- 22 Kasım 2011
- 4.967
- 159
- 363
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.301
patsyyy nerlerdeysin. hepimiz seni çok merak ettik. inş iyisindir canım
selam; teşekkür ederim. Ben de sizlerle konuşmayı özledim.
valla yalan söyleyemeyeceğim iyi değilim hiç iyi değilim hemde. En net tarifle kaybolmak istiyorum. Bildiğiniz kaybolmak ortadan yok olmak istiyorum. Hiç bişey beni ilgilendirmiyor.
Geçen gün dalmış gidiyorum öyle tam olarak nerede olduğumu bilmeden. Otomobilin dizlerimin hizasında durduğunu farkettim. Hiç heyecanlanmadım biliyor musunuz. Düşündüğüm tek şey keşke abdestli olsaydım oldu. başka hiç bişey hissetmedim.
İçinizi sıkmak istemiyorum bu yüzden gelmiyorum çok fazla
sen nereye gidiyorsun canım?
Bir yere gitmiyorum Aslı, evime gidiyordum.
Fakat hafta sonu nete uğramam pek!
Günaydın herkeseeeeeeeeeeeeiyi haftalar diliyorum.
sabah sabah iyi baydım dimi kusura bakmayın
hadi keyfiniz yerine gelsin ben bu türküyü dinlemeyi çok severim sohbetinize eşlik etsin
FIRTINA (SÖYLEMİŞTİM SANA GİTME GÖNLÜNÜN SAHİLİNE) - YouTube
patsy cim canım,
herkes her istediğni yazabilir. sinir bozmaya inan değmez. sanki her gün gördüğün konuştuğun insanlar mı?
değmez valla onlar için bu kadar sinirlenmeye. senin sıkıntın sana yetiyor zaten. ayrıca ağzı olan konuşuyor.
sen kendini nalta ne yapıyorsun. ne iş yapıyordun, nerde çalışıyordun, hangi ildeydin.
güzel resim paylaşımlarını özledik yahuuu
açtımmm ve dinliyorum
mersi şekerimmmm
Canım ben 38 yaşındayım İstanbul'da yaşıyorum evli değilim hiç evlenmedim ama deli gibi çocuğum olsun diye isteyenlerdenim. keşke olsaydı.
Özel bi şirkette yönetici asistanıyım ve anladığınız üzere artık hayattan bıkmış bitmesini bekler vaziyetteyim.
bir sonraki tickerımı hazırlarken bunu dikkate alacağım..:)
kısss teknoloji gelişti ve Allah ol dedimi hepsi bir çırpıda olur.
heee olmuyorsa inan hayırlı olan odur.
bak ben evlendim ne oldu. hayatım en kötü günleriydi evliliğim. bazen kendi kendime diyorumki evliliğim herhalde benim bu dünyadaki cezam oldu. yani olması hayırlısı olması önemli.
bende çocuğum olsun istiyom ama olmazsada yapacak bişi yok. belki olsa hayırsız evlat olacak ömür boyu ağlayacağım. olmuyorsa en azından 1-2 sene olmadığına üzülür sonra onada alışırım.
zaman herşeyin ilacı inan. zamanla insan herşeye alışıyor.
bu arada fırtına denen kimse sesi bayağı softmuş. hoşuma gitti.
tarzı da ilahi tarzında şarkının dur bende bir ark dinletim şimdi
sende kopye çektim
kısss teknoloji gelişti ve Allah ol dedimi hepsi bir çırpıda olur.
heee olmuyorsa inan hayırlı olan odur.
bak ben evlendim ne oldu. hayatım en kötü günleriydi evliliğim. bazen kendi kendime diyorumki evliliğim herhalde benim bu dünyadaki cezam oldu. yani olması hayırlısı olması önemli.
bende çocuğum olsun istiyom ama olmazsada yapacak bişi yok. belki olsa hayırsız evlat olacak ömür boyu ağlayacağım. olmuyorsa en azından 1-2 sene olmadığına üzülür sonra onada alışırım.
zaman herşeyin ilacı inan. zamanla insan herşeye alışıyor.
bu arada fırtına denen kimse sesi bayağı softmuş. hoşuma gitti.
tarzı da ilahi tarzında şarkının dur bende bir ark dinletim şimdi
sende kopye çektim
ben bu gofrettoyu her gördüğümde canım hoşbeş istiyoşimdi olsa da yesek :)
size fazla yazışmayın demiştim değil mi? özellikle mi yaptınız? geçen haftalar bu kadar yazışma yoktu. 50 sayfa gerideyim. birazdan dönerim.kızçeler, ben toparlanayım yavaş yavaş... herkesin hafta sonu süper geçsin!:13:
pazartesi günü görüşürüz inşallah. bana bakın fazla yazışmayın olur mu? okuyacağım diye akla karayı seçiyorum.
haydi hoşça kalın!
çilekli olsun benimki ben onu daha çok seviyorum:)gülümsettin beni :)
fındıklısı en güzeli dimi :)
size fazla yazışmayın demiştim değil mi? özellikle mi yaptınız? geçen haftalar bu kadar yazışma yoktu. 50 sayfa gerideyim. birazdan dönerim.
patsy, sen nerelerdesin? geçen hafta hiç yoktun? merak ettim seni ve buraya da yazdım. "patsy nerelerde acaba?" falan diye... İyi misin? Her şey yolunda mı? en son sıkıntılı olduğunu yazmıştın, bir cuma günüydü.
daha 50 sayfa kadar geride olduğum için Turkuazcanımın yazdıklarını görmedim.çilekli olsun benimki ben onu daha çok seviyorum:)
sağol canım turkuaz söyledi sabah çok teşekkür ederim ya valla hepinize merak etmiş olabileceğiniz aklıma bile gelmezdi.
ben biraz melankolik azıcık bıkkın idare ediyorum işte. Arada buraya dahil olunca iyi geliyor. Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?