- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.561
işte biz iyi niyetliyiz o yüzdentek beni arkadaş olarak eklemiş,ben de saf saf kabul etmiştim.
deli kız sana bakmaya geldim bu sfer zaten uleyn merak ettm seni çok face var mı begom
işte biz iyi niyetliyiz o yüzdenneyse pasifleşti de iyi oldu :)))
cnm bnm yaa iyiyim sen nasılsın ne demek yüzsüz yirimmm la seniinanayım mıteşekkürler, face yok bende,yüzsüzüm ben sen nasılsın
Allah iyiliğini versin güldürdün beniinanayım mıteşekkürler, face yok bende,yüzsüzüm ben sen nasılsın
İyi geceler Julia hoşgeldincnm bnm yaa iyiyim sen nasılsın ne demek yüzsüz yirimmm la seni
cnm bnm yaa iyiyim sen nasılsın ne demek yüzsüz yirimmm la seni
h.b cnm bnm nasılsın begomAllah iyiliğini versin güldürdün beniface yok sende demek seni "yüzsüz" seni :)))
İyi geceler Julia hoşgeldin
gece gece bu sevgi kelebekliği nereden geliyor,alışkın değilim ben
h.b cnm bnm nasılsın begom
gideyim istersen
Ben demek ki sorumlulukları erken almışım :)))
Son on yılım zaten ev işleriyle geçti - hala da bitmedi çalışınca azalır demiştim ama arttı maalesef... Neyse ne yapalım Rabbim sağlık versn de herşey olur bir şekilde...
gitme gitmeantonyo duruyor değil mi
sağ ssağlim duruo aşkımmm wub
sade,güzelmiş ama sıradan,klasik değil. aklında başka modeller de varsa kıyas yapabiliriz
İddetin kaldırılması için dava açacak olan kişi elbette kadındır, çünkü boşanmanın kesinleşmesinden itibaren 300 gün içinde başkasıyla evlenmek istemektedir,menfaati vardır. Diyelim davayı kadın değil de evleneceği kişi ya da boşandığı adam açsa gebelik testi için doktora gidecek olan kişi yine anne,bir şey değişmiyor yani,yargılama gideri de 50TL civarında,karar kesinleşince yatırılan paranın bir kısmı geri alınıyor çünkü.gebeliğin ortaya çıkması için doğum yapmak gerekmiyor, gebelik testi yapılıyor. Ama kadın eğer boşandığı eşiyle tekrar evlenecekse o zaman gebelik testine gerek yok mesela.
arkadaşınızın durumunda da karmaşık bir şey yok aslında,eski kocanın dava açmasını beklemek yerine çocuk adına kayyım atanarak soybağının reddi davası anne ve eski kocaya karşı açılabilir.
günaydın kk.şerafettin
o zaman daha iyi kıyas yapabilmeniz için son olarak iki farklı model daha ekliyorum. beğendiklerimden.
İlk eklediğim 7.500 TL - yataş/ enza home-, sonrakiler ort. 4.000 TL -doğtaş mobilya-
teşekkürler şimdiden.
günaydın petuş..
ee hani resimler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?