30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

patsyy canım inş olsun hayırlı sağlıklı evlatların inş canım.
çok iyi anlıyorum ama içindekini bastırmakda sana düşüyor yapcak bişi yok.
Allah' a sual olmaz ama malesef insna bazen isteyipde sahip olamayınca neden diyor? dememli işte. dua et canım bol bol. gerisi atık Rabbim' in takdirine kalmış. olursa olur olmazsa yapcak bişi yok. en azından Allah dan geldi der boynunu eğersin.insanın en hazmedemediği bence kulun kula ettiği. üstelikde hiç hakkı yokken.

herşeyin en hayırlı hayırlı zamanda senin olsun inş cnm.

gülümsün ben kızlara dedim fazla konuşmayın beni dinlemediler.
aslı süper kahramanımız hele o hem yazdı hem her yazdığını beyzaya açıkladı bu nedenle sayfalar ilerledi

ya arkadaşlar bi el atın bilenler bi özet geçsin bu garibime:) 50 sayfa bitmez oku oku bitmez:)
ben bildiğimi anlatayım sana arkadaşım şimdi biri sarhoş olmuş öbürü gece löp lööp börekleri götürmüş turkuaz ikisini azarlamış gece uykusuz kalmışlar :) ya boşver gel sen buraya geçmiş geçmişte kalır napıcan 50 sayfa öncesini önümüzdeki maçlara bakalım biz:)

maria içmiş tuhaf olmuş
aslı dün gece börekleri götürdü gece yarısı
herkesin bir yeri şişti börek denince
herkes duş aldı
ben uykusuzum özetlen bu

maria içmiş tuhaf olmuş
aslı dün gece börekleri götürdü gece yarısı
herkesin bir yeri şişti börek denince
herkes duş aldı
ben uykusuzum özetlen bu

50 sayfa dediği 4 satır gördün mü
bunlar gece gece geyik yapmışlar gel sen beriye

herkesin duş aldığı neden yazıldı ki? neden duş aldı herkes?

beyza diye bir ark var. onun komşunun duş jeli kokusu konu oldu. ismini öğren filan vs derken. öyle
herkes özendi duş aldı herhal 8buda beyza nın ilgi alanına girdi )
bu arada duş jelini kullanan teyzemşn yaşı 85 cikkkk

Ne yapsın kız , seni görünce gözlerine inanamadı zaar
Aslında bu topiğe yeni gelenlere önce Aslı faktöründen bahsetmek lazım , yavaş yavaş, alıştıra alıştıra..
bence Aslı, sevimli bir hazır cevap. hiç rahatsız olmadım ben kendisinden (bak bir yandan aslı'yı tanıtıyorum yeni gelenlere... )

he he hatırladım, Beyza'nın ABD'de yanında kaldığı 85 yaşındaki teyzemin duş jelleriydi değil mi o! bizim bu yaşta içimiz geçmiş, teyzeme bak sen... MAŞALLAH!

geldim patsy'im, geldim. eee, anlat bakalım ne var ne yok? (üç tane fatura kesmem lazım, işler beni bekliyor... )

valla ne olsun hiç bişey yok en özet haliyle bu işte hiç elimde koca bir hiçle dolaşıyorum hayat dedikleri bu koridorda işte. çıkışı bulur bulmaz bağlasan durmam modundayım..

bilmiyorum ki biz şimdi buna inansak mı? kıs insanı gece gece duş jelinden daha ikna edici sebepleri olmasın sakın:44:

kafam şişmesin diye bildiğim birkaç konu dışına çıkmıyorum ben! es kaza görürsem ya da dikkatimi çekip okursam aynen dediğin gibi halime şükrediyorum inan Maria'm!

he he hatırladım, Beyza'nın ABD'de yanında kaldığı 85 yaşındaki teyzemin duş jelleriydi değil mi o! bizim bu yaşta içimiz geçmiş, teyzeme bak sen... MAŞALLAH!

bak böyle cam şişelerde özel jeller var. teki 50 tlden başlayan fiyatları olan jeller
kek gibi kokun falan diye tanıtılıyorlar:)

mesela bu yaban mersinli kestane jeli kek gibi konun diyo :)

çilekliler amberliler daha neler neler..:)

turkuaz bak bunlar ağır tahrik edici unsurlar oldu işte kabul ediyorum. hadi herkes duşa:)

[video=youtube;EII5FyjqmNU]http://www.youtube.com/watch?v=EII5FyjqmNU&NR=1&feature=endscreen[/video]

bu kıza çok gülüyorum var ya
selülit gibisin senden kurtulmak istiyorum diyo ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…