30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Üzüldüm pisi.

Hakkımızda hayırlısı. Allah büyük be pisi.

Üzüldüm pisi.

Hakkımızda hayırlısı. Allah büyük be pisi.

Üzgün değilim canım azıcık içim yandı göz göre göre kandırmaya zaman geçirmeye kalktı benimle. Daha önce cesaret edemedim ben ondan ayrılmaya.Yeni boşanmıştımi acizdim.
Şimdi cesaret ettim ve sordum. Duymaktan korktuğum şeyleri duydum, şaşırdım desem yalan olur azıcık içime bişiler battı ama hemen geçecek. En azından bundan sonra hayatımda o var diye kısmetlerimi tepmeyeceğim

işte tam bu demek istediğim kafasında bsy var o düşünüyor ama söylemıyor.sonrasında ben düşünmüştüm dıyor.
sonra ben sıtem edıncede sıtem etmış oluyorum.
karşıma geçip ben plan yapmandan korktum oluyor.
bugun bu saat oldu ne kaçta cıkılacağı,ne napacagımız,ne ne zaman nasıl buluşacağımız hıcbırseye ait mesaj atmadı.bılgı vermesını beklıyorum hıcbırsey demıyor.demesin bende ses cıkarmayacagım kendı bılır emınım akşamda kankalarımla buluşacağım.kızında moralı bozuk evlılıgı berbat olmuş durumda oysa üniversitede herkes peşimizdeydı ıste yanlış adamlara zamanında değer vermenın acısı sımdı cıkıyor bakalım.kumkapı akşam yalan olacak gibi,ınsallah olmaz ben eğlenmek ıstıyorum.bırde exchange partisine gidicem farklı bır sey olsun mutlu oluyım.

@sero adına üzüldüm canım.aslında çokta güzel ve iyi eğitimli bir bayansın ama kesınlıkle bu ıslerde çirkin talihi gerekiyor.en azından kafan net olur ya artık çünkü beklentın ıster ıstemez var ve beklentını yok etmek zorundasın bır sekılde.acık olması ıyı olmuş en azından senı daha fazla oyalamamış.

canım kısmetın değilmiş demekki veya ıradesız güçsüz bırısı.
sen sırf onun için taşınmaya vs kalktın.erkek milleti işte.boşver takma kafana.

Canım üzülme onu görsen o kadar tipsiz biri idi ki. İşte seviyor dedik, sevse ne olur. Ezik tip. Daha iyisini bulsun gitsin de.
Evet beklentim var, ben anlamıyorum ki bu zamanda evlenmeyi çocuk sahibi olmayı düşündürecek bir insan karşıma çıksın diye istemenin nesi ayıp nesi kötü? avcı filan değiliz ki biz de parasını kazanan özgür kadınlarız.
Açık olmadı canım ben zorladım, yeri geldi çemkirdim hakaret ettim anca öyle açıldı. İyi oldu iyi. Ama dönecek bana o.Aha buraya yazıyorum o zaman da geç olacak çok geç !
canım kısmetın değilmiş demekki veya ıradesız güçsüz bırısı.
sen sırf onun için taşınmaya vs kalktın.erkek milleti işte.boşver takma kafana.

Ayrılırsak onu görmeyeyim diye taşınacaktım ama şimdi o kadar umrumda değil ki. Asıl onun beni gördükçe içi yanacak. Halasından haberlerimi alacak, ölecek kederinden. Bana değil olan ona olacak

durumunu biliyorum, şu an için zor bir süreç ama zamanla alışacaksın.
ileriyi görmeniz açısından iyi olmuş, önünüz açılmış. hakkında hayırlı olsun. hissettiğim kadarıyla siz çoğu konuda üstünsünüz ve ona fazla geldiniz

Son düzenleme:

canım aynen kendı paramızı kazanan ınsanlarız ama adamlar anlamıyor.yanı kendılerını değer verıdgıımız ıcın adam sanıyorlar ,egolarını tavan yaptırıyoruz,onlarda adam muamelesı yaptıgımızdan kendını adam zannedıp bunları yapıyorlar.aslında bızım onlara değer verdıgımız kadar keske olabilseler.ama boşver üzülme değmez.
demekki iradesi küçük ve umursama boşver alsın haberlerını hakkınızda demekki en hayırlısı buymuş.en azından sımdı bunu öğrenmiş oldun.

kızlarrrr naberrsinizz
İyiyiz sağ ol Narçiçek, Allah'a şükür diyelim. Sen nasılsın?

ŞERO, ben sürüncemede kalan işleri hiç sevmem. Belki de ondan birisi ile tanıştırılınca içim atmazsa uzatmam. O yüzden netleşmesine sevindim. Bundan sonra önüne bakarsın inşallah.

Allah yolunu açık etsin melek kalpli insan.

Evet canım aslında ağırlığım altında ezilen biriydi, birazda bu yüzden bitti. Ben her ne kadar böyle hissetemesi için çabalasam da olmadı. en son canımı yakmaya çalışarak bitirdi, onda bile ezikliğini gösterdi.Cidden umrumda değil, pişman olan o olacak..

Bizim yüzümüzden challenger...
Adamları bi halt sanmalarına izin veriyoruz. Ama yok, bundan sonra bu yada başkası ile kiminle olursa olsun, benim kuralarıma göre oynanacak oyun. yoksa yol vereceğim hiç bakmam gözünün yaşına.
inan ancak o zaman saygı duyuyorlar sana. aglayıp peşinde koşan seviyorum diyen kızlar değer görmüyor. Ben hiç itiraz etmedim, hatta dürüstlüğün için teşekkür ederim dedim. sandı ki ortalığı yıkarım aglarım küfür ederim vs. yoooo hanımlığımı muhafaza ettim. hiç istifimi bozmadım. delirmiştir o

Ben de sevmem, o yüzden demiştim ya size de. Alıp karşıma konuşacağım diye, yaptık bu konuşmayı bugün.
Zorladım, neredeyim diye, yoksun dedi. İyi eyvallah hacııı anca gidersin o zaman dedim
Teşekkür ederim canım bu topik zaten melek kalpli tatlı kızlarlar dolu, iyi ki gelmişim

ben de iyiyim şükür canım. bulantılarım eşimi işe yollarken oluyor ama yatıyorum hemen.
Maşallah. hayırlı olsun.teyze oluyorsun. :)
kardeşin kaç haftalık hamile?
canım 9 yada 10 haftalık tam emin değilim. yarın göreceğim bende.. darısı birgün başıma..hayırlısı ile..

teşekkür ederim cnm inşallah hepsinin kaderi güzel olur sağlıklı olurlar.. annelerini üzmeden geçer hamilelikleri:)

şero kendini üzme acele de etme bırak gönlün acı da çekse dinginleşsin önce.. inşallah kalbine göre biri çıkar..

Şeromm :-( üzüldüm canım ya inş seni daha mutlu eden biri çıkar karşına

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…