30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın kızlar

sen sağlık sektöründesin sanırım.
gebelik muayenesinde hasta karışmaması için başka bir yöntem olamaz mı sence? Bunu diğer evli gebelere de yapıyorlar mı? Meraktan soruyorum.

Son düzenleme:
ya benim dönemlerim oluyo bi ara kitapla sonra yabancı dizlerle ya da dışarıyla kafayı bozuyorum şu günlerde dışarıyla bozdum kafayı

Benim de en büyük zevkim yabancı diziler. Da vinci's demons 2. sezon bitti şimdi supernaturals 9. sezonun 6 dan sona kadar kalan bölümleri var.
sonra da game of thrones 3. sezondan devam edeceğim.

anlaşmak beraber eglenebilmekte güzel şeyler.
gem sende daha çok gençsin 26 değil mi ?
Belki zamanla evlilik fikrine ikna olurdunuz. Neyse bilemedim belki de sana zaman kaybı gelir.
demek istediğim gerçekten anlaşıp ortak zevklere sahip olmak ve aynı zamanda hoşlaşmak pek bulunur bişi değil ondan dedim:26:

başak hiç uymamış ki ya:)

güle güle kullansın güzel günlerde.
Günaydın pisicim
Benim de en büyük zevkim yabancı diziler. Da vinci's demons 2. sezon bitti şimdi supernaturals 9. sezonun 6 dan sona kadar kalan bölümleri var.
sonra da game of thrones 3. sezondan devam edeceğim.
Bende seyrediyorum. Supernaturel en güzeli )
Yok be iyi birisi.
öyle olsun ;))

Günaydınlar gecikmeli de olsa anneme süpürge aldım annelrr günündr elim boştu

tam bıze uygun yükselenim balık balıgın özelliklerini taşıyorum zaten.cok romantık bır evlılık teklifi olsun herseyim.
yay onun burcu evlensemmi ki ya bak kararsız kaldım ama hadı evlenelım modunda
ondan ıkı geri bır ılerıyız biz.

Sen şu an hem maddi hem manevi anlamda hazır hissetmediğin için uğraşmak istemiyorsun sanırım - hakkında hayırlısı olsun zaten boşandıktan sonra bir yıl dolunca tekrar evlenebiliyorsun diye biliyorum sen de o zamana kadar özgür takılırsın bir çok halletmen gereken şeyler var zaten ev taşıma, eskiyi geride bırakma falan... Dinlenmeye ihtiyacın var

Beğendin kabul ediyorum.

Evet

mirkelamdan mutlu olmak istiyorumm

http://www.izlesene.com/video/mutlu-olmak-istiyorum-mirkelam/2982179

çok seviyorum bu şarkıyı
Güzel bir şarkıymış - hepimiz bu hayatta zaten hep mutlu olma arzusunu taşımıyor muyuz???

Ben kimseye evlen demem isteyen gelir ikna eder, çaba gösterir, edemeyene de güle güle... (ASLAN burcu olaraktan)

Evlilik burcudur TERAZİ.
Yalnız tanıdığım TERAZİ burcu insanların birçoğu geç evlenir. :26: Bu nasıl yaman çelişkidir.
Terazi insanı iyidir - annem terazidir ve bizi iyi idare eder (stratejik yaklaşımı muhteşemdir bende olmayan birşey)

Yay burcu özgürlüğüne düşkün olur ve pek sıkıya gelemez aşırı rahattır, o nedenle de en evlenemeyecek burç olarak görülür

Çok çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir ve bir daha tekrarlamaz

Canım düşünmüyorım zamanı gelince bakacağım ben hazırım 18 mayıs daha iyi olur aslında 19 unda dinleniriz. Kimler gelmek istiyo ki
Pazar günü de olabilir - benim için sorun değil bana uyar, yeter ki netleştirelim

iyiyiz canım sen nasılsın,kısmet kader,derin mevzular,hiç girmeyelim en iyisi
Kader kısmet işi evlilik o yüzden dediğin gibi pek derinlere inmemek lazım

sadece bekarlarmi yoksa kocasizlarmi?
yani kocasiz olunca haliyle bekar olunuyorda

Hoşgeldin Soruna gelirsek bekar olan herkesi bekleriz evli olan bir kişi var şimdilik - o da topik sahibemiz Angelheart

Lily slm nasılsın?
Taşınma işi ne oldu taşındınmı:26:

Selam okyanus - iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın???
Ev taşıma işi iptal oldu birkaç ay daha şu an kaldığım evde kalmaya devam etmeyi planlıyorm bakalım hayırlısı...

selam kızlar,canım dondurma istedi ama evde kalmamış
Göndereyim mi??? Ben de geçen büyük pakette aldım arada yiyorum da
Fena alıştırdın beni Aslı - suç senin şimdi kendimi alamıyorum

Kızlar aklım sizde. İyi geceler herkese...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşgeldin melek kalpli Tuğçem nasılsın yeni gelin???

Günaydınlar gecikmeli de olsa anneme süpürge aldım annelrr günündr elim boştu
Günaydın limon Annene de hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah

başak hiç uymamış ki ya:)
Selam Ceren - Başak burcu olan insanlar gördüğüm en naif, kibar, zarif insanlar - temizlik takıntılarına da şahitliğim vardır hani...

