30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydınlarrrrrr hatunlar

Günaydın limonata...
bende aranıza katılabilir miyim?

Hoşgeldin...Selam

)))

Günaydın Petunyacım . Sen herkesi yazmışın valla bazen düşünüyorum kimler vardı diye ... Aramıza katılanlarla çok geniş bir aile olduk çok sevindim )

Günaydınnnn
Petunyam başka bir topikte ben yoklama almıştım burada da sen alıyorsun ne güzel Ben burdayım öğrtmenim

Selam kızlar
Yorucu bir yıllık iznin ardından yine buradayım, evimdeyim, işimdeyim kkdayım
Ne var ne yok görüşmeyeli?

Selam canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahaha uğraşıyo benle turkooo

:) turko kızdımı terliği çekiyor.

Turkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Olursa bomba haber gelir limontadan

önemli olan sevinçli haberlermizi de sıkıntılarımıza da paylaşmak ama işde bazen sanal ortam ortaya dökmek yanlış oluyor.

Herkese ıyi haftalar 32.yaşında bekar bir hanım olarak ben de aranıza katılmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam hoşgeldin.

alemsin
günaydın petuş günaydın herkese
ev sağlık ocagı git gel başka bir işe vaktim pek yok 35 yaşındayım uzman aile hekimiyim çocugum yok:)
hoşgeldin hekim hanım. bitane yaşıtım geldi sonunda
Selam kızlar
yorucu bir yıllık izin ?
dinlenmiş olman lazım değil miydi?
bu arada kızlar haftasonu taşınıyorum iki alt kata iniyorum ama verilen fiyatlar çok yüksek.
iki eşya taşıncak uçmuş millet..

hoşbulduk nasılsınız

Çalışmaya devam :)

Hava soğuk biraz üşüyorum...
iş için dışarı çıkacam oyalanıyorum.
Bende mühendisim bende 31 oldum çok yeniyim alışmaya çalışıyorum yeni yaşıma
Selam kızlar

iyidir Lily iş-güç ne olsun.GÜnler su gibi akı gidiyor ..bir hayat telaşı ...

Valla kedi çok açmış

Bende annemi kandırdım anne bak görüyormusun katkısızmış cips kedi de yedi dedim .. şaşırdım ama yani kediler cips yermi dedim sanırım peynir tadı hoşuna gitti bayıla bayıla yedi

hoşbulduk :):):):) nasılsınız

memnun oldum alışırsın alışırsın ben 35 e alışalı çok oldu

Demek ki çok açmış yazık kıyamam ya.. Acıkınca salata yiyen köpek gördüm ben o ne ki

ev sağlık ocagı git gel başka bir işe vaktim pek yok 35 yaşındayım uzman aile hekimiyim çocugum yok:)
Merhaba hoşgeldin sayın doktorum ben doktorları çok severim kiiii

Gelelim yaa bak ciddiyim gelirim yardıma istiyorsan teklifim gecerli
Yoruldum yaaa gidiş dönüş toplamda 25 saatim yolda geçmiş bir de hasta oldum tek güzel yanı ailemi görmüş olmak oldu yoksa ne dinlendim ne gezebildim

Allah iyilik versin mavilim dediğin gibi hayat telaşı hep var

bende seni severimmmmmmmmmmmmmmmmmm doktor hanım diyişini yesinler

Ayyy kıyamam ben onaaa.... acıkınca ne olsa yiyorlar valla bizim bahçeli evde de enikler vardı bir zamanlar, küçükken şirinlerdi ne versek yerlerdi zamanla yemek beğenmeye başlamışlardı ama ben kıyamıyordum onlara yine de... hayvan da olsa can taşıyorlar onların dili de yok ki söylesinler acıktım diye

Evet canım olmadı benim. zaten olmaması-yada olması pek önemsemedim . verilen değer sıfır şu an o yüzden şimdilik memnunum.
hayırlısı böyleymiş sıkma canını.. bir de herkes aldı arkadasa da dedim çok şey bekleme.. o memur ektra maaş alacağını falan sanıyordu bence olmaz öyle şeyler..dediğin gibi herkeste var nerdeyse.. ben şahsi olarak o sorumluluğu almak istemem.. bir kaza olsa ömür boyu vicdanen rahat edemem yapı olarak..

Oyyy kıyamam yol yormuş başta zaten.
Seni yormam ben. Misafirim olarak gelirsin artık
Toplanmak için sagolsun cuma günü ögleden sonra yengem gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…