30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Olabilir tabi canım. Olsun evlenince rahat edersin. Âmin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sade,güzelmiş ama sıradan,klasik değil. aklında başka modeller de varsa kıyas yapabiliriz

teşekkürler aslı.. açıkçası yatak odam küçük olduğu için, model den çok sade ve kullanışlı bir model düşünüyorum. biraz da odaya göre tercih yaptım. Model kendini göstermez diye :26:

krem ve beyaz almamı tavsiye ediyolar ama ben düşünmüyorum. Krem tonları salon takımında düşünüyorum. beyaz zaten sevmiyorum beni itiyor

Son düzenleme:
Günaydın kızlar

Olaya salt hukukçu gözü ile değilde boşanmış bir kadının gözü ile baksan bu yukarıdaki satırları yazamazdın bence. Sanki bir erkek kaleme almış gibi bu satırları, yada erkek egemen toplumun etkisinde fena halde kalmış bir kadın diyelim.
"İddetin kaldırılması için dava açacak olan kişi elbette kadındır, çünkü boşanmanın kesinleşmesinden itibaren 300 gün içinde başkasıyla evlenmek istemektedir,menfaati vardır. " cümlesini ben anlamadım mesela. Evlenmekten ne tür bir menfaat kazanıyor ki biz kadınlar? ben 300 günlük süreyi saçma bulduğumu söyledim, bunun 300 gün olmasının sebebi gebeliğin en geç bu süre içersinde sona ermesi ve doğumun gerçekleşmesi deniyor. benim eski kocamdan gebe olduğumun anlaşılması için doğurmam gerekmiyor yani, bunu demek istemiştim.
Doktora gidecek kişinin anne olması bişi değiştirmiyorsa gidip evlenmek için dava mı açmamız lazım ? ben gözümle gördüm kadın bu süreyi kaldırtmak için ciddi ciddi hakim karşısına geçiyor. gebeliğin gerçekleşmemiş olmasının doktordan alınan rapor ile ispatı yeterli olmalı idi yeniden evlenmek için.bir de suçlu gibi hakim karşısına geçmek neden? ben neden boşandığım adamın bebeğini taşımıyorum diye ispata zorlanıyorum? Zaten bebeğini dogurma derdim olsa boşamazdım. Ben burada çocuğun menfaatinin düşünüldüğüne zerre miskal inanmıyorum inanmam !
Diyelim ki ben evlenmeden hamile kaldım ve doğurdum bu çocuğu, babasız olarak. O zaman hiçbir erkeğin nufusunda olmayacak, yine benim nufusumda olacak değil mi? Ee bu durumdaki çocukların durumu ne o zaman????
Bizim boşanma davamızdan önce iddet davası görülecek olan bir kadının ne kadar gerilmiş olduğunu gördüm ve empati yaptım.
Bu arada ücret 50 tl olabilir toplamda ama davayı açarken vezneye 150 tl yatırmam gerektiği söylendi. Boşanma davamı da ben açtığım için biliyorum, avans olarak alınan ve olabiliecek masraflar için önceden alınan bu para dava bitmeden iade edilmiyor. 50 tl alınır 100 tl iade edilir ama belki bir kadının o kadar bile parası olmayabiilir. Ne bileyim yine de ters bana, yine de başka yolu olmalı diyorum.
Arkadaşımın durumu da avukatlar vasıtası ile devam eden bi süreç, bana aktarıldığına göre eski kocanın konu ile ilgilenmemesi ve dava açmaması sebebi ile konu sürüncemede. Bana aktarılan bu.
Fikrimce bu kadar uzun iddet süresi olmasa idi - ve evet arkadaş hamile kalmamak konusunda dikkatli davranmamış - bu tür yok kayyum atama vs gibi çetrefilli davalara gerek olmayacaktı.

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumalar. bu güzel günde vefat eden işçiler ve aileler için dua okumayı unutmayalım lütfen ..

merhaba limonata

günaydın kk.şerafettin

o zaman daha iyi kıyas yapabilmeniz için son olarak iki farklı model daha ekliyorum. beğendiklerimden.
İlk eklediğim lila takım 7.500 TL - yataş/ enza home-, sonrakiler ort. 4.000 TL -doğtaş mobilya-

teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:

günaydın petuş..
ee hani resimler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…