- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.581
Günaydın Petunya,
Günaydın limon,
Günaydın Pisi,
herkes nasıl :)
Hayırlı cumalarınız olsun. Dualarınız kabul olsun
günaydın Maviliaminn canım cümlemize.. iyiyiz sen nasılsın, kulağın nasıl oldu ?
canım baktım ben bunlara, ı ıh. ilki kadar güsel diildüzenleme yapıp ekledim canım, unutmuşum
günaydın.Günaydın Petunya,
Günaydın limon,
Günaydın Pisi,
geçmiş olsun. kulak agrısı hiçbişiye benzemez
Sağ ol canım çok şükür iyi gibiyim işitme testinde belli olacak :26: şu an pek birşey yok sabahları tel. alarm çalıyor tek kulağımı kapatıp dinliyorum :)) ses eh işde tıkalı gibi kulağım :)
canım baktım ben bunlara, ı ıh. ilki kadar güsel diil
günaydın.
sana da hayırlı cumalar.iyiyim çünkü bugün cuma yarın tatil ve haftaya annem geliyüüü
kk.şerafettin; canım aslına bakarsan ben ve nişanlım da ilkini çok beğendik.
ama anneme göre çok sade, hiç gelin odası gibi değilmiş.
hani eskilerde vardır ya, şatafatlı gelin odalarıkii; hiç benim tarzım değil ve modern diil.
ben yine kendi bildiğimi okuycam galiba
canım baktım ben bunlara, ı ıh. ilki kadar güsel diil
günaydın.
sana da hayırlı cumalar.iyiyim çünkü bugün cuma yarın tatil ve haftaya annem geliyüüü
geçmiş olsun. kulak agrısı hiçbişiye benzemez
okypete.http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
arkadaşlar soma için,kk da yardım kampanyası başlatıldı. desteklerseniz sevinirim
kk.şerafettin; canım aslına bakarsan ben ve nişanlım da ilkini çok beğendik.
ama anneme göre çok sade, hiç gelin odası gibi değilmiş.
hani eskilerde vardır ya, şatafatlı gelin odalarıkii; hiç benim tarzım değil ve modern diil.
ben yine kendi bildiğimi okuycam galiba
Günaydın Petunya, sana da hayırlı cumalar... Evet lütfen Soma'dakilere dua etmeyi unutmayalım.günaydın kızlarhayırlı cumalar. bu güzel günde vefat eden işçiler ve aileler için dua okumayı unutmayalım lütfen ..
merhaba limonata
Günaydın Mavilim, hayırlı cumalar...Günaydın Petunya,
Günaydın limon,
Günaydın Pisi,
Günaydın Challenger, nasılsın? ders iş nasıl gidiyor?petunyacım sız oturcaksınız.bır kere alacağın bırsey al.kullanabılecegın ıcıne sınen kimseyı dinleme.
ve bence ılk oda çok güzel.
gunaydın kızlar nasılsınız?
petunyacım sız oturcaksınız.bır kere alacağın bırsey al.kullanabılecegın ıcıne sınen kimseyı dinleme.
ve bence ılk oda çok güzel.
gunaydın kızlar nasılsınız?
Herkese günaydın.
Hayırlı cumalar...
Tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah.
Günaydın Petunya, sana da hayırlı cumalar... Evet lütfen Soma'dakilere dua etmeyi unutmayalım.
Günaydın Mavilim, hayırlı cumalar...
Günaydın Challenger, nasılsın? ders iş nasıl gidiyor?
KÖTÜKEDİŞERAFETTİN, pro olmuşsun. Tebrik ederim. Hem de hayırlı bir iş için olduğun için öperim seni.
Günaydın! Sana da hayırlı cumalar...Günaydın kızlarrr, hayırlı cumalar.. inşallah tüm dualarımız kabul olur
Bazen bana da oluyor o, mesela zihnim çok açık oluyor. Sayfalarca kitap okumak istiyorum. Fakat iş yerinde olduğumdan mümkün olmuyor...iş iyi gidiyor inşallah okulda iyi gidecek oturup 3 gun boyunca kesıntısız ders calısma niyetındeyım tatıl cok yaptım şimdi sıra ders çalışmakta valla bugun hatta oyle bır ders calısma ıstegım vardıkı keske ızın kullansaymışım diye düşündüm sabahtan bakalım.
Günaydın! Sana da hayırlı cumalar...
Bazen bana da oluyor o, mesela zihnim çok açık oluyor. Sayfalarca kitap okumak istiyorum. Fakat iş yerinde olduğumdan mümkün olmuyor...
Bu arada kuşlarım dört tane oldu.
Beğenilerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.
aaaaağrı yok canım ...
kulak içinde su sızıntısı var
Herkese günaydın.
Hayırlı cumalar...
Tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah.
Günaydın Petunya, sana da hayırlı cumalar... Evet lütfen Soma'dakilere dua etmeyi unutmayalım.
Günaydın Mavilim, hayırlı cumalar...
Günaydın Challenger, nasılsın? ders iş nasıl gidiyor?
KÖTÜKEDİŞERAFETTİN, pro olmuşsun. Tebrik ederim. Hem de hayırlı bir iş için olduğun için öperim seni.
okypete.
haber verdiğin için teşekkürler.
ayne nöyle yap bencede. ne o öyle ya hürremin haremi gibi yatakodaları. peh peh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?