30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

İyi herhalde canım. Kalp atışlarını duysam içim rahatlıcak. İnşallah annesine sıkı sıkı tutunur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi herhalde canım. Kalp atışlarını duysam içim rahatlıcak. İnşallah annesine sıkı sıkı tutunur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ınsallah, hayırlısıyla tutunacak.
senı üzmeyecek ıcın rahat olsun kötü düşünüp kötüyü çağırma.

Günaydın kızçeler, hayırlı cumalar.
Merhaba kızlar...
Nasılsınız bugün?
Oy oy oy! Takvim de yapılmış. Hayırlı olsun Tuğçe'm...

merhaba cerencim.Teşekkür ederim ... evet öyle demek lazım. Bundan sonra enerjim öyle olacak..

prenses :13:

darısı hepimizin başına inşallah.Allah hepimizie mutlu yuvalar nasip etsiinn

Petunya
Amin Mavilim.

selam herkese

herkeslerde nerde yaaa ne zaman baksam kimsecik göremiyorum.
ortaya çıkın saklanmayın
Asıl sen yoksun. Ara sıra özelden yazacak oluyorum. Rahatsız etmeyeyim. Boğmayayım diye vazgeçiyorum.

Çok güzel bi gün geçirdm çok eğlendim
Ne güzel.

Kızlar bende hala olucam. Kız ismi önerileri alabilirim
Zeynep favori ismim. Diğerlerini de özelden yazayım canım. Anlamlarıyla...

defne ismini ben cok sevıyorum bırde benım ıcın nedense irem ile merve ısmı özeldir..
Defne ismini ben de severim.

Fotoğraf gelmedi. :26:
kalpler ve dualar karşılıklı canım.
Siz zaten anca birbirinize dua edin. Bizi düşünen yok.

Dipnot: Ben ara sıra aklıma geldikçe buraya yazan tüm arkadaşlarıma diye dua ediyorum. Rabbim hayırlı muradlarınıza nail eylesin sizi.

merhaba prenses

Hayırlı cumalar

canım resmı nereden koyacagımı özel mesajda bulamadım ama ısmını yazıyım sen bak.

maşallah suphanallah iyiyiz canım.
benim arada baş dönmem ve halsizliğim oluyor ama şükür. bunlar çok normal.
Sağolasın canım.
Maşşallah taze anneye ve yavrukuşa.

Kızlar bende hala olucam. Kız ismi önerileri alabilirim
Ooo tebrik ederim canım ne güzel bebişler geliyor. Bizim yengeye de siparişi verdim bi oglan haberi bekliyoruz hayırlısı ile. Kızımız var iki tane bir de oglumuz olursa güzel olur ama kızda olsa fena olmaz. Hepsi tatlı hepsi can parçası onlarınn

Yamukluk çocukta değil sende. Kızım baskı kurmasana cocugun üstünde. yamuk filan değil sadece erkek o. hemen donmüyor mu? salla gitsin. durma üstünde. cevap verecektir. telini kapamış! heh! git şeronun izinden. onun gibi akşam wassupta çemkir, burnundan getir anasından emdiği sütü. Haketti ama

nasıldı canım? kimlerle gittin?
ilk provan mıydı? :)

nişanlımla gittik tuğçe, ilk prova çalışması diyelim. üzerinde konuştuk, modeli beğendik ölçülerim alındı.

beren saat in intikam dizisinde giydiği gelinlikten esinlenerek dikilecek. bende merak ediyorum

günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize.. dualarınız kabul olsun

cerenkar ve limon'a yeğen geliyormuş, hayırlı olsun tuğçe seninki de

gelinlik modelimi belirledik kızlar, eklediğim resimdeki gelinlik modeli üzerinden çalışılacak. ben kesimini çok modern buldum. danteli biraz daha hafif ama aplikelerle süslü.. eteği de tülü fazla, hafif aplike detaylı olucak.

Son düzenleme:

aaa ne guzel süper ,pekı bellı bır model vs varmı baz alınan üzerinde ufak tefek degısıklıkmı yapılacak,yoksa tamamen kafandakı seklındemı dıktıreceksin.super.. kım bılır ıkınızde ne heyecanlanmışsınızdır tarıf ederken çok güzel duygular bunlar.

@turkuazım nasip canım dualarım ve aklımda varsın.umarım tez zamanda daha ıyı bır ıs ımkanı cıkar karşına.

@sero oyle degıl ya bır hayatıma gırmek ısteyen adam gıbı davranıyor,dıger gun sankı hıc ılgımız yokmuş,sadece arkadaşca yaklasıyor gıbı .hanı derler ya sevgılısı varda kafası karışık vs seklınde hıssedıyorum.
bırde aılesı cok mutasıpmış dun bır arkadaşımla konusurken öğrendım gebzeden keske bırısını bulsak ama aılesı cok mutasıp ve cocuktan beklıyorlar keske bırısı olsa tanıştırsak çok üzülüyorum vs dedı. o esnada dedım bız görüşüyoruz dıye sevdımı tam sever ama aılesı sen acıksın dıye karşı cıkar olmaz bu ış dedi,görüş görüşme dıyemem ama kendını çok kaptırma dedi.işgilli ınsan kıllanırmış misalimi oldu bılmıyorum. ama mesela su ılgınc adama dıyorumkı tatıle gıtcez yola kaçta cıkcaz ne acelemız varkı neden bugunden karar verıyoruz cumartesı sabah sen uyandıgında gelırsın bu tarafa ,arabayla cıkarız diyor.en sonunda dayanamadım bu akşam arkadaşlarımla kumkapıya gıtcez dedım kumkapıda olucaz ,sen benım kalkmamı beklersen neden oldugunu anlarsın dedım. hmmm pekı ben saat soylıcem dedı garıp bır gun farklı bır gün farklı.aptal edıyor benı.

petunya resimleri nereye ekledin

canım gögüs kısmı bıraz fazla açık değilmi biraz daha azaltılabilir sankı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…