30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tabı mılletın nişanlısı var dondurma yemeğe götürüyor bız ancak kendımız alalım evde yiyelim.
hani Eskişehir'e gidiyorduk??? Öyle olsa brlikte oturur birlikte dondurma yerdik ne güzel

Afad'ın kurumuzla ilgili verdiği bir eğitime katılmıştım tabii bizimkisi seminer tarzı ama çok isterdim böyle kurtarma ekibinde olayım çünkü bn 1999 depremini de yaşadım ve arka sokağımızda bir bina göçmüştü

tam değil canım bulursam eklerim

belkide bana öle gelmiştir bilinmez
belki senin ilgini hiçbir konu çekmiyordur bugün

içim karalığı sanırım konulara burdu

evet kızlar, çok büyük bir acı ve ihmal..
çıkarılamayan cesetlerle ilgili arama-kurtarma durdurulacakmış sanırım.
ne kadar mezar kazıldı..
Allah sabır versin milletimize.

21 ve 22sinde sınavım var yanı ımkansız benım gelmem.

Kızlar kaç gündür hüzünlüyüm ben de - işte bugun biraz güldüm o da sayenizde...
içeride insanlar varken enkazın kapatılacak olmasına çok üzülüyorum ya geride kalanlar ne olacak artık düşünmekten kafa kalmadı bende

Soma'da hayatını kaybeden işçilerimiz için başlatılan kampanyanın linkini yine paylaşayım ki topiğe girenler görür belki:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638

Ay şero yazdıkların beni benden aldı gülemiyorum da ofiste - tam şu smiley şeklindeyim
konsept kardeşim sana da döşeriz aynından
Lütfen yani, taşınınca yardım bekliyorum.
bende özendim fotoları paylaşıp fikir alıcam sizden.
kıskancım ivit

Somadaki olay için kim üzülmedi kimya içine ya dışına dökmedi ki gözyaşlarını..
ama gülümsemene kızan yada tuhaf bulan arkadaşını da anlamadım. acılar evet yaşanıyor ama hayat devam ediyor. allah daglara vermiş acıları kaldıramamış ama insan oglu kaldırmış derler. eskiden de birçok acı yaşanıyordu dünyada şimdi medya vasıtası ile daha çok haberimiz oluyor aslında

Arkadaş o an gülümsediğim ana denk geldi kötü manada sormadı yani mutluluğunun sebebi ne manasında iyi niyetle sordu - iki haftadır biraz modum düşüktü ondan herhalde dikkatini çekti

Ögleyin yemek geçmedi bogazımdan, sabahtan beri gazeteden olayı takip ediyordum, yedim ama zorla tabi.
bu kadar çok düşünmemeye çalış, üzülmemizin onlara ne yazık ki faydası yok, dua ile yada elimizden geldiğince maddi yardım ile birşeyler yapabiliriz canım. ancak bu gelir elimizden.
babasını topraga veren o yavruların gözyaşlarını ne dindirebilir ki.

Arkadaş o an gülümsediğim ana denk geldi kötü manada sormadı yani mutluluğunun sebebi ne manasında iyi niyetle sordu - iki haftadır biraz modum düşüktü ondan herhalde dikkatini çekti

ben farklı anlamışım canım pardon

Hayat devam ediyor ne yapsak ne desek boş çok takmamaya çalışıyorum ama umursamaz da olamıyoruz işte insanız vicdan taşıyoruz

dondurma !!! bende çok hızlı yemişim midem ağrıdı bir an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…