- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.641
yooo! tüm konular aktif aslında... size öyle gelmiş bence...sitenin bu kadar durgun oldugunu görmemiştim
yooo! tüm konular aktif aslında... size öyle gelmiş bence...
hani Eskişehir'e gidiyorduk??? Öyle olsa brlikte oturur birlikte dondurma yerdik ne güzeltabı mılletın nişanlısı var dondurma yemeğe götürüyor bız ancak kendımız alalım evde yiyelim.
Afad'ın kurumuzla ilgili verdiği bir eğitime katılmıştım tabii bizimkisi seminer tarzı ama çok isterdim böyle kurtarma ekibinde olayım çünkü bn 1999 depremini de yaşadım ve arka sokağımızda bir bina göçmüştümalesef bırde benım oraya kurtarmaya giden arkadaşlarım var bu eğitimi almış olup afaddan adamları aradıkca kendımı atacak yer bulamıyorum off ki ne offf.Rabbım herkesın yardımcı olsun.Ailelerine sabır dilerim
tam değil canım bulursam eklerim
belki senin ilgini hiçbir konu çekmiyordur bugünbelkide bana öle gelmiştir bilinmez
hani Eskişehir'e gidiyorduk??? Öyle olsa brlikte oturur birlikte dondurma yerdik ne güzel
Afad'ın kurumuzla ilgili verdiği bir eğitime katılmıştım tabii bizimkisi seminer tarzı ama çok isterdim böyle kurtarma ekibinde olayım çünkü bn 1999 depremini de yaşadım ve arka sokağımızda bir bina göçmüştü
belki senin ilgini hiçbir konu çekmiyordur bugün
hani Eskişehir'e gidiyorduk??? Öyle olsa brlikte oturur birlikte dondurma yerdik ne güzel
Afad'ın kurumuzla ilgili verdiği bir eğitime katılmıştım tabii bizimkisi seminer tarzı ama çok isterdim böyle kurtarma ekibinde olayım çünkü bn 1999 depremini de yaşadım ve arka sokağımızda bir bina göçmüştü
belki senin ilgini hiçbir konu çekmiyordur bugün
Lütfen yani, taşınınca yardım bekliyorum.
Ay şero yazdıkların beni benden aldıgülemiyorum da ofiste - tam şu smiley şeklindeyim
konsept kardeşim sana da döşeriz aynından
Allah iyiliğini versinmor deyince de ben şu an burada kimse kalmadı kapıyı kapatsam gülebilirim de birkaç saat önce bir yoruma gülümsedim arkadaş hayırdır mutlusun dedi halbuki anlık birşeydi yoksa Soma'dakilere üzülüyordum
bende özendim fotoları paylaşıp fikir alıcam sizden.
kıskancım ivit
Somadaki olay için kim üzülmedi kimya içine ya dışına dökmedi ki gözyaşlarını..
ama gülümsemene kızan yada tuhaf bulan arkadaşını da anlamadım. acılar evet yaşanıyor ama hayat devam ediyor. allah daglara vermiş acıları kaldıramamış ama insan oglu kaldırmış derler. eskiden de birçok acı yaşanıyordu dünyada şimdi medya vasıtası ile daha çok haberimiz oluyor aslında
Kızlar kaç gündür hüzünlüyüm ben de - işte bugun biraz güldüm o da sayenizde...
içeride insanlar varken enkazın kapatılacak olmasına çok üzülüyorum ya geride kalanlar ne olacak artık düşünmekten kafa kalmadı bende
Soma'da hayatını kaybeden işçilerimiz için başlatılan kampanyanın linkini yine paylaşayım ki topiğe girenler görür belki:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719638
Arkadaş o an gülümsediğim ana denk geldi kötü manada sormadı yani mutluluğunun sebebi ne manasında iyi niyetle sordu - iki haftadır biraz modum düşüktü ondan herhalde dikkatini çekti
Ögleyin yemek geçmedi bogazımdan, sabahtan beri gazeteden olayı takip ediyordum, yedim ama zorla tabi.
bu kadar çok düşünmemeye çalış, üzülmemizin onlara ne yazık ki faydası yok, dua ile yada elimizden geldiğince maddi yardım ile birşeyler yapabiliriz canım. ancak bu gelir elimizden.
babasını topraga veren o yavruların gözyaşlarını ne dindirebilir ki.
bende özendim fotoları paylaşıp fikir alıcam sizden.
kıskancım ivit
Şerrosen şimdi akşam dondurma yemeğe de gidersin hadi bakalım afiyet olsun
Kızlar madem bir arada buluşamıyoruz bari ayrı ayrı da olsa bu akşam dondurma akşamı olsun:131:
Bu kadarı olurmuş yani, olsun memur evi olsun oda bir yuva daha da yuvan aslında. için de bir de salınan yarin olursa sarayın olur.
inşallah hayırlısı ile olur.
Ben de sana bayılıyorum
benim konseptimi çalıp evine aynen uygulamışşşşşşşşşşşş
bende ögleyin yemekten sonra dadlu niyetine azıcık yedim.
ofisteki dolapta küçük bi kutu var iş arkadşaımla paylaştıyoruz. ama hep benden yer o genelde kendi getirmez pintoş ( erkek arkadaş ama tam olarak erkek değil)
tamamm..
bence bir saat belirleyelim o saatte dondurmasını alan gelsin. ama bu akşam olmaz kiiiii
Kızlar madem bir arada buluşamıyoruz bari ayrı ayrı da olsa bu akşam dondurma akşamı olsun:131:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?