- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.881
Ben dondurma yemedim ki. :26:
Günaydın sana da iyi günler olsun inşallah.Günaydınlarrr mutlu güzel bir gün olsun inşallahh
Yanımda bu rahatsızlığa uygun ilaç da yok.o zaman serin hava çarptı seni, ilaç al istersen fazla ağırlaşmadan canım
Canım beğendiğin elbiseyi aldın mı peki?Canım ya her siteye güvenemiyorum tozlu kalitesiz geliyo önyargılıyımarkadaşlar onay verdi . Diğer aldıklarım iade bu kalıyo
Benim bi kaç parçam vardı ama onları kullanmam anıları var. Exle almıştık mesela 2 kişilkik eğlenceli türk kahvesi fincanı. Şirin mutfak önüğü falan. Ama kullanmam ya kötü olurum. :-(
Oh valla güzel gezmişsiniz, ben de hafta sonu evdeydim temizlik falan, 19 Mayıs'ta gezecektim yani öyle planlamıştım ama o gün de çok halsizdim tüm gün uyudum diyebilirim hala kendime gelemedim mevsim geçişinden midir nedir anlayamadım:44:Çık güzel bi gün grçirdim şimdişik. canım arkafaşımla açık havada serpma kahvaltı yaptık çık iyi grldi ya. Sonra alılveriş yaptuk çok güzeldi. Ailem 3-4 günlüğüne gitti bendr evde bişiler yapasım yok
canım benim yaaa eskileri düşünüp neden üzüyorsun kendini...Kızlar exle tanışalı 3 yıl oldu bugün mayıs ayı çok sancılı :-( benim için başa sardım ya
"Gel abi gel batan geminin malları bunlar gel" gibi olmuştv.izle yada nette dizi aç
Aslında o fincan takımı ve önlüğü atman lazım. Sana onu hatılatcak herşeyden uzaklaş.
Gel kısmet gelll limona gel., Gel kısmet gel mavilime gel...., sonra topikteki kızlara gel kısmet gel
Kendini şartlandırmamaya çalış, aşk kötüdür gibi bir mesaj gönderiyorsun bilinçaltına, aslında acılarla yüzleşmek ve bir anda silip atmak gerekiyor keşke başarabilsek...Bakarım söylediğin dizilere ama sonuncu hariç aşk olan hiçbir şeyi görmek yada duymak istemiyorumşarkı bile dinlemiyorum içinde aşk var diye yabancı şarkılar hariç onların sözlerini pek anlamıyorum o yüzden sorun olmuyor :)
Mavilim, tüm yazdıklarını beğendim ama sistem izin vermedi maalesef...kızlar üzülmeyeceğiz..
hayat devam ediyor..
sıkıntılar paylaşıldıkça azalır. yazabilirsiniz içinizi dökebilirsiniz bana..
içinize atmayın.
aynı şeyi 10 kere de anlatabilirsiniz. bunları kafanızda yaza yaza bitireceksiniz emin olun. ha özleme sevgiyi körüklemek gibi mi olur onu bilemem ama. içinizde kalan şeyleri yazarak atabilirsiniz.
bazen anlatırken çoğu şeyi fark ediyorsunuz.
bol dua edicez...
sabırla geçecek...
gel kısmetim gel diyeceğiz okyanus...:13:
Maalesef acıların taze ve ister istemez sorguluyorsun neden böyle oldu, benim suçum neydi diye ve belki aynı hikayeyi on kez başa sarıp düşünüyorsun. Bu çok normal, şu an bir geçiş dönemindesin ve desteğe ihtiyacın var. Anlatmak istediğinde ben buradayım, sitede olmasam bile mutlaka o gün içerisinde sana cevap veririmİnş. Geçer sabrediyorum her gün dua ediyorum unutmak için
Canım ben yazarımda bıkarsın sonra bu olay olduğundan beri ben seni dinlerim diyenlere bi kaç kez yazdım son yazdıklarima cvp bile vermediler bıktılar benden
Artık içimde halletmeye çalışıyorum mecburen
Söylediğin diziye bakarım türü ne yada konusu
Ah Aslı ah... Ben de dondurmaya sayende alıştım bırakamıyorum:131: dün de bitter çikolata aldım ama dondurma yemiyorum bari bir yerden kaloriyi kısalım dimi amadondurma sefası yapıyorum yine
dondurma yediğimden beri çikolata yemediğimi fark ettim dün,o yüzden bugün ilk iş dondurma ve çikolata aldım
Biz buradayız senin içinHım izlenebilir bi diziye benziyor
Tmm cnm sıkıntılı zamanlarımda yazarım benim için yazmada problem yok yeterki sıkılmadan dinleyen biri olsun, içimi dökebileceğim bana beni rahatlatacak şeyler söyleyen yardımcı olacak bi arkadaş olsun gerisi problem değil
Tecrübe bende de yok ama napalım en azından moral oluruz Mavilim ya...
