30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet kızlar, çok büyük bir acı ve ihmal..
çıkarılamayan cesetlerle ilgili arama-kurtarma durdurulacakmış sanırım.
ne kadar mezar kazıldı..
Allah sabır versin milletimize.

Amin!

Kızlar ben çıkıyorum eve gideceğim sonra görüşürüz kendinize iyi bakın
Ben de toparlanıyorum. Daha çıkmıyorum da neti kapatacağım inşallah. iyi akşamlar mutlu yarınlar...

selamlar. 2 evli çift grubumulzaydım akşam. pizza yedik tabu oynadık vs ama yolda yürüken kendmi çok ayrık hisettim ya

koluna girebileceğim biri olsun istedim yanımda

Amin!

Ben de toparlanıyorum. Daha çıkmıyorum da neti kapatacağım inşallah. iyi akşamlar mutlu yarınlar...
Sana da iyi tatiller canım
dondurma ve kabak çekirdeği,vazgeçilmezim

akşam dondurmamı az önce yedim
Bugün topiğin dondurma günüydü zaten - ben de yedim kiiiiiiiii :131: ah Aslı ah fena alıştırdın

selamlar. 2 evli çift grubumulzaydım akşam. pizza yedik tabu oynadık vs ama yolda yürüken kendmi çok ayrık hisettim ya

koluna girebileceğim biri olsun istedim yanımda
İnşallah o da olur - bazen insan çiftlerin yanındayken kendini fazlalık gibi hissediyor onlar el eleyken sen tek takılıyorsun falan... Neyse Rabbim hayırlısını versin diyelim

ben masumum

kankam hiç yalnız bırakmadı ama ne bilim ya . onlar hassatır hepsi hem çocuklar hem kankam da işte insan çift olmak istiyor öendim ya

merhaba canlar...

pek keyfim yok kızlar..

kulağım aslında pek iyiye gitmiyor gibi. canım ona sıkkındı... sınavım var... birde bir olaya üzüldüm. kızdım...beklediğim birşeydi ama yapılan şey hoşuma gitmediii..

takmayım diyorum ama daha fazla olumsuz şey yaşıyorum....

öpüyorum sizi...

Allah yardım etsin ve şifa versin canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…