30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

cimri ya da aşırı tutumlu bir insan değilim. sadece fuzuli masrafı sevmem ama ben bu kadar duş jeline 50 TL versem; inan ki kullanmam vitrine koyar bakarım.

peki madem, ama ben gece gelemediğimden arkadan takip ediyorum işte böyle... :)

kıs ben de gelmiyorum geceleri mecaz yaptım anlarsın sandım dı ama çok yoğunsun zannımca :) yani demem o ki gecenin gelişine bakar jeli kullanıp kullanmamak:)
şahsen ben hiç öyle jelli duşlar alma gereği duyamadım
ama bak işte 85 lik ninem neler neler yapıyo :)

turkuaz bunu özellikle senin için gönderiyorum. izlerken dinlerken hissettiğin hissedeceğin herşeyi en derin bildiğime emin olabilirsin arkadaşım ..
Nancy Ajram - Enta Eih /

cnm şarkı için tşk ler. izledim :)
ama çok şükür ben boşanınca içimde kalan sevgi kalıntılarıda bitti gitti. Allah aratmasın beterinden korusunda, aramıyom hiç.
ben evliyekn boşanma süreci geçirdim. daha tuhaf daha farklı şeylerdi yani. boşanınca bunları yaşamadım o yüzden

Aslında "acaba mı?" dedim de yoğunum tam anlayamadım da

oh çok iyi olmuş bitmiş gitmişse içinde çok güzel önün açık ufuklar seni bekliyor yani
şey ben evliyken boşanma süreci geçirdimi pek anlamadım. nasıl yani?

ayyy çok sağol canım yaa bu dileğin oldu kartı bana geçen haftadan beri çıkıp duruyor bak sende de aynısı çıkmış, ben çok merak ediyorum hangi birinin olduğunu, e malum dileklerim bi çok bi çok
ama tahmin ettiğim birşey var ki eğer o çıkarsa çok şaşırıcam
ablam da zaten akışa bırakmaktan başka bişey yapamıyor artık, iletirim kendisine.çok teşekkürler tekrar

oh çok iyi olmuş bitmiş gitmişse içinde çok güzel önün açık ufuklar seni bekliyor yani
şey ben evliyken boşanma süreci geçirdimi pek anlamadım. nasıl yani?

yani evliyekna aslında gönülden boşanmıştım. onunla aynı evdeyken boşanmış gibiydim yani. bunalımıda o varken yaşadım yani.
o evden gidincede fazla sürmeden kendime yavaş yavaş gelmeye başladım.
haa acı hep var ama artık zaman herhalde ilaç oluyor.
aman diyip geçmeyi öğreniyorum.

tunaydin kızlar. Bugün hava yine kapalı, dışarıda yağmur var. Umarım hepinizin günü dışarıdaki havaya inat, aydınlık, mutlu ve en önemlisi umutlu geçer.
bu arada patsycigim hoşgeldin. Uzun zamandır gorunmuyordun merak ettik seni.

teşekkürler,inşallah,amin :))

birbirinizi tanımadan mı evlenmiştiniz yoksa sonradan mı değişti?? özelse cevap vermeyebilirsin ama çevremde mutlu evlilikler gerçekten çok az ve yaş da ilerledikçe evliliğe ister istemez soğuk bakmaya başladım, zaten evlenmek için sıraya girenlerim de yok gerçi :))

gülümsün'de de bir şey yok!

Günaydın bebişim.. Nerdeee.. hala başım ağrıyor
Akşam saunaya gidip sonra da masaj yaptırayım diyorum, ancak kendime gelirim..
Şu mesai bi bitseydi hayırlısıyla

koptum ya! her yerde mimlendi uykusuzluğum... gece geç yatıyorum, sabah da uykusuz oluyorum genelde... halam da hep diyor; elif ablam da hep diyor; bu uykusuzluğun ne olacak diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…