- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #33.921
30+ yaşta da olsan bir yıl beklemek çok birşey kaybettirmez bence - tabii nasipte kısmette yoksa ne yapsak boş... Ben de evlenirsem en azından ilk sene çocuk düşünmek istemem eşimle vakit geçirmek isterim ne bileyim belki şu an yalnız yaşadığımdan böyle düşünüyorumdur. Çünkü hiç huyunu suyunu bilmediğin bir insanla aynı evi paylaşmak, birbirine alışmak, ortak yaşam alanı kurmak kolay değil gibime geliyor hele ki benim gibi biri için... Rabbim isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallahBilakis ben de önceden hemen olsun taraftarıydım
Yaş geçtikçe "insan 1 - 2 sene evliliğini yaşamalı" diyorum
Tabii bizim gibi 30+ olanlar için öyle bir şey mümkün değil, bir de dediğin gibi hiçbir sorunu olmayan insanlar bile çocuk sahibi olamıyor... Birkaç tanıdığım var bu şekilde... Öyle işte...
Amin inşallah dediğin gibi bir hikmet var her şeyde...bende evliliği biraz yaşama, eşine evine alışma taraftarıyım, senin gibi düşünüyorum filozof..
ama işte nasip kısmet ne zamansa oluyor.
hiç sorunu olmadığı halde çocuk olmuyor işte, Allah'ın güzel bir hikmeti bu dasabretmeli.. yine de isteyen herkese nasip etsin inşallah.
hakkınızda hayırlısı olsun canım
30+ yaşta da olsan bir yıl beklemek çok birşey kaybettirmez bence - tabii nasipte kısmette yoksa ne yapsak boş... Ben de evlenirsem en azından ilk sene çocuk düşünmek istemem eşimle vakit geçirmek isterim ne bileyim belki şu an yalnız yaşadığımdan böyle düşünüyorumdur. Çünkü hiç huyunu suyunu bilmediğin bir insanla aynı evi paylaşmak, birbirine alışmak, ortak yaşam alanı kurmak kolay değil gibime geliyor hele ki benim gibi biri için... Rabbim isteyenlere hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
Amin inşallah dediğin gibi bir hikmet var her şeyde...
hayırlısı olsun canım, bekliyorsan ne mutlu. Açıkcası şahsi fikrim bana erken geldi.
Hoş ben zaten her şeyi böyle ince düşündüğüm için yerimde sayıyorum belki de.
Hayırlısı Güzel Yürekli Petunya'mmm... Dua et bana... Huzur bulsun kalbim.
hayırlısı olsun canım, bekliyorsan ne mutlu. Açıkcası şahsi fikrim bana erken geldi.
Hoş ben zaten her şeyi böyle ince düşündüğüm için yerimde sayıyorum belki de.
Hayırlısı Güzel Yürekli Petunya'mmm... Dua et bana... Huzur bulsun kalbim.
Canım hakkınızda ne hayırlıysa o olsun, madem ki istiyorsun neden olmasın?
Adet döngüsünün ideali 28 gün ama herkesin döngüsü farklı olabiliyor 21 ile 35 gün arası normal kabul ediliyor. Benim birkaç yıl öncesine kadar 30du mesela. Yarın yaparsın testi eğer negatif çıkarsa birkaç gün daha bekleyip sağlık ocağında da test yaptır sağlık ocağındakiler gecikmeden 10 gün sonra gel demişlerdi bir arkadaşıma..
tabii canım diyorum ya bir de bizlerin yaşı var, fazla bekleyecek zamanımız yok.Haklısın canım erken gibi geliyor ama ben korunmuyorum artık. 1,5 yıl çikolata kisti tedavisi gördüm. Yasmin kullandım. Doktor kistlerin geçmiş dedi. Beklememekle en mantıklısını yaparsın dedi. Ben de hapı bıraktım canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tabii canım diyorum ya bir de bizlerin yaşı var, fazla bekleyecek zamanımız yok.
sana kalbini kıracak bir şey demedim ben, alınma canım.
Bebek haberleri hep mutlu eder beni, aşırı anaç bir yapım olduğu için.Yok kız alınmadım :) canım alınırmıyım hiç.
