- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.741
Bakarım söylediğin dizilere ama sonuncu hariç aşk olan hiçbir şeyi görmek yada duymak istemiyorumşarkı bile dinlemiyorum içinde aşk var diye yabancı şarkılar hariç onların sözlerini pek anlamıyorum o yüzden sorun olmuyor :)
onu hatırlatan,anısı olan eşyaları bence arkadaşlarına ver veya ihtiyacı olan birine gönder canım... sen gezmeye alışverişe devam et,öyle öyle unutacaksın inan...
sana katılıyorum aslıcım
bende geliyorum açık unutuyorum.. sistem beni atıyor sonra ç. dışı oluyom
kızlar üzülmeyeceğiz..
hayat devam ediyor..
sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. yazabilirsiniz içinizi dökebilirsiniz bana..
içinize atmayın.
aynı şeyi 10 kere de anlatabilirsiniz. bunları kafanızda yaza yaza bitireceksiniz emin olun. ha özleme sevgiyi körüklemek gibi mi olur onu bilemem ama. içinizde kalan şeyleri yazarak atabilirsiniz.
bazen anlatırken çoğu şeyi fark ediyorsunuz.
bol dua edicez...
sabırla geçecek...
gel kısmetim gel diyeceğiz okyanus...:13:
o zman criminal/ criminal minds seyret
İnş. Geçer sabrediyorum her gün dua ediyorum unutmak için
Canım ben yazarımda bıkarsın sonra bu olay olduğundan beri ben seni dinlerim diyenlere bi kaç kez yazdım son yazdıklarima cvp bile vermediler bıktılar benden
Artık içimde halletmeye çalışıyorum mecburen
Söylediğin diziye bakarım türü ne yada konusu
Sesi katilleri buluyorlar :) profil analizi cikariyorlar.
Seo yaz ama telden yapması zor oluyor.tabi ne kadarınanlatmak istersen.
Hım izlenebilir bi diziye benziyor
Tmm cnm sıkıntılı zamanlarımda yazarım benim için yazmada problem yok yeterki sıkılmadan dinleyen biri olsun, içimi dökebileceğim bana beni rahatlatacak şeyler söyleyen yardımcı olacak bi arkadaş olsun gerisi problem değil
dondurma sefası yapıyorum yine
dondurma yediğimden beri çikolata yemediğimi fark ettim dün,o yüzden bugün ilk iş dondurma ve çikolata aldım
Biraz tecrübesiz bir danışmanım yanlız ... kendime güzel danışman değilim ama yüksek enerji verebilirim...
Canım ya...
İnsan aklı boş kalınca hep eskiyi özlüyor. Sıkma canını .
Yaz aklındakileri anlattıkça zihnin durulur. Ben öyleyim mesela yazınca zihnim boşalıyor..
t
Aslında o fincan takımı ve önlüğü atman lazım. Sana onu hatılatcak herşeyden uzaklaş.
Gel kısmet gelll limona gel., Gel kısmet gel mavilime gel...., sonra topikteki kızlara gel kısmet gel
anacım ailecek evde durmuyorsunuz siz
onu hatırlatan,anısı olan eşyaları bence arkadaşlarına ver veya ihtiyacı olan birine gönder canım... sen gezmeye alışverişe devam et,öyle öyle unutacaksın inan...
Bende kandırıldığımı aldatıldığımı öğreneli 1 ay olduçok iyi anlıyorum ruh halini
tünaydın limon.ye eve uğrayan olsa arada iyi olacak
canım ya ben henüz hazır diilim ondan kopmaya
ah kuzum o benim ya. aslı bir daha hi kimse o gibi olmayacak ya onun baktığı gibi onun davrandığı gibi olmayacak. bişiler olacak elbet ama onun yeri çok ayrı kakacak
off kuzum ya offf
Afiyet olsun :)) bende akşam yedim...
saat 10 gibi yattım bende..
cumartesi uyuyamadım.. sağa dön sola dön sabahı ettim...
Ders zamanı canlar gelirim ben
aslında boş diilim canım dn 11 gibi evden çıktım gece 12:30 gibi geldim hep yoğundum ama insanın aklı kalbi aşka yerde olunca
ben sadece teldeki fotoları silebildim. maiilerini yadığı şeyler duruyor atamıyorum ki ya . ciddi anlamda biri girerse tamam ama şu anda onun varlığı yetiryo off zor geliyo şu hafta bi geçsin anılar gitsin
hepimze gellll kısmetçikler
Olsun dinlemen yeter
Yükaek enerjide olur ama sen bana enerjiyi kebandan bağla anca olur
turkuaza derken ben hasta oluyorum sanırım:2:
ben de sana katılıyorum canım ama beğenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?