30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iyiyim çok şükür çalısıyorum şuan aynı anda:)
aile hekimleri yoğun olmuyor mu hangi ara yazıyorsun maşallah

Oyyy kıyamam yol yormuş başta zaten.
Seni yormam ben. Misafirim olarak gelirsin artık
Toplanmak için sagolsun cuma günü ögleden sonra yengem gelecek
ay canım benim valla yardım söz konusu olunca inan yorulmam gel de geleyim sen iste yeter ki
izin de yordu ama ailem için değer ne yapalım onların gönlü hoş olsun ben bir şekilde toparlandım

nefesimizi tuttuk bekliyoruz pürdikkat:)
Selam ceren nasılsın????

Limon ne bomba patlacaksın sanırım bombacı başkasıydı:44:

evet can onlar bende çok seviyorum.. bir ay önce yine aynı parkta başka kedi dek geldi çaya bisküvi batırıp verdik oda çok sevdi. süt kedisiydi birde yemeyide becerememişti :)

Demek ki çok açmış yazık kıyamam ya.. Acıkınca salata yiyen köpek gördüm ben o ne ki

Öyle köy gibi yer hafta içi çay bahçesinde dolanıyor. kimseler yok acıkıyorlar .. üzerime atlayacak gibi bakıyordu :)

memnun oldum alışırsın alışırsın ben 35 e alışalı çok oldu

öyle oldu doktorum

ay canım benim valla yardım söz konusu olunca inan yorulmam gel de geleyim sen iste yeter ki
izin de yordu ama ailem için değer ne yapalım onların gönlü hoş olsun ben bir şekilde toparlandım

Gerek kalmıo zaten canım yine de teşekkürler düşünmen yeter

selam canım sanırım senin tatil de benim gibi hızlı ve bişi anlamadan geçmiş..ve yol yorgunluğu ama aileyi görmeye değer...

Ay kıyamam yaaa herşeyin küçüğü sevimli
Gerek kalmıo zaten canım yine de teşekkürler düşünmen yeter
tamam canım her zaman her konuda yardıma açığım

selam canım sanırım senin tatil de benim gibi hızlı ve bişi anlamadan geçmiş..ve yol yorgunluğu ama aileyi görmeye değer...

evet canım aynen öyle ne diyelim hayırlısı... ama var ya şunu fark ettim evimde daha çok dinleniyorum insan kendi evini kurunca çabuk alışıyormuş

Haklısın Cerencim bende son maden olayından sonra devletin cezaları ötelemesin sonra soğudum işden. Bir ara çok sıkı tutuyordu herkes harıl harıl uzman arıyordu. seçim ve oy için zengin para babalarını tuttu işde olan binlerce işsiz uzman.

Son düzenleme:
evet canım aynen öyle ne diyelim hayırlısı... ama var ya şunu fark ettim evimde daha çok dinleniyorum insan kendi evini kurunca çabuk alışıyormuş

Ay bende öyle. En sevdiğim şey evimde zaman geçirmek ya. tatilin bi kısmını da öyle geçirmeyi düşünüyorum.

yogun ama ,ilaç yazdırmaya ya da gebelik kontrolü falan filan hemşirem var ilaçları o yazıyor ben imzalıyorum

bu konuda sana katılıyorum benzerini ben yaşıyorum kurumumda - tekniker olarak atandım ama düz memur ile aynı işleri yapıyorum muhasebe, evrak kaydı vs ve hem herşeyi öğren hem doğru yap - bilmiyorum desem de yaparsın öğrenirsin eee ben mesleğimi yapmak istiyorum ki benim boşluğumu da başka meslek grupları tamamlamaya çalışıyor yani anlayacağın böyle karmaşık bir sistem var

Ay bende öyle. En sevdiğim şey evimde zaman geçirmek ya. tatilin bi kısmını da öyle geçirmeyi düşünüyorum.
Ben de biraz zaman geçsin belki kışın çok karlı bir zamanda izin alır evimde sıcacık otururum diyorum

yogun ama ,ilaç yazdırmaya ya da gebelik kontrolü falan filan hemşirem var ilaçları o yazıyor ben imzalıyorum
hadi yaaa - valla benim bildiğim yeni aile hekimliği geldiğinden beri bu işler kalktı - önceleri doktorum sen ilaçlarını ve kullanım şekillerini biliyorsun yaz ben imzalarım diyordu ama şimdi öyle bir şey olmuyor hatta bana tek tek neden bunu kullanıyorsun neden bu dozda diye incik cincik ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…