- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.661
Ben burayı anlamamışım. Neden iptal ettin ki?Bende çok uykusuzum. Kafamda bi sürü şey vardı saat 04.00 filandı daldım, 7.00 de kalktım.
Cumartesi bi ev baktım aynı gün kiraladım ama bugün arayıp kontratı feshediyorum dedim. Sözünün eri insan için bu zor ama karşındaki insanlar insan olmayınca başka tabi.
Allah kolaylık versin cümlemize...
Bende çok uykusuzum. Kafamda bi sürü şey vardı saat 04.00 filandı daldım, 7.00 de kalktım.
Cumartesi bi ev baktım aynı gün kiraladım ama bugün arayıp kontratı feshediyorum dedim. Sözünün eri insan için bu zor ama karşındaki insanlar insan olmayınca başka tabi.
Allah kolaylık versin cümlemize...
Günaydın canım benım hayırdır neden iptal ettin ?
İnşallah içeriz bir gün neden olmasınGünaydın canım, rüyamda seni gördüm. Birlikte kahve mi içiyorduk ne. :26::
Ben burayı anlamamışım. Neden iptal ettin ki?
Oy kuzum aynı saatlerde uyumuşuz
Neden feshettin ne oldu ki
İnşallah içeriz bir gün neden olmasın
Bütün gece düşündüm. O yüzden uyuyamadım. Ev düşündükçe daha da boğdu beni..
Lokasyon olarak süper bir yer ama ama yine de evi değerinin üstünde kiralamıştım, ayrıca cidden bana giriş katı demiş olmalarına rağmen ev resmen kot farkından dolayı bodrum gibiydi. 3 penceren ikisi istinat duvarına bakıyor biri de yolun yarısına kadar bakıyor gerisi duvar ! Ev yokuşta.Ucuza filan da kiralamadım. Anlayamadım boşluğuma geldi bi bakmışım kontrat yapmışız.
Aradım dedim ki kusura bakmayın benim klostrofobim var sizin eviniz benim rahatsızlığımı nüksettirir. Ben bu işten vazgeçiyorum. Demez mi bir de terbiyesiz herif " iyilik yaramıyor insanlara"
İyilik dediği de 750 TL lik kirayı 730'a indirmesi !
Hadi oradan be ! Enayi arıyorlar keklemek için. Çok kızdım! Daha çok kendime.
Dedim ki hem sahibinden hem de bekar olmamı önemsemediler, tutayım bu evi.. Ama konuşurken de neler söylediler. Yok ev size ait istediğiniz gibi kullanın ama komşuları rahatsız etmeyin.Sizden önceki genç hanım eve değişik insanları alıyormuş, yok her gün başka bir araba geliyormuş eve. Tövbe tövbe!
Bir de ayın ortasında oturacak olmama rağmen tam aidat ödeyecekmişim ve depozitoyu şimdiki kiracıya ödeyecekmişim ki oda parasını alsınmış. Oooldu gözlerim doldu.Yok dedim ben bu işte yokum,oh be
bu arada şimdiki evsahibim duşakabin parasını kiradan düşmedik, düşeriz dedi. İstese yok eski eşin öderken bunu kiradan düşmüştü diyebilirdi. Bu da iyi oldu valla.Adam bir kere tok be benim konuştuğum evsahipleri açtı. 20 lira indirimmiş.Peh !
Cidden boşluğuna gelmiş kiralamışsın ama iptal etmekle iyi etmişsin.
Şimdi tekrar ev bakacak mısın? Yoksa oturduğun evde devam edecek misin?
sahi sen bu evden neden taşınacaktın ki? :26:Bakmaya devam ediyorum canım, ev sahibime de bilgi verdim, okullar kapanıyor ancak diye. ama bu arada ramazan geliyor insanlar taşınır mı bilmem..
sahi sen bu evden neden taşınacaktın ki? :26:
Bakmaya devam ediyorum canım, ev sahibime de bilgi verdim, okullar kapanıyor ancak diye. ama bu arada ramazan geliyor insanlar taşınır mı bilmem..
