30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın Petunya,

Günaydın limon,

Günaydın Pisi,

herkes nasıl :)

Hayırlı cumalarınız olsun. Dualarınız kabul olsun

günaydın Mavili aminn canım cümlemize.. iyiyiz sen nasılsın, kulağın nasıl oldu ?

Sağ ol canım çok şükür iyi gibiyim işitme testinde belli olacak :26: şu an pek birşey yok sabahları tel. alarm çalıyor tek kulağımı kapatıp dinliyorum :)) ses eh işde tıkalı gibi kulağım :)

düzenleme yapıp ekledim canım, unutmuşum

canım baktım ben bunlara, ı ıh. ilki kadar güsel diil

Günaydın Petunya,

Günaydın limon,

Günaydın Pisi,

günaydın.
sana da hayırlı cumalar.iyiyim çünkü bugün cuma yarın tatil ve haftaya annem geliyüüü

geçmiş olsun. kulak agrısı hiçbişiye benzemez

canım baktım ben bunlara, ı ıh. ilki kadar güsel diil

günaydın.
sana da hayırlı cumalar.iyiyim çünkü bugün cuma yarın tatil ve haftaya annem geliyüüü

kk.şerafettin; canım aslına bakarsan ben ve nişanlım da ilkini çok beğendik.
ama anneme göre çok sade, hiç gelin odası gibi değilmiş.
hani eskilerde vardır ya, şatafatlı gelin odaları kii; hiç benim tarzım değil ve modern diil.

ben yine kendi bildiğimi okuycam galiba

Son düzenleme:

ağrı yok canım ...

kulak içinde su sızıntısı var

petunyacım sız oturcaksınız.bır kere alacağın bırsey al.kullanabılecegın ıcıne sınen kimseyı dinleme.

ve bence ılk oda çok güzel.

gunaydın kızlar nasılsınız?

Son düzenleme:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638

arkadaşlar soma için,kk da yardım kampanyası başlatıldı. desteklerseniz sevinirim
okypete.
haber verdiğin için teşekkürler.

ayne nöyle yap bencede. ne o öyle ya hürremin haremi gibi yatakodaları. peh peh

Herkese günaydın.
Hayırlı cumalar...
Tüm dualarımız hayırlısıyla kabul olsun inşallah.

günaydın kızlar hayırlı cumalar. bu güzel günde vefat eden işçiler ve aileler için dua okumayı unutmayalım lütfen ..

merhaba limonata

Günaydın Petunya, sana da hayırlı cumalar... Evet lütfen Soma'dakilere dua etmeyi unutmayalım.

Günaydın Petunya,

Günaydın limon,

Günaydın Pisi,

Günaydın Mavilim, hayırlı cumalar...

petunyacım sız oturcaksınız.bır kere alacağın bırsey al.kullanabılecegın ıcıne sınen kimseyı dinleme.

Günaydın Challenger, nasılsın? ders iş nasıl gidiyor?

KÖTÜKEDİŞERAFETTİN, pro olmuşsun. Tebrik ederim. Hem de hayırlı bir iş için olduğun için öperim seni.

çook haklısın challenger :128: bende senle aynı fikirdeyim.
valla kızlar, aynı düşüncedeyiz. :13: benim zevkim çok mu kötü diye şüphe duymuştum oysa ki..
sizleri kendime çok yakın hissediyorum vallaaa

iş iyi gidiyor inşallah okulda iyi gidecek oturup 3 gun boyunca kesıntısız ders calısma niyetındeyım tatıl cok yaptım şimdi sıra ders çalışmakta valla bugun hatta oyle bır ders calısma ıstegım vardıkı keske ızın kullansaymışım diye düşündüm sabahtan bakalım.

Günaydın kızlarrr, hayırlı cumalar.. inşallah tüm dualarımız kabul olur
Günaydın! Sana da hayırlı cumalar...

Bazen bana da oluyor o, mesela zihnim çok açık oluyor. Sayfalarca kitap okumak istiyorum. Fakat iş yerinde olduğumdan mümkün olmuyor...

Bu arada kuşlarım dört tane oldu.
Beğenilerini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.

bide artık ders çalışıp başarmak mecburiyetındeyım başka alternatifim yok oyuzden çalışmak istiyorum.

ağrı yok canım ...

kulak içinde su sızıntısı var
aaaa

Canım sana da günaydın. Evet dualarımız ekmek parası için diri diri gömülen garibanlar için
dostlarım bana kısaca şero der sizde öyle diyin. bu arada aslında bu işin gizli olması lazımdı ama başka yolu yokmuş o yüzden pro olduk yani özellikle değil. bilmeyenler için açıkladım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
Hepinize hayırlı Cumalar...
Petunya - lila takım süper olur beğendiysen içine sindiyse hiç kimseyi dinleme sonuçta kullanacak olan sensin - ben de sadelikten yanayımdır o yüzden lilayı beğendiysen alırsın güle güle kullan canım
Limon - sana da günaydın tatlım
Mavilim - günaydın kulağın iyileşiyor sanırım inşallah bir an önce iyileşir ve bir daha uğraşmazsın
inside - gunaydın hoşgeldin
Challenger - sana da günaydın
Şero - proluğun hayırlı olsun ben de katılmak istedim ama kredi kartım listede yok sen nasıl hallettin ? aslında gizli olsa daha güzel olurdu ama mecburen işin yasal olması için şartmış napalım inşallah ihtyaç yerine ulaşır bizim de çorbada tuzumuz bulunur
kısa kısa yazdım kızlar öğle arasına girdik sonra yine gelirim kendinize iyi bakın , şehit kardeşlerimiz için dualarımızı eksik etmeyelim inşallah

Selamlar afiyet olsun. Okuldaki hizmetliyi dövesin var ya. Çocuklar kapıyı ittşrmiş kapıda by uyuza gelmiş tutmuş vurmuş çocuğa gerixekalı ya. Odun şimdi bi sürü sıkıntı bizi bekliyor. Müdür barut gibi. Adam hala artistlij yapıyo bana kimse vçbişi yapamaz diyr. Bakanlıkta dayısı mı varmış nesi varmış. Uyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…