30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Limoncum ... en iyi sen bilirsin tabi.. ben seni rahatlatmak için yazdım. Anılar güzeldir. Yüzde tebessüm bıraksın. İnşallah seninde kalbin hızlı atar değecek kişi için. Üzülmemek için fazla gönül bağı kurmamak en iyisi aslında...

Ne kadar az sevgi o kadar az acı ...çünkü her sevgi her hata insanı üzüyor.

Ben de hep doğru insanı seveyim bağlanıyım dedim. Seçmece olmadı malesef.
Gönül işlerine girmek istemiyorum artık... Hiç bir şey yaşamamış -yada herkesin yaşadığı arkadaşlık dostuğun bozulması... yada yaşayamadığı şeyler hep üzülmesine neden oluyor.

Benim senin yada hepimiz farklı şeyler yaşadık ama hepimiz destek oluyoruz inşallah gönüllerimiz daha mutlu olacak.

Son düzenleme:

sağol canım benim. ben bi kaç gün hassasım geçecek ama şu bi hahta geçsin bi :)

hepimiz için hayırlısı canım ya inş bizi bizden daha çok sevecek kişiler çıkar

sağol canım benim. ben bi kaç gün hassasım geçecek ama şu bi hahta geçsin bi :)

hepimiz için hayırlısı canım ya inş bizi bizden daha çok sevecek kişiler çıkar

İnşallah ben sana diyorum kendim başarılı olurum inşallah.

dün gecede çok iyi uyumadım. Ders çalıştım.. Kabullendim artık bazı şeyleri...

Hep üzüldüm bende... hep bitişler yaşamak ... hep kısa süreli şeyler yaşamak üzücü.. hep diyorum aşk yok diye...

Dua bile etmek gelmiyor artık. Sadece sağlığım düzelsin diyorum başka birinide istemiyorum....

Canın ya hayırlısı diyorım rabbim verecek mutluluğı buna inanıyorım. Senin geneldr kısa mı sürdü ilişkiler

Canın ya hayırlısı diyorım rabbim verecek mutluluğı buna inanıyorım. Senin geneldr kısa mı sürdü ilişkiler

:) Ya benim biraz farklı oldu

İlişki denmez.... biri vardı oda uzaktaydı... biraz memur tayin için yakınlaşmış. 3-5 ay görüştük gece gündüz. güyya aşıktı ...

Flört oluyor ama sevgili olarak hiç olmadı desem doğru demiş olurum sanırım

Diyorum ya en fazla 4 ay arkadaş-flört oluyor. Sorun benim seçimlerim ... kendi memleketimden biri ni beğenmeyince midir nedir... yada olmaması gereken şeyler midir? ben aşırı mesafeli ve suskun muyum nedir... bilmiyorum artık....

Fazla arkadaşım sanırım :)) fazla iyi niyetliyim

Son düzenleme:

Anladım canım biri olsun temiz olsun inş

Doğru insan var mıdır çıkar mı ki?
Bazen korkuyorım bi daha beni seven olacak mı merak ediyorum

Hım bi kaç ay olmuş ama yakın bi zaman yinede
Ben şunu anladım ki eski sevgiliye yeniden olmuyormuş canını yakmaktan başka bi işe yaramıyor şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım eskiler eskide kalmalıymış

Gönül her zaman yorar insanı..

Hayatta yaşaman gereken ne varsa yaşıyorsun. Birşey seni kamçılıyor yapıyorsun. hepsinin bir nedeni var aslında.. Üzülsende sevinsende hayatın kanunu bu ..

Hayat insana her an gülmüyor :))

Evet haklısın dert çekmek acı çekmek varsa kaderinde boş duvarlardan bile çekersin, yaşanması gerekiyormuş yaşadıklarımızın, şimdi bize düşen sabredip geçmesini beklemek ve ders almak yaşadıklarımızdan
Mesela ben artık daha farklı baktığımı hissediyorum olaylara ve insanlara

Allah daha beterinden esirgesin bu halimizede şükretmeliyiz daha kötülerini yaşayanlar var mesela benim bi arkadaşım düğüne bir hafta kala ayrıldı nişanlısından oğlanın ailesi istemiyordu ikisi çok direndiler ama ensonunda oğlan pes etti ve kızı bıraktı gelinliği evi herşeyi hazırdı... Allah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu

Gidenin arkasından söylenmesi gereken sözü buldum

Gidenin arkasından beddua etmeyin sakın...

Üç küfür, bir tükür, gittiği için çok şükür demeniz yeterli...

Cok zordur gercekten. Allah sabir versin, boyle seyleri duydukca urkuyorum Evlilik, paylasmak guzel ama farkli bir boyut. Rabbim herkese cok sevilecegi, sevdigi huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin..

Cok zordur gercekten. Allah sabir versin, boyle seyleri duydukca urkuyorum Evlilik, paylasmak guzel ama farkli bir boyut. Rabbim herkese cok sevilecegi, sevdigi huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin..

Amin inşallah. O arkadaşım bir yıl sonra eski sevgilisiyle evlendi bi tanede çocukları var ne kadar mutlu olup oladığını bilmiyoru ama evlikten biraz şikayetçi olduğunu duydum :26:

tabii ki :) hosgeldiniz, neler yapiyorsunuz gunler nasil geciyor?

Selamlar :) tesekkur ederim oncelikle 💕. İstanbul'da (anadolu trafi) yasiyorum, bilisim sektorunde calisiyorum. Cevremdekilerin yas 30 oldu muhabbetinden fena halde darlanmis durumundayim :) siz neler yapiyorsunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

umarım görmezsin bundan sonra da o şeklini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…