30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

okudugum her mesajında verdiğim tepki nedir biliyor musun?
ne kadar da birbirimize benziyoruz.
Yıllık iznini kullan öyle ise, bende yıllardır kullanamadım dogru dürüst, bu sene departmana yeni alınan elemanı yetiştirip uzun ve işten uzak bi izin kullanmak istiyorum ama yok yani. 4.5 senelik eleman ile yeni alınan eleman arasında 250 tl lik fark olur mu? erkek olursa o evet olur. bekar ve ailesi ile yaşamasına ve benim altımda çalışmasına ragmen oluyor. içimden öyle şeyler geçiriyorum ki patronum hakkında. öyle hakkım yeniyor ki şurada. inan üstünde durmuyorum durmak istemiyorum. işe ihtiyacım var benim, başka ne yapabilirim. sessiz kalıyorum haksızlıklara. ama zamanı gelir bir gün elbet, benim de zamanım gelir.
izin kullanıcam yazın, hatta bu sene bi defadan fazla kullanmayı düşünüyorum ama şu eleman bi yetişsinde. zırt pırt telefonlar gelince insan tatil moduna giremiyor ki..

gezmeyi bırak ve eve dön.
bu akşam gitar kursum var ama ben eve gidip dizilerime gömülmek istiyorum, iyi ki varlar.
bu arada dün pazardan bi saksı papatya aldım, terasımdaki uzun saksıya diğer çiçeklerin yanına ektim. arkadaşlık yapıyorlar bana kedimle beraber. ama yine de yalnızım ben. koyu bir yalnızlık bu. hiç arkadşaım yok bana gelicek benim gideceğim. denedim ama artık isnanlar arkadaş olmuyorlar. yarım agızla samimiyetsiz arkadaşlıklara da ben gelemiyorum. sonum yanız ölmek mi acaba?
kaç yılın gitmişmi. güzelim benim 5,5 senem gitti, seneler geçiyor diye yalnız mı kalıcaz :26:
daha 26 yaşındasın ne demek herkes evlendi ya herkese göre mi hareket ediyoruz?
zamanını almak ne demek? gezin tozun muhabbet edin. arkadaşlık edin evet, bunun zararı nedir? zamanı gelince de ciddi adım atarsınız. ne bileyim benim fikrim bu.

Son düzenleme:
ne güzel çiçekler

şükür ki iyi dostlarım var canım.

şerocum ben biri için uğraşmak istemiyorum zate n zor ilişki yaşıyorum karşı tarafın çok uğraşmas lazım. o istesin ya emek harcasın biri için emek harcayasım yok

hekese göre diil elbet ama aşık olup evlenesim var

Canım ben internetten araştırıp teşhis koymayı doğru bulmam zaten sadece el titremesi ve nefes darlığı neden olabilir diye baktım beklediğim şey psikolojikten ziyade fizyolojik bir rahatsızlık mı diyeydi. Benim kullandığım ilaçların yan etkilerinde el titremesi varmış ama eskisi kadar yüksek doz kullanmıyorum ve yüksek doz kullandığım zamanlarda bile yan etkileri ciddiye almazdım yani eyvah bu kötü stresine girmek yerine aman canım olur gider modunda takılıyordum hani hastayım demek yerine hastalığımla barışık olup beraberindeki olumsuzlukları çok umursamıyordum hala da öyleyim. Hani kötüyü düşünüp şükretmek demişsin ya ben en kötü zamanlarda bile ben iyiyim diyebiliyorum. Psikoloji ile ilgili kitaplar, makaleler de okumayı severim yani ilgi alanım olduğundan seviyorum, insan psikolojisiyle ilgili öğrenmeyi, insanların olaylara karşı davranışlarını gözlemlemeyi falan... Bugune kadar okuduklarımdan birçok belirti aaa bende var desem de kendime yakıştırmam yani mantık çerçevesinde yaklaşmaya çalışıyorum - fakat ben üzülüp sıkıldığımda nefes darlığı artıyor, elim ayağım geçen hafta zangır zangırdı ama gerçekten çok stres altındaydım. Kendimi de gözlemliyorum bu konuda - mesela çok fazla ısrarı sevmem, sıkıştırılmayı da - çok biliyorsanız kendiniz yapın moduna giriyorum ama söz konusu iş olunca onu diyemiyorum.

