- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.961
şiven dönmüş, laz arkadaşlar mıydı yoksa
Ela Naz
Defne
Bade
fılo sana resmını gönderiyorum canım..
ya kızlar kafayı yıcem bu cocukta bır yamukluk var ama anlamadım.ya hersey ıyı gıderken bır anda mehter takımına dönüyoruz nasıl dıyeceksınız yazıyorum bsy cevap verıyor tek tük kelımeler ,canınmı sıkkın cevap yok bende telımı kapattım. keyfı bılır.şerom ızınden gıdıyorum..
tugcem bebiş napıyor..
erkek ise bebekler erkek ismide ege ben bayılıyorum.
Teşekkürler canım ilettim abimlere
hamileliğin ve takvimin hayırlı olsun canım
İyi herhalde canım. Kalp atışlarını duysam içim rahatlıcak. İnşallah annesine sıkı sıkı tutunur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ınsallah, hayırlısıyla tutunacak.
senı üzmeyecek ıcın rahat olsun kötü düşünüp kötüyü çağırma.
Oy oy oy! Takvim de yapılmış. Hayırlı olsun Tuğçe'm...Merhaba kızlar...
Nasılsınız bugün?
Amin Mavilim.merhaba cerencim.Teşekkür ederim ...evet öyle demek lazım. Bundan sonra enerjim öyle olacak..
prenses :13:
darısı hepimizin başına inşallah.Allah hepimizie mutlu yuvalar nasip etsiinn
Petunya
Asıl sen yoksun. Ara sıra özelden yazacak oluyorum. Rahatsız etmeyeyim. Boğmayayım diye vazgeçiyorum.selam herkese
herkeslerde nerde yaaa ne zaman baksam kimsecik göremiyorum.
ortaya çıkın saklanmayın
Ne güzel.Çok güzel bi gün geçirdm çok eğlendim
Zeynep favori ismim. Diğerlerini de özelden yazayım canım. Anlamlarıyla...Kızlar bende hala olucam. Kız ismi önerileri alabilirim
Defne ismini ben de severim.defne ismini ben cok sevıyorum bırde benım ıcın nedense irem ile merve ısmı özeldir..
Fotoğraf gelmedi. :26:fılo sana resmını gönderiyorum canım..
ya kızlar kafayı yıcem bu cocukta bır yamukluk var ama anlamadım.ya hersey ıyı gıderken bır anda mehter takımına dönüyoruz nasıl dıyeceksınız yazıyorum bsy cevap verıyor tek tük kelımeler ,canınmı sıkkın cevap yok bende telımı kapattım. keyfı bılır.şerom ızınden gıdıyorum..
tugcem bebiş napıyor..
erkek ise bebekler erkek ismide ege ben bayılıyorum.
Siz zaten anca birbirinize dua edin. Bizi düşünen yok.kalpler ve dualar karşılıklı canım.
Günaydın kızçeler, hayırlı cumalar.
Oy oy oy! Takvim de yapılmış. Hayırlı olsun Tuğçe'm...
Amin Mavilim.
Asıl sen yoksun. Ara sıra özelden yazacak oluyorum. Rahatsız etmeyeyim. Boğmayayım diye vazgeçiyorum.
Ne güzel.
Zeynep favori ismim. Diğerlerini de özelden yazayım canım. Anlamlarıyla...
Defne ismini ben de severim.
Fotoğraf gelmedi. :26:
Siz zaten anca birbirinize dua edin. Bizi düşünen yok.
Dipnot: Ben ara sıra aklıma geldikçe buraya yazan tüm arkadaşlarıma diye dua ediyorum. Rabbim hayırlı muradlarınıza nail eylesin sizi.
Günaydın kızçeler, hayırlı cumalar.
Oy oy oy! Takvim de yapılmış. Hayırlı olsun Tuğçe'm...
Amin Mavilim.
Asıl sen yoksun. Ara sıra özelden yazacak oluyorum. Rahatsız etmeyeyim. Boğmayayım diye vazgeçiyorum.
Ne güzel.
Zeynep favori ismim. Diğerlerini de özelden yazayım canım. Anlamlarıyla...
Defne ismini ben de severim.
Fotoğraf gelmedi. :26:
Siz zaten anca birbirinize dua edin. Bizi düşünen yok.
Dipnot: Ben ara sıra aklıma geldikçe buraya yazan tüm arkadaşlarıma diye dua ediyorum. Rabbim hayırlı muradlarınıza nail eylesin sizi.
Maşşallah taze anneye ve yavrukuşa.maşallah suphanallah iyiyiz canım.
benim arada baş dönmem ve halsizliğim oluyor ama şükür. bunlar çok normal.
Sağolasın canım.
Ooo tebrik ederim canım ne güzel bebişler geliyor. Bizim yengeye de siparişi verdim bi oglan haberi bekliyoruz hayırlısı ile. Kızımız var iki tane bir de oglumuz olursa güzel olur ama kızda olsa fena olmaz. Hepsi tatlı hepsi can parçası onlarınnKızlar bende hala olucam. Kız ismi önerileri alabilirim
.
.
nasıldı canım? kimlerle gittin?
ilk provan mıydı? :)
nişanlımla gittik tuğçe, ilk prova çalışması diyelim. üzerinde konuştuk, modeli beğendik ölçülerim alındı.
beren saat in intikam dizisinde giydiği gelinlikten esinlenerek dikilecek. bende merak ediyorum
nişanlımla gittik tuğçe, ilk prova çalışması diyelim. üzerinde konuştuk, modeli beğendik ölçülerim alındı.
beren saat in intikam dizisinde giydiği gelinlikten esinlenerek dikilecek. bende merak ediyorum
günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize.. dualarınız kabul olsun
cerenkar ve limon'a yeğen geliyormuş, hayırlı olsuntuğçe seninki de
gelinlik modelimi belirledik kızlar, eklediğim resimdeki gelinlik modeli üzerinden çalışılacak. ben kesimini çok modern buldum. danteli biraz daha hafif ama aplikelerle süslü.. eteği de tülü fazla, hafif aplike detaylı olucak.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize.. dualarınız kabul olsun
cerenkar ve limon'a yeğen geliyormuş, hayırlı olsuntuğçe seninki de
gelinlik modelimi belirledik kızlar, eklediğim resimdeki gelinlik modeli üzerinden çalışılacak. ben kesimini çok modern buldum. danteli biraz daha hafif ama aplikelerle süslü.. eteği de tülü fazla, hafif aplike detaylı olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?