- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.541
merhaba kızlar nasılsınız..
giremiyorum fazla, kusura bakmayın. hepinizi özlüyorum.. size bşy sormak istiyorum. Yatak odası hangi renk almayı düşünürsünüz?
ben toprak renklerini sevmiyorum. Beyaz mobilya da pek tercihim değilarada kaldım..
Haklısın ona benzer olayları ben de yaşadım yani mesleğim hakkında bana sorulmadan kararlar mı alınmadı - benim iş koluma giren iş alakasız kişilere mi verilmedi neler neler - sen yine şanslısın işini icra ediyorsun benim gibi meslekten atanıp alakasız şeylerle uğraşmıyorsun - Rabbim insanlara akıl fikir vrsin demekten başka elimizden birşey gelmiyor
Herkes bizim gibi ince düşünemiyor maalesefSen kendince haklısındır hele ki insan sevdiklerine kırılır en çok. Senden bağımsız plan yapmaları hoş olmamış madem ki yakınsınız ama senin buna kırılacağını düşünmeden hareket etmişler belli ki...
Arkadaşlık kolay olabilen birşey değildir, yapmak her zaman zor ve acılı yıkmaksa çok kolaydır. Birisi özür dilemiş farkına varmış sen de kabul etmiş ol şimdilik - sonra da gözlemlemeye çalış belki sen de alınganlık yapmış olabilirsin farkına varmadan onlar da yeterince hassasiyet göstermemiş olabilirler ve böyle bir durum ortaya çıkmış olabilir. Yeni bir plan ya da kutlama yapın hem o gergin havayı dağıtmak için hem de doğum gününü kutlamak içinEminim ki seni çok seviyorlardır sadece senin düşündüğün kadar ince düşünememişler belli ki...
Çok ayıp yaaa insanları okuduğu okula göre değerlendirmek kadar sığ bir zihniyet olamaz. İlkokul mezunu olmak o kişiden daha cahil olduğu anlamına gelmez - hayat tecrübesi itibariyle belki de nice üniversite mezununa taş çıkartır ama işte günümüzde insani değerler o kadar azaldı ki diplomadan önce kişiliğin önemli olduğunun idrakine varamıyoruz
Melisa çayının sakinleştirici etkisini Dr. Ender Saraç'tan duymuştum da hiç denemedim
Ben de kendi rutin ilaçlarım haricinde ilaç kullanmama konusunda takıntılıyım sanki bedenime zarar verecek diye düşünürüm
İnsanlara kattığın anlam, zamanla böyle darbe aldıkça azalıyor. Hep dostum dediğim insanlar tarafından yaralanınca artık beklentilerimi azaltıp herkese güvenmemeyi öğrendim. İnsanlara ederi kadar değer vereceksin derler ya, hayal kırıklığı yaşadıkça bunu daha iyi anlıyor insan ama o zaman bazı duyguları da yitiriyor maalesef...
ben de aynı duurmdayım .. papatya çayı içiyorum şimdi iyi gelmeye başladı.. birde sınav stresi var hocalar sıkıştırınca stres oluyorum .. sana da kolay gelsin cnm
ben çok beğendim dediğin gibi olursa cnm..
limoncum melisa çayını öneririrm bir doktor arkadas demişti ama bu kadar olduğunu bilmiyordum ben öylesine içtim ama önceden ilaç kullananları çok etkilemeyebilir.
ben denedim:) gayet etkili
Allah mesut etsin angelheart. Melek kalbinle sonsuz mutluluklar. Evlilik güzel şey, eğer denginle berabersen..
öncelikle çok teşekkür ederim.. evet aynı şeyi düşünüyoruz.
farklı ve modern çizgiler seviyorum; ama ailem de klasik gelin yatak odası tarzı hakim :26:
öyle bir model beğendim ki, açık lila rengi duvar boyası, belki d.kağıdı perde ve yatak örtüsüyle mor renklerle kombine etmeyi düşünüyorum.
mesela böyle bşy ..
Eki Görüntüle 1114563
Öncelikle herkese günaydın.
Belli ki kendinden bir şeyler bulmuşsun.
