- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #3.361
Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, SAKIN PES ETME !! Çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandırselam; teşekkür ederim. Ben de sizlerle konuşmayı özledim.
valla yalan söyleyemeyeceğim iyi değilim hiç iyi değilim hemde. En net tarifle kaybolmak istiyorum. Bildiğiniz kaybolmak ortadan yok olmak istiyorum. Hiç bişey beni ilgilendirmiyor.
Geçen gün dalmış gidiyorum öyle tam olarak nerede olduğumu bilmeden. Otomobilin dizlerimin hizasında durduğunu farkettim. Hiç heyecanlanmadım biliyor musunuz. Düşündüğüm tek şey keşke abdestli olsaydım oldu. başka hiç bişey hissetmedim.
İçinizi sıkmak istemiyorum bu yüzden gelmiyorum çok fazla
Günaydın bebişim.. Nerdeee.. hala başım ağrıyor
Akşam saunaya gidip sonra da masaj yaptırayım diyorum, ancak kendime gelirim..
Şu mesai bi bitseydi hayırlısıyla
akşama bişi kalmamış. ama sen bir daha böyle içme sakın.
birde her birini karıştırmışşın. ondan seni çarptı böyle.
tek çeşit değil anacım ne bulduysan içmişin kıtlıkdan çıkmış gibi
akşam meleğimiss gelince sana melek kartı açsın. bence kesin meleklerin sana kızdı söyliyim.
Maria, şu anda içtiğini eskiden ilaç diye kulağına damlatıyordun, değil mi?Hala kendimi 20 yaşında zannediyorum da, ondan oldu.. Eskiden şu içtiğimin yüz katını 3 gün boyunca burnumla içsem birşey olmazdı bana.. Yaşlanmışım bebişim, battaniyemi dizlerime örtüp evimde oturma zamanım gelmiş benim.. Fazla zorlamamın alemi yok, haklısın bebişim.Daha da içmem zaten
Şöyle bir baktım da ben yokken yazılanlara , bizler sorunlarımıza farklı açılardan bakmadıkça aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaya devam ederiz. Bunu, bir bilgisayar oyunu gibi düşünürsek eğer, bir level'ı(ing. sözcük kullanmayı da hiç sevmem ama..) bitirmeden, başka bir level'a geçemeyiz. Eğer sıkılıp bunaldığımız bir durum varsa, burada sıkılıp bunalmamıza neden olan bir zihinsel kalıbımız ve dolayısıyla ondan kaynaklı davranışlarımız vardır. Bu dünyadaki imtihan dediğimiz şey de, gökten zembille soru kağıtları haline inmez. Sınav, kişinin kendinden kendine açığa çıkar. Elbette "sabır" faktörü burada çok önemlidir. Ama,bence daha önemli bir faktör de var ki ; "rıza".. Bir de bu açıdan bakmak gerekli diye düşünüyorum.. Bilmem bu konuda sizler meler düşünüyorsunuz ama, bence güzel bir konu. Üzerine düşünüp konuşabiliriz. Böylece, farklı bakış açıları sunarız birbirimize.
patsy, benim de alışveriş tutkum yoktur. hatta nefret ederim kıyafet alışverişinden ama benim de bir sürü ayakkabım var... kıyafet konusunda hep derim: "ben parasını versem, birisi alsa giysem!"önceki gün bişeylere bakarken bu resmi gördüm.
benim alışveriş tutkunluğum yoktur hatta hiç sevmem. yine de ne kadar da yok desem en az 10 çift her an kullanılabilir ayakkabım var. ve işte bu resmi gördüğüm an aslında çok bişeyler almıyorum dediğim için kendimden utandım..
Eki Görüntüle 630134
tunaydin kızlar. Bugün hava yine kapalı, dışarıda yağmur var. Umarım hepinizin günü dışarıdaki havaya inat, aydınlık, mutlu ve en önemlisi umutlu geçer.
bu arada patsycigim hoşgeldin. Uzun zamandır gorunmuyordun merak ettik seni.
