- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.441
küçük düşmek olarak görmemelisin bence,o gebelik muayenesinde hasta karışmasın diye alınan bir önlem ve mahkeme kararlarındaki mühürden vuruluyor,özel bir damga falan değil yani.ama masraf olmaması ve kendini hazır hissetmediğin için istemiyorsan bilemem tabi...
ya benim dönemlerim oluyo bi ara kitapla sonra yabancı dizlerle ya da dışarıyla kafayı bozuyorum şu günlerde dışarıyla bozdum kafayı
Ya tam olarak öle diil ilk kez bi tanıştırma olayı başına gelen bişi o da bende kıramadıpımız insanlar dediği için buluştuk . Çocuk kuz arıyorum evlencem modunda diil. Yoksa çok eğlendim bir kaç gün hoş vakit geçirdik
Günaydınlar gecikmeli de olsa anneme süpürge aldımannelrr günündr elim boştu
başak hiç uymamış ki ya:)Evlenmek derken ?
♈ Koç Burcu : Hemen evlenelim diyorum sana duymuyormusun sağırmısın ?
♉ Boğa Burcu : Benimle evlenirmisin lütfen ? Bak bi daha demem
♊ İkizler Burcu : Tamam evlenelim' de ne evlenmesi ya
♋ Yengeç Burcu : Bitanem evlenelim seninle herşeye razıyım
♌ Aslan Burcu : Evleneceksin benimle ! Evleneceksin diyorum sana !!
♍ Başak Burcu : Evlenelim gitsin işte, dünyaya bidahamı gelcez
♎ Terazi Burcu : Bu evlilik tam ikimize göre
♏ Akrep Burcu : Açık ve net ! Evleniyoruz O kadar bitti.
♐ Yay Burcu : Evlensemmi ki ya ?
♑ Oğlak Burcu : Şartlarımı kabul edersen evleniriz.
♒ Kova Burcu : Sen bana evlenme teklifi et, ben bi ara düşünürüm
♓ Balık Burcu : Çok romantik bi evlilik teklifi olsun her şeyim
Günaydın pisicimgüle güle kullansın güzel günlerde.
Bende seyrediyorum. Supernaturel en güzeliBenim de en büyük zevkim yabancı diziler. Da vinci's demons 2. sezon bitti şimdi supernaturals 9. sezonun 6 dan sona kadar kalan bölümleri var.
sonra da game of thrones 3. sezondan devam edeceğim.
öyle olsun ;Yok be iyi birisi.
Günaydınlar gecikmeli de olsa anneme süpürge aldımannelrr günündr elim boştu
Evlenmek derken ?
Yazmıcam ya banane
Sen şu an hem maddi hem manevi anlamda hazır hissetmediğin için uğraşmak istemiyorsun sanırım - hakkında hayırlısı olsun zaten boşandıktan sonra bir yıl dolunca tekrar evlenebiliyorsun diye biliyorum sen de o zamana kadar özgür takılırsın bir çok halletmen gereken şeyler var zaten ev taşıma, eskiyi geride bırakma falan... Dinlenmeye ihtiyacın varCanım iddet davası açıyorsun.
gidiyor dilekçe ile başvuruyorsun 150 tl gibi bi ücreti var onu yatırıyorsun.
sonra mahkeme seni doktora yolluyormuş oradan rapor alıyorsun hamile olmadığına dair.
Bu arada bileğinin iç kısmına uzun bir süre çıkmayan bir damga vuruyorlarmış. Ben de başka bi kızdan duydum bunu. Çıkması da çok zormuş. Duyunca çok kötü olmuştum.
Zaten şu anda ciddi bi adım atacak durumda değilim o yüzden bu masrafa gerek yok. O adi yüzünden daha fazla maddi zarar görmekte istemiyorum.
EvetBeğendin kabul ediyorum.
