- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.001
Kızlar benim altı aylık maceram kesin olarak bitti.
Zorladım onu, gelecek planlarının neresindeyim diye, sana söylemiştim sero seninle evlenemem ben dedi..
Oysa oturup nereden ev alacağını bile bana soran, cocuğumuzun adını bile tartışanda kendisi idi.
Kızgın kırgın filan değilim, içim de acımıyor. Aksine çok rahatladım en azından sürüncemede giden bi ilişkim yok artık.
Üzüldüm pisi.
Hakkımızda hayırlısı. Allah büyük be pisi.
Boşver petunya yaa... kimsenin isteği gibi olmamak lazım. onlar seni sen olduğun için seçmeli. başka birine dönüşmemek lazım.
chal. yapamaz sanırım. planlı biri. kaçta gidilcek kaç saat kalıncak kaçta gelincek bilmek ister. yani bende yapılan işde mutlaka zaman sınırı olmalı gidiş -dönüş belli olmalı ... dese ki sabah 11 ile akşam 7 arası benimsin... çok zor birşey değil hani...
Üzgün değilim canım azıcık içim yandı göz göre göre kandırmaya zaman geçirmeye kalktı benimle. Daha önce cesaret edemedim ben ondan ayrılmaya.Yeni boşanmıştımi acizdim.
Şimdi cesaret ettim ve sordum. Duymaktan korktuğum şeyleri duydum, şaşırdım desem yalan olur azıcık içime bişiler battı ama hemen geçecek. En azından bundan sonra hayatımda o var diye kısmetlerimi tepmeyeceğim
@sero adına üzüldüm canım.aslında çokta güzel ve iyi eğitimli bir bayansın ama kesınlıkle bu ıslerde çirkin talihi gerekiyor.en azından kafan net olur ya artık çünkü beklentın ıster ıstemez var ve beklentını yok etmek zorundasın bır sekılde.acık olması ıyı olmuş en azından senı daha fazla oyalamamış.
canım kısmetın değilmiş demekki veya ıradesız güçsüz bırısı.
sen sırf onun için taşınmaya vs kalktın.erkek milleti işte.boşver takma kafana.
Zorladım onu, gelecek planlarının neresindeyim diye, sana söylemiştim sero seninle evlenemem ben dedi..
Oysa oturup nereden ev alacağını bile bana soran, cocuğumuzun adını bile tartışanda kendisi idi.
Kızgın kırgın filan değilim, içim de acımıyor. Aksine çok rahatladım en azından sürüncemede giden bi ilişkim yok artık.
Canım üzülme onu görsen o kadar tipsiz biri idi ki. İşte seviyor dedik, sevse ne olur. Ezik tip. Daha iyisini bulsun gitsin de.
Evet beklentim var, ben anlamıyorum ki bu zamanda evlenmeyi çocuk sahibi olmayı düşündürecek bir insan karşıma çıksın diye istemenin nesi ayıp nesi kötü? avcı filan değiliz ki biz de parasını kazanan özgür kadınlarız.
Açık olmadı canım ben zorladım, yeri geldi çemkirdim hakaret ettim anca öyle açıldı. İyi oldu iyi. Ama dönecek bana o.Aha buraya yazıyorum o zaman da geç olacak çok geç !
Ayrılırsak onu görmeyeyim diye taşınacaktım ama şimdi o kadar umrumda değil ki. Asıl onun beni gördükçe içi yanacak. Halasından haberlerimi alacak, ölecek kederinden. Bana değil olan ona olacak
İyiyiz sağ ol Narçiçek, Allah'a şükür diyelim. Sen nasılsın?kızlarrrr naberrsinizz
ŞERO, ben sürüncemede kalan işleri hiç sevmem. Belki de ondan birisi ile tanıştırılınca içim atmazsa uzatmam. O yüzden netleşmesine sevindim. Bundan sonra önüne bakarsın inşallah.Kızlar benim altı aylık maceram kesin olarak bitti.
durumunu biliyorum, şu an için zor bir süreç ama zamanla alışacaksın.
ileriyi görmeniz açısından iyi olmuş, önünüz açılmış. hakkında hayırlı olsun. hissettiğim kadarıyla siz çoğu konuda üstünsünüz ve ona fazla geldiniz
Bizim yüzümüzden challenger...canım aynen kendı paramızı kazanan ınsanlarız ama adamlar anlamıyor.yanı kendılerını değer verıdgıımız ıcın adam sanıyorlar ,egolarını tavan yaptırıyoruz,onlarda adam muamelesı yaptıgımızdan kendını adam zannedıp bunları yapıyorlar.aslında bızım onlara değer verdıgımız kadar keske olabilseler.ama boşver üzülme değmez.
demekki iradesi küçük ve umursama boşver alsın haberlerını hakkınızda demekki en hayırlısı buymuş.en azından sımdı bunu öğrenmiş oldun.
İyiyiz sağ ol Narçiçek, Allah'a şükür diyelim. Sen nasılsın?
ŞERO, ben sürüncemede kalan işleri hiç sevmem. Belki de ondan birisi ile tanıştırılınca içim atmazsa uzatmam. O yüzden netleşmesine sevindim. Bundan sonra önüne bakarsın inşallah.
Allah yolunu açık etsin melek kalpli insan.
canım 9 yada 10 haftalık tam emin değilim. yarın göreceğim bende.. darısı birgün başıma..hayırlısı ile..ben de iyiyim şükür canım. bulantılarım eşimi işe yollarken oluyor ama yatıyorum hemen.
Maşallah. hayırlı olsun.teyze oluyorsun. :)
kardeşin kaç haftalık hamile?
teşekkür ederim cnm inşallah hepsinin kaderi güzel olur sağlıklı olurlar.. annelerini üzmeden geçer hamilelikleri:)günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize.. dualarınız kabul olsun
cerenkar ve limon'a yeğen geliyormuş, hayırlı olsuntuğçe seninki de
gelinlik modelimi belirledik kızlar, eklediğim resimdeki gelinlik modeli üzerinden çalışılacak. ben kesimini çok modern buldum. danteli biraz daha hafif ama aplikelerle süslü.. eteği de tülü fazla, hafif aplike detaylı olucak.
kızlarrrr naberrsinizz
şero kendini üzme acele de etme bırak gönlün acı da çekse dinginleşsin önce.. inşallah kalbine göre biri çıkar..Üzgün değilim canım azıcık içim yandı göz göre göre kandırmaya zaman geçirmeye kalktı benimle. Daha önce cesaret edemedim ben ondan ayrılmaya.Yeni boşanmıştımi acizdim.
Şimdi cesaret ettim ve sordum. Duymaktan korktuğum şeyleri duydum, şaşırdım desem yalan olur azıcık içime bişiler battı ama hemen geçecek. En azından bundan sonra hayatımda o var diye kısmetlerimi tepmeyeceğim
Kızlarrrr ohh bir hafta daha bitti şükür
hafta bitti ama beni de bitirdi
Gel gel bir bitikde burda var
Yengemi arıcam üşeniyorum rehberdeb bulmaya abim aramda kalmış dîye onu arayıp ona sorduruyoruö o kadar bitik düşün
Selam şekerler. Nasılsınız. Hafta bitti bende bittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?