- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.221
Teşekkür ederim size de ..kolay gelsin kardeş
Ben de biraz zaman geçsin belki kışın çok karlı bir zamanda izin alır evimde sıcacık otururum diyorum
hadi yaaa - valla benim bildiğim yeni aile hekimliği geldiğinden beri bu işler kalktı - önceleri doktorum sen ilaçlarını ve kullanım şekillerini biliyorsun yaz ben imzalarım diyordu ama şimdi öyle bir şey olmuyor hatta bana tek tek neden bunu kullanıyorsun neden bu dozda diye incik cincik ediyorlar
Huzur insanıyız şekerim bizTeşekkür ederim size de ..
Aynen öyle, evimde sıcacık oturayım. Açayım dizimi izleyeyim, bir de dostlar varsa benden keyiflisi yok
Sözüm meclisten dışarı ama bazı aile hekimleri gerçekten de çok ilgisiz, eskiden daha beterdi ama çok ekabir olanları var.
bu konuda sana katılıyorum benzerini ben yaşıyorum kurumumda - tekniker olarak atandım ama düz memur ile aynı işleri yapıyorum muhasebe, evrak kaydı vs ve hem herşeyi öğren hem doğru yap - bilmiyorum desem de yaparsın öğrenirsin eee ben mesleğimi yapmak istiyorum ki benim boşluğumu da başka meslek grupları tamamlamaya çalışıyor yani anlayacağın böyle karmaşık bir sistem var
Ben de biraz zaman geçsin belki kışın çok karlı bir zamanda izin alır evimde sıcacık otururum diyorum
hadi yaaa - valla benim bildiğim yeni aile hekimliği geldiğinden beri bu işler kalktı - önceleri doktorum sen ilaçlarını ve kullanım şekillerini biliyorsun yaz ben imzalarım diyordu ama şimdi öyle bir şey olmuyor hatta bana tek tek neden bunu kullanıyorsun neden bu dozda diye incik cincik ediyorlar
valla zaten bu tür soru soranlar kafayı yemişler neden kullanıyorsun hastalığın ne, kim verdi bu ilacı vs vsben o kadar uğraşmıyorum öyle yapmaya kalksam kafayı yerim heralde
valla zaten bu tür soru soranlar kafayı yemişler neden kullanıyorsun hastalığın ne, kim verdi bu ilacı vs vsya sana ne yaz geç ben ne kullandığımı biliyorum da söylüyorum bazısına da baştan ön bilgi veriyorum kızıyorlar bir gün öyle bir gün böyle olan insanlara gıcık olurum - açıkçası mesleğini severek yapmayacaksan dr olmayacaksın bu kadar basit
sonuna kadar haklısın ama öyle insanlar var ki ve öyle doktorlar insanı çileden çıkartıyor gelen kadınların derdi mi dersin erkeklerin fantazileri mi dersinb gün geliyor miden bulanır oluyor
Malesef ya çok üzücü. Bu dünyada her zaman çileyi kadınlar çekiyor
Hoşgeldin sefalar getirdin
Hoşgeldin canım...
Herkese ıyi haftalar 32.yaşında bekar bir hanım olarak ben de aranıza katılmak istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım,İyidir inşallah canım. Kısmetse yarın doktora gidicez. Güzel haberler duymayı umuyorum Allah'ın izni ile. Sen nasılsın canım?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hoşgeldiniz kendinizi tanıtırmısnız?
Yeni gelen hatunlar tanı tın ve kaynaşın
Biliyorum canım. İşin şakasındayım.ben de topikteki kızlara diye dua ediyorum, günahımı alma
Pembe Lokum, istersen bize katılabilirsin.Meraba hosbuldum tesekkurler :))
Yaa benim yasim 21 aslinda ben topiga uygun degilim de angelheart i tebrik icin gelmistimm
Hoş geldin.kızlar çoğu mesajınızı okudum, hepiniz okumuş yada okumasa bile kendini geliştirmiş kızlarsınız. yani hayatınız sadece televizyon ya da gezme tozmadan ibaret degil. hayatınıza girenlerde de bu özellikleri arıyor msunuz? örnegin kitap okumayan ya da kendini gelistirme ihtiyaci duymayan hobileri olmayan erkeklere tahamul edemiyorum. malesef sevgilim yuksk lisans mezunu olmasina ragmen hayati tv ve gezme tozmadan ibaret. adama kitap okutailene ask olsun. 30 degilim ama 26 yim. evlendikten sonra iyice batarsa bu durum naparimsizin bu konudaki dusunceniz ne?