Güzel bir şarkıymış - hepimiz bu hayatta zaten hep mutlu olma arzusunu taşımıyor muyuz???mirkelamdan mutlu olmak istiyorumm
http://www.izlesene.com/video/mutlu-olmak-istiyorum-mirkelam/2982179
çok seviyorum bu şarkıyı
Ben kimseye evlen demem isteyen gelir ikna eder, çaba gösterir, edemeyene de güle güle... (ASLAN burcu olaraktan)Evlenmek derken ?
Terazi insanı iyidir - annem terazidir ve bizi iyi idare eder (stratejik yaklaşımı muhteşemdirEvlilik burcudur TERAZİ.
Yalnız tanıdığım TERAZİ burcu insanların birçoğu geç evlenir. :26: Bu nasıl yaman çelişkidir.
Yay burcu özgürlüğüne düşkün olur ve pek sıkıya gelemez aşırı rahattır, o nedenle de en evlenemeyecek burç olarak görülürHahaha koç burcuna bakın, benim yapacağım evlilik teklifi böyle olmaz ya o kadar da değil
Yengeç burcu oda, keşke böyle bi teklifle gelse ne romantik.
Eski eşimde yaydı, evlenmekte hiç tereddüt etmemişti, çıkmaya başlarken " benim niyetim ciddi laylay takılacaksan hiç çıkmayalım" demişti.
Bu arada mirkelam hayranı mısın limon? Çok güzelmiş şarkı..
Çok çok geçmiş olsun inşallah daha iyisindir ve bir daha tekrarlamazSelam kızlar geldim ben. :))
Çok iyiyim şükürler olsun.. ya o nasıl acıydı canlar anlık bir şeydi Kulağıma bir şey sokuyorlardı sanki deliyorlar aman yarabbi ...
Kulağı açmak için birşey yaptılar en çok canımı o yaktı sonra bir iğne foşur sesi hemen bitti ama 5 dk sürsede operasyon anlık acı hissettim. 1 saat dinlendm hastanede odamda ... bu sayede ilk defa ameliyathaneyede girdim. :)
İyi geldi sanki bakalım cuma günü görüncez tekrar :))
Yazdıklarınızı okuyordum ama çok yazmışınız :)) geç oldu
Öpüyorum sizi yarın görüşürüz..
Pazar günü de olabilir - benim için sorun değil bana uyar, yeter ki netleştirelimCanım düşünmüyorım zamanı gelince bakacağım ben hazırım 18 mayıs daha iyi olur aslında 19 unda dinleniriz. Kimler gelmek istiyo ki
Kader kısmet işi evlilik o yüzden dediğin gibi pek derinlere inmemek lazımiyiyiz canım sen nasılsın,kısmet kader,derin mevzular,hiç girmeyelim en iyisi
sadece bekarlarmi yoksa kocasizlarmi?
yani kocasiz olunca haliyle bekar olunuyorda
Lily slm nasılsın?
Taşınma işi ne oldu taşındınmı:26:
Göndereyim mi??? Ben de geçen büyük pakette aldım arada yiyorum daselam kızlar,canım dondurma istedi ama evde kalmamış
Hoşgeldin melek kalpli Tuğçem nasılsın yeni gelin???Kızlar aklım sizde. İyi geceler herkese...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın limonGünaydınlar gecikmeli de olsa anneme süpürge aldımannelrr günündr elim boştu
Selam Ceren - Başak burcu olan insanlar gördüğüm en naif, kibar, zarif insanlar - temizlik takıntılarına da şahitliğim vardır hani...başak hiç uymamış ki ya:)
Hayırlısı hakkınızda... Kaderde varsa olur zaten ne deseniz boş - burçlar her zaman bu kadar karamsar değildirtam bıze uygunyükselenim balık balıgın özelliklerini taşıyorum zaten.cok romantık bır evlılık teklifi olsun herseyim.
yay onun burcu evlensemmi ki ya bak kararsız kaldım ama hadı evlenelım modunda
ondan ıkı geri bır ılerıyız biz.
herkese gunaydın..
