- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.341
cimri ya da aşırı tutumlu bir insan değilim. sadece fuzuli masrafı sevmem ama ben bu kadar duş jeline 50 TL versem; inan ki kullanmam vitrine koyar bakarım.bak böyle cam şişelerde özel jeller var. teki 50 tlden başlayan fiyatları olan jeller
kek gibi kokun falan diye tanıtılıyorlar:)
Eki Görüntüle 630176 mesela bu yaban mersinli kestane jeli kek gibi konun diyo :)
Eki Görüntüle 630177 Eki Görüntüle 630178
çilekliler amberliler daha neler neler..:)
turkuaz bak bunlar ağır tahrik edici unsurlar oldu işte kabul ediyorum. hadi herkes duşa:)
cimri ya da aşırı tutumlu bir insan değilim. sadece fuzuli masrafı sevmem ama ben bu kadar duş jeline 50 TL versem; inan ki kullanmam vitrine koyar bakarım.
peki madem, ama ben gece gelemediğimden arkadan takip ediyorum işte böyle... :)gece olsun tekrar konuşalım diyip kapatıyorum konuyu kapatıyorum:)
peki madem, ama ben gece gelemediğimden arkadan takip ediyorum işte böyle... :)
turkuaz bunu özellikle senin için gönderiyorum. izlerken dinlerken hissettiğin hissedeceğin herşeyi en derin bildiğime emin olabilirsin arkadaşım ..
Nancy Ajram - Enta Eih /
Aslında "acaba mı?" dedim de yoğunum tam anlayamadım dakıs ben de gelmiyorum geceleri mecaz yaptım anlarsın sandım dı ama çok yoğunsun zannımca :) yani demem o ki gecenin gelişine bakar jeli kullanıp kullanmamak:)
şahsen ben hiç öyle jelli duşlar alma gereği duyamadım
ama bak işte 85 lik ninem neler neler yapıyo :)
cnm şarkı için tşk ler. izledim :)
ama çok şükür ben boşanınca içimde kalan sevgi kalıntılarıda bitti gitti. Allah aratmasın beterinden korusunda, aramıyom hiç.
ben evliyekn boşanma süreci geçirdim. daha tuhaf daha farklı şeylerdi yani. boşanınca bunları yaşamadım o yüzden
Aslında "acaba mı?" dedim de yoğunum tam anlayamadım da
Canım senin için;
Kartın dileğinin olucağını söylüyor. Yüreğindeki gerçekleşicek bunu bil canım.
Şuanda ki alacakaranlık gün doğmadan önceli alacakaranlık canım. Yeni güne başlamak için bu renk olmak zorunda.
Dileğin sana en doğru zamanda ve en doğru şekilde geliyor canım.
Ablan için kartı akışta olması gerektiğini söylüyor.
Herşeyi akışına bıraksın. Kontrolü bıraksın, birşeyleri oldurmaya çalışmasın.
Herşey kendiliğinden yoluna girecek onun için canım.
oh çok iyi olmuş bitmiş gitmişse içinde çok güzel önün açık ufuklar seni bekliyor yani
şey ben evliyken boşanma süreci geçirdimi pek anlamadım. nasıl yani?
tunaydin kızlar. Bugün hava yine kapalı, dışarıda yağmur var. Umarım hepinizin günü dışarıdaki havaya inat, aydınlık, mutlu ve en önemlisi umutlu geçer.
bu arada patsycigim hoşgeldin. Uzun zamandır gorunmuyordun merak ettik seni.
yani evliyekna aslında gönülden boşanmıştım. onunla aynı evdeyken boşanmış gibiydim yani. bunalımıda o varken yaşadım yani.
o evden gidincede fazla sürmeden kendime yavaş yavaş gelmeye başladım.
haa acı hep var ama artık zaman herhalde ilaç oluyor.
aman diyip geçmeyi öğreniyorum.
arzular şelale, diyorsun!:) kolay gelsin arkadaşım :) ya düşün şimdi hayatının aşkısı akşam olmuş eve gelmiş senin jel vitrinde duruyo olacak iş mi yani :) :)
gülümsün'de de bir şey yok!ne nişanı kız, Allah mı söyletti yoksa
sen de bir türlü öğrenemedin kim kiminle şu topikte, var yok kaç kişiyiz zaten
bir tek tuğçenin görüştüğü bir çocuk var, benım de görüşemedıgım yabancı bir cocuk var, turkuaz ve mariada da bir şey yok malesef
günaydan bebiklerimmm
uykusuzlukdan gözlerim böyle oldu. :82::86:
bu defa ben gülümsünnnden önce yazdım uykusuzum diye
maria seni merak ediyom. çıktınmı alkol komasından. bu sana ders olsun bir daha o kadar içme
aslı gece yarısı börekleri yemişsin. herkesinden bir yerini şişirdin. ama rüyamda görmedim börek yediğimi
angara ya gelirsem koca tepsi ev yapımı börek isterim.
günaydan bebiklerimmm
uykusuzlukdan gözlerim böyle oldu. :82::86:
bu defa ben gülümsünnnden önce yazdım uykusuzum diye
maria seni merak ediyom. çıktınmı alkol komasından. bu sana ders olsun bir daha o kadar içme
aslı gece yarısı börekleri yemişsin. herkesinden bir yerini şişirdin. ama rüyamda görmedim börek yediğimi
angara ya gelirsem koca tepsi ev yapımı börek isterim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?