- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.781
canım onunla 3 yıl sevgili öncesinde de 2 yıldan fazla takip etmişliğim var yaklaşık 5-6 yıl. facede tetterda aşkla sevgiye ilgili hiç bişey paylaşmadı ya da söz yazmadı ilişki durumu vs de yazmaz saçma geliyor. benimle ilgili tek bir şarkı paylaşmıştı bende onu aylar sonra görmüştüm benden başkasını da anlamaz. arkadaş listesine bakmaz öle çoğu kızı çıkartmıştı kendi bi ara şu anda bilemiyorum. biz face dir şudur budura müdahale eden karışan sorgulayan bi çift diildik şifre şu bu sorulmazdı ya. zaten artık eskisi gibi konuşulunmuyor bende eskisi gibi heycan vs duymuyorum sadece anılar ve özel biri olduğu geçmişte yoksa öle etkilenmiyorsun eskisi kadar.
şu da var kuzum o da deneyecek biirlerini isteyecek sevek belki bu da normal çünkü ben bu kadar canım yanarken değerlendiriyorsam bişiler o da yapabilir. ama şı sıralar ikili ilişki isteği yok yoruldu çocuk bakalım askere gidecek yazın gelince belki bişiler yapar.
Limoncum ... en iyi sen bilirsin tabi.. ben seni rahatlatmak için yazdım. Anılar güzeldir. Yüzde tebessüm bıraksın. İnşallah seninde kalbin hızlı atar değecek kişi için. Üzülmemek için fazla gönül bağı kurmamak en iyisi aslında...
Ne kadar az sevgi o kadar az acı ...çünkü her sevgi her hata insanı üzüyor.
Ben de hep doğru insanı seveyim bağlanıyım dedim. Seçmece olmadı malesef.
Gönül işlerine girmek istemiyorum artık... Hiç bir şey yaşamamış -yada herkesin yaşadığı arkadaşlık dostuğun bozulması... yada yaşayamadığı şeyler hep üzülmesine neden oluyor.
Benim senin yada hepimiz farklı şeyler yaşadık ama hepimiz destek oluyoruz inşallah gönüllerimiz daha mutlu olacak.
sağol canım benim. ben bi kaç gün hassasım geçecek ama şu bi hahta geçsin bi :)
hepimiz için hayırlısı canım ya inş bizi bizden daha çok sevecek kişiler çıkar
İnşallah ben sana diyorum kendim başarılı olurum inşallah.
dün gecede çok iyi uyumadım. Ders çalıştım.. Kabullendim artık bazı şeyleri...
Hep üzüldüm bende... hep bitişler yaşamak ... hep kısa süreli şeyler yaşamak üzücü.. hep diyorum aşk yok diye...
Dua bile etmek gelmiyor artık. Sadece sağlığım düzelsin diyorum başka birinide istemiyorum....
Canın ya hayırlısı diyorım rabbim verecek mutluluğı buna inanıyorım. Senin geneldr kısa mı sürdü ilişkiler
:) Ya benim biraz farklı oldu
İlişki denmez.... biri vardı oda uzaktaydı... biraz memur tayin için yakınlaşmış. 3-5 ay görüştük gece gündüz. güyya aşıktı ...
Flört oluyor ama sevgili olarak hiç olmadı desem doğru demiş olurum sanırım
Diyorum ya en fazla 4 ay arkadaş-flört oluyor. Sorun benim seçimlerim ... kendi memleketimden biri ni beğenmeyince midir nedir... yada olmaması gereken şeyler midir? ben aşırı mesafeli ve suskun muyum nedir... bilmiyorum artık....
Fazla arkadaşım sanırım :)) fazla iyi niyetliyim
Anladım canım biri olsun temiz olsun inş
Doğru insan var mıdır çıkar mı ki?
Bazen korkuyorım bi daha beni seven olacak mı merak ediyorum
aralık gibi
ya direk görüşme yok zaten kuzum. bana eserse arada arıyprdumartık aramıyrum o da aramıyor en son konuştuğumuzda o bişeyyden dlayı araması gerekti konuşmamamız daha iyi olacak dedik öle.
zaten çok sosyal ağları kullanan biri diil çıkarsam fark etmez erkekler bunlara takılmaz ki arkadaş listemde var mısın yok musun diye bakmazlar bile
Selamm;
28 yasindayim * bekarim✌️ beni de alir msnz araniza ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hım bi kaç ay olmuş ama yakın bi zaman yinede
Ben şunu anladım ki eski sevgiliye yeniden olmuyormuş canını yakmaktan başka bi işe yaramıyor şimdiki aklım olsa hiç bulaşmazdım eskiler eskide kalmalıymış
Gönül her zaman yorar insanı..
Hayatta yaşaman gereken ne varsa yaşıyorsun. Birşey seni kamçılıyor yapıyorsun. hepsinin bir nedeni var aslında.. Üzülsende sevinsende hayatın kanunu bu ..
Hayat insana her an gülmüyor :))
hoşgeldin baloncukismin biraz uzunmuş ..
Cok zordur gercekten. Allah sabir versin, boyle seyleri duydukca urkuyorumEvet haklısın dert çekmek acı çekmek varsa kaderinde boş duvarlardan bile çekersin, yaşanması gerekiyormuş yaşadıklarımızın, şimdi bize düşen sabredip geçmesini beklemek ve ders almak yaşadıklarımızdan
Mesela ben artık daha farklı baktığımı hissediyorum olaylara ve insanlara
Allah daha beterinden esirgesin bu halimizede şükretmeliyiz daha kötülerini yaşayanlar var mesela benim bi arkadaşım düğüne bir hafta kala ayrıldı nişanlısından oğlanın ailesi istemiyordu ikisi çok direndiler ama ensonunda oğlan pes etti ve kızı bıraktı gelinliği evi herşeyi hazırdı... Allah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu
tabii ki :) hosgeldiniz, neler yapiyorsunuz gunler nasil geciyor?Selamm;
28 yasindayim * bekarim✌️ beni de alir msnz araniza ?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok zordur gercekten. Allah sabir versin, boyle seyleri duydukca urkuyorumEvlilik, paylasmak guzel ama farkli bir boyut. Rabbim herkese cok sevilecegi, sevdigi huzurlu mutlu bir yuva nasip etsin..
tabii ki :) hosgeldiniz, neler yapiyorsunuz gunler nasil geciyor?
kuzum o şeklini görmedim kipişmanlığım şu keşke lise de ünide daha çok sevgili yapaydık bi yaştan sonra tek sevgili olunca insan çok tecrübesiz oluyo
hayılrısı diyorum
canım durup silmek saygısızlık olur benim nezdimde baya azaldı acım iyiydim de işte şu yıl dönümü gelmesi etkiledi mayısın son haftaları sancılı başa sardım resmen ya
hayırlısı canım neyse bu moddan çıkmam lazım benim. geçecek bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?