- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.741
Canım aile yanı çok güzrl ben hiç ayrılmadım ailemden şimdi çok zor geliyo. Ama senin düzenin var şimdi gitmek memlekete daha iyi mi gelir kötü mü gelir bilemem. Çünkü memlekette kimsen kalmıyor gittiğinde daha çok bunalma. Tabi ki senin tercihin hayırlısı. Doğru adam var mo bilmiyorım kuzum hayırlısı
Tek amacım içimi rahatlatmaktı kalabalık yerde çalışacaksın dito öğretmenim hep kalabalıknişan evlilşk varmış klasik şeyler
günaydın limon, inşallah çok seveceğin mutlu olacağın bir yer çıkar şansına
petunyacım boşalttım farkında degıldım.
ben sana ozelden yazıcam durumu ama bıraz yogunum bıraz rahatlıyım anlatıcam
masallah filozof, senin yazdiklarinda var bi hikmet bakalim, burdaki kizlarin hepsine yaz teker teker.. :))
Ben çok süslü değilim ama ben de değerli taşları severim. Çok değerli taşım yok ama imkanım olsa öyle alırım.annem çok sadedir ben çok takıştırırım. onlar enerji veriyor nedense.. kolye, küpe ve yüzük ... gümüş olmalı birde taktıklarım ..boncuk felan sevmem,değeerli taş takarım
2 sene önce prenses hissetmiş ne güzel belki şimdide gönlünden geçirdiği kendi için kabul olcak. yakında ondanda güzel haberler alırız...
Prenses kim bilir sırada sen varsındır. Yeni bir aşk kapını çalar sende bize onu anlatırsın
Her şeyin hayırlısı olsun. Gönlüne göre olsun Limon'um...3 yılda bir hayatımdaki gelişmeler aynı oluyor.
2011 mayısta ex le tanıştım bir kaç ay snra atama işleri yeni hayat başlası 3 yıl sürdü
2014 mayısta görüştüğüm çocukla tanıştım ve yine tayin işleri.
kızlar dua edin hayırlısı olsun benim için
Hayırlı cumalar canım.Herkese Günaydın
Hayırlı Cumalarınız olsun.
Mutlu Cumalar
Sağ ol dualarına Petunya'm... Allah razı olsun.tamam canım..
Mavili; günaydın .. hep dualarımdasınız, sizler de bir yuva kurun doyasıya sevilin diye..
bazen çok hisleniyorum annem babama bakıyorum, onları bırakıcam ayrılıcam diye içim sızlamaya başladı.. ağlamam geliyor bazen. hem mutlu hem hüzünlü değişik bi duygu kızlar...
tamam canım..
Mavili; günaydın .. hep dualarımdasınız, sizler de bir yuva kurun doyasıya sevilin diye..
bazen çok hisleniyorum annem babama bakıyorum, onları bırakıcam ayrılıcam diye içim sızlamaya başladı.. ağlamam geliyor bazen. hem mutlu hem hüzünlü değişik bi duygu kızlar...
Petunyacım onlar hep seninle olacak.
Allah gülen gözlerinde böyle tatlı gözyaşları versin. Başka türlü ağlamak nasip etmesin
Estağfurullah canım, benimki duaydı sadece. Allah'ın istemesiyle oluyor her şey.
Ben çok süslü değilim ama ben de değerli taşları severim. Çok değerli taşım yok ama imkanım olsa öyle alırım.
MAVİLİM BEN DE SENİN GÜZEL YÜREĞİNE İNANIYORUM. SEN DUA ETTİN YA, RABBİM KABUL BUYURUR BELKİ.SAĞ OL. BİLMUKABELE
Her şeyin hayırlısı olsun. Gönlüne göre olsun Limon'um...
Hayırlı cumalar canım.
Sağ ol dualarına Petunya'm... Allah razı olsun.
Amin inşallah hayırlısıyla.
Teşekkür ederim Prenses. Duanın saati olmaz sende kalbinden esirgeme duanı. Allah büyük inşallah en kısa zamanda mutluluk kapımızı çalacak
Sağ ol. Allah razı olsun. Nasılsın?merhabalarrrr, hayırlı cumalar, Allahım dualarımızı kabul eder inşallahh
elbette .. ben de kardeşim adına da kendi adıma da mutluyum..Ben kardeşim için çok mutluyum.
Aralarındaki sevgiyi bildiğimden çok destekledim.
İnşallah çok çok mutlu olurlar.
Evet yorucu oluyor.
Fakat ne yapalım? Tatlı telaşlar bunlar.
klipten bahsediyorum lily.. birbirleri varmı diye fun lar arasından birbirlerinin profillerini arıyorlardı ya...Nasıl anlamadım pardon?:44:
Tatlı telaşlar canım hele ki seven insanların mutlu birlikteliklerine şahitlik etmek de bence insana iyii geliyor
güle güle kullan canım çok şirinler..
evet canım yahudilik sonradan girilmez ve anneden gecer.. hatta yahudi bir arkadasımın anneannesi türk biri ile evlenmişti annesi kız yahudi olarak kabul ediliyormuş ama dayıları edilmiyormuş. onu da ilk ondan duydum...kuzu istemek zorundayım yoksa halimden memnundum. istanbul ışındaki yerler çok kötü hizmet görevi olduğu için.
birde chal konusunda şu var yahudlk anneden geçer inanışlarına göre sonradan yahudi olunmaz diye biliyorum.hayırlısı nlayış en önemlisi
canım bakabiliyorsan benim için de bakar mısın biri aşk için olsun.. detaylıca bişiler:)))yanımda canım...
Amin inşallah hayırlısıyla.
Sağ ol. Allah razı olsun. Nasılsın?
inşallah hem iş hem aşk gönlüne göre olur canım.. değişiklikte hayır vardır fazla üzme kendini tayin konusunda3 yılda bir hayatımdaki gelişmeler aynı oluyor.
2011 mayısta ex le tanıştım bir kaç ay snra atama işleri yeni hayat başlası 3 yıl sürdü
2014 mayısta görüştüğüm çocukla tanıştım ve yine tayin işleri.
kızlar dua edin hayırlısı olsun benim için
merhabalarrrr, hayırlı cumalar, Allahım dualarımızı kabul eder inşallahh
geçmiş olsun canım...Şimdi doktora gidiyorum kızlar. Dönünce iyi olursam bakıcam inşallah. Sistit gibi bişeyler oluyorum sanırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?