İnşallah. Hayırlısıyla...Umarım gelir :)
Benim yükselen burcum ; koç.Hahaha koç burcuna bakın, benim yapacağım evlilik teklifi böyle olmaz ya o kadar da değil
Yengeç burcu oda, keşke böyle bi teklifle gelse ne romantik.
Eski eşimde yaydı, evlenmekte hiç tereddüt etmemişti, çıkmaya başlarken " benim niyetim ciddi laylay takılacaksan hiç çıkmayalım" demişti.
Bu arada mirkelam hayranı mısın limon? Çok güzelmiş şarkı..
canım geçmiş olsun.Selam kızlar geldim ben. :))
Çok iyiyim şükürler olsun.. ya o nasıl acıydı canlar anlık bir şeydi Kulağıma bir şey sokuyorlardı sanki deliyorlar aman yarabbi ...
Kulağı açmak için birşey yaptılar en çok canımı o yaktı sonra bir iğne foşur sesi hemen bitti ama 5 dk sürsede operasyon anlık acı hissettim. 1 saat dinlendm hastanede odamda ... bu sayede ilk defa ameliyathaneyede girdim. :)
İyi geldi sanki bakalım cuma günü görüncez tekrar :))
Yazdıklarınızı okuyordum ama çok yazmışınız :)) geç oldu
Öpüyorum sizi yarın görüşürüz..
yoooo! gelebilirsiniz. buyurun tabii.sadece bekarlarmi yoksa kocasizlarmi?
yani kocasiz olunca haliyle bekar olunuyorda
Selam kızlar
Dün akşam tv izlerken uyumuşum gece 3te kalktım biraz tv izleyeyim uyurum yine dedim ama yok uyku tutmadı - sonra bir diyetisyeni dinledim gaza geldim dedim kalkıp evdeki bir kaç işi yapayım sonra kahvaltı hazırlayıp işe dinç gideyim ama nerdeeeeeeeee..... Saat sabahın 5i ve banyoyu su bastı - vanalardan biri su kaçırıyormuş sıkayım derken ki benim gücüm zaten çok yoktur - düğme elimde kaldı üstüm başım ıslandıapartmandaki vanadan su girişini kapattım, ıslananları balkona taşıyana kadar canım çıktı işe de geç kaldım
Ya bir günüm de güzel geçsin - bu aralar aksilik üstüne aksilik, stres seviyem hat safhada, işler yoğun, uykumu alamıyorum
Düşünüyorum düşünüyorum acaba ben mi abartıyorum diye ama yok yaaa - birçok soruna karşılık verdiğim ilk tepki "tamam sakin ol halledilir, insanlık hali olur böyle şeyler" şeklinde oluyor. Bu sabah şunu da farkettim ki bünyem bu kadar olumsuzluğu kaldırmıyor - sabahları uyandığımda nefes darlığı çekiyorum iş yerinde pencere hep açık cereyanda kalsam bile kapatmıyorum - Limon arkadaşım nefes darlığı psikolojik olabilir mi, acaba panik atak falan mı diye düşünmedim değil hani:44: Ne önerirsiniz kızlar???
Selam kızlar
Dün akşam tv izlerken uyumuşum gece 3te kalktım biraz tv izleyeyim uyurum yine dedim ama yok uyku tutmadı - sonra bir diyetisyeni dinledim gaza geldim dedim kalkıp evdeki bir kaç işi yapayım sonra kahvaltı hazırlayıp işe dinç gideyim ama nerdeeeeeeeee..... Saat sabahın 5i ve banyoyu su bastı - vanalardan biri su kaçırıyormuş sıkayım derken ki benim gücüm zaten çok yoktur - düğme elimde kaldı üstüm başım ıslandıapartmandaki vanadan su girişini kapattım, ıslananları balkona taşıyana kadar canım çıktı işe de geç kaldım
Ya bir günüm de güzel geçsin - bu aralar aksilik üstüne aksilik, stres seviyem hat safhada, işler yoğun, uykumu alamıyorum
Düşünüyorum düşünüyorum acaba ben mi abartıyorum diye ama yok yaaa - birçok soruna karşılık verdiğim ilk tepki "tamam sakin ol halledilir, insanlık hali olur böyle şeyler" şeklinde oluyor. Bu sabah şunu da farkettim ki bünyem bu kadar olumsuzluğu kaldırmıyor - sabahları uyandığımda nefes darlığı çekiyorum iş yerinde pencere hep açık cereyanda kalsam bile kapatmıyorum - Limon arkadaşım nefes darlığı psikolojik olabilir mi, acaba panik atak falan mı diye düşünmedim değil hani:44: Ne önerirsiniz kızlar???
