30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Ya cidden öyleyiz baciko nolmuş

hmmm, yoluna giriyor yani birşeyler. çok sevindim..

ben daha 30 olmadım.

evet bsyler yoluna girmeye başladı cok şükür.tek dersımden korkuyorum napcam bılmıyorum anlamaya calısıyorum dersi persembe sınavım var benım ıcın dua edınde su dersi geçiyim.
diğer konuda ya farklı bsy var oda aynısını dıyor bız bırbırımızden ne kadar uzak durmayı denesekte bırbırımıze o kadar gidiyoruz.zor gerçekten yanı bılmıyorum.bakalım nolcak.

merhaba Mavili; en kısa zamanda senin de gönlüne göre olsun inşallah. -ismimi ekledim yukarıya :)) -

Teşekkürler canım

merhaba...

ya siz cidden hepiniz 30 yaş üşstü bekar ablalarım mısınız ? yalnızlık bunaltmıyor mu ya ? iş güç de bi yere kadar bencee.

Bir rahatsızlık sezdim sanki.sen hiç büyümeyecekmisin?

30 veya üzeri hiç farketmez.

Sen biriyle birliktesin ama elbet sende bir gün yanlız kalacaksın..

ha ben hiç boş durmam diyorsan onu bilemem

Allah razı olsun canım. Duygulandım.
Hamilelik insanı duygusallaştırıyor. Benim de dualarım sizinle her zaman.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

teşekkürler canım inşallah...

ne ters baktın ablacım
bekarlığa veda ediyorsun anlaşılan mobilya dediğine göre.
damat beye çok masraf yaptırma en pahalısını aldıracam diye.

sen de bizle sohbet edicem diye zorlama kendini....

Hadi bakalım chal.. inşallah. Kalp çarpması güzel bir duygudur.

tekrar birinden hoşlanmak da güzel bir şey. Bu sefer çok fazla düşünüpte çıkmaza sokma kendini rahat bırak biraz kendini belkii bu sefer çok daha mutlu olacaksınç..

aynen oyle yanı kontrol etmeyı denesemde edemeyecegım bırısı dolayısıyla tek yapmak ıstedıgım akışına yaşamak olacak.
tanımaya çalışıyorum ona en olumlu,en cocuksu halımle gıttım.
oda bunun farkında oda o sekılde davranmaya çalışıyor garıp bır durumdayız.bakalım neler olacak neler bıtecek.zaman gösterecek ama hayatıma girmesini ve onunla mutlu olmayı cok ısterım.

30 yaş çok geç .
45 te menopoz.
bişey anlaşılacağını sanmam o dakkadan sonra olacak evlilikten.

senin psikolojik sorunların olduğu kesin be abicim... Herkese abla deyin sokak satıcısı gibisin... Genç bir kızsan ..??? pekde dalgacı... alycı.... kendi kendini eğlendir...

Allah büyük be abicim... Bu sözlerinle kendini eğlendirmişsin taaaaa geçmişten...

laf yetiştir şimdi sen....

sen dedin diye keyfim kaçmaz bana eğlencesin sen...

hepimizin eğlencesi olursun

selamlar kızlar telden cevap yazamadım. boğazım acıyo feci şekilde . çocuklar kudurdu iyice bitsin artık şu okulll modundayım ya

ya ben merak ettım bunu yazan ınsan kaç yaşında acaba?
yada şöylemi sormalıyım beyın yaşı kaç?
bence beyın yaşı küçük oyuzden napsa yeridir.

Tamam sen daha 30 olmadın güzelim, pardon

Bu arada bu yeni heyecanlar çok tatlı, tadını çıkarmaya bak. yukarıdaki işaretlediğim yer cidden benim de yaşadığım şey, ne diyeyim umarım onunla mutlu olursun.
bu arada derslerinde de başarılar, allah zihin açıklığı versin..

geçmiş olsun cnm havalardandır kendıne dıkkat et lütfen

sağ ol canım. elektirk almana sevindim ya akışına bırak en güzel ne olur bilinmez
Canım geçmiş olsun, bi ara dondurma muhabbeti çok geçiyordu ama onu mu fazla kaçırdınız

sağ olun kızlar haftasonu yorucu geçti birde üstüm açık az uyumuşum kilitledi.

pisicik okuudm ama yazmadım ev bakaerken en azından arkadaşın falan olsun insanın bi an basireti bağlanabiliyo

yok cnm oyle seymı olur ben sana demedim o kız ıcın yazmıştım.30 olsam nolur olmasam nolur yoksa akıl yaşı önemlı hem aşk olsun geceleri saymazsanız sız 15 ve cıvarısınız nıye otuzuz dıyorsunuz.

ya anlamıyorum onada dedım aynı seyı sende bırsey var benı ceken ne bılmıyorum ,anlam veremıyorum kımseye karşı boyle degıldım dağıldım resmen dedım.oda bende oyle ve bunun olmaması gereken bır ılıskı oldugunu bıle bıle kopamıyorum.yanı bırsey oldugunda once senı kırmamalıyım ,sonra başka sey gelıyor dedı.sırkettekıler duyarsa ıkımızde cok kötü olucaz cunku 10 senedır bu sırkette çalışıyor herkesı tanıyor,6 senedır sırketteyım herkesı tanıyorum.ve dırekt kız kaldırdı olayı yapcaklar ,saçma sapan bır haldeyız ama yanı haftasonu mesela bugun müşteri ile sayım var dıye çalıştı. ama sabahladık dıyebılırım nette 4 de kadar ,normalde sırkette çatık kaşlı ama bana bı o kadar ıyı bılmıyorum.anlamıyorum.bırde en tuhaf yanı 3.5 yıl çalıştıgım depodaymış masama kaç kere gıdıp gelmiş,kaç kere eski müdürüm ve onunla yemek yemişiz ama ıkımızde hıc farketmemişiz.onun operasyonundakı herkesı tanıyorum ama hıc onu tanımamıştım.ısmen sadece bılıyordum tuhaf

kader dıye bırsey varsa zaten olacaktır,kader dıye bırsey eğer bızı bırbırımıze yazmadıysada yapcak bsy yok. oyuzden bu aralar cok kadercıyım.

suanda sadece aklımda derslerım var bakalım.

Son düzenleme:

Geçmiş olsun limonatam.

az kaldı dayan ...

Son düzenleme:

aa evet hatta dur ben sana kım oldugunu soyluyım,gösteriyim faceden ..
evet aynen oyle pisicik arkadaşınla gitmen konusunda bende lımona katılıyorum.

ben hatırladım sanki daha önce bahsetmiştin...

Zor oluyor ve aranız bozulursa daha zor oluyor ... ama yaşaman gerekn ne varsa yaşayacaksın bazende çevre seslere kulak tıkaman lazım

kimsenin hayat ve ilişki hikayesi benzemez birbirine

canım o bu degıl.bu gebzeden bırısı ,ben ıstanbul avrupa yakasındanım ,eskiden gebzedeydım.tek avantajımız bu .bu sekılde sırket dışında görüşerek bır sure ıdare edebılırız,tamamen ok budur dıyebılırsek o zaman olacakları görüceğiz bakalım.zor bır sureç benı beklıyor olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…