Biraz tecrübesiz bir danışmanım yanlız ... kendime güzel danışman değilim ama yüksek enerji verebilirim...
...
Ah Aslı ah... Ben de dondurmaya sayende alıştım bırakamıyorum:131: dün de bitter çikolata aldım ama dondurma yemiyorum bari bir yerden kaloriyi kısalım dimi ama...
hahahah sağol Filozofum yaaa güzelmiş
Bunu görünce aklıma sen geldin.
Bende Hipoglisemi var sanırım ondan kahvaltı etmesem ölürüm baş ağrısından bir de hayatta çikolata vs yiyemem aç karnına...hahahah sağol Filozofum yaaa güzelmişBugün kahvaltı yapmadım öğlen de geç yerim diye biraz önce %80 bitter çikolatamı yedim
Bende Hipoglisemi var sanırım ondan kahvaltı etmesem ölürüm baş ağrısından bir de hayatta çikolata vs yiyemem aç karnına...
Sahi bir de midemi yakıyor.bende aç karnına tatlı yiyemem. midemi yakıyor.
Filozof, nişanı yaptını değil mi? nasıl geçti? hiç bahsetmedin.. :26:
Sahi bir de midemi yakıyor.
Evet canım, çok güzel geçti.
Sağ ol.
Sahi bir de midemi yakıyor.
Evet canım, çok güzel geçti.
Sağ ol.
Sağ ol canım. Seninkini de Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla, kardeşiminkini de...:123:ne güzelallah tamamına erdirsin inşallah.
Erkek kardeşim nişanlandı Lahesis.neee nişan mı , neler oluyor
Sağ ol canım. Seninkini de Rabbim tamamına erdirsin hayırlısıyla, kardeşiminkini de...:123:
Erkek kardeşim nişanlandı Lahesis.
Bu arada bugün sizin diğer konuya baktım. Seni göremedim.
Nasılsın? Her şey yolunda mı?
benim için ufukta bir şey yok.hımm Allah tamamına erdirsin canım, ben de acaba sen mi dedim... darısı başına inşallah...
ben iyiyim canım, geri sayım devam ediyor işte aşağıda görüldüğü üzerebiraz sıkıntılı ama keyifli bolca da heyecanlı....
neee nişan mı , neler oluyor
hımm Allah tamamına erdirsin canım, ben de acaba sen mi dedim... darısı başına inşallah...
ben iyiyim canım, geri sayım devam ediyor işte aşağıda görüldüğü üzerebiraz sıkıntılı ama keyifli bolca da heyecanlı....
Yooo! Bilakis bugünlerde çok mutluyum. Kardeşim sevdiği kız ile nişanlandı. Her şey çok güzel Elhamdülillah.hoşgeldin Lahesis; nasılsın, bebek nasıl
prensesin bugün canı sıkılmış gibi :26: geçmiş olsun filo tekrar
Amin!maşallah, rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
rabbim isteyen herkese hepimize yaşatsın hayırlısıyla
Günaydın kızlar
Hakkınızda hayırlısı olsun Tuğçe
Filozof, sen de dikkat et canım kendine inşallah hasta olmazsın
Günaydın petunya, düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?
Ben de aç karna yemedim zaten - kahvaltı etmemiştim sonra biraz diyet bisküvi yedim çayın yanına, çikolatayı da sonra yedim yani aç karna mideyi yakıyor gerçekten - sabah geç kalktım işe geciktim falan canım yemek istemedi birşey yoksa kahvaltısız yapamamBende Hipoglisemi var sanırım ondan kahvaltı etmesem ölürüm baş ağrısından bir de hayatta çikolata vs yiyemem aç karnına...
İnşallah - test yaptın mı?Teşekkür ederim canım inşallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızçeler,
Burnum yanıyor. Uykum var. Hasta olacak gibiyim. :2:
Geçmiş olsun canım. Sınav ne zamandı? Bu cumartesi mi? Allah kolaylık versin.
Seni hatırlıyorum.
Bir kere daha gelmiştin sanırım.
Hoş geldin.
Kendinden bahseder misin?hoş geldiniz... Halam da hep böyle der Petunya, gaza gelmemek lazım.
Bu arada Ali Şen'in torununa ben de üzüldüm. Allah rahmet eylesin.
Aaa! Aslı şaka yapıyor sanmıştım. Gerçekten mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?