30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydınlarrr mutlu güzel bir gün olsun inşallahh
Günaydın sana da iyi günler olsun inşallah.

o zaman serin hava çarptı seni, ilaç al istersen fazla ağırlaşmadan canım

Yanımda bu rahatsızlığa uygun ilaç da yok.
Bir de migrenden ötürü zaten çok ilaç içiyorum diye başka şeylerde ilaç içmeyi akıl etmem ben.

Canım beğendiğin elbiseyi aldın mı peki?
Bu arada o exle aldığınız şeyleri elden çıkar, birilerine hediye et, hani hatırlayıp acı çekiyorsun gördükçe, bence elinde tutma

Oh valla güzel gezmişsiniz, ben de hafta sonu evdeydim temizlik falan, 19 Mayıs'ta gezecektim yani öyle planlamıştım ama o gün de çok halsizdim tüm gün uyudum diyebilirim hala kendime gelemedim mevsim geçişinden midir nedir anlayamadım:44:

Kızlar exle tanışalı 3 yıl oldu bugün mayıs ayı çok sancılı :-( benim için başa sardım ya
canım benim yaaa eskileri düşünüp neden üzüyorsun kendini...

"Gel abi gel batan geminin malları bunlar gel" gibi olmuş

Kendini şartlandırmamaya çalış, aşk kötüdür gibi bir mesaj gönderiyorsun bilinçaltına, aslında acılarla yüzleşmek ve bir anda silip atmak gerekiyor keşke başarabilsek...

Mavilim, tüm yazdıklarını beğendim ama sistem izin vermedi maalesef...
Katılıyorum sana, kızlar bu konuda ben de her zaman desteğe açığımdır istediğiniz zaman özelden de yazabilirsiniz, aynı hikayeleri dinlemekten sıkılmam merak etmeyin Dertler anlattıkça azalıyor, içimizdekileri kendimize sakladıkça daha çok kuruyoruz kendimize daha çok eziyet ediyoruz. Anlatırsanız hem rahatlarsınız hem de acınız hafifler. Ben her daim elimden geldiğince desteğe hazırım.

Maalesef acıların taze ve ister istemez sorguluyorsun neden böyle oldu, benim suçum neydi diye ve belki aynı hikayeyi on kez başa sarıp düşünüyorsun. Bu çok normal, şu an bir geçiş dönemindesin ve desteğe ihtiyacın var. Anlatmak istediğinde ben buradayım, sitede olmasam bile mutlaka o gün içerisinde sana cevap veririm

dondurma sefası yapıyorum yine
dondurma yediğimden beri çikolata yemediğimi fark ettim dün,o yüzden bugün ilk iş dondurma ve çikolata aldım
Ah Aslı ah... Ben de dondurmaya sayende alıştım bırakamıyorum:131: dün de bitter çikolata aldım ama dondurma yemiyorum bari bir yerden kaloriyi kısalım dimi ama

Biz buradayız senin için

Biraz tecrübesiz bir danışmanım yanlız ... kendime güzel danışman değilim ama yüksek enerji verebilirim...
Tecrübe bende de yok ama napalım en azından moral oluruz Mavilim ya...

hahahah sağol Filozofum yaaa güzelmiş Bugün kahvaltı yapmadım öğlen de geç yerim diye biraz önce %80 bitter çikolatamı yedim
Bende Hipoglisemi var sanırım ondan kahvaltı etmesem ölürüm baş ağrısından bir de hayatta çikolata vs yiyemem aç karnına...

hımm Allah tamamına erdirsin canım, ben de acaba sen mi dedim... darısı başına inşallah...
ben iyiyim canım, geri sayım devam ediyor işte aşağıda görüldüğü üzere biraz sıkıntılı ama keyifli bolca da heyecanlı....

benim için ufukta bir şey yok.
konuşursam olumsuz konuşacağım. o yüzden susuyorum.

hayırlısı be gülüm, diyorum sadece...

Sana çok kolay gelsin canım. Sağlıcakla al oğlunu kucağına inşallah.

maşallah, rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin

rabbim isteyen herkese hepimize yaşatsın hayırlısıyla

hoşgeldin Lahesis; nasılsın, bebek nasıl

prensesin bugün canı sıkılmış gibi :26: geçmiş olsun filo tekrar

Yooo! Bilakis bugünlerde çok mutluyum. Kardeşim sevdiği kız ile nişanlandı. Her şey çok güzel Elhamdülillah.
Ben zaten her zaman kendim için olumsuza yakın konuşuyorum. Siz de kızıyorsunuz. :)
O yüzden sustum Petunyam.

maşallah, rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin

rabbim isteyen herkese hepimize yaşatsın hayırlısıyla

Amin!

Günaydın kızlar
Hakkınızda hayırlısı olsun Tuğçe

Filozof, sen de dikkat et canım kendine inşallah hasta olmazsın

Günaydın petunya, düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?

Teşekkür ederim canım inşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende Hipoglisemi var sanırım ondan kahvaltı etmesem ölürüm baş ağrısından bir de hayatta çikolata vs yiyemem aç karnına...
Ben de aç karna yemedim zaten - kahvaltı etmemiştim sonra biraz diyet bisküvi yedim çayın yanına, çikolatayı da sonra yedim yani aç karna mideyi yakıyor gerçekten - sabah geç kalktım işe geciktim falan canım yemek istemedi birşey yoksa kahvaltısız yapamam

Teşekkür ederim canım inşallah.

İnşallah - test yaptın mı?

Yok canım kesin değil sadece şüphe. bugün reglimin gecikmesinin 5. Günü. Biraz daha bekliyim diyorum canım. Belki hastalanırım fakat hiç gecikme yaşamazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…