Amin!arkadaşlar merhaba..hayırlı haftalar hepinize.evet çok uzunnn bir zamandır yoktum, işlerim yoğun oldukça ve devam eden bir kursum var.
önümüzde ki günlerde yine yoğun geçecek günler,haftalar beni beklemekte.ramazan ile birlikte bşir nebze olsun dingin bir döneme gireceğimi düşünüyorum.
halim vaktim yerinde bu arada , stabil bir seyirde tek başına seyre devam ediyorumdurumu değişen arkadaşlar varsa haberim yok ama mutluluklar diliyorum. Allah ım herkesin gönlüne göre nasip eder inşallah.
Canım nasıl oldun?başım cok ağrıyor oyle boyle degıl dayanılacak bır ağrı degılağrı kesıcıde aldım başka önerisi olan.
Hoş geldin.Arkadaşlar Merhaba,
Yaşım 28 ama beni de aranıza alır mısınız
Hoş geldin.Herkese ıyi haftalar 32.yaşında bekar bir hanım olarak ben de aranıza katılmak istiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakkında hayırlısı olsun.Evet canım olmadı benim. zaten olmaması-yada olması pek önemsemedim . verilen değer sıfır şu an o yüzden şimdilik memnunum.
Hoş geldin.kızlar merhaba bende 27 yaşındayım bekarım :) aranıza katılmak isterim
Çok severim. Gene dinledim. Sağ ol.[video]http://www.izlesene.com/liste/gul-kokusu[/video]
Bekliyoruz.Ben yakında bi adet bomba patlatacağım hazır olun
Aslı, yemin ederim CANsın!filozof yazmamış bugün hiç:44:
Hoş geldiniz. Hangi ilde görev yapıyorsunuz?bu arada evliyim sohbetiniz hoşuma gitti ondan katılmak istedim sıkıntı olmazsa sizlere müsade var mı?
Hiç kimseyi de unutmaz. Canım Petunya'm, gittin mi gelinlik bakmaya...?günaydın kızlar, nasılsınız..
limonata
mavili,yeşilli
turkuaz
cerenkar
kkşeropisi
aslıııı
filozof
tuğçemelek
lily86
challenger
reddmars
luck7
denizxxx
lahesis..
ve diğerleri.. gününüz aydın olsun
aynı canım.Selam kızlar
Yorucu bir yıllık iznin ardından yine buradayım, evimdeyim, işimdeyim kkdayım
Ne var ne yok görüşmeyeli?
Ben de "ileri derecede bekarım" derdim. Yani sevgilim bile yok anlamında. Lahesis çok gülerdi. Kızardı da...Ayy maşallah ne kadar şekersiniz,
Özellikle şu kedi muhabbetinde koptum vallahi :)
Hoşbuldum arkadaşlar çok teşekkür ediyorum
AngelHeart tanıdın galiba beni dimi
Sen de hoşgeldin canım,
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım,
Hoşbuldum canım. Tabii ki de tanıtırım :)
28 yaşındayım, 8 yıldır ailemden uzakta yalnız yaşıyorum.
Ünv. mezunuyum. Özel bir şirkette çalışıyorum.
Sarışın beyaz tenli bir hatunum.
Bekarım, hatta çok bekarım
Merhaba canım, yukarda kaynaştım
Biliyorum canım. İşin şakasındayım.
Pembe Lokum, istersen bize katılabilirsin.
Hoş geldin.
Amin!
Canım nasıl oldun?
Hoş geldin.
Hoş geldin.
