- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.661
Amin!evet kızlar, çok büyük bir acı ve ihmal..
çıkarılamayan cesetlerle ilgili arama-kurtarma durdurulacakmış sanırım.
ne kadar mezar kazıldı..
Allah sabır versin milletimize.
Ben de toparlanıyorum. Daha çıkmıyorum da neti kapatacağım inşallah. iyi akşamlar mutlu yarınlar...Kızlar ben çıkıyorum eve gideceğim sonra görüşürüzkendinize iyi bakın
Bir an Aslı'ya yazıyorum sandım meğer mavilimmiş:26:
kızlar kısmetiniz bol olsun..
benden size dondurma... hemen gidip alıyorum sizde çıkın alın hepberaber yiyelim
günaydın kk.şerafettin
o zaman daha iyi kıyas yapabilmeniz için son olarak iki farklı model daha ekliyorum. beğendiklerimden.
İlk eklediğim lila takım 7.500 TL - yataş/ enza home-, sonrakiler ort. 4.000 TL -doğtaş mobilya-
teşekkürler şimdiden.
Eki Görüntüle 1115849 Eki Görüntüle 1115850
Sana da iyi tatiller canımAmin!
Ben de toparlanıyorum. Daha çıkmıyorum da neti kapatacağım inşallah. iyi akşamlar mutlu yarınlar...
Bugün topiğin dondurma günüydü zaten - ben de yedim kiiiiiiiii :131: ah Aslı ah fena alıştırdındondurma ve kabak çekirdeği,vazgeçilmezim
akşam dondurmamı az önce yedim
İnşallah o da olur - bazen insan çiftlerin yanındayken kendini fazlalık gibi hissediyor onlar el eleyken sen tek takılıyorsun falan... Neyse Rabbim hayırlısını versin diyelimselamlar. 2 evli çift grubumulzaydım akşam. pizza yedik tabu oynadık vs ama yolda yürüken kendmi çok ayrık hisettim ya
koluna girebileceğim biri olsun istedim yanımda
Sana da iyi tatiller canım
Bugün topiğin dondurma günüydü zaten - ben de yedim kiiiiiiiii :131: ah Aslı ah fena alıştırdın
İnşallah o da olur - bazen insan çiftlerin yanındayken kendini fazlalık gibi hissediyor onlar el eleyken sen tek takılıyorsun falan... Neyse Rabbim hayırlısını versin diyelim
ben masumum
Masum arkadaşım benimmmmmm
Seviyorum seni yaaaaaasayende çikolata yiyip fazladan kalori almaktan kurtuluyoruz fena mı
Sana da iyi tatiller canım
Bugün topiğin dondurma günüydü zaten - ben de yedim kiiiiiiiii :131: ah Aslı ah fena alıştırdın
İnşallah o da olur - bazen insan çiftlerin yanındayken kendini fazlalık gibi hissediyor onlar el eleyken sen tek takılıyorsun falan... Neyse Rabbim hayırlısını versin diyelim
nabersinnn bebek
ağlamak istiyorum
merhaba canlar...
pek keyfim yok kızlar..
kulağım aslında pek iyiye gitmiyor gibi. canım ona sıkkındı... sınavım var... birde bir olaya üzüldüm. kızdım...beklediğim birşeydi ama yapılan şey hoşuma gitmediii..
takmayım diyorum ama daha fazla olumsuz şey yaşıyorum....
öpüyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?