30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Canım hayırlısı olsun..belirsizlik insanı çok yoruyor en azından şimdi kendi yoluna bakacaksin inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi güpgüzel olur :*

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba Pembe lokum.Hoşgeldin.Günaydın buradaysan :))

Melek )

Reiki eğitimi almışmıydın. Bebeklerede anne karnında reiki veriyorlarmış bol dua ve bol enerji ver bebişee

:))

Yes gezdin geldim yedim içtim alkol kullanmasam da mezeler şahaneydi

Selam şekerler. Nasılsınız. Hafta bitti bende bittim.

özellikle bu hafta galiba hepimiz bittik, hatta aslında biz yoğğuuuzzz

Kızlarrrr ohh bir hafta daha bitti şükür

Günaydın limonata ,red. ,asli, turkuaz, angel, petunya, filozof,sero pisi ,ceren., lily... ve İnside,pembe lokum,

herkese günaydın ismini yazmadığım kimse kalmadı sanırım. aramıza yeni gelenlere hoş geldi

Son düzenleme:
Yes gezdin geldim yedim içtim alkol kullanmasam da mezeler şahaneydi
afiyet olsun, gezmeci ve gececi kuş

selam limonta hoşgeldin..

Burası yağmurlu ve soğuk.. pazartesi gezi olacaktı kaldı malesef..

artık tatl özlemi çekiyorum ..

gel tatil gel.

günaydın canım,dün sızmışım ben yorgunluktan, bugün gözümü 07:00de açtım ama hemen geri kapadım tabi
burada da hava kapalı,gece yağmış sanırım.

İnandım şimdi. :) bu gün keyif yapmayı planlıyorum. Dışarı çıkmam. Dinlenirim. Senin planın var mı. Ankarayi sel almış. Deniz gelmiş.

Tüm Türkiye yağışlı. hava kapalı olunca da insanın dışarı çıkası gelmiyor pek. ben de şimdilik evde dinleniyorum,ileriki saatler ne gösterir bilinmez

Günaydınlarrrrrrr bana biri enerji depolamış galiba. 3 givi yattım 8 de uyandım. Az uyumaya alılıyo bünye sanırsam. Arkadaş şey yazmış zakkun bize her gğn sonbahar diye şarkı yaptı yağmurdan kurtulamadık

Son düzenleme:
afiyet olsun, gezmeci ve gececi kuş

günaydın canım,dün sızmışım ben yorgunluktan, bugün gözümü 07:00de açtım ama hemen geri kapadım tabi
burada da hava kapalı,gece yağmış sanırım.

Artık uslu kız olucam ramazan geliyı evdr olurım

İnandım şimdi. :) bu gün keyif yapmayı planlıyorum. Dışarı çıkmam. Dinlenirim. Senin planın var mı. Ankarayi sel almış. Deniz gelmiş.

Ankara dan sonra acep sel nereyi vuracak. İstanbul neyse de Ankara yı hiç beklemiyordum. :)

Tüm Türkiye yağışlı. hava kapalı olunca da insanın dışarı çıkası gelmiyor pek. ben de şimdilik evde dinleniyorum,ileriki saatler ne gösterir bilinmez

:) dinlen yaa.. bu gün ev keyfi yap ne güzel :)

Üzüldüm kuzucuk. Ben ex bittiğinden beri saldım kendimi sokaklara ahaha günaydın canım

) geçip gidiyor biz önümüzdeki hayata bakalım limonata.. gelecek bir gün gelcek. (önümüzdeki maçlara bakalım diyecektim aslında)

kafanda çok düşünceler olunca uyanıyorsundur belki. gece gece bende uyandım .. 12 -13 gibi uyudum 3-4 gibi uynadım sanırım.rüya görüyorum sonra bir anda uyanıyorum. biri beni andığınd akulaklrım çınlar kızarırım ya öyle birşey sanırım dedikodum yapılıyordu snaıırm gece gece

Limonla kopcaz sende gel

bende geliyim mavi-red- limon olsun

:118:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…