- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.901
Yooo! Bilakis bugünlerde çok mutluyum. Kardeşim sevdiği kız ile nişanlandı. Her şey çok güzel Elhamdülillah.
Ben zaten her zaman kendim için olumsuza yakın konuşuyorum. Siz de kızıyorsunuz. :)
O yüzden sustum Petunyam.
Amin!
tamam o halde.. olumsuz filan diyince bende :26: mutlu ol bak düğün dernek var
tuğçe; beklemedemisin hala ? özel olmazsa istiyor muydun bebiş sürpriz mi olucak ?
Ben de aç karna yemedim zaten - kahvaltı etmemiştim sonra biraz diyet bisküvi yedim çayın yanına, çikolatayı da sonra yedim yani aç karna mideyi yakıyor gerçekten - sabah geç kalktım işe geciktim falan canım yemek istemedi birşey yoksa kahvaltısız yapamam
İnşallah - test yaptın mı?
Beklemedeyim canım. İstiyordum ama hayırlısı diye dua ediyordum. Bakalım artık kısmet.senin telaşlar nasıl gidiyor canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Belki regl olurum diye test yapmadım. Ama merak etmeye başladım.
hayırlısı olsun hakkınızda.. melek kalpli rabbim gönlüne göre versin inşallah
bereketle sevgiyle aşkla gelsin- bende iyice çağırayım -
güzel gidiyor canım, geziniyoruz. evimizde kiracı var o çıkınca hızlandıracağız hazırlıkları..
normal döngü zaten 30 gün değil genelde 26-28 arası değişir biliyosun :26:
maşallah, rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
rabbim isteyen herkese hepimize yaşatsın hayırlısıyla
Âmin canım teşekkürler.
Kolay gelsin çok güzel telaşlar. Tadını çıkarın.
Amin canım, Allah'ım sizlere de yaşatsın inşallah...
vallahi doğuruvericem zamansızcanım sen nişanlanmışsın ya, ayhhh ben ne kadar uzak kalmışım sizden ya Allah tamamına erdirsin inşallah...
Evet canım biliyorum. Benim 33. Günüm şuan.
evet Lahesis 12 nisan da nişanlandım. teşekkür ederim sağol
ben çatlıcam Tuğçeeee, ne zaman test yapacaksın canım
Bu akşam kayınvalideme gidicez canım. Eşim yarın işten gelirken alırım ben dedi. :)
hayırlısı olsun canım, bekliyorsan ne mutlu. Açıkcası şahsi fikrim bana erken geldi.Yok canım kesin değil sadece şüphe.bugün reglimin gecikmesinin 5. Günü. Biraz daha bekliyim diyorum canım. Belki hastalanırım fakat hiç gecikme yaşamazdım.
Hayırlısı Güzel Yürekli Petunya'mmm... Dua et bana... Huzur bulsun kalbim.tamam o halde.. olumsuz filan diyince bende :26: mutlu ol bak düğün dernek var
tuğçe; beklemedemisin hala ? özel olmazsa istiyor muydun bebiş sürpriz mi olucak ?
hayırlısı olsun canım, bekliyorsan ne mutlu. Açıkcası şahsi fikrim bana erken geldi.
Hoş ben zaten her şeyi böyle ince düşündüğüm için yerimde sayıyorum belki de.
Hayırlısı Güzel Yürekli Petunya'mmm... Dua et bana... Huzur bulsun kalbim.
Bilakis ben de önceden hemen olsun taraftarıydımederim filozof herzamanrabbim sana da nasipb etsin gönlündekileri..
bana da erken geldi valla bi an evlilik filan tırstım inanın:26::26::26: ama öyle düşünmemeli, önceden çok yorum yapardım bebek konularıyla ilgili ama şimdi insanlar bu konuda çok zorlanıyolar maalesef o yüzden yaradan bilir diyorum.. Kısmet
çoook sevindimm...
beklenen bir şeydi ama yanlış hatırlamıyorsamdüğün ne zaman kısmetse, hazırlıklar nasıl gidiyor...
Bilakis ben de önceden hemen olsun taraftarıydım
Yaş geçtikçe "insan 1 - 2 sene evliliğini yaşamalı" diyorum
Tabii bizim gibi 30+ olanlar için öyle bir şey mümkün değil, bir de dediğin gibi hiçbir sorunu olmayan insanlar bile çocuk sahibi olamıyor... Birkaç tanıdığım var bu şekilde... Öyle işte...
Canım hakkınızda ne hayırlıysa o olsun, madem ki istiyorsun neden olmasın?Bu akşam kayınvalideme gidicez canım. Eşim yarın işten gelirken alırım ben dedi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?