Bebek haberleri hep mutlu eder beni, aşırı anaç bir yapım olduğu için.
Ama dediğim gibi biraz erken geldi sadece...
Tabii öte taraftan kist falan durumların da var.
Kısmet her şey.
Bende Hipoglisemi var sanırım ondan kahvaltı etmesem ölürüm baş ağrısından bir de hayatta çikolata vs yiyemem aç karnına...
Ben daha önce dörtlemiştim canım. nasılsın?
prenses sen kuşları dörtlemişin
Canım beğendiğin elbiseyi aldın mı peki?
Bu arada o exle aldığınız şeyleri elden çıkar, birilerine hediye et, hani hatırlayıp acı çekiyorsun gördükçe, bence elinde tutma
Oh valla güzel gezmişsiniz, ben de hafta sonu evdeydim temizlik falan, 19 Mayıs'ta gezecektim yani öyle planlamıştım ama o gün de çok halsizdim tüm gün uyudum diyebilirim hala kendime gelemedim mevsim geçişinden midir nedir anlayamadım:44:
canım benim yaaa eskileri düşünüp neden üzüyorsun kendini...
"Gel abi gel batan geminin malları bunlar gel" gibi olmuş
Kendini şartlandırmamaya çalış, aşk kötüdür gibi bir mesaj gönderiyorsun bilinçaltına, aslında acılarla yüzleşmek ve bir anda silip atmak gerekiyor keşke başarabilsek...
a...
selamlar kızlar nasılsınız ?
iyiyiz limon sen nasılsın. laflıyoruz arada
selam kızlar..
merhaba mavili
selam kızlar..
iyim kuzum aynı iş güç
eşyalar alınıyor had bakalım çok güzel olur inşallah bu süreç :)
okuyorum ama telden yazmak zor geliyor
Takip etme bence - bırak kim ne yapıyorsa yapsın sen ondan haber aldıkça içindeki hisler geçmeyecek hatta onunla bir araya gelmeyeceğini bilsen bile ufacık da olsa bir umut olacak içinde belki, belki tekrar olur diyeceksin yapma bunu kendneevde gibiyim şimdilik bakalım
canım onun hayatında kimse yok irtibat halinde sayılırım twetter fakan taki ediyoruz. ne yapayım göreceğim yanında birini mutlu olsun koyacak evlense yıkılırım mesela ama mutlu olsun o asla üzülmesinmanyakça hisler çünkü o üzülse en çok benim canım yanar
Silinmese de acısı azalıyor, kalbin yine başkası için atabiliyor, gülebiliyorsun yeter ki eskiyi bitirip yenilere yer amayı bil...haklısın.. iyi olunca sanırım kopmak zor oluyor...
Gerçekten eğer başkası olsa hayatında yine silemeyeceksin onu. Silmek istemiyorsun çünkü. Kalması sana mutlulık veriyor. Onun varlığına alışmışsın. Kolay değil 3 yıla yakın bir arkadaşlık. Ama iyi-kötü de olsa bitmiş. Sende oda daha fazla üzülmemek için görüşmeyin. Böylesi ikinizinde hayatına birinin girmesi için zemin hazırlar bence...
Öncelikle içindeki o acıyı yaşamaya izin ver, unutmaya çalış kötü anıları sonra da onu sil at - işte o zaman karşına gerçekten birisi çıkar seversin evlenirsin çocukların olur ama kendini o geçmişteki adamla kıyaslamaOf of beni yeni bir aşk iyileştirir ancak, o da nerdeee
Adam evlenip çoluk çocuğa karışacak ben hala aşk nerdesin diycem galiba
Tecrübesizlik dediğin gibi kötü ama yine seveceğine inan - geçecek bu günler de... Mayıs'ı ayrılık ayı diye değil baharın güzelliğine giriş ayı olarak hatırlamaya çalış. Maalesef biz bazı şeylere gereğinden fazla anlam yüklüyoruz ve sonunda da o anlamlar üzerinden kendimize acı çektiriyoruzkuzum o şeklini görmedim kipişmanlığım şu keşke lise de ünide daha çok sevgili yapaydık bi yaştan sonra tek sevgili olunca insan çok tecrübesiz oluyo
hayılrısı diyorum
canım durup silmek saygısızlık olur benim nezdimde baya azaldı acım iyiydim de işte şu yıl dönümü gelmesi etkiledi mayısın son haftaları sancılı başa sardım resmen ya
hayırlısı canım neyse bu moddan çıkmam lazım benim. geçecek bi şekilde
İnşallah mavilim, dediğin gibi hepimizin kendince hayatta tecrübeleri var ve bu tecrübelere dayanarak konuşuyoruz burada - ama geçmişte yaşadıklarımızı bugüne taşırsak mutlu olamayız iyi anları anımsayıp tebessüm etmek için, kötü anları da tecrübe yerine sayıp daha emin adımlar atmak için bir vesile kabul edebilirizLimoncum ... en iyi sen bilirsin tabi.. ben seni rahatlatmak için yazdım. Anılar güzeldir. Yüzde tebessüm bıraksın. İnşallah seninde kalbin hızlı atar değecek kişi için. Üzülmemek için fazla gönül bağı kurmamak en iyisi aslında...
Ne kadar az sevgi o kadar az acı ...çünkü her sevgi her hata insanı üzüyor.
Ben de hep doğru insanı seveyim bağlanıyım dedim. Seçmece olmadı malesef.
Gönül işlerine girmek istemiyorum artık... Hiç bir şey yaşamamış -yada herkesin yaşadığı arkadaşlık dostuğun bozulması... yada yaşayamadığı şeyler hep üzülmesine neden oluyor.
Benim senin yada hepimiz farklı şeyler yaşadık ama hepimiz destek oluyoruz inşallah gönüllerimiz daha mutlu olacak.
Bence seçimlerini sorgulayıp kendini yıpratma demek ki yaşaman gerekiyormuş ki karşına öyle biri çıkmış - erkeklerin aşkı sabun köpüğü gibi artık ben bunu düşünüyorum baksana sen de demişsin güya aşıktı diye...:) Ya benim biraz farklı oldu
İlişki denmez.... biri vardı oda uzaktaydı... biraz memur tayin için yakınlaşmış. 3-5 ay görüştük gece gündüz. güyya aşıktı ...
Flört oluyor ama sevgili olarak hiç olmadı desem doğru demiş olurum sanırım
Diyorum ya en fazla 4 ay arkadaş-flört oluyor. Sorun benim seçimlerim ... kendi memleketimden biri ni beğenmeyince midir nedir... yada olmaması gereken şeyler midir? ben aşırı mesafeli ve suskun muyum nedir... bilmiyorum artık....
Fazla arkadaşım sanırım :)) fazla iyi niyetliyim
Doğru insan illa ki vardır ama henüz karşına çıkmamıştır o kadar....Anladım canım biri olsun temiz olsun inş
Doğru insan var mıdır çıkar mı ki?
Bazen korkuyorım bi daha beni seven olacak mı merak ediyorum
Merhaba hoşgeldin aramızaSelamm;
28 yasindayim * bekarim✌️ beni de alir msnz araniza ?
Hımmm güzel lafmışGidenin arkasından söylenmesi gereken sözü buldum
Gidenin arkasından beddua etmeyin sakın...
Üç küfür, bir tükür, gittiği için çok şükür demeniz yeterli...
Turkuaz hala hasta mısın nasıl oldun??? Çok geçmiş olsunSelam kıslar
Benim kulaklarım karnım filan ağrıyor
Üşütmüşüm bayağı ben ya
Şimdi evimdeyim ve daha iyi gibiyim
İnş yarın sabaha birşeyim kalmaz
Hasta olarak çalışmak işe gitmek çok zor
Tuğçem yavrum kolay gelsün kendini çok yorma canım
Haftaiçide kalan işlerini ufak ıfak yaparsın
Ütü çamaşır işlerini hep hafta içi hallet
Hafta sonu işlerinle birikmesin daha kolay olur
Yavrum ya bana kart çeker misin?
Aşk için ve genel hayatım için bir kart çeker misin?
Aslıııııturkon hasta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?