- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.761
Gemiş olsun Aslı..
Turko hastamı ben anlamamışım
Geçmiş olsun turkocum ..
tünaydın limon.
hakkında hayırlısı olsun canım,zor,ne diyeyim ki...
bugün ne yapacaksın bakalım.
anılar geçmez limon. sen başkasıyla olsanda bitmez. kabul etmek çok zor ama işde aklına geldiğinde
"olduğu kadar, olmadığı kader" demek lazım.
Hazır olmayı bekleme bir anda yap.
Hayatına birinin girmesini bekleme... Biliyorsun sende...geçen gün ki meseleyi...eğer onunla irtibat halindeysen daha kötü olur.
evde gibiyim şimdilik bakalım
canım onun hayatında kimse yok irtibat halinde sayılırım twetter fakan taki ediyoruz. ne yapayım göreceğim yanında birini mutlu olsun koyacak evlense yıkılırım mesela ama mutlu olsun o asla üzülmesinmanyakça hisler çünkü o üzülse en çok benim canım yanar
evde gibiyim şimdilik bakalım
canım onun hayatında kimse yok irtibat halinde sayılırım twetter fakan taki ediyoruz. ne yapayım göreceğim yanında birini mutlu olsun koyacak evlense yıkılırım mesela ama mutlu olsun o asla üzülmesinmanyakça hisler çünkü o üzülse en çok benim canım yanar
Bende iyiyim canım. Hava çok güzel ve ben hastayim. Dönüş zamanı geldi.iyiyiz sen nasılsın canım
iyidir redd.. sen nasılsın?
bazen ilişkinin kötü şekilde bitmesi daha az acı verir sanki...
Bende iyiyim canım. Hava çok güzel ve ben hastayim. Dönüş zamanı geldi.sen napiyorsun.
Bende iyiyim canım. Napiyorsun tatilde.
önce benim enerji için beslenmem lazım...
Keban için yağmur lazım :)))
Duygu yoğunluğum fazla zaten gelebilir saknak şeklinde :))
Ama ağlayacak değilim o modum yok. Kolay kolay ağlayan biri değilim ben. Çok duygulanmam için hislenmem gerekir mesela ...
bazen ilişkinin kötü şekilde bitmesi daha az acı verir sanki...
irtibatı kesmen lazım. Acıda olsa ... Evlenip-evlenmeme durumunu hiç düşünme bile o zaman vazgeçemezsin
haklısın.. iyi olunca sanırım kopmak zor oluyor...
Gerçekten eğer başkası olsa hayatında yine silemeyeceksin onu. Silmek istemiyorsun çünkü. Kalması sana mutlulık veriyor. Onun varlığına alışmışsın. Kolay değil 3 yıla yakın bir arkadaşlık. Ama iyi-kötü de olsa bitmiş. Sende oda daha fazla üzülmemek için görüşmeyin. Böylesi ikinizinde hayatına birinin girmesi için zemin hazırlar bence...
kuzum o şeklini görmedim kipişmanlığım şu keşke lise de ünide daha çok sevgili yapaydık bi yaştan sonra tek sevgili olunca insan çok tecrübesiz oluyo
hayılrısı diyorum
canım durup silmek saygısızlık olur benim nezdimde baya azaldı acım iyiydim de işte şu yıl dönümü gelmesi etkiledi mayısın son haftaları sancılı başa sardım resmen ya
hayırlısı canım neyse bu moddan çıkmam lazım benim. geçecek bi şekilde
kuzum o şeklini görmedim kipişmanlığım şu keşke lise de ünide daha çok sevgili yapaydık bi yaştan sonra tek sevgili olunca insan çok tecrübesiz oluyo
hayılrısı diyorum
canım durup silmek saygısızlık olur benim nezdimde baya azaldı acım iyiydim de işte şu yıl dönümü gelmesi etkiledi mayısın son haftaları sancılı başa sardım resmen ya
hayırlısı canım neyse bu moddan çıkmam lazım benim. geçecek bi şekilde
Gemiş olsun Aslı..
Turko hastamı ben anlamamışım
Geçmiş olsun turkocum ..
Selam yavruşlar
Saol cnm bugün daha kötü oldum
Evimde de değilim bir gidrsem hayırlısı ile inş
Duş alıp ilaç alıp yatarım toparlarım herhalde biraz
Yarın malesef iş var ve ben bitik durumdayım napıcam ben yaaa
Limon sen ayrıları ne kadar zaman oldu
Konuşup söylersin. <olmuyor böyle dersin biz hep arkadaş kalıcaz ama görüşmemiz gerekir dersin birşekilde... yada sessiz sedasız kaybolursun ...
aralık gibi
ya direk görüşme yok zaten kuzum. bana eserse arada arıyprdumartık aramıyrum o da aramıyor en son konuştuğumuzda o bişeyyden dlayı araması gerekti konuşmamamız daha iyi olacak dedik öle.
zaten çok sosyal ağları kullanan biri diil çıkarsam fark etmez erkekler bunlara takılmaz ki arkadaş listemde var mısın yok musun diye bakmazlar bile
orası belli olmaz da. Herkes farklı oluyor.
Çok sayıda kızla görüşüyorsa bakmayı fırsatı olmayabilir. Ama işde pek bakmıyorsa ne zaman gittiğinide anlamayacaktır. Onun hayatına biri girince sende onun yazdıklarının twetlerinin değiştiğini görünce daha çok üzüleceksin mesela bir kızla oturduğunda seni meşgule alırsa, yada artık eskisi gibi konuşmazda sana ters birşey söylerse daha üzücü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?