- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.681
Allah razı olsun canım. Duygulandım.
Hamilelik insanı duygusallaştırıyor. Benim de dualarım sizinle her zaman.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yorgun ve uykusuzum. Erkek kardeşim evlenecek inşallah, koşuşturmamız var.
Son iki ay.kıyafet bulmam lazım vs.
sen nasılsın? ev işleri, evlilik ? Alışıyor musun? bugün 1 ay mı oldu?
Hayırlı uğurlu olsun canım. Allah kolaylık versin. Bugün 1 ay oldu tam, iyi canım alışıyorum artık. Bugün annemde yazlıktayım. Doktor dikkat et dedi 15 gün düşük tehlikesi için. Ben de 2-3 gün burda kalıcam. Temiz hava bol gıda şart. :) güzel düşünmeye devam.
Mutlu haftalar. Bende gece 01,00 uyudum sanırım.geç geldik eve düğün vardı da. eğlendim güzel bir gün geçirdim.
Darısı bizim başımıza inşallah.
Pisicim,Ev bu bulursun birsürü boş ev var..
Angel
Aslı, limonata,pisi, angel,krizantem,Prenses, fallen (Hoşgeldin selam)
PETUNYAAAAAAA
merhaba canlar :)
Allah tamamına erdirsin
kendine dikkat et tuğçe, rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. bende senin yerinde olmak istedim bian.. yani aslında kısmenevlenmişim filan :
ya siz cidden hepiniz 30 yaş üşstü bekar ablalarım mısınız ? yalnızlık bunaltmıyor mu ya ? iş güç de bi yere kadar bencee.
Sağolasın canım.
Aminn...
Sen de bir bakıcaksın evlenmişsin Canım. Nişanlılık dönemi de güzel. Hem az kaldı artık senin de.
evet tuğçe, bu dönem de çok keyifliinşallah evlendikten sonra da böyle devam eder, tek temennim bu şuan.. mobilyalarımızı sipariş verdik, beyaz eşyalarımızı aldık. mutfak eşyaları aciliyetler tamam.. geriye boya badana tekstil detayları halı perde vs kaldı..
Az kalmış canım şükür.
Evlendikten sonra da devAm eder canım Allah'ın izni ile...
Ufak tefek kusurlar olursa onları da sorun etme. Her şey güzel olacak diye düşün.
teşekkür ederim tuğçe, sağolasın. sende kendine dikkat et
iyi düşün petunya güzel düşün
ne ters baktın ablacım
bekarlığa veda ediyorsun anlaşılan mobilya dediğine göre.
damat beye çok masraf yaptırma en pahalısını aldıracam diye.
selam kızlar nasılsınız?
tugcecım doktora gıttınmı? bebiş geliyormu bakalım.
Gittim canım geçen hafta.
Hamileyim.:)
Doktor hap verdi düşük tehlikesini önlemek için. İlaçlarımı kullanıp dinleniyorum. Sen nasılsın canım?
tugcecım ne guzel kendını yorma.bak Allahtan ıstıyordun bırsey sana verdı ıkı sey.Rabbım cok büyük ol dedıkten sonra olmayacak sey yok.
bende ıyım,sınavlarımla boğusuyorum.rusyadakı harıcınde bırısınden elektrık almaya başladım sanırım oda benden aldıki sürekli konuşuyoruz,tanıma aşamasındayız .bunun harıcınde suan için hersey yolunda sayılır.tek bır dersım var problemlı ınsallah Allahın ıznı ıle o dersımıde verecegım bakalım.
Çok sevindim canım. İnşallah güzel bir ilişkiniz olur ve sonu da güzel olur. Dersini de verirsin Allah'ın izni ile. Evet canım Allah çok büyük. Demek ki bebek için bu zamanı hayırlı buldu. Şükürler olsun.
Ya cidden öyleyiz bacikoya siz cidden hepiniz 30 yaş üşstü bekar ablalarım mısınız ? yalnızlık bunaltmıyor mu ya ? iş güç de bi yere kadar bencee.
tugcecım ne guzel kendını yorma.bak Allahtan ıstıyordun bırsey sana verdı ıkı sey.Rabbım cok büyük ol dedıkten sonra olmayacak sey yok.
bende ıyım,sınavlarımla boğusuyorum.rusyadakı harıcınde bırısınden elektrık almaya başladım sanırım oda benden aldıki sürekli konuşuyoruz,tanıma aşamasındayız .bunun harıcınde suan için hersey yolunda sayılır.tek bır dersım var problemlı ınsallah Allahın ıznı ıle o dersımıde verecegım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?