30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tünaydın limon.

hakkında hayırlısı olsun canım,zor,ne diyeyim ki...
bugün ne yapacaksın bakalım.

evde gibiyim şimdilik bakalım

canım onun hayatında kimse yok irtibat halinde sayılırım twetter fakan taki ediyoruz. ne yapayım göreceğim yanında birini mutlu olsun koyacak evlense yıkılırım mesela ama mutlu olsun o asla üzülmesin manyakça hisler çünkü o üzülse en çok benim canım yanar

bazen ilişkinin kötü şekilde bitmesi daha az acı verir sanki...

irtibatı kesmen lazım. Acıda olsa ... Evlenip-evlenmeme durumunu hiç düşünme bile o zaman vazgeçemezsin

haklısın.. iyi olunca sanırım kopmak zor oluyor...

Gerçekten eğer başkası olsa hayatında yine silemeyeceksin onu. Silmek istemiyorsun çünkü. Kalması sana mutlulık veriyor. Onun varlığına alışmışsın. Kolay değil 3 yıla yakın bir arkadaşlık. Ama iyi-kötü de olsa bitmiş. Sende oda daha fazla üzülmemek için görüşmeyin. Böylesi ikinizinde hayatına birinin girmesi için zemin hazırlar bence...

Of of beni yeni bir aşk iyileştirir ancak, o da nerdeee

Adam evlenip çoluk çocuğa karışacak ben hala aşk nerdesin diycem galiba

kuzum o şeklini görmedim ki pişmanlığım şu keşke lise de ünide daha çok sevgili yapaydık bi yaştan sonra tek sevgili olunca insan çok tecrübesiz oluyo

hayılrısı diyorum

irtibatı kesmen lazım. Acıda olsa ... Evlenip-evlenmeme durumunu hiç düşünme bile o zaman vazgeçemezsin

canım durup silmek saygısızlık olur benim nezdimde baya azaldı acım iyiydim de işte şu yıl dönümü gelmesi etkiledi mayısın son haftaları sancılı başa sardım resmen ya

hayırlısı canım neyse bu moddan çıkmam lazım benim. geçecek bi şekilde

Limon sen ayrıları ne kadar zaman oldu

Konuşup söylersin. <olmuyor böyle dersin biz hep arkadaş kalıcaz ama görüşmemiz gerekir dersin birşekilde... yada sessiz sedasız kaybolursun ...

Gemiş olsun Aslı..

Turko hastamı ben anlamamışım

Geçmiş olsun turkocum ..

Selam yavruşlar
Saol cnm bugün daha kötü oldum
Evimde de değilim bir gidrsem hayırlısı ile inş
Duş alıp ilaç alıp yatarım toparlarım herhalde biraz
Yarın malesef iş var ve ben bitik durumdayım napıcam ben yaaa

Geçmiş olsun Turkuazım...

yat uyu dinlen

limon suyu iyi dir bol c vitamini

Limon sen ayrıları ne kadar zaman oldu

aralık gibi
Konuşup söylersin. <olmuyor böyle dersin biz hep arkadaş kalıcaz ama görüşmemiz gerekir dersin birşekilde... yada sessiz sedasız kaybolursun ...

ya direk görüşme yok zaten kuzum. bana eserse arada arıyprdum artık aramıyrum o da aramıyor en son konuştuğumuzda o bişeyyden dlayı araması gerekti konuşmamamız daha iyi olacak dedik öle.

zaten çok sosyal ağları kullanan biri diil çıkarsam fark etmez erkekler bunlara takılmaz ki arkadaş listemde var mısın yok musun diye bakmazlar bile

orası belli olmaz da. Herkes farklı oluyor.

Çok sayıda kızla görüşüyorsa bakmayı fırsatı olmayabilir. Ama işde pek bakmıyorsa ne zaman gittiğinide anlamayacaktır. Onun hayatına biri girince sende onun yazdıklarının twetlerinin değiştiğini görünce daha çok üzüleceksin mesela bir kızla oturduğunda seni meşgule alırsa, yada artık eskisi gibi konuşmazda sana ters birşey söylerse daha üzücü olur.

canım onunla 3 yıl sevgili öncesinde de 2 yıldan fazla takip etmişliğim var yaklaşık 5-6 yıl. facede tetterda aşkla sevgiye ilgili hiç bişey paylaşmadı ya da söz yazmadı ilişki durumu vs de yazmaz saçma geliyor. benimle ilgili tek bir şarkı paylaşmıştı bende onu aylar sonra görmüştüm benden başkasını da anlamaz. arkadaş listesine bakmaz öle çoğu kızı çıkartmıştı kendi bi ara şu anda bilemiyorum. biz face dir şudur budura müdahale eden karışan sorgulayan bi çift diildik şifre şu bu sorulmazdı ya. zaten artık eskisi gibi konuşulunmuyor bende eskisi gibi heycan vs duymuyorum sadece anılar ve özel biri olduğu geçmişte yoksa öle etkilenmiyorsun eskisi kadar.

şu da var kuzum o da deneyecek biirlerini isteyecek sevek belki bu da normal çünkü ben bu kadar canım yanarken değerlendiriyorsam bişiler o da yapabilir. ama şı sıralar ikili ilişki isteği yok yoruldu çocuk bakalım askere gidecek yazın gelince belki bişiler yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…