30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

o zman criminal/ criminal minds seyret

onu hatırlatan,anısı olan eşyaları bence arkadaşlarına ver veya ihtiyacı olan birine gönder canım... sen gezmeye alışverişe devam et,öyle öyle unutacaksın inan...

sana katılıyorum aslıcım

bende geliyorum açık unutuyorum.. sistem beni atıyor sonra ç. dışı oluyom

o zman criminal/ criminal minds seyret

İnş. Geçer sabrediyorum her gün dua ediyorum unutmak için

Canım ben yazarımda bıkarsın sonra bu olay olduğundan beri ben seni dinlerim diyenlere bi kaç kez yazdım son yazdıklarima cvp bile vermediler bıktılar benden
Artık içimde halletmeye çalışıyorum mecburen

Söylediğin diziye bakarım türü ne yada konusu

Son düzenleme:
dondurma sefası yapıyorum yine
dondurma yediğimden beri çikolata yemediğimi fark ettim dün,o yüzden bugün ilk iş dondurma ve çikolata aldım

Son düzenleme:

Sesi katilleri buluyorlar :) profil analizi cikariyorlar.

Seo yaz ama telden yapması zor oluyor.tabi ne kadarınanlatmak istersen.

Sesi katilleri buluyorlar :) profil analizi cikariyorlar.

Seo yaz ama telden yapması zor oluyor.tabi ne kadarınanlatmak istersen.

Hım izlenebilir bi diziye benziyor

Tmm cnm sıkıntılı zamanlarımda yazarım benim için yazmada problem yok yeterki sıkılmadan dinleyen biri olsun, içimi dökebileceğim bana beni rahatlatacak şeyler söyleyen yardımcı olacak bi arkadaş olsun gerisi problem değil

Biraz tecrübesiz bir danışmanım yanlız ... kendime güzel danışman değilim ama yüksek enerji verebilirim...

dondurma sefası yapıyorum yine
dondurma yediğimden beri çikolata yemediğimi fark ettim dün,o yüzden bugün ilk iş dondurma ve çikolata aldım

Afiyet olsun :)) bende akşam yedim...

saat 10 gibi yattım bende..

cumartesi uyuyamadım.. sağa dön sola dön sabahı ettim...

Ders zamanı canlar gelirim ben

Canım ya...

İnsan aklı boş kalınca hep eskiyi özlüyor. Sıkma canını .

Yaz aklındakileri anlattıkça zihnin durulur. Ben öyleyim mesela yazınca zihnim boşalıyor..

t

Aslında o fincan takımı ve önlüğü atman lazım. Sana onu hatılatcak herşeyden uzaklaş.

Gel kısmet gelll limona gel., Gel kısmet gel mavilime gel...., sonra topikteki kızlara gel kısmet gel

aslında boş diilim canım dn 11 gibi evden çıktım gece 12:30 gibi geldim hep yoğundum ama insanın aklı kalbi aşka yerde olunca
ben sadece teldeki fotoları silebildim. maiilerini yadığı şeyler duruyor atamıyorum ki ya . ciddi anlamda biri girerse tamam ama şu anda onun varlığı yetiryo off zor geliyo şu hafta bi geçsin anılar gitsin

hepimze gellll kısmetçikler

anacım ailecek evde durmuyorsunuz siz

onu hatırlatan,anısı olan eşyaları bence arkadaşlarına ver veya ihtiyacı olan birine gönder canım... sen gezmeye alışverişe devam et,öyle öyle unutacaksın inan...

ye eve uğrayan olsa arada iyi olacak

canım ya ben henüz hazır diilim ondan kopmaya
ah kuzum o benim ya. aslı bir daha hi kimse o gibi olmayacak ya onun baktığı gibi onun davrandığı gibi olmayacak. bişiler olacak elbet ama onun yeri çok ayrı kakacak

Bende kandırıldığımı aldatıldığımı öğreneli 1 ay oldu çok iyi anlıyorum ruh halini

off kuzum ya offf

tünaydın limon.

hakkında hayırlısı olsun canım,zor,ne diyeyim ki...
bugün ne yapacaksın bakalım.

anılar geçmez limon. sen başkasıyla olsanda bitmez. kabul etmek çok zor ama işde aklına geldiğinde
"olduğu kadar, olmadığı kader" demek lazım.

Hazır olmayı bekleme bir anda yap.

Hayatına birinin girmesini bekleme... Biliyorsun sende...geçen gün ki meseleyi...eğer onunla irtibat halindeysen daha kötü olur.

Olsun dinlemen yeter

Yükaek enerjide olur ama sen bana enerjiyi kebandan bağla anca olur

önce benim enerji için beslenmem lazım...

Keban için yağmur lazım :)))

Duygu yoğunluğum fazla zaten gelebilir saknak şeklinde :))

Ama ağlayacak değilim o modum yok. Kolay kolay ağlayan biri değilim ben. Çok duygulanmam için hislenmem gerekir mesela ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…