30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

petunyacım boşalttım farkında degıldım.
ben sana ozelden yazıcam durumu ama bıraz yogunum bıraz rahatlıyım anlatıcam

Tek amacım içimi rahatlatmaktı kalabalık yerde çalışacaksın dito öğretmenim hep kalabalık nişan evlilşk varmış klasik şeyler

günaydın limon, inşallah çok seveceğin mutlu olacağın bir yer çıkar şansına

akşamki yazışmalarınıza katılamadım.

Limon doğru olan senşn mantığın aslında. Yanlış seçimleride işde biri olsun hayatımızda dediğimizde yapıyorus çivi çiviyi sökmüyor parçalıyor. Kısaca birşeleri unutmak için karşımıza çıkan kişiye sarılıyoruz. Doğru kişi o diyoruz ama değil. Beklemek lazım ve inancımızı kaybetmemiz lazım.

Chal. çevrende sevilen birisin ve birşey kötü gitmiş biri çıkmış karşına şimdilik mutlusun ama acele karar verme pişman olursun. yurt dışındaki kişiden sonra bu arkadaş 2. seçimin aday adayın şöyle düşün sana uygun biri olsaydı onlar sana tavisye ederdi. Çevrenin onun hakkında düşüncelerini al.

tekrar üzülme. sen mantıklı birisin

Limon bugün cuma dualar senden yana
[U]Petunya [/U]düğüne az kaldı bizleride duana ekle

Son düzenleme:
petunyacım boşalttım farkında degıldım.
ben sana ozelden yazıcam durumu ama bıraz yogunum bıraz rahatlıyım anlatıcam

tamam canım..

Mavili; günaydın .. hep dualarımdasınız, sizler de bir yuva kurun doyasıya sevilin diye..
bazen çok hisleniyorum annem babama bakıyorum, onları bırakıcam ayrılıcam diye içim sızlamaya başladı.. ağlamam geliyor bazen. hem mutlu hem hüzünlü değişik bi duygu kızlar...

Son düzenleme:
masallah filozof, senin yazdiklarinda var bi hikmet bakalim, burdaki kizlarin hepsine yaz teker teker.. :))

Estağfurullah canım, benimki duaydı sadece. Allah'ın istemesiyle oluyor her şey.

Ben çok süslü değilim ama ben de değerli taşları severim. Çok değerli taşım yok ama imkanım olsa öyle alırım.

MAVİLİM BEN DE SENİN GÜZEL YÜREĞİNE İNANIYORUM. SEN DUA ETTİN YA, RABBİM KABUL BUYURUR BELKİ. SAĞ OL. BİLMUKABELE

Her şeyin hayırlısı olsun. Gönlüne göre olsun Limon'um...

Herkese Günaydın

Hayırlı Cumalarınız olsun.

Mutlu Cumalar
Hayırlı cumalar canım.

Sağ ol dualarına Petunya'm... Allah razı olsun.

Petunyacım onlar hep seninle olacak.

Allah gülen gözlerinde böyle tatlı gözyaşları versin. Başka türlü ağlamak nasip etmesin

Teşekkür ederim Prenses. Duanın saati olmaz sende kalbinden esirgeme duanı. Allah büyük inşallah en kısa zamanda mutluluk kapımızı çalacak

Ben kardeşim için çok mutluyum.
Aralarındaki sevgiyi bildiğimden çok destekledim.
İnşallah çok çok mutlu olurlar.
Evet yorucu oluyor.
Fakat ne yapalım? Tatlı telaşlar bunlar.
elbette .. ben de kardeşim adına da kendi adıma da mutluyum..

Nasıl anlamadım pardon?:44:

Tatlı telaşlar canım hele ki seven insanların mutlu birlikteliklerine şahitlik etmek de bence insana iyii geliyor
klipten bahsediyorum lily.. birbirleri varmı diye fun lar arasından birbirlerinin profillerini arıyorlardı ya...

evet canım yahudilik sonradan girilmez ve anneden gecer.. hatta yahudi bir arkadasımın anneannesi türk biri ile evlenmişti annesi kız yahudi olarak kabul ediliyormuş ama dayıları edilmiyormuş. onu da ilk ondan duydum...

inşallah hem iş hem aşk gönlüne göre olur canım.. değişiklikte hayır vardır fazla üzme kendini tayin konusunda

Şimdi doktora gidiyorum kızlar. Dönünce iyi olursam bakıcam inşallah. Sistit gibi bişeyler oluyorum sanırım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…