyor zaten. ayrıca ağzı olan konuşuyor.

sen kendini nalta ne yapıyorsun. ne iş yapıyordun, nerde çalışıyordun, hangi ildeydin.
güzel resim paylaşımlarını özledik yahuuu

Canım ben 38 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum evli değilim hiç evlenmedim ama deli gibi çocuğum olsun diye isteyenlerdenim. keşke olsaydı.
Özel bi şirkette yönetici asistanıyım ve anladığınız üzere artık hayattan bıkmış bitmesini bekler vaziyetteyim.
bir sonraki tickerımı hazırlarken bunu dikkate alacağım..:)

kısss teknoloji gelişti ve Allah ol dedimi hepsi bir çırpıda olur.
heee olmuyorsa inan hayırlı olan odur.
bak ben evlendim ne oldu. hayatım en kötü günleriydi evliliğim. bazen kendi kendime diyorumki evliliğim herhalde benim bu dünyadaki cezam oldu. yani olması hayırlısı olması önemli.
bende çocuğum olsun istiyom ama olmazsada yapacak bişi yok. belki olsa hayırsız evlat olacak ömür boyu ağlayacağım. olmuyorsa en azından 1-2 sene olmadığına üzülür sonra onada alışırım.
zaman herşeyin ilacı inan. zamanla insan herşeye alışıyor.

bu arada fırtına denen kimse sesi bayağı softmuş. hoşuma gitti.
tarzı da ilahi tarzında şarkının dur bende bir ark dinletim şimdi
sende kopye çektim

önceki gün bişeylere bakarken bu resmi gördüm.
benim alışveriş tutkunluğum yoktur hatta hiç sevmem. yine de ne kadar da yok desem en az 10 çift her an kullanılabilir ayakkabım var. ve işte bu resmi gördüğüm an aslında çok bişeyler almıyorum dediğim için kendimden utandım..

haklısın elbet bunları bilmiyor muyum biliyorum tabi ki ama işte insan olmak böyle bi eksiklik. Herşeyin en güzelini Allah(CC) bilir biliyorsun yine de akıl yürütüyorsun.
ama şöyle bi kızım olsaydı kıs ne güzel olurdu

ya da böyle

kıs napayım içim gidiyo

Olmayan bir şeyin zorlanmanmasının sonucu da hayırlı olmuyor ne yazık ki çok haklısın.
Akrabamız bir çiftin 15 yıl tedavi sonunda bebekleri oldu, çocuk doğdu karı kocanın çok da iyi olmayan ilişkisi iyice kötü oldu ayrılık noktasına geldiler, tam toparlanacakken adam aniden pat diye öldü. Herkes bebek olunca sorunların çözüleceğini sandı ama işler daha kötüye gitti maddi anlamda da çok büyük çöküş yaşadılar.Kadın şimdi çocuğuyla tek başına yaşam mücadelesi veriyor. Kocasından kalan borçlarda bonusu oldu.
Derde derman arayacağız ama zorlamayacağız demekki Rabbim hayırlısını nasip etsin. Herkes huzurlu mutlu bir yuvada evlat sahibi olmak ister, zaten böyle olmayacaksa diğer türlüsü eziyet olur.

Yaşadıklarının ödülü olarak rabbim sana huzur mutluluk nasip etsin turkuazım hayat gerçekten zor ve garip.

size fazla yazışmayın demiştim değil mi? özellikle mi yaptınız? geçen haftalar bu kadar yazışma yoktu. 50 sayfa gerideyim. birazdan dönerim.

patsy, sen nerelerdesin? geçen hafta hiç yoktun? merak ettim seni ve buraya da yazdım. "patsy nerelerde acaba?" falan diye... İyi misin? Her şey yolunda mı? en son sıkıntılı olduğunu yazmıştın, bir cuma günüydü.

gülümsettin beni :)
fındıklısı en güzeli dimi :)
çilekli olsun benimki ben onu daha çok seviyorum:)

sağol canım turkuaz söyledi sabah çok teşekkür ederim ya valla hepinize merak etmiş olabileceğiniz aklıma bile gelmezdi.
ben biraz melankolik azıcık bıkkın idare ediyorum işte. Arada buraya dahil olunca iyi geliyor. Sen nasılsın?

daha 50 sayfa kadar geride olduğum için Turkuazcanımın yazdıklarını görmedim.

ben iyiyim hamdolsun! senin de iyi olmana sevindim.
Allah yüreğini ferahlatsın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…