- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.041
Kızlar benim altı aylık maceram kesin olarak bitti.
Zorladım onu, gelecek planlarının neresindeyim diye, sana söylemiştim sero seninle evlenemem ben dedi..
Oysa oturup nereden ev alacağını bile bana soran, cocuğumuzun adını bile tartışanda kendisi idi.
Kızgın kırgın filan değilim, içim de acımıyor. Aksine çok rahatladım en azından sürüncemede giden bi ilişkim yok artık.
biz bittik ondan yoğğ olduk, sen gezmekten evde yoğğsun
Merhaba Pembe lokum.Hoşgeldin.Günaydın buradaysan :)):116:ne güzel evliliğinizin 1. yıl dönümünü kutlarken kucağınızda bebeğiniz olacak inşaAllah aşkınızın meyvesi olacak :116:
hayatım iyi çok şükür okul bitsin diye dua ediyorum son dönemim bir aksilik çıkmaz da biter umarım :116:
İnşallah canım çok güzel olur.
Meleğimize kavuşuruz inşallah z
İnşallah okulunu başarılı bir şekilde bitirirsin. Başarılar dilerim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım hayırlısı olsun..belirsizlik insanı çok yoruyor en azından şimdi kendi yoluna bakacaksin inşallah bundan sonra herşey istediğin gibi güpgüzel olur :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yes gezdin geldim yedim içtim alkol kullanmasam da mezeler şahaneydi
Selam şekerler. Nasılsınız. Hafta bitti bende bittim.
özellikle bu hafta galiba hepimiz bittik, hatta aslında biz yoğğuuuzzz
Kızlarrrr ohh bir hafta daha bitti şükür
Yes gezdin geldim yedim içtim alkol kullanmasam da mezeler şahaneydi
afiyet olsun, gezmeci ve gececi kuşYes gezdin geldim yedim içtim alkol kullanmasam da mezeler şahaneydi
selam limonta hoşgeldin..
Burası yağmurlu ve soğuk.. pazartesi gezi olacaktı kaldı malesef..
artık tatl özlemi çekiyorum ..
gel tatil gel.
afiyet olsun, gezmeci ve gececi kuş
günaydın canım,dün sızmışım ben yorgunluktan, bugün gözümü 07:00de açtım ama hemen geri kapadım tabi
burada da hava kapalı,gece yağmış sanırım.
Bacım erkencisin bu gün .
dün 21.00 gibi sızınca böyle oluyor bacımmmm
Oyyy oyy baya erken uyumussun. Gunaydin .Ben 12 de uyudum.
size bittim dedim inanmadınızgünaydın, ne yapacaksın bugün.
İnandım şimdi. :) bu gün keyif yapmayı planlıyorum. Dışarı çıkmam. Dinlenirim. Senin planın var mı. Ankarayi sel almış. Deniz gelmiş.
selam limonta hoşgeldin..
Burası yağmurlu ve soğuk.. pazartesi gezi olacaktı kaldı malesef..
artık tatl özlemi çekiyorum ..
gel tatil gel.
afiyet olsun, gezmeci ve gececi kuş
günaydın canım,dün sızmışım ben yorgunluktan, bugün gözümü 07:00de açtım ama hemen geri kapadım tabi
burada da hava kapalı,gece yağmış sanırım.
Artık uslu kız olucam ramazan geliyı evdr olurım
Limonla kopcazsende gel
limonun hızına biz yetişemeyiz,o da ramazanda bırakacakmış bu işleri zaten
İnandım şimdi. :) bu gün keyif yapmayı planlıyorum. Dışarı çıkmam. Dinlenirim. Senin planın var mı. Ankarayi sel almış. Deniz gelmiş.
Tüm Türkiye yağışlı. hava kapalı olunca da insanın dışarı çıkası gelmiyor pek. ben de şimdilik evde dinleniyorum,ileriki saatler ne gösterir bilinmez
Üzüldüm kuzucuk. Ben ex bittiğinden beri saldım kendimi sokaklaraahaha günaydın canım
Günaydınlarrrrrrr bana biri enerji depolamış galiba. 3 givi yattım 8 de uyandım. Az uyumaya alılıyo bünye sanırsam. Arkadaş şey yazmış zakkun bize her gğn sonbahar diye şarkı yaptı yağmurdan kurtulamadık
Limonla kopcazsende gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?