Kötü bir döneme girdiğinde ve her şey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde, SAKIN PES ETME !! Çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır
Mevlana
Patsy, hepimiz bazı dönemlerden geçtik. (tabii ki sen de geçmişsindir ama) lütfen yılma, yıkılma... bildiğim kadarıyla namaz da kılıyorsun. namaz kıl, dua et! yapacak başka bir şeyimiz yok... Allah gönlünü ferahlatsın arkadaşım... üzülüyorum sen böyle yazınca inan! her şey gönlüne göre olsun...
Hala kendimi 20 yaşında zannediyorum da, ondan oldu.. Eskiden şu içtiğimin yüz katını 3 gün boyunca burnumla içsem birşey olmazdı bana.. Yaşlanmışım bebişim, battaniyemi dizlerime örtüp evimde oturma zamanım gelmiş benim.. Fazla zorlamamın alemi yok, haklısın bebişim.Daha da içmem zaten
Şöyle bir baktım da ben yokken yazılanlara , bizler sorunlarımıza farklı açılardan bakmadıkça aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaya devam ederiz. Bunu, bir bilgisayar oyunu gibi düşünürsek eğer, bir level'ı(ing. sözcük kullanmayı da hiç sevmem ama..) bitirmeden, başka bir level'a geçemeyiz. Eğer sıkılıp bunaldığımız bir durum varsa, burada sıkılıp bunalmamıza neden olan bir zihinsel kalıbımız ve dolayısıyla ondan kaynaklı davranışlarımız vardır. Bu dünyadaki imtihan dediğimiz şey de, gökten zembille soru kağıtları haline inmez. Sınav, kişinin kendinden kendine açığa çıkar. Elbette "sabır" faktörü burada çok önemlidir. Ama,bence daha önemli bir faktör de var ki ; "rıza".. Bir de bu açıdan bakmak gerekli diye düşünüyorum.. Bilmem bu konuda sizler meler düşünüyorsunuz ama, bence güzel bir konu. Üzerine düşünüp konuşabiliriz. Böylece, farklı bakış açıları sunarız birbirimize.
patsy, benim de alışveriş tutkum yoktur. hatta nefret ederim kıyafet alışverişinden ama benim de bir sürü ayakkabım var... kıyafet konusunda hep derim: "ben parasını versem, birisi alsa giysem!"
Hala kendimi 20 yaşında zannediyorum da, ondan oldu.. Eskiden şu içtiğimin yüz katını 3 gün boyunca burnumla içsem birşey olmazdı bana.. Yaşlanmışım bebişim, battaniyemi dizlerime örtüp evimde oturma zamanım gelmiş benim.. Fazla zorlamamın alemi yok, haklısın bebişim.Daha da içmem zaten
nasıl bilmezsin Maria'mızı, canımızı. ulvi arkadaşımızı...... ben bu mariaı tanımıyorum. ilk kez görüyorum. bugün sizlerden gece sarhoş olduğunu berbat durumda olduğunu öğrendim. yalnız arkadaş diyorum ki bu kız kötü kafayla bunları söylüyorsa şunu bi tam uyandırın da sohbet edelim.
nasıl bilmezsin Maria'mızı, canımızı. ulvi arkadaşımızı...
estağfurullah!bilememişiz işte yaf cehaletimiz.:)
sıkıldım sessizlikten bişeyler dinleyelim
Al bakalım, senden sana tanışma hediyesi olarak gelsin
ney uyan ey gözlerim gafletten uyan - YouTube
ben bunu çok seviyorum Maria'm! sağ ol.Al bakalım, senden sana tanışma hediyesi olarak gelsin
ney uyan ey gözlerim gafletten uyan - YouTube
mariam ben seni sen beni anlayamadıkbir türlü
anlamakdan vageçip sende akışına bırakmışsın. "akışına bırakmak iyidir diyerek"
ben herşeyi hayatımda akışına bıraktım.
olaylar geliştiğinde bakıyorum sadece. yani olması için zorlamıyorum.zaman ve akışına bıraktım bakalım zaman ne gösterek.
gün ola hayr ola yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?