Oy kuzum aynı saatlerde uyumuşuz
Neden feshettin ne oldu ki
günaydın bayanlar gününüz aydın olsun
Günaydın canım benım hayırdır neden iptal ettin ?
selammutluluk dilemen senin inceliğin olmuş,boşver canım,kopmuşsunuz belli ki,zamanla çoğu arkadaşlık mesafeden kaynaklı kopuyor öyle...
İyiyim canım şükür sen nasılsın? :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayırlısı olsun.
Mutlu haftalar. Bende gece 01,00 uyudum sanırım.geç geldik eve düğün vardı da. eğlendim güzel bir gün geçirdim.
Darısı bizim başımıza inşallah.
Pisicim,Ev bu bulursun birsürü boş ev var..
Angel
Aslı, limonata,pisi, angel,krizantem,Prenses, fallen(Hoşgeldin selam)
merhaba canlar :)
Hayırlısı olsun.
Ne güzel sen özeniyorsun. Sende umut var. Ben özenemiyorum bile. :26:Amin inşallah Prenses
Ah ah çok özendim akşam. Hayırlısı
Profil fotoğrafın çok hoş.
Olmaz. Biz de anlatıyoruz.
Allah korusun. :18:
Taze gelin & taze hamiş. Nasılsın?
Günaydın canım, rüyamda seni gördüm. Birlikte kahve mi içiyorduk ne. :26:
Aaa! Zorunuz neydi kızlar?
Ben 01.00 gibi yattım. 07.00 gibi uyandım. Başım ağrıyordu. Yataktan çıkmam 08.00 oldu.
Uykusuzum diye sızlanıyorum bir de...
Mutlu haftalar. Bende gece 01,00 uyudum sanırım.geç geldik eve düğün vardı da. eğlendim güzel bir gün geçirdim.
Darısı bizim başımıza inşallah.
Pisicim,Ev bu bulursun birsürü boş ev var..
Angel
sahi sen bu evden neden taşınacaktın ki? :26:
Yorgun ve uykusuzum. Erkek kardeşim evlenecek inşallah, koşuşturmamız var.İyiyim canım şükür sen nasılsın? :)
Ev sahibi mi?:26::26::26:İki sebebi var.
1. Eski eşimle yaşadığım daire ve muhit, yeni bir hayata başlamam için tümü ile buralardan kopmam lazım.
2. Şimdiki erkek arkadaşımın halası da bu apartmanda. Ondan ayrılsam da ayrılmasam da burada oturmam her türlü onunla yeniden karşılaşmam konusunda risk teşkil eder. Ayrıca eve hiç arkadaşlarımı çağıramıyorum, çok tutucular.
Selam maviş
aaa hayırlı olsun filozofum. senden iyi görümce olur. gelin hanım şanslı.Yorgun ve uykusuzum. Erkek kardeşim evlenecek inşallah, koşuşturmamız var.
Son iki ay.kıyafet bulmam lazım vs.
sen nasılsın? ev işleri, evlilik ? Alışıyor musun? bugün 1 ay mı oldu?
Ev sahibimiz de öyle ama asıl komşular öyle. evsahibi orada oturmuyor sorun yok.Ev sahibi mi?:26::26::26:
Yorgun ve uykusuzum. Erkek kardeşim evlenecek inşallah, koşuşturmamız var.
Son iki ay.kıyafet bulmam lazım vs.
sen nasılsın? ev işleri, evlilik ? Alışıyor musun? bugün 1 ay mı oldu?
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah kolaylık versin. Bugün 1 ay oldu tam, iyi canım alışıyorum artık. Bugün annemde yazlıktayım. Doktor dikkat et dedi 15 gün düşük tehlikesi için. Ben de 2-3 gün burda kalıcam. Temiz hava bol gıda şart. :) güzel düşünmeye devam.
Güzel insanlar güzel düşünür
dinlen bol bol.
dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?