30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

selam kızlar günaydın
haftasonu çok yorulmuştum, dün akşam erkenden yatmışım. sabaha kadar uyudum çok şükür.
şimdi işlere dönmeliyim ay sonu yaklaşıyor..:18:

sizler nasılsınız??

teşekkür ederim canım. :)
karacahomedan mı alıcaksın?

aslında aldım tuğçe, etiketine baktım yüzde yüz cotton ve pamuk yazıyor. ama biraz fazla desenli.
benim aslında evde taç ve english home dan biraz var, almıştım önceden. battaniye, pike filan aldım işte. onlar çok kullanılan şeyler.
mutfak için de ufak detaylarım kaldı, kepçe spatula vs..

Seni gördüm. Beğenmişsin. Sağ ol canım.

Yok düğüne siyah elbise aldım.

Nikah için elbise düşünmüyorum. Ceket pantolon olabilir.

güle güle giy canım.. bence de nikah için takım daha uygun ceket-etek de olabilir. yaz mevsimi.
elbise için mercan, mint yeşili ya da pastel mavi tonlarında tercihin olabilirdi filo, ama siyah ta çok asil bir renk.

selam kızlar günaydın
haftasonu çok yorulmuştum, dün akşam erkenden yatmışım. sabaha kadar uyudum çok şükür.
şimdi işlere dönmeliyim ay sonu yaklaşıyor..:18:

sizler nasılsınız??

Ben de hafta sonundan yorgunum. Dün de geç yattım.

güle güle giy canım.. bence de nikah için takım daha uygun ceket-etek de olabilir. yaz mevsimi.
elbise için mercan, mint yeşili ya da pastel mavi tonlarında tercihin olabilirdi filo, ama siyah ta çok asil bir renk.

Sağ ol canım.

Kafanı boşalt Turkuazcım.

Ben de hafta sonundan yorgunum. Dün de geç yattım.

Sağ ol canım.

Selamlar canlar...

Ramazana az kaldı...

bu günlerde açlığa dayanmaya çalışcam acıkınca hemen yemeğeyeceim. az yiyeceğim. Ramazana hazırlık

Selam kızlar
Nasılsınız görüşmeyeli?
Ben bu aralar kendi halimde takılıyorum hafta sonu dip köşe temizlik yaptım sonra yine iş başı malumunuz...
Cuma'dan beri Mavilimin önerdiği Rizzoli-Isles serisini izliyorum çok hoşuma gitti bir de yabancı birşeyi orijinalinden izlemeyi özlemişim tercüme olunca seslendirme güzel olmuyor
Bu diziyi ben CSI'ya benzettim ama biraz daha bizim Arka Sokaklar gibi aile ve arkadaşlık ilişkilerini de içeriyor. Kısacası kendime ne zamandır zaman ayırmıyormuşum bu dizi bana iyi geliyor şu sıralar.
Sizde durumlar nasıl?
Aslı dondurma güzeli nasılsın?
Limon tayin işini ne yaptın?
Challenger, biriyle görüşüyordun din farkı falan vardı ne yaptınız orta yol bulabildiniz mi?
Filozof'um uyku durumun nasıl oldu?
Tuğçe nasılsın bebiş nasıl??? Güzel kart yorumlarını özledim valla
Petunya, düğün hazırlıkları nasıl gidiyor?
Mavilim sen nasılsın? Sayende kendime uğraş buldum her gün sana teşekkürlerimi gönderiyorum
Turkuaz, reddmars, inside ve diğer kızlar sizler nasılsınız? (adını unuttuklarım varsa affola)

Nerelerdesin Sen lily86?
Özletiyorsun.

Sen de ŞERO da.

Ben de iyiyim işte...

Mavilim'in önerdiği dizinin Türkçe dublajı yok mu? Benim yabancı dilim o kadar iyi değil ki.

Nerelerdesin Sen lily86?
Özletiyorsun.

Sen de ŞERO da.

Ben de iyiyim işte...

Mavilim'in önerdiği dizinin Türkçe dublajı yok mu? Benim yabancı dilim o kadar iyi değil ki.
Canım bu aralar pek kk modunda değilim ya depresifim desem değil sanırım havalardan, işten geliyorum yemek ye falan derken halim kalmıyor bir de önceleri eve pek vakit ayırmazdım şimdi biraz evin düzeniyle ilgileniyorum sonra tv falan açmıyorum rizzoli-isles izliyorum tek keyfim o şimdilik
Dizi alt yazılı canım dublajlısı var mı bilmiyorum ben bazen anlayamadığımda alt yazıdan okuyorum:26:

Nerelerdesin Sen lily86?
Özletiyorsun.

Sen de ŞERO da.

Ben de iyiyim işte...

Alt yazılı canım.

5. sezona girdi artık. :)
Ama son bölümde bir oyuncunun intihar ettiğini duyunca üzüldüm baya

Zenci bir oyuncu ölmüş gerçek hayatta

gerçekten mi çok sevindim Merhaba lily hoşgeldin.

Hoşbulduk canım
Gerçekte mi ölmüş? hangisi diyeceğim ama ben daha ilk sezonu izliyorum

Nerelerdesin Sen lily86?
Özletiyorsun.

Sen de ŞERO da.

Ben de iyiyim işte...

Biri beni mi andı..
Kulağım çınlıyor diyorum bende
İş güç canım ne olsun, d,yete basladım dukana agır aksak ta olsa devam ediyorum. zor oluyor ama bu kiloları vermem lazım.
pazar günü 3 günlüğüne iran yolcusuyum. onun hazırlıkları basladı. gideyim hem is yapayım hem kafam dagılsın, accık özlenirim belki

İran mı ? Niye gidiyosun pisi. Hoşgeldin Akşamları çok hafif yiyeceğim bende.

İran mı ? Niye gidiyosun pisi. Hoşgeldin Akşamları çok hafif yiyeceğim bende.

Hb canımmm... hadi bakalım diyettin mobarak benim gibi diyet tickeri yapsana sende. motivasyon olur
iş için canım. altı ayda bir giderim ben. bu 9. kez olacak..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…