Anladım canım ama bence bi doktora git. sıkıştırılmayı stresi sevmiyoruz ama iş hayatı acımsız bird devtletteyiz bunun özel boyutu daha zorlayıcı. ilk yılımda çok acı çektiğimi ağladığımı bilirim iş stresi ve psikolojik yıpranmalarımdan dolayı olan migrenim artış gösterdi. vüucudumuz tepkide bulunuyor. maalesef bugün kötü bir gündü ve başım hemen başladı

internette araştırdığnda psikolojik ve fiziksel rahatsızlıkların benzediğini de görüyorsun. sen amirlerini düzeltemeyeceğine göre. stres altındayken rahatlamaya çalışsan . nefes egzersizi gevşeme egzersini yapabilirsin. ilgn varsa uzak diilsindir. ve zamanla umursamıyorsun iş yerindeki sıkıntılarıç ben bi karar almıştım. iş işte kalır okulun kapısınden çıkınca düşünmeyi bırakıyorum zorluyorum kenmi ve iş yerindeki sıkıntıları asla kimseye anlatmam yok sayıyorum

benimki de tutmak üzere, sabahtan beri ağrıdı ağrıyacak. regl oldum. başladı ağrı.

Regli için ağrın varsa tuzsuz diyet uygula.. ağrı kesici ben yaklaşık 5 aydır kullanmıyorum. İlaçlarım yüzünden ağrı kesici kullanmam yasak çok şükür ağrımda olmuyor .. Tuzu ve şekeri azaltın derlerdi demek doğruymuş :))

Migren ağrısına iyi gelir belki...

Sen limoncuma örnek verdin belki ama işde insan bazı şeyleri okuyunca kendine de pay biçiyor.
bu kısım bana ait... tamamen kendime söylüyorum ...
Bazen anlaşmak, beğenmek, beğenilmek, uyumlu olmak da yetmiyor.

Nedeni duyguların yeterli olmaması mı? yoksa zamanı olmaması mı? sadece iki tarafında istemesinin yeterli olmaması mı?
Kafa yormamak lazım.. olmayınca, olmuyor.

(Kısmet değilmiş. Hayırlı değilmiş demek düşünmek istemiyorsun ama olmuyor. Neden halen unutmuyorsun diyorum şu mavilimyeşilime ama işde gel görki ... zamanla düşünceler değişecek biliyorum
Kimseyle aynı uyumu bulamamak da başka ..ayrı sorun... zevk almamak sohbetten...)

Sonra birşeyler yapmaya çalışmak fakat başarılı olamamak..

Konsantre olup unutmak için zorlamadan başka şeylere odaklanmak lazım...

ben hukukçuyum, hukukçu gözüyle bakıyorum o yüzden, mahkeme sorumluluk almamak için bunu yapar, tüm mahkemelerde prosedür aynıdır, evrak elden takipli olduğundan kol mühürlenir ya da istersen bulunduğun yere göre polis veya jandarma refakatinde gidebilirsin... evli gebelerin adliyeyle hukuki işlemi olmadığından böyle bir şey olmaz ama diyelim mahkemeye intikal eden davası olsa, zina vs iddiası olursa onda da aynı prosedür uygulanacaktır.

ben işçilere çok üzüldüm,ağladım,migrenim tuttu,hiç keyfim yok.

aynen ya zor bir güne başladık. birde çocukla fizisel olarak birbiirne zarar veri tüm gün otumadım velisi şusu busu migren fena yaptı.

hala kaza diyorlr aslı ona yanarım cinayet bu ya başka bişi diil

aynen ya zor bir güne başladık. birde çocukla fizisel olarak birbiirne zarar veri tüm gün otumadım velisi şusu busu migren fena yaptı.

hala kaza diyorlr aslı ona yanarım cinayet bu ya başka bişi diil

benim de stresli geçti gün. yatmayı düşünüyorum.
siyasi yorum yazmıyorum ben canım...

Âmin canım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.

hepinizi öpüyorum tek tek. Bu gün yoğun bir güm olacak.

Soma faciası ile ilgili çok şey söylemek geliyor içimden ama işde içimde kalsın.

...

Herkese sağlıklı günler dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…