- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.481
okudugum her mesajında verdiğim tepki nedir biliyor musun?
Camı açıp derin derin nefes alma durumu bende de varBir de havasız ortamlara oldum olası gelemem işe sabah geldiğimde önce pencereyi açarım (anahtarla giriyoruz akşamdan sabaha kapalı kalıyor) Kışın çok soğuk bile olsa ev illa ki havalanmalı öyle takıntılarım vardır - nefes alamama durumunda cam açmam da birkaç senedir var. Dediğin gibi yılların birikimi - patlıyorsun da kimse yine de sesini duymuyor ya o çok acı verici bir durum. O yüzden insanların samimiyetine eskisi kadar güvenmiyorum, çoğu zaman umursamıyormuş gibi tavır takınıyorum (umursasam bile) Rapor bu yıl çok aldım bir de 2 hafta sonra dr kontrolüm var o zaman yılım da doluyor yıllık izin kullanmayı düşünüyorum. Bir de antidepresan tarzı ilaçlar kullanmak istemem yeterince ilacım var kullandığım - dediğin gibi çok çok gerekli olmadıktan sonra lüzumu yok.
Haber konusunda ise...Benim de babam çok haber izler hem de detaylıca - aynı haberleri üç beş kanalda izler sonra öğle arası-flaş-ana haber-gece oturumları derken kaç kez aynı şeyleri döndürüp izler ben sevmiyorum bir kere izlemek zaten fazlasıyla yetiyor insana - hayat zorken bir de kötü şeyler izleyip iyice psikolojimizi yıpratmaya gerek yok diye düşünüyorum - duyarsızlık olarak düşünülse de umursayamıyorum çünkü kötü haberleri kaldıramıyorum artık - ben kolay kolay ağlayamam ama bugün Soma ile ilgili haberde gözlerim doldu yazık insanlara, geride kalanlara çok üzüldüm
da v,nci candor ama bu sezon bakamadım hiç . game of thrones ne olursa olsun haftalık zilenir
gezmeyi bırakıp dizilerime döneceğim
canım zaten kaç yılım biri için gittitüm arkadaşlaım evli ya . ya çocuk evlenmem modunda değil zaten ama hemen evleniriz şu bu ederiz diil ve benimde vaktimi almak istemiyo.kaybetmekte istemediğini en azından arkadaş olarak kalmak istediğini söledi bimiorum dedim. öyle yani
inş gelsin bakalım heycanla bekliyorum canım
ne güzel çiçeklerokudugum her mesajında verdiğim tepki nedir biliyor musun?
ne kadar da birbirimize benziyoruz.
Yıllık iznini kullan öyle ise, bende yıllardır kullanamadım dogru dürüst, bu sene departmana yeni alınan elemanı yetiştirip uzun ve işten uzak bi izin kullanmak istiyorum ama yok yani. 4.5 senelik eleman ile yeni alınan eleman arasında 250 tl lik fark olur mu? erkek olursa o evet olur. bekar ve ailesi ile yaşamasına ve benim altımda çalışmasına ragmen oluyor. içimden öyle şeyler geçiriyorum ki patronum hakkında. öyle hakkım yeniyor ki şurada. inan üstünde durmuyorum durmak istemiyorum. işe ihtiyacım var benim, başka ne yapabilirim. sessiz kalıyorum haksızlıklara. ama zamanı gelir bir gün elbet, benim de zamanım gelir.
izin kullanıcam yazın, hatta bu sene bi defadan fazla kullanmayı düşünüyorum ama şu eleman bi yetişsinde. zırt pırt telefonlar gelince insan tatil moduna giremiyor ki..
gezmeyi bırak ve eve dön.
bu akşam gitar kursum var ama ben eve gidip dizilerime gömülmek istiyorum, iyi ki varlar.
bu arada dün pazardan bi saksı papatya aldım, terasımdaki uzun saksıya diğer çiçeklerin yanına ektim. arkadaşlık yapıyorlar bana kedimle beraber. ama yine de yalnızım ben. koyu bir yalnızlık bu. hiç arkadşaım yok bana gelicek benim gideceğim. denedim ama artık isnanlar arkadaş olmuyorlar. yarım agızla samimiyetsiz arkadaşlıklara da ben gelemiyorum. sonum yanız ölmek mi acaba?