Hakkında hayırlısı olsun.
Hoş geldin.
Çok severim. Gene dinledim. Sağ ol.
Bekliyoruz.
Aslı, yemin ederim CANsın!
Hoş geldiniz. Hangi ilde görev yapıyorsunuz?
Hiç kimseyi de unutmaz. Canım Petunya'm, gittin mi gelinlik bakmaya...?
aynı canım.
Ben de "ileri derecede bekarım" derdim. Yani sevgilim bile yok anlamında. Lahesis çok gülerdi. Kızardı da...
Bu arada LAHESİS dedim de DÜN LAHESİS'İME MAİL GÖNDERDİM. "DOĞUM YAPTIN MI YOKSA? SENİN PAŞA DA KUZENİMİN OĞLU GİBİ ERKEN Mİ GELDİ?" DİYE... "EVET DOĞUM YAPTIM." YAZMIŞ.MÜSAİT OLUNCA BURAYA YAZACAK. PAŞACIK DA LAHESİS DE İYİLERMİŞ. SEVİNDİM.
Tabii ki!hp,oşbulduk adana da görev yapıyorum ama detay vermesem olur mu:)
Hoş geldin.
Amin!
Canım nasıl oldun?
Hoş geldin.
Hoş geldin.
Hoş geldin.
Bekliyoruz.
aynı canım.
Ben de "ileri derecede bekarım" derdim. Yani sevgilim bile yok anlamında. Lahesis çok gülerdi. Kızardı da...
Bu arada LAHESİS dedim de DÜN LAHESİS'İME MAİL GÖNDERDİM. "DOĞUM YAPTIN MI YOKSA? SENİN PAŞA DA KUZENİMİN OĞLU GİBİ ERKEN Mİ GELDİ?" DİYE... "EVET DOĞUM YAPTIM." YAZMIŞ.MÜSAİT OLUNCA BURAYA YAZACAK. PAŞACIK DA LAHESİS DE İYİLERMİŞ. SEVİNDİM.
İyiyim Allah'a şükür.Beğenilerini aldım Prensesim
Sende hoşgeldin.Yağmur yüzünden çıkamadım biryere
Sen nasılsın
Tabii ki!
Bu kadarını bile yazmayabilirdin.
Mahremiyete saygım var.
Ayy maşallah ne kadar şekersiniz,
Özellikle şu kedi muhabbetinde koptum vallahi :)
Hoşbuldum arkadaşlar çok teşekkür ediyorum
AngelHeart tanıdın galiba beni dimi
Sen de hoşgeldin canım,
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım,
Hoşbuldum canım. Tabii ki de tanıtırım :)
28 yaşındayım, 8 yıldır ailemden uzakta yalnız yaşıyorum.
Ünv. mezunuyum. Özel bir şirkette çalışıyorum.
Sarışın beyaz tenli bir hatunum.
Bekarım, hatta çok bekarım
Merhaba canım, yukarda kaynaştım
Hoş geldin.
Amin!
Canım nasıl oldun?
Hoş geldin.
Hoş geldin.
Hoş geldin.
Bekliyoruz.
aynı canım.
Hoş geldin.
Amin!
Canım nasıl oldun?
Hoş geldin.
Hoş geldin.
Hoş geldin.
Bekliyoruz.
aynı canım.
Hoş geldin.
Amin!
Canım nasıl oldun?
Hoş geldin.
Hoş geldin.
Hoş geldin.
Bekliyoruz.
aynı canım.
Uğraşırım kızım senin suyunu sıkarımAhaha uğraşıyo benle turkooo
Limon da aşka meşk gibi bir durum yoksa bende turko değilim
:) turko kızdımı terliği çekiyor.
Turkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Olursa bomba haber gelir limontadan
önemli olan sevinçli haberlermizi de sıkıntılarımıza da paylaşmak ama işde bazen sanal ortam ortaya dökmek yanlış oluyor.
Benden kaçmazzzzzz:))) turkuaz iyi yakaladın demekki ortada bir bomba haber var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?