30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

hoşgeldin yasmn, tabii yardımcı olmaya çalışırız. kafanı karıştıran noktalar nelerdir? burda sana güzel cevaplar verebilecek akıllı kızlarımız var

bir akrabamın aracılığıyla tanıştım bu kişiyle. benden 8 yaş büyük.ufak tefek bazı yalanlarını yakaladım. bazen öyle bir şey söylüyor ki tam evlenilecek insan diyorum bazen de öyle bir şey söylüyor ki tiksiniyorum arkama bakmadan kaçasım geliyor. aşırı derecede karamsar ve özgüven eksikliği var.bu yüzden de psikolojik olarak yıpranmış, psikoloğa da gitmiş. dolayısıyla ben de dahil çevresindeki birçok insana kendisindeki olumsuz enerjiyi yayıyor. ayrıca çevreden hakkında olumsuz şeyler duydum. bir taraftan da değerlendirmek istiyorum çünkü evlenmek istiyorum ama şu an ona karşı duygusal olarak hiçbir şey hissetmiyorum.

Son düzenleme:
aaaa tam bir yıl sonra hem de

canım çok teşekkur ederim... Rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu, baba oğul fosur fosur uyuyorlar ben de fırsat bu fırsat foruma girdim

Ne güzel bir duygu anne olmak.

Allah analı-babalı büyütmek nasip etsin.

Selam Turkuazcım

Merhaba Yasmn bende sen gibi 35 yaşında biriyle tanıştım. çok dua ettim ondan sonra başka kişiler talip oldu. Evlenmek için evlenilmez.. Hepimizin kısmetleri talipleri oluyor ama sevgi- huzur-saygı-dürüstlük kısaca ailene kendine yakışan biri mi ölç tart yüzüne bakınca gülümsüyorsan seni mutlu edebiliyorsa devam et ama cvp hayırsa bence daha fazla uzatma

kiminle tanışsam olumsuzlukla dolu bu kadar da olumsuzluk olmaz ki! ki bu kişide de her şey olumsuz. çok yoruldum. huzurlu bir evlilik ve çocuk sahibi olmak istiyorum artık.

ben olsam tercih etmezdim,insan mutlu,huzurlu olmak için evlenmek ister sonuçta... mantığa da aşka da uymuyorsa olmaz zaten...

kiminle tanışsam olumsuzlukla dolu bu kadar da olumsuzluk olmaz ki! ki bu kişide de her şey olumsuz. çok yoruldum. huzurlu bir evlilik ve çocuk sahibi olmak istiyorum artık.

Belli yaşdan sonra erkeklerde evde kalma prikolojisine giriyordur belki.

nasip derler ya bazen ağzın gözün bağlanır Allah soğukluk verdiyse nasip değildir sana. Yada yine yardım ondan gelir bence kendi istiareni kendin yap oku dularını bekle :)

ben olsam tercih etmezdim,insan mutlu,huzurlu olmak için evlenmek ister sonuçta... mantığa da aşka da uymuyorsa olmaz zaten...

aynen katılıyorum. Mutsuz olup ağlamaktansa ailen yanında gülümsemek daha iyi. Sonuçta kötü evlilik yapınca da yanlız kalacaksın. evlenince değişen şeyler olacak , evini kendin idare edeceksin eşin ile olacak heryere onunla olmak zorundasın. bir ömür geçirmek için evleniceksin sonuçta.

Herşey bir yana ben bu adama sevebilirmiyim düşünürüm işde öyle düşünüyorsam zaten o iş olmaz sanırm.

Ya benim geçen sene kasım- aralık gibi görüştüğüm biri vardı evlilik için görüştük iyi-kötü karşıktı içim ısınmadı mantık evliliği yapacaktım sonra aklımda başkası vardı keşke o olsaydı onu tanısaydım benim evleneceğim idealimdi kişi o derdim içimden. Dua ettim hayırlısı dedim. kararımı netleştiren o oldu. Herkes tanıştığım kişiler ile ilgili için ısındımı soruyor ama işde içinin ısınması başka birine oldu. karışık şeyler oldu gerçi ama neyse...kısaca o aklımdaki kişi ile samimi olduk hiç aklıma bile onunla evlilik için görüşeceğimiz gelmezdi. Ama sorarsan onla oldumu hayır ... kader işde ...

zaten kendi içinizde karar vermişsiniz sadece bşyler olmasını istediğiniz için zorluyorsunuz gibi..
içindekileri dökmüşsün ve dışardan bir gözle bakıldığında olumsuz olduğu çok açık.. en baştan belli oluyor bu işler canım..
sadece insan kabullenmek istemiyor veya bir süre farklı gözle bakıyor. ben şu an nişanlıyım ve ilk günden ilişkimiz nasıl başladıysa öyle devam ediyor çok şükür yani olumlu ise zaten oturup düşünmüyorsun, şöyle-böyle diye.. anlatabildim mi?..

Allah nazardan esirgesin. Allah tamamına erdirsin Petunyacım.

evet bişeyler olmasını istediğim için biraz zamana bırakayım belki göremediğim güzel yönler de vardır diye düşünmüştüm.bir de sürekli beni kim sever ki,kim beğenir ki falan filan gibi acıtasyonları var.bu da beni çok rahatsız etti.yorumlarınız için teşekkür ederim.

Gerçekten bu vatandaş da evde kaldım psikolojisini fazlasıyla yaşıyor bunu bana da epey yansıttı.dua ediyorum.hayırlısı.yorumlarınız için teşekkür ederim.

evlenmek için evlenmek daha zorlar. hoşlanmasan bile mantığına çok yatsa zamanla holanabilirsin belki ama bu kadar çok olumsuzluk varsa bilmiyorum. kendinden bahseder misin? gel konumuza hep biz burda gayet mutluyuz

hayırlısı canım hakkında. inş. gönlüne göre olur. karşındakini zoraki sevmeye çalıştığında daha çok yalnız kalıyor insan. bence yeterli zamanı verdiysen sağlıklı bir karar vereceğini düşünüyorum. netlik belirsizlikten iyidir, çoğu zaman.

gel bize katıl sende kendinden bahset

evlenmek için evlenmek daha zorlar. hoşlanmasan bile mantığına çok yatsa zamanla holanabilirsin belki ama bu kadar çok olumsuzluk varsa bilmiyorum. kendinden bahseder misin? gel konumuza hep biz burda gayet mutluyuz

öğretmenim. 30 yaşına merdiven dayadım.arada okuyorum yazdıklarınızı. açtığım konular da olmuştu bir derdim var bölümüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…