30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

oluyor öyle arada. Insan kendi dünyasına kapanmak istiyor.

ben hep özlüyorum da inşallah özlemesi gereken de özler.

selam kızlar ben de geldim aranıza :80:
davetimi kırmayıp geldiğin için sağ ol perican, anlatsana kendini :) 26 yaşındasın. Başka ??? Mesleğin mesela nerede yaşadığın? :)

diziyi tam olarak takip etmiodum ama d smartta tanıtımlarını goruodum. cok hos cocuktu hem de cok genc yaa cok uzuldum

3-5 kilo versem yeter bana. Ramazanda vericem bu sefer. Az tuz .sıfır şeker hedefindeyim. Birde egzersizlerime devam edicem. merdiven kullanıcam

Ne demek canım davete icabet sünnettir. Efenim bendeniz perican , 26,5 yaşımdayım iktisat mezunu bir işssizim Nerde yaşadığım karışık bir ordayım bir burda Evliya Çelebi misali Bekarım yalnızım terk edildim Diğer yarışmacı arkadaşlara bol şans dilerim

3-5 kilo versem yeter bana. Ramazanda vericem bu sefer. Az tuz .sıfır şeker hedefindeyim. Birde egzersizlerime devam edicem. merdiven kullanıcam
Mavilim, süpersin!
Ben de 5 KG versem yeter.
Merdiveni ben de tercih ediyorum.
Egzersiz pek