Sağolasın canım - bu arada benim yükselenim oğlakmış - ben hep kova diye bilirdim geçenlerde bir sitede doğum saatine göre harita çıkıyormuş onu yaptım oğlak çıktı yükselenim - ama bunu burçlar bazında çok analiz etmedim henüzİnşallah. Hayırlısıyla...
Benim yükselen burcum ; koç.
canım geçmiş olsun.
yoooo! gelebilirsiniz. buyurun tabii.
Canım ya, kötü olmuş. Uykusuzluk bir yandan su olayı bir yandan.
geçmiş olsun.
Bugüne kadar çok sorun yaşamışımdır hani herkesin sorunu kendine ağır tabii ki ama ne olursa olsun sorunu çok büyütmeden hatta büyük şey bile olsa hafife alarak, bir şekilde kendimi telkin ederim "bu da geçer, olması gerekiyormuş ki olmuş, sabret" diye ya da mantıklı düşünmeye çalışıp "olabilir insanlık hali, panik yok hallolur" moduna girerim. Ama bu ara o kadar çok şey üst üste oluyor ki kendime gelip mantıklı düşünme şansım bile olmuyorcanım benim bır arkadaşım yaşam koçu arada onunla konuşuyoruz.
eğer bır ınsan ben bırden cok psıkoljık acı cekıyorum dıye sorun yaşıyor ıse budurum nefes darlığına neden olabiliyormuş.ben bır ara cok fazla nefes darlıgı cekıyordum ve metrobus gıbı toplu ulaşım araçlarına bınemıyordum o zaman oyle demişti ve geniş bakmayı denedikce durum çözüldü.olabılır .bu arada durumla ılgılıde geçmiş olsun.iyi evdeymışsın beterin beteri var sen evden cıktıktan sonra evı suda basabılırdı
Sağolasın canım - bu arada benim yükselenim oğlakmış - ben hep kova diye bilirdim geçenlerde bir sitede doğum saatine göre harita çıkıyormuş onu yaptım oğlak çıktı yükselenim - ama bunu burçlar bazında çok analiz etmedim henüz
Bugüne kadar çok sorun yaşamışımdır hani herkesin sorunu kendine ağır tabii ki ama ne olursa olsun sorunu çok büyütmeden hatta büyük şey bile olsa hafife alarak, bir şekilde kendimi telkin ederim "bu da geçer, olması gerekiyormuş ki olmuş, sabret" diye ya da mantıklı düşünmeye çalışıp "olabilir insanlık hali, panik yok hallolur" moduna girerim. Ama bu ara o kadar çok şey üst üste oluyor ki kendime gelip mantıklı düşünme şansım bile olmuyorİş yerinde birden fazla ve birbirinden farklı görevlerim var bazen hepsi aynı anda hallolması gerekiyor, evde sorun hiç bitmiyor ya kombi bozulur ya su borusu patlar daha 1 ay olmadı banyodaki başka bir yer su akıtıyordu düzelttirdik. Geçen haftadan beri ellerim titriyor nefes darlığı havasız yerlerdeyken oluyordu ama geçen haftadan beri arttı - artık kendimden korkuyorum olmadık bir yer ve zamanda kendimi kaybederim diye...
Canım bazen böyle üst üste gelir, Rabbim feraha çıkartsın seni inşallah.
Güçlü bir kızsın sen!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?