kaç yılın gitmişmi. güzelim benim 5,5 senem gitti, seneler geçiyor diye yalnız mı kalıcaz :26:
daha 26 yaşındasın ne demek herkes evlendi ya herkese göre mi hareket ediyoruz?
zamanını almak ne demek? gezin tozun muhabbet edin. arkadaşlık edin evet, bunun zararı nedir? zamanı gelince de ciddi adım atarsınız. ne bileyim benim fikrim bu.
canım önce fizyolojik bir deneden var mı ona bakmak gerekir. sonra da psşkolojik yardım alabilirsin ama kendin netten bakma baktıkça daha çok etkileniyorsun. ünide biz hastalıklaraı gördükçe bende şu var bu var moduna giriyorduk. bazılarına göre çocğu fiziksel rahatsızlığın kökeni psikolojik. hepimizin başına bişeler gelebiliyo sakn olmak lazım. insanlar neler neler yaşıyor. ben her zaman kötüyü düşünüp şükrediyorum canım
Canım ben internetten araştırıp teşhis koymayı doğru bulmam zaten sadece el titremesi ve nefes darlığı neden olabilir diye baktım beklediğim şey psikolojikten ziyade fizyolojik bir rahatsızlık mı diyeydi. Benim kullandığım ilaçların yan etkilerinde el titremesi varmış ama eskisi kadar yüksek doz kullanmıyorum ve yüksek doz kullandığım zamanlarda bile yan etkileri ciddiye almazdım yani eyvah bu kötü stresine girmek yerine aman canım olur gider modunda takılıyordum hani hastayım demek yerine hastalığımla barışık olup beraberindeki olumsuzlukları çok umursamıyordum hala da öyleyim. Hani kötüyü düşünüp şükretmek demişsin ya ben en kötü zamanlarda bile ben iyiyim diyebiliyorum. Psikoloji ile ilgili kitaplar, makaleler de okumayı severim yani ilgi alanım olduğundan seviyorum, insan psikolojisiyle ilgili öğrenmeyi, insanların olaylara karşı davranışlarını gözlemlemeyi falan... Bugune kadar okuduklarımdan birçok belirti aaa bende var desem de kendime yakıştırmam yani mantık çerçevesinde yaklaşmaya çalışıyorum - fakat ben üzülüp sıkıldığımda nefes darlığı artıyor, elim ayağım geçen hafta zangır zangırdı ama gerçekten çok stres altındaydım. Kendimi de gözlemliyorum bu konuda - mesela çok fazla ısrarı sevmem, sıkıştırılmayı da - çok biliyorsanız kendiniz yapın moduna giriyorum ama söz konusu iş olunca onu diyemiyorum.
benimki de tutmak üzere, sabahtan beri ağrıdı ağrıyacak. regl oldum. başladı ağrı.çok yoğun bir güündü migrenim tutacak yine ya . ne öğle arası ne mola yapabildim tüm gün koşturdum şükür k, bitti bugün
benimki de tutmak üzere, sabahtan beri ağrıdı ağrıyacak. regl oldum. başladı ağrı.
anlaşmak beraber eglenebilmekte güzel şeyler.
gem sende daha çok gençsin 26 değil mi ?
Belki zamanla evlilik fikrine ikna olurdunuz. Neyse bilemedim belki de sana zaman kaybı gelir.
demek istediğim gerçekten anlaşıp ortak zevklere sahip olmak ve aynı zamanda hoşlaşmak pek bulunur bişi değil ondan dedim:26:
günaydın kızlar
sen sağlık sektöründesin sanırım.
gebelik muayenesinde hasta karışmaması için başka bir yöntem olamaz mı sence? Bunu diğer evli gebelere de yapıyorlar mı? Meraktan soruyorum.
ben işçilere çok üzüldüm,ağladım,migrenim tuttu,hiç keyfim yok.
aynen ya zor bir güne başladık. birde çocukla fizisel olarak birbiirne zarar veri tüm gün otumadım velisi şusu busu migren fena yaptı.
hala kaza diyorlr aslı ona yanarım cinayet bu ya başka bişi diil
Kızlar uZandım biraz. Ev işlerine alışmaya çalışıyorum. Sizler nasılsınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yaparsın sen kuzum
iyilik sağlık benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?