Hayırlısı hakkınızda... Kaderde varsa olur zaten ne deseniz boş - burçlar her zaman bu kadar karamsar değildir Bu arada sana da günaydın

herkese gunaydın..

Selam kızlar
Dün akşam tv izlerken uyumuşum gece 3te kalktım biraz tv izleyeyim uyurum yine dedim ama yok uyku tutmadı - sonra bir diyetisyeni dinledim gaza geldim dedim kalkıp evdeki bir kaç işi yapayım sonra kahvaltı hazırlayıp işe dinç gideyim ama nerdeeeeeeeee..... Saat sabahın 5i ve banyoyu su bastı - vanalardan biri su kaçırıyormuş sıkayım derken ki benim gücüm zaten çok yoktur - düğme elimde kaldı üstüm başım ıslandı apartmandaki vanadan su girişini kapattım, ıslananları balkona taşıyana kadar canım çıktı işe de geç kaldım
Ya bir günüm de güzel geçsin - bu aralar aksilik üstüne aksilik, stres seviyem hat safhada, işler yoğun, uykumu alamıyorum
Düşünüyorum düşünüyorum acaba ben mi abartıyorum diye ama yok yaaa - birçok soruna karşılık verdiğim ilk tepki "tamam sakin ol halledilir, insanlık hali olur böyle şeyler" şeklinde oluyor. Bu sabah şunu da farkettim ki bünyem bu kadar olumsuzluğu kaldırmıyor - sabahları uyandığımda nefes darlığı çekiyorum iş yerinde pencere hep açık cereyanda kalsam bile kapatmıyorum - Limon arkadaşım nefes darlığı psikolojik olabilir mi, acaba panik atak falan mı diye düşünmedim değil hani:44: Ne önerirsiniz kızlar???

Umarım gelir :)
İnşallah. Hayırlısıyla...
Benim yükselen burcum ; koç.

canım geçmiş olsun.

sadece bekarlarmi yoksa kocasizlarmi?
yani kocasiz olunca haliyle bekar olunuyorda
yoooo! gelebilirsiniz. buyurun tabii.

Canım ya, kötü olmuş. Uykusuzluk bir yandan su olayı bir yandan.
geçmiş olsun.

canım benim bır arkadaşım yaşam koçu arada onunla konuşuyoruz.
eğer bır ınsan ben bırden cok psıkoljık acı cekıyorum dıye sorun yaşıyor ıse budurum nefes darlığına neden olabiliyormuş.ben bır ara cok fazla nefes darlıgı cekıyordum ve metrobus gıbı toplu ulaşım araçlarına bınemıyordum o zaman oyle demişti ve geniş bakmayı denedikce durum çözüldü.olabılır .bu arada durumla ılgılıde geçmiş olsun.iyi evdeymışsın beterin beteri var sen evden cıktıktan sonra evı suda basabılırdı

Sağolasın canım - bu arada benim yükselenim oğlakmış - ben hep kova diye bilirdim geçenlerde bir sitede doğum saatine göre harita çıkıyormuş onu yaptım oğlak çıktı yükselenim - ama bunu burçlar bazında çok analiz etmedim henüz
Bugüne kadar çok sorun yaşamışımdır hani herkesin sorunu kendine ağır tabii ki ama ne olursa olsun sorunu çok büyütmeden hatta büyük şey bile olsa hafife alarak, bir şekilde kendimi telkin ederim "bu da geçer, olması gerekiyormuş ki olmuş, sabret" diye ya da mantıklı düşünmeye çalışıp "olabilir insanlık hali, panik yok hallolur" moduna girerim. Ama bu ara o kadar çok şey üst üste oluyor ki kendime gelip mantıklı düşünme şansım bile olmuyor İş yerinde birden fazla ve birbirinden farklı görevlerim var bazen hepsi aynı anda hallolması gerekiyor, evde sorun hiç bitmiyor ya kombi bozulur ya su borusu patlar daha 1 ay olmadı banyodaki başka bir yer su akıtıyordu düzelttirdik. Geçen haftadan beri ellerim titriyor nefes darlığı havasız yerlerdeyken oluyordu ama geçen haftadan beri arttı - artık kendimden korkuyorum olmadık bir yer ve zamanda kendimi kaybederim diye...

Son düzenleme:
Bu arada - tüm bu anlattıklarımı kendi içimde yaşıyorum etrafa pek yansıtmam, belki yorgunluğum yansıyordur yüzümden o kadar... Herşeyi kendim halletmeye uğraşırım - şu anda bile kimse sorunum olduğunu bilmiyor gayet neşeli lily var karşılarında

Challenger - ben de bir ara yaşam koçluğuna takmıştım ve insan önce kendi kendinin yaşam koçu olmalı diye düşünerek, değişim ve gelişime kendimle başlıyorum hatta fazla pollyanna olduğum söylenir ama hayat olumsuzluklara takılmayacak kadar kısa diye düşünüyorum sadece bu fizyolojik durumların sağlığımı olumsuz etkilemesinden korkuyorum o kadar...

Canım bazen böyle üst üste gelir, Rabbim feraha çıkartsın seni inşallah.
Güçlü bir kızsın sen!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…