30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Yorgun ve uykusuzum. Erkek kardeşim evlenecek inşallah, koşuşturmamız var.
Son iki ay. kıyafet bulmam lazım vs.

sen nasılsın? ev işleri, evlilik ? Alışıyor musun? bugün 1 ay mı oldu?

merhaba filozof, hayırlı olsun tarih belli mii :123:

bize daha 4 ay var bazen bu kadar uzatmasaydık diyorum, zaman olunca insan daha geniş mi davranıyor ne?

ekim ayı soğuk olur mu?.. bilemiyorum bugün biraz içim sıkılıyor galiba :26:

kendine dikkat et tuğçe, rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. bende senin yerinde olmak istedim bian.. yani aslında kısmen evlenmişim filan :

merhaba Mavili; en kısa zamanda senin de gönlüne göre olsun inşallah. -ismimi ekledim yukarıya :)) -

Son düzenleme:
kendine dikkat et tuğçe, rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin.. bende senin yerinde olmak istedim bian.. yani aslında kısmen evlenmişim filan :

Sağolasın canım.
Aminn...
Sen de bir bakıcaksın evlenmişsin Canım. Nişanlılık dönemi de güzel. Hem az kaldı artık senin de.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağolasın canım.
Aminn...
Sen de bir bakıcaksın evlenmişsin Canım. Nişanlılık dönemi de güzel. Hem az kaldı artık senin de.

evet tuğçe, bu dönem de çok keyifli inşallah evlendikten sonra da böyle devam eder, tek temennim bu şuan.. mobilyalarımızı sipariş verdik, beyaz eşyalarımızı aldık. mutfak eşyaları aciliyetler tamam.. geriye boya badana tekstil detayları halı perde vs kaldı..

Az kalmış canım şükür.
Evlendikten sonra da devAm eder canım Allah'ın izni ile...
Ufak tefek kusurlar olursa onları da sorun etme. Her şey güzel olacak diye düşün.

teşekkür ederim tuğçe, sağolasın. sende kendine dikkat et

iyi düşün petunya güzel düşün

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız?
tugcecım doktora gıttınmı? bebiş geliyormu bakalım.

Gittim canım geçen hafta.
Hamileyim. :)
Doktor hap verdi düşük tehlikesini önlemek için. İlaçlarımı kullanıp dinleniyorum. Sen nasılsın canım?

tugcecım ne guzel kendını yorma.bak Allahtan ıstıyordun bırsey sana verdı ıkı sey.Rabbım cok büyük ol dedıkten sonra olmayacak sey yok.

bende ıyım,sınavlarımla boğusuyorum.rusyadakı harıcınde bırısınden elektrık almaya başladım sanırım oda benden aldıki sürekli konuşuyoruz,tanıma aşamasındayız .bunun harıcınde suan için hersey yolunda sayılır.tek bır dersım var problemlı ınsallah Allahın ıznı ıle o dersımıde verecegım bakalım.

Çok sevindim canım. İnşallah güzel bir ilişkiniz olur ve sonu da güzel olur. Dersini de verirsin Allah'ın izni ile. Evet canım Allah çok büyük. Demek ki bebek için bu zamanı hayırlı buldu. Şükürler olsun.

tugcecim hala kartın var ıse bana dersim ve bu adam ıcın kart seçme şansın varmı?

ya siz cidden hepiniz 30 yaş üşstü bekar ablalarım mısınız ? yalnızlık bunaltmıyor mu ya ? iş güç de bi yere kadar bencee.
Ya cidden öyleyiz baciko nolmuş

hmmm, yoluna giriyor yani birşeyler. çok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…