30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tedavini ol,sınavına bak,diğer değmeyen olaycık için hiç canını sıkma

Iyiyim cnm sen nasılsın. Evlilik nasıl gidiyor. Ayakkabının altından hangi isimler silindi.

Hiç silinmedi canım. Ayakkabının yapısından herhalde. Evlilik iyi canım şükür alışmaya çalışıyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tedavini ol,sınavına bak,diğer değmeyen olaycık için hiç canını sıkma

yok o an çok kızgındım çok da üzüldüm. o hareketi hak etmedim.

sağlık önemli salı günü yine iğne günüm çok duygusallaştım alınganlaştım.

sınavımı geçicem inşallah.

merhaba canım ne zamandır girmiyorsun, hoşgeldin 19 mayıs tatiline mi geldin

Hosbulduk canım. Bu ay çok yolculuk yaptım. Geçen hafta bitkin düştüm . Hastaydim. Kosturmacadan fırsat bulup kk ye giremiyorum. Tatili fırsat bildim yine geldim . Bugün de havada çok güzeldi. Tam gezme havası. :) sen napiyosn. Bi değişiklik var mi.

değmeyen birinin hareketlerine anlam verme ve canını sıkma boşuna canım,inan değmez büyütmeye.
geçmiş olsun.
başaracağına inanıyorum.

değmeyen birinin hareketlerine anlam verme ve canını sıkma boşuna canım,inan değmez büyütmeye.
geçmiş olsun.
başaracağına inanıyorum.

haklısın aslıcım.. geçti aklımdan sildim. komple sildim.... bu sefer çok ciddi net ve kesin....

kolay gelsin canım iyi yapmışsın. evet hava sıcak. bir değişiklik yok bende. sende var mı.

selam redd. iyi akşamlat sen nasılsın?

Iyiyim canım. Sen nasılsın. Kim üzdü seni. Söyle haddini bildirelim.

Boş ver reddm. belliydi öyle bir şey yapacağı.

sıkıntı ettim ama şimdi kafam rahat. her ay başka kızla gezen tozan adamdan ne eş olur nede brşey...

allah hayatında olacak kişiye sabır versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…