- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.761
Şimdi doktora gidiyorum kızlar. Dönünce iyi olursam bakıcam inşallah. Sistit gibi bişeyler oluyorum sanırım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkür ederim kızlar. İnanın bir şey olduğunda ilk kendimi değil, onu düşünüyorum. Bebeğim etkilenir mi diye. Annelik hamile kalındığından itibaren başlıyor.
rabbim seni ve bebeğini korusun, sağ salim kucağına almak nasip etsin. eşinle bebeğinle çok mutlu olasın
hayırlı cumalar merhaba yeni değil gibisin ama seni tanımadığımı farkettim:)
İyi çok şükür, sağ ol canım.çok şükür bugün iyiyim filozofcum, sen nasılsın..
Bunu ben de duymuştum. Anneden geçer olayını.evet canım yahudilik sonradan girilmez ve anneden gecer.. hatta yahudi bir arkadasımın anneannesi türk biri ile evlenmişti annesi kız yahudi olarak kabul ediliyormuş ama dayıları edilmiyormuş. onu da ilk ondan duydum...
Bize yaz.Şimdi doktora gidiyorum kızlar. Dönünce iyi olursam bakıcam inşallah. Sistit gibi bişeyler oluyorum sanırım.
evet canım yahudilik sonradan girilmez ve anneden gecer.. hatta yahudi bir arkadasımın anneannesi türk biri ile evlenmişti annesi kız yahudi olarak kabul ediliyormuş ama dayıları edilmiyormuş. onu da ilk ondan duydum...
inşallah hem iş hem aşk gönlüne göre olur canım.. değişiklikte hayır vardır fazla üzme kendini tayin konusunda
Şimdi doktora gidiyorum kızlar. Dönünce iyi olursam bakıcam inşallah. Sistit gibi bişeyler oluyorum sanırım.
Bu da 03/06/2013'te Lahesis ile yazışmamız.
Lahesis'im tam bir sene sonra 04/06 tarihinde anne oldu.Canım arkadaşım güle güle büyütsün yavrusunu inşallah.
hoşgeldin ben son zamanlarda taakip edemiyordum sanırım ondan...Eskilerden değilim aslında bir kaç ay oldu üye olalı..ismim banu, memnun oldumm
DÜN LAHESİS'İME MAİL GÖNDERDİM. "DOĞUM YAPTIN MI YOKSA? SENİN PAŞA DA KUZENİMİN OĞLU GİBİ ERKEN Mİ GELDİ?" DİYE... "EVET DOĞUM YAPTIM." YAZMIŞ.MÜSAİT OLUNCA BURAYA YAZACAK. PAŞACIK DA LAHESİS DE İYİLERMİŞ. SEVİNDİM.
Lahesis; taze anneye tebriklerimi gönderiyorum...
Ay maşallah. Çok sevindim. Darısı başıma inşallah.
lahesis doğum yaptı demek,zaman su gibi akıp geçiyor
teşekkürler filo,sen de cansın,yokluğun belli oluyor.
Lahesis arkadaşımıza da hayırlı olsun çok şükür sağ salim bebişini kucağına almış sana da haber verdiğin için teşekkürler
aaaa tam bir yıl sonra hem de
canım çok teşekkur ederim... Rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu,baba oğul fosur fosur uyuyorlar ben de fırsat bu fırsat foruma girdim
Allah sağlıkla büyütmek nasip etsinkızlar 04-06-2014 te 14.30 da doğdu oğluşum... bugün 16.gun ama onun hayatımda olmadığı zamanları hatırlamıyor gibiyim, sanki hep vardı... allah yokluğunu göstermesin ve dileyen herkese evlat nasip etsin...zaman su gibi akıyor gerçekten, yeter ki sağlık ve huzur olsun.... hepinize çok çok teşekkur ediyorum... arada göremediğim mesajlar olduysa kusuruma bakmayın lütfen...
aaaa tam bir yıl sonra hem de
canım çok teşekkur ederim... Rabbim dileyen herkese yaşatsın bu duyguyu,baba oğul fosur fosur uyuyorlar ben de fırsat bu fırsat foruma girdim
Canım merhaba
Allah sağlıkla mutlulukla bir ailr olarak büyütmeyi nasip etsin inş.
Kızlar selam
Aslıııı nerdesin kıs korkma gel yavrum gel
Gel kıssss
Tuğçem bol su iç cnm.
Mavişşşş limoşşşşş petuşşşş
Ve diğerleri
geldim yavrum
Nerdesin minik serçe
Napıyorsun?
Çoo oldu senle yazışmayalı
Ne var ne yok
Ogün alışveriş yaptın mı?
Ben hala elbise alamadım ya
Merhaba kızlar birisiyle tanıştım 1 haftadır görüşüyoruz kafam çok karışık size anlatsam yorum yapar mısınız? bu arada yaşım 29 yakında 30 olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?