- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.201
nefesimizi tuttuk bekliyoruz pürdikkat:)Ben yakında bi adet bomba patlatacağım hazır olun
Seni de yesinler
ben ağzımı bile açmadım limon, güven bana
hoşgeldin senden bahsetsen ya bizde tanımış oluruz:)bu arada evliyim sohbetiniz hoşuma gitti ondan katılmak istedim sıkıntı olmazsa sizlere müsade var mı?
aile hekimleri yoğun olmuyor mu hangi ara yazıyorsun maşallahiyiyim çok şükür çalısıyorum şuan aynı anda:)
ay canım benim valla yardım söz konusu olunca inan yorulmam gel de geleyim sen iste yeter kiOyyy kıyamam yol yormuş başta zaten.
Seni yormam ben. Misafirim olarak gelirsin artık
Toplanmak için sagolsun cuma günü ögleden sonra yengem gelecek
Selam ceren nasılsın????nefesimizi tuttuk bekliyoruz pürdikkat:)
günaydın petun ya ve herkese ..:)günaydın kızlar, nasılsınız..
limonata
mavili,yeşilli
turkuaz
cerenkar
kkşeropisi
aslıııı
filozof
tuğçemelek
lily86
challenger
reddmars
luck7
denizxxx
lahesis..
ve diğerleri.. gününüz aydın olsun
yok muayene falan almayım yaa doktorların mesleğini sevmem yeterlisagol bebegim gel seni muayene edeyim:)
hoşgeldin senden bahsetsen ya bizde tanımış oluruz:)
Ayyy kıyamam ben onaaa.... acıkınca ne olsa yiyorlar valla bizim bahçeli evde de enikler vardı bir zamanlar, küçükken şirinlerdi ne versek yerlerdi zamanla yemek beğenmeye başlamışlardıama ben kıyamıyordum onlara yine de... hayvan da olsa can taşıyorlar onların dili de yok ki söylesinler acıktım diye
Demek ki çok açmış yazık kıyamam ya.. Acıkınca salata yiyen köpek gördüm ben o ne ki
memnun oldum alışırsın alışırsın ben 35 e alışalı çok oldu
ay canım benim valla yardım söz konusu olunca inan yorulmam gel de geleyim sen iste yeter ki
izin de yordu ama ailem için değer ne yapalım onların gönlü hoş olsun ben bir şekilde toparlandım
selam canım sanırım senin tatil de benim gibi hızlı ve bişi anlamadan geçmiş..ve yol yorgunluğu ama aileyi görmeye değer...aile hekimleri yoğun olmuyor mu hangi ara yazıyorsun maşallah
ay canım benim valla yardım söz konusu olunca inan yorulmam gel de geleyim sen iste yeter ki
izin de yordu ama ailem için değer ne yapalım onların gönlü hoş olsun ben bir şekilde toparlandım
Selam ceren nasılsın????
Limon ne bomba patlacaksın sanırım bombacı başkasıydı:44:
Ay kıyamam yaaa herşeyin küçüğü sevimlievet can onlar bende çok seviyorum.. bir ay önce yine aynı parkta başka kedi dek geldi çaya bisküvi batırıp verdik oda çok sevdi. süt kedisiydi birde yemeyide becerememişti :)
Öyle köy gibi yer hafta içi çay bahçesinde dolanıyor. kimseler yok acıkıyorlar .. üzerime atlayacak gibi bakıyordu :)
öyle oldu doktorum
tamam canım her zaman her konuda yardıma açığımGerek kalmıo zaten canım yine de teşekkürler düşünmen yeter
selam canım sanırım senin tatil de benim gibi hızlı ve bişi anlamadan geçmiş..ve yol yorgunluğu ama aileyi görmeye değer...
hayırlısı böyleymiş sıkma canını.. bir de herkes aldı arkadasa da dedim çok şey bekleme.. o memur ektra maaş alacağını falan sanıyordu bence olmaz öyle şeyler..dediğin gibi herkeste var nerdeyse.. ben şahsi olarak o sorumluluğu almak istemem.. bir kaza olsa ömür boyu vicdanen rahat edemem yapı olarak..
evet canım aynen öyle ne diyelim hayırlısı... ama var ya şunu fark ettim evimde daha çok dinleniyoruminsan kendi evini kurunca çabuk alışıyormuş
aile hekimleri yoğun olmuyor mu hangi ara yazıyorsun maşallah
Selam ceren nasılsın????
Limon ne bomba patlacaksın sanırım bombacı başkasıydı:44:
Bizde öyle
yok muayene falan almayım yaa doktorların mesleğini sevmem yeterli
bu konuda sana katılıyorum benzerini ben yaşıyorum kurumumda - tekniker olarak atandım ama düz memur ile aynı işleri yapıyorum muhasebe, evrak kaydı vs ve hem herşeyi öğren hem doğru yap - bilmiyorum desem de yaparsın öğrenirsin eee ben mesleğimi yapmak istiyorum ki benim boşluğumu da başka meslek grupları tamamlamaya çalışıyor yani anlayacağın böyle karmaşık bir sistem varHaklısın Cerencim bende son maden olayından sonra devletin cezaları ötelemesin sonra soğudum işden. Bir ara çok sıkı tutuyordu herkes harıl harıl uzman arıyordu. seçim ve oy için zengin para babalarını tuttu işde olan binlerce işsiz uzman.
Ben de biraz zaman geçsin belki kışın çok karlı bir zamanda izin alır evimde sıcacık otururum diyorumAy bende öyle. En sevdiğim şey evimde zaman geçirmek ya. tatilin bi kısmını da öyle geçirmeyi düşünüyorum.
hadi yaaa - valla benim bildiğim yeni aile hekimliği geldiğinden beri bu işler kalktı - önceleri doktorum sen ilaçlarını ve kullanım şekillerini biliyorsun yaz ben imzalarım diyordu ama şimdi öyle bir şey olmuyor hatta bana tek tek neden bunu kullanıyorsun neden bu dozda diye incik cincik ediyorlaryogun ama ,ilaç yazdırmaya ya da gebelik kontrolü falan filan hemşirem var ilaçları o yazıyor ben imzalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?