Belli ki ne kadar da başka anlaştığınız konular olsa da anlaşamadığınız daha önemli konular olmuş.
Hem sende demişsin, olmayınca olmuyor.
Ne demek istediğini çok iyi anlıyorum ben, belki bir kaç ay sonra belki bir kaç hafta. Belki de daha yakın zamanda sizinle aynı psikolojide de olabilirim. Cidden kaderinde ne varsa onu yaşıyorsun.
En iyisi dediğin gibi kendine odaklanmak, hayatında biri olsun olmasın bunu yapabilirsen herşeyi yalnız kalınca daha kolay atlatırısın.
Ben hala küçük düşürülme olarak görüyorum, hukukçu gözü ile bakamıyorum ne yazık ki. O duruma düşebilecek bi kadın olarak böyle düşünüyorum.
Damga olmamalı, başka bi yolu olmalı bunun. O damgayı yemedim ama yiyen bi kadının psikolojisini duydum ve her an başıma gelebileceğinden tahmin edebiliyorum. Salt doğurgan olan tarafız, kadınız diye bu tür bi muamele olmamalı. Çocuk var ise ve mesele nesebin sağlıklı bir şekilde ortaya konması ise bunun başka yolları da var. Ayrıca 10 aylık evlenme yasağı ve bunu kaldırmak için dava açmak zorunda olmakta başka bir haksızlık. Güya bu çocuğun haklarını korumak için var ama bu sebepten zor durumda olan da bi çok kadın ve çocuk var. Bi ablamın tanıdığının başına gelmiş, şu anda evli ve çocuğu iddet süresinde ana rahmine düşmüş ve 4 yaşında, hala şimdiki eşinin değil eski eşinin nufusunda. Adam nesebi red davası da açmadığından herşey karmakaşırık. Bu kadar karmaşık olmamalı.
Ayrıca hamile olmamın ortaya çıkması için onu doğurmam da gerekmiyor ki zaten.
Sözüm sana değil bu saçma sapan sisteme..
Allah ölenlere rahmet eylesin, yakınlarını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Bir de göçük altında hala sayısı bilinmeyen işçiler var. Ben izleyemiyorum haber filan. Elimden hiçbişi gelmiyor, üzülmek ne fayda, delirecek gibi oluyorum.
Geçmiş olsun..
Bu yüzden izlemiyorum ben haberleri,..
Pazar günü de olabilir - benim için sorun değil bana uyar, yeter ki netleştirelim
Kader kısmet işi evlilik o yüzden dediğin gibi pek derinlere inmemek lazım
HoşgeldinSoruna gelirsek bekar olan herkesi bekleriz evli olan bir kişi var şimdilik - o da topik sahibemiz Angelheart
Selam okyanus - iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın???
Ev taşıma işi iptal oldu birkaç ay daha şu an kaldığım evde kalmaya devam etmeyi planlıyorm bakalım hayırlısı...
Göndereyim mi??? Ben de geçen büyük pakette aldım arada yiyorum da
Fena alıştırdın beni Aslı - suç seninşimdi kendimi alamıyorum
Hoşgeldin melek kalpli Tuğçem nasılsın yeni gelin???
Günaydın limonAnnene de hayırlı olsun güle güle kullansın inşallah
Selam Ceren - Başak burcu olan insanlar gördüğüm en naif, kibar, zarif insanlar - temizlik takıntılarına da şahitliğim vardır hani...
Hayırlısı hakkınızda... Kaderde varsa olur zaten ne deseniz boş - burçlar her zaman bu kadar karamsar değildirBu arada sana da günaydın
eyvah ki ne eyvah:131: fena alışkanlık oldu sendebugün aldım dondurma,ben de kötü alıştım,ne yapacağız
Selamselalar kızlar ne alemdesiniz
Tv izliyoruz canım biz de. Mutfağı toplıcam şimdi. Sizler nasılsınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sana yapmaz bence - yapacak olsa şimdiye kilo alırdın bu konuda sorun olmadığına göre yemende sakınca olmaz - ben biraz dikkat edeyim haftada bir kez yer sana katılırım
Evet haklısın olabilme ihtimali yüksek
beyzoş yok,ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?