- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #34.921
Bizim gelininki de öyle. :) Kardeşim ve ben beğendik. Giydi denedi. O da beğendi.kafamda bazı modeller var, bugün karar vericez bakalım. genelde tül ağırlıklı hafif dantel böyle uçuş bi model istiyorum bakalım ..
Başka konulara yazmadığını fark ettim. Sağ ol duana. Allah razı olsun.Filozof Prenses; dua etmezmiyim hiç, hepinize ediyorum. herzaman. hep aklımdasınız. burdan başka topiğe yazmıyorum bile inşallah ceren'in dediği gibi olucak hepinizi evlendiricez.
Çok içten AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNN diyorum. gönüllerimize göre olsun, hayırlısıyla...anladım canım arada bana da oluyor .. inşallah sonbahara kadar en azından 10 kişi düğün tarihi almış olur.. içimden bunu demek geçti.. tabi inşallah içinde biz de oluruz:)
aynen. kürk mantolu madonna gelmıs. alttan okuyor yine. hiç bir yere bir şey yazıdıgını gören var mı?:26:
80 ler de susmus var hanı? ona benzetıyorum
Bizim gelininki de öyle. :) Kardeşim ve ben beğendik. Giydi denedi. O da beğendi.
Şahane oldu.
Darısı da sana olsun.
İnşallah gönlüne göre bir gelinlik bulursun Petunya'm.Başka konulara yazmadığını fark ettim. Sağ ol duana. Allah razı olsun.
Kardeşim gördü. Sen damat olmadan mı gideceksin?ne güzel. ama ben diktireceğim büyük ihtimal. keşke bende giysem ve olsaa
kardeşin gördü mü, genelde damada göstermezler ama
Kardeşim gördü. Sen damat olmadan mı gideceksin?
O damada göstermeme eskide kalmış. Artık gelin ile damat gidiyor.
Canım, bizim gelin teşhir ürününü denedi.
Tabii ki bedenine tam uymadı.
İşte o modelde olacak.
Biz de diktireceğiz ve satın alacağız.
Bugün de ilk provası var.
kafamda bazı modeller var, bugün karar vericez bakalım. genelde tül ağırlıklı hafif dantel böyle uçuş bi model istiyorum bakalım ..
canım bılmıyorumkı ne dıyorlarsa adına ben hayatımda ılk kez yaşıyorum hanı ortaokulda masumca sevgılerımız vardıya aynı o duyguyu yaşıyorum.
dunya duruyor onunla konuşurken,saklamak-gizlemek ıstemıyorum duygularımı keza karşımda ağır duran adam gıttı bu akşam cocuk gıbı bırısı geldi.
kalbım onunla konuşurken cıkacakmış gibi yerınden hanı mesajlaşırken falan cok aptalca gelırdı bana ama sebeklıkl yapman ıstyen bır hatun geldi ufak cocuklar gıbıyım akıl,mantık vs hepsı devre dışı bırsey var ona doğru cekıyor benı Allah sonumu hayır etsin.korkan bır haldeyım cunku dırekt akışına kapılmış gidiyorum..
merhaba cerencim.Teşekkür ederim ...çok sevindim canım duymana .. sende stresden uzak durmaya çalış canını sıkan bir şey olduğunda sunu düşün Allah istemeseydi o kişi yada olay senin canını sıkamazdı.. O ndan gelen de basım üstüne .. vardır bildiği.. kendinde ağırlık yapma sağlığın tamamen düzelsin...duamdasın
kafamda bazı modeller var, bugün karar vericez bakalım. genelde tül ağırlıklı hafif dantel böyle uçuş bi model istiyorum bakalım ..
maşallahnice seneleriniz olsun birlikte mutlu yaşlanın benim 12 ekim:123:
Filozof Prenses; dua etmezmiyim hiç, hepinize ediyorum. herzaman. hep aklımdasınız. burdan başka topiğe yazmıyorum bileinşallah ceren'in dediği gibi olucak hepinizi evlendiricez.
Merhaba kızlar...
Nasılsınız bugün?
imzanı okudum hislendim biannişan tarihi say... düğün tarihi say..
derken bebek tarihi saymaya başladın tuğçe
sonra ilk 6 ayını.. sonra dişlerini.. adımlarını, yaşını...... Rabbim hep böyle güzel saydırsın inşallah..
iyiyiz bizde ..
Ay kıyamam canım.
Çok duygusal gerçekten ya.
Hepimiz böyle güzel günler için gün sayalım inşallah.
Amin canım...
senin bugün gelinlik provan vardı de mi?
evet tuğçeamiin inşallah.
maşallahnice seneleriniz olsun birlikte mutlu yaşlanın benim 12 ekim:123:
teşekkür ederim lily sen nasılsınOnun gibi bakmaz tabii herkesin bakışı farklıdır ama belki daha büyük bir aşka bakacak biri çıkar karşına ve iyi ki bu insan karşıma çıktı dersin
Kesinlikle(maalesef beğen tuşu bu topikte artık pek işe yaramıyor )
ben mor ve tonlarının hastasıyım hatta şero da öyle
o iş yattı - bir ara yeniden bu konuyu gündeme taşısak fena olmaz sanki:44:
hakkında hayırlısı olsun Ceren
ben de eskişehire yakınım ama yakın iller olursa bana da uyar
kız bakıyorum da beni gönderip hemen pc başına geçmişsin
Belli oluyorKızlar ben İzmir'e gitmiştim ve biz krizantemle buluştuk sağolsun öyle güzel ağırladı ki sohbetine doyamadım
Selam reddmar - n'aptın o kişiyle konuştunuz mu?
Evet Aslış sen gizemli kızsın bence bu biraz hukuki ciddiyetle alakalı
Ben de aynen köşeyi dönünce kapatırdım şemsiyeyi annemin görüş alanından çıkıncabu arada hoşgeldin
Cevaplarınız bile şarkılarla olmuş ya çok güldüm
bana hiç özelden bişey gelmiyor valla kaç gündür yokum fark eden olmamış(alone gitti ya yerini boş bırakmamak lazım )Ben de bekliyorum - youtube olmayınca da müzik ve video konusunda eksiklik yaşıyorum ama bakalım hayırlısı...
Bence degerçi ben de direniyorum dns ayarlarıyla oynamamak için...
Selam canımanaliz konusunda da ikizler burcundan tanıdığım olduğu için onu düşünerek yazdım
aaaaa aynı ben
Benim için de öyle valla toplamda uzun yol olarak 12-13 saat yol çektim oradan oraya koşturmaca...nevrim dönmüş bugun öğlen epey uyudum
Selam şerom - ya İzmir'de de hafta sonu yağış vardı ama maalesef yakalanmadımhani biraz yağmurda yürümek isterdim açıkçası
Merhaba kızlar...
Nasılsınız bugün?
teşekkür ederim cnm sen nasılsın kardeşim de hamile.. senin hamilelik nasıl gidiyor onun sürekli midesi bulanıyormuş..Rabbim kolaylık versin..Merhaba kızlar...
Nasılsınız bugün?
evet bende farkettim kişi sayısından az isim var pro lardan sanırım..selam herkese
herkeslerde nerde yaaa ne zaman baksam kimsecik göremiyorum.
ortaya çıkın saklanmayın
teşekkür ederim cnm sen nasılsın kardeşim de hamile.. senin hamilelik nasıl gidiyor onun sürekli midesi bulanıyormuş..Rabbim kolaylık versin..
evet bende farkettim kişi sayısından az isim var pro lardan sanırım..
sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?