30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

tamam o halde.. olumsuz filan diyince bende :26: mutlu ol bak düğün dernek var

tuğçe; beklemedemisin hala ? özel olmazsa istiyor muydun bebiş sürpriz mi olucak ?

tuğçe; beklemedemisin hala ? özel olmazsa istiyor muydun bebiş sürpriz mi olucak ?

Beklemedeyim canım. İstiyordum ama hayırlısı diye dua ediyordum. Bakalım artık kısmet. senin telaşlar nasıl gidiyor canım?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki regl olurum diye test yapmadım. Ama merak etmeye başladım.

Beklemedeyim canım. İstiyordum ama hayırlısı diye dua ediyordum. Bakalım artık kısmet. senin telaşlar nasıl gidiyor canım?

hayırlısı olsun hakkınızda.. melek kalpli rabbim gönlüne göre versin inşallah

bereketle sevgiyle aşkla gelsin - bende iyice çağırayım -

güzel gidiyor canım, geziniyoruz. evimizde kiracı var o çıkınca hızlandıracağız hazırlıkları..

Âmin canım teşekkürler.
Kolay gelsin çok güzel telaşlar. Tadını çıkarın.

maşallah, rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin

rabbim isteyen herkese hepimize yaşatsın hayırlısıyla

Amin canım, Allah'ım sizlere de yaşatsın inşallah...
vallahi doğuruvericem zamansız canım sen nişanlanmışsın ya, ayhhh ben ne kadar uzak kalmışım sizden ya Allah tamamına erdirsin inşallah...

Amin canım, Allah'ım sizlere de yaşatsın inşallah...
vallahi doğuruvericem zamansız canım sen nişanlanmışsın ya, ayhhh ben ne kadar uzak kalmışım sizden ya Allah tamamına erdirsin inşallah...

evet Lahesis 12 nisan da nişanlandım. teşekkür ederim sağol

hayırlısı olsun canım, bekliyorsan ne mutlu. Açıkcası şahsi fikrim bana erken geldi.

Hoş ben zaten her şeyi böyle ince düşündüğüm için yerimde sayıyorum belki de.

Hayırlısı Güzel Yürekli Petunya'mmm... Dua et bana... Huzur bulsun kalbim.

ederim filozof herzaman rabbim sana da nasipb etsin gönlündekileri..

bana da erken geldi valla bi an evlilik filan tırstım inanın :26::26::26: ama öyle düşünmemeli, önceden çok yorum yapardım bebek konularıyla ilgili ama şimdi insanlar bu konuda çok zorlanıyolar maalesef o yüzden yaradan bilir diyorum.. Kısmet

Son düzenleme:
Bilakis ben de önceden hemen olsun taraftarıydım
Yaş geçtikçe "insan 1 - 2 sene evliliğini yaşamalı" diyorum
Tabii bizim gibi 30+ olanlar için öyle bir şey mümkün değil, bir de dediğin gibi hiçbir sorunu olmayan insanlar bile çocuk sahibi olamıyor... Birkaç tanıdığım var bu şekilde... Öyle işte...

bende evliliği biraz yaşama, eşine evine alışma taraftarıyım, senin gibi düşünüyorum filozof..
ama işte nasip kısmet ne zamansa oluyor.
hiç sorunu olmadığı halde çocuk olmuyor işte, Allah'ın güzel bir hikmeti bu da sabretmeli.. yine de isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu akşam kayınvalideme gidicez canım. Eşim yarın işten gelirken alırım ben dedi. :)

Canım hakkınızda ne hayırlıysa o olsun, madem ki istiyorsun neden olmasın?
Adet döngüsünün ideali 28 gün ama herkesin döngüsü farklı olabiliyor 21 ile 35 gün arası normal kabul ediliyor. Benim birkaç yıl öncesine kadar 30du mesela. Yarın yaparsın testi eğer negatif çıkarsa birkaç gün daha bekleyip sağlık ocağında da test yaptır sağlık ocağındakiler gecikmeden 10 gün sonra gel demişlerdi bir arkadaşıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…