30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Bayıldım cnm ya fiyatlar ne alemde

Kuzum daha neler göreceğiz kin bilir sorgulamıyorum artık. Vicdanım rahat mı rahat kim ne derse desin umrumdışı her şeu. Vizıntele tuba da kütüphane müdürü atanır ama kütüphane olmaz o hesap

Aldığım ilaçları azaltıyorım doğal şeyler prşindeyim kuzum

Denerim cnm sağol kafam karışıltı onun etkisi vardı .ndün gece iyiydim

sade,güzelmiş ama sıradan,klasik değil. aklında başka modeller de varsa kıyas yapabiliriz

İddetin kaldırılması için dava açacak olan kişi elbette kadındır, çünkü boşanmanın kesinleşmesinden itibaren 300 gün içinde başkasıyla evlenmek istemektedir,menfaati vardır. Diyelim davayı kadın değil de evleneceği kişi ya da boşandığı adam açsa gebelik testi için doktora gidecek olan kişi yine anne,bir şey değişmiyor yani,yargılama gideri de 50TL civarında,karar kesinleşince yatırılan paranın bir kısmı geri alınıyor çünkü.gebeliğin ortaya çıkması için doğum yapmak gerekmiyor, gebelik testi yapılıyor. Ama kadın eğer boşandığı eşiyle tekrar evlenecekse o zaman gebelik testine gerek yok mesela.
arkadaşınızın durumunda da karmaşık bir şey yok aslında,eski kocanın dava açmasını beklemek yerine çocuk adına kayyım atanarak soybağının reddi davası anne ve eski kocaya karşı açılabilir.

bugün aldım dondurma,ben de kötü alıştım,ne yapacağız

Tv izliyoruz canım biz de. Mutfağı toplıcam şimdi. Sizler nasılsınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tv izliyoruz canım biz de. Mutfağı toplıcam şimdi. Sizler nasılsınız?

Oooo yeni gelinimiz pek hamarat çıktı Kolay gelsin
Şimdi olumlama topiğini okuyordum bir arkadaş yazmış dedim sana kesin çözümler sunamam ama son 10 sayfayı okuyalım birlikte hoşumuza giden sözleri paylaşalım - baktım ki benim işe başladığım dönemlerde yani topiği okumadığım zamanlara ait şeyler var bir vesileyle neler kaçırmışım onları okumaktayım - aynı zamanda bu ara sıkıntılarım vardı kendimce geride bırakmaya karar verdm topik de iyi geldi

Sağolasın canım. Evlenince sorumluluk duygusu artıyor. Normalde su içmeye bile üşenirdim. evet canım olumlu şeyler oku. Bu sana iyi gelir.

Ben demek ki sorumlulukları erken almışım :)))
Son on yılım zaten ev işleriyle geçti - hala da bitmedi çalışınca azalır demiştim ama arttı maalesef... Neyse ne yapalım Rabbim sağlık versn de herşey olur bir şekilde...

tek beni arkadaş olarak eklemiş,ben de saf saf kabul etmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…