- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.401
Hayırlısı olsun.Anladım canım ...yeni ok attım sana
Selam kızlar geldim ben. :))
Çok iyiyim şükürler olsun.. ya o nasıl acıydı canlar anlık bir şeydi Kulağıma bir şey sokuyorlardı sanki deliyorlar aman yarabbi ...
Kulağı açmak için birşey yaptılar en çok canımı o yaktı sonra bir iğne foşur sesi hemen bitti ama 5 dk sürsede operasyon anlık acı hissettim. 1 saat dinlendm hastanede odamda ... bu sayede ilk defa ameliyathaneyede girdim. :)
İyi geldi sanki bakalım cuma günü görüncez tekrar :))
Yazdıklarınızı okuyordum ama çok yazmışınız :)) geç oldu
Öpüyorum sizi yarın görüşürüz..
Yanımıza gelirse çok güzel yerde olacak AŞK!
Biz de öğlen bir kız arkadaşla kadın erkek ilişkilerinden ve evlilikten konuştuk. Cidden bizim aradığımız gibi yok.
En azından bir kısmı uysun, biraz da sevgi aşk idare edilir bir şekilde...
Selam kızlar
Dün akşam alıntıladım cevap yazamamıştım evden ama şimdi alıntılar gelmiyor eve gidince tek tek yazarım artık
Limonum güne erken başlamışsın maşallah
Angel Tuğçe hoşgeldin tekrardan aramıza - artık seni ev işleri topiğine de beklerimmalum evli bir bayan olarak evlerin işi bitmez
Şero sen hep gel uzaktan takip etme yaz çiz birlikte sohbet edelim
Filozof ben de sonunda beğenebildim mesajını
Okyanus - aşk gelmese de şarkılarla idare edeceğiz artık
Challenger - ben ev aramıyorum şimdilik akışına bıraktım bakalım nasip inşallah bulunur bir şekilde
Mavilim - sağlığınla ilgili gelişmeleri bekliyorum ben de nasıl oldun diye - inşallah iğne iyi gelir - bir de ses denemeye de gülmedim desem yalan olur
Ceren , Aslı sizler nasılsınız?
Evlilik kader mi diye sormuşsunuz bu konuda ben de bir ara araştırma yapmıştım durum şu ki evlilik kaderimizde varsa gerçekleşecek birşey - gerçekleştiğinde kaza olur yani kaderde olanın vuku bulması - kiminle evleneceğimizi seçmek ise Allah'ın bize verdiği cüzi iradenin bir sonucu ama kiminle evleneceğimizi her ne kadar biz seçiyor da olsak yine de Allah'ın kaderimizde yazdığıyla evlenirmişiz yani Rabbim bizim ne yapacağımızı ezeli-ebedi bildiğinden aslında tercihlerimiz de bu yönde oluyor - Biraz karışık gibi görünen derin bir konu - kısaca evlilik kaderde varsa yaşanıyor kimle evleneceğimiz de tercihlerimizin bir sonucuinşallah anlatabilmişimdir:44:
karnım acıktı,ne nazlıyım yahu
turkuazzzzzz
limonnnnnn
nasılsın
Özele yazcam cqnım olanları
bekliyorum............
karnım acıktı,ne nazlıyım yahu
turkuazzzzzz
limonnnnnn
Kuzum dışardayım gelemedim aç insan
Rica ederim, lütfen gelince haberim olsun. en azından bir kahve içeriz.
Bu arada sen eskişehirde misin?
Belki ben sana gelirim
Kardeşinle sen doğru felsefeyi takip ediyorsunuz,
Evet daha önce bir kez canıma kastetti, bir iki kez beni incitti ve burnuma kafa attıGüya şaka yaparken. Psikolojisi de dengeli değildi zaten.
Aslında bende bu yaşadıklarımdan kazanım çıkarmayı bilen biriyim ama şu sırtıma yüklediği maddi yükler olmasaydı daha iyi olurdu
Şans versem? Bilemiyorum. Şu anda görüştüğüm biri var ve o bu konularda hassastır.Aldatma vs. Yani ters karşılar, kim olsa karşılardı ama oda işi zamana yayalım diyor, belki de haklıdır.
Birbirimizi seviyoruz, ama bilmiyorum pekte ümitli değilim bu işten. Sanki benim için savaşmayıp iş ciddiye binince vazgeçecek gibime geliyor. Bilemiyorum belki de boş kuruntudur.
Ama cidden şu anda ciddi bi adım atacak durumda değilim, ne maddi ne manevi anlamda hazırım. Zaten aralık ayına kadar evlenme yasağım devam ediyor. Bunu kaldırmak için dava açmam lazımmış ama bileğime damga yemek filan istemiyorum. Küçük düşürücü.
Onca borç sırtımda bir de evlenme yasağı olan ben.O adi istediği anda evlenebilirken ben 10 ay beklemek zorundayım. Kadın olmak ne zor
Yazdım canım bak hadi yatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?