30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

30+ yaşta da olsan bir yıl beklemek çok birşey kaybettirmez bence - tabii nasipte kısmette yoksa ne yapsak boş... Ben de evlenirsem en azından ilk sene çocuk düşünmek istemem eşimle vakit geçirmek isterim ne bileyim belki şu an yalnız yaşadığımdan böyle düşünüyorumdur. Çünkü hiç huyunu suyunu bilmediğin bir insanla aynı evi paylaşmak, birbirine alışmak, ortak yaşam alanı kurmak kolay değil gibime geliyor hele ki benim gibi biri için... Rabbim isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

Amin inşallah dediğin gibi bir hikmet var her şeyde...

aynen

Haklısın canım erken gibi geliyor ama ben korunmuyorum artık. 1,5 yıl çikolata kisti tedavisi gördüm. Yasmin kullandım. Doktor kistlerin geçmiş dedi. Beklememekle en mantıklısını yaparsın dedi. Ben de hapı bıraktım canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın canım erken gibi geliyor ama ben korunmuyorum artık. 1,5 yıl çikolata kisti tedavisi gördüm. Yasmin kullandım. Doktor kistlerin geçmiş dedi. Beklememekle en mantıklısını yaparsın dedi. Ben de hapı bıraktım canım.

Evet canım 10 gün gecikme olursa öyle gidiyim ben de sağlık Ocağı'na. Sağolasın. Test yapıyım önce tabi.

tabii canım diyorum ya bir de bizlerin yaşı var, fazla bekleyecek zamanımız yok.

sana kalbini kıracak bir şey demedim ben, alınma canım.

Yok kız alınmadım :) canım alınırmıyım hiç.

Bebek haberleri hep mutlu eder beni, aşırı anaç bir yapım olduğu için.
Ama dediğim gibi biraz erken geldi sadece...
Tabii öte taraftan kist falan durumların da var.
Kısmet her şey.

Bebek haberleri hep mutlu eder beni, aşırı anaç bir yapım olduğu için.
Ama dediğim gibi biraz erken geldi sadece...
Tabii öte taraftan kist falan durumların da var.
Kısmet her şey.

Evet canım hayırlısı her ne ise o olsun. Ben de bebekleri çok severim. :)

aldım kuzum bi tane olsun bakalım daha iyi gibiyim yrını da atlattık mı tamam

Takip etme bence - bırak kim ne yapıyorsa yapsın sen ondan haber aldıkça içindeki hisler geçmeyecek hatta onunla bir araya gelmeyeceğini bilsen bile ufacık da olsa bir umut olacak içinde belki, belki tekrar olur diyeceksin yapma bunu kendne

Silinmese de acısı azalıyor, kalbin yine başkası için atabiliyor, gülebiliyorsun yeter ki eskiyi bitirip yenilere yer amayı bil...

Of of beni yeni bir aşk iyileştirir ancak, o da nerdeee

Adam evlenip çoluk çocuğa karışacak ben hala aşk nerdesin diycem galiba
Öncelikle içindeki o acıyı yaşamaya izin ver, unutmaya çalış kötü anıları sonra da onu sil at - işte o zaman karşına gerçekten birisi çıkar seversin evlenirsin çocukların olur ama kendini o geçmişteki adamla kıyaslama

Tecrübesizlik dediğin gibi kötü ama yine seveceğine inan - geçecek bu günler de... Mayıs'ı ayrılık ayı diye değil baharın güzelliğine giriş ayı olarak hatırlamaya çalış. Maalesef biz bazı şeylere gereğinden fazla anlam yüklüyoruz ve sonunda da o anlamlar üzerinden kendimize acı çektiriyoruz

İnşallah mavilim, dediğin gibi hepimizin kendince hayatta tecrübeleri var ve bu tecrübelere dayanarak konuşuyoruz burada - ama geçmişte yaşadıklarımızı bugüne taşırsak mutlu olamayız iyi anları anımsayıp tebessüm etmek için, kötü anları da tecrübe yerine sayıp daha emin adımlar atmak için bir vesile kabul edebiliriz

Bence seçimlerini sorgulayıp kendini yıpratma demek ki yaşaman gerekiyormuş ki karşına öyle biri çıkmış - erkeklerin aşkı sabun köpüğü gibi artık ben bunu düşünüyorum baksana sen de demişsin güya aşıktı diye...

Anladım canım biri olsun temiz olsun inş

Doğru insan var mıdır çıkar mı ki?
Bazen korkuyorım bi daha beni seven olacak mı merak ediyorum
Doğru insan illa ki vardır ama henüz karşına çıkmamıştır o kadar....

Selamm;

28 yasindayim * bekarim✌️ beni de alir msnz araniza ?

Merhaba hoşgeldin aramıza

Gidenin arkasından söylenmesi gereken sözü buldum

Gidenin arkasından beddua etmeyin sakın...

Üç küfür, bir tükür, gittiği için çok şükür demeniz yeterli...
Hımmm güzel lafmış

Turkuaz hala hasta mısın nasıl oldun??? Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…