30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Teşekkür ederim kızlar. İnanın bir şey olduğunda ilk kendimi değil, onu düşünüyorum. Bebeğim etkilenir mi diye. Annelik hamile kalındığından itibaren başlıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

rabbim seni ve bebeğini korusun, sağ salim kucağına almak nasip etsin. eşinle bebeğinle çok mutlu olasın

çok şükür bugün iyiyim filozofcum, sen nasılsın..
İyi çok şükür, sağ ol canım.
Mesainin bitmesine az kaldı. Uğraşıyoruz. :126:

evet canım yahudilik sonradan girilmez ve anneden gecer.. hatta yahudi bir arkadasımın anneannesi türk biri ile evlenmişti annesi kız yahudi olarak kabul ediliyormuş ama dayıları edilmiyormuş. onu da ilk ondan duydum...
Bunu ben de duymuştum. Anneden geçer olayını.

Şimdi doktora gidiyorum kızlar. Dönünce iyi olursam bakıcam inşallah. Sistit gibi bişeyler oluyorum sanırım.

Bize yaz.

evet canım yahudilik sonradan girilmez ve anneden gecer.. hatta yahudi bir arkadasımın anneannesi türk biri ile evlenmişti annesi kız yahudi olarak kabul ediliyormuş ama dayıları edilmiyormuş. onu da ilk ondan duydum...

yahudiler kendilerini üstün ırk olarak görüyor o yüzden çok bağlıdırlar mesela tüm dünyaya dağılmış vaziyetteler ve oldukları yerlerde bi arada olurlar çok fazla destektirler birbirlerine genelde de zengin olurlar ve çok çalışkan.

inşallah hem iş hem aşk gönlüne göre olur canım.. değişiklikte hayır vardır fazla üzme kendini tayin konusunda

kuzum yaptım ve rahatladım artık hayırlısı diyorum belirsizlik öldütüyordu artık hayırlısı diyorum

Şimdi doktora gidiyorum kızlar. Dönünce iyi olursam bakıcam inşallah. Sistit gibi bişeyler oluyorum sanırım.

kuzum haberdar et geçmiş olsun

Bu da 03/06/2013'te Lahesis ile yazışmamız.

Lahesis'im tam bir sene sonra 04/06 tarihinde anne oldu. Canım arkadaşım güle güle büyütsün yavrusunu inşallah.

aaaa tam bir yıl sonra hem de

canım çok teşekkur ederim... Rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu, baba oğul fosur fosur uyuyorlar ben de fırsat bu fırsat foruma girdim

Lahesis; taze anneye tebriklerimi gönderiyorum...

Ay maşallah. Çok sevindim. Darısı başıma inşallah.

lahesis doğum yaptı demek,zaman su gibi akıp geçiyor
teşekkürler filo,sen de cansın,yokluğun belli oluyor.

Lahesis arkadaşımıza da hayırlı olsun çok şükür sağ salim bebişini kucağına almış sana da haber verdiğin için teşekkürler

kızlar 04-06-2014 te 14.30 da doğdu oğluşum... bugün 16.gun ama onun hayatımda olmadığı zamanları hatırlamıyor gibiyim, sanki hep vardı... allah yokluğunu göstermesin ve dileyen herkese evlat nasip etsin...zaman su gibi akıyor gerçekten, yeter ki sağlık ve huzur olsun.... hepinize çok çok teşekkur ediyorum... arada göremediğim mesajlar olduysa kusuruma bakmayın lütfen...

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin

aaaa tam bir yıl sonra hem de

canım çok teşekkur ederim... Rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu, baba oğul fosur fosur uyuyorlar ben de fırsat bu fırsat foruma girdim

Canım merhaba
Allah sağlıkla mutlulukla bir ailr olarak büyütmeyi nasip etsin inş.

Kızlar selam
Aslıııı nerdesin kıs korkma gel yavrum gel
Gel kıssss

Tuğçem bol su iç cnm.

Mavişşşş limoşşşşş petuşşşş
Ve diğerleri

Merhaba kızlar birisiyle tanıştım 1 haftadır görüşüyoruz kafam çok karışık size anlatsam yorum yapar mısınız? bu arada yaşım 29 yakında 30 olucam.

Merhaba kızlar birisiyle tanıştım 1 haftadır görüşüyoruz kafam çok karışık size anlatsam yorum yapar mısınız? bu arada yaşım 29 yakında 30 olucam.

hoşgeldin yasmn, tabii yardımcı olmaya çalışırız. kafanı karıştıran noktalar nelerdir? burda sana güzel cevaplar verebilecek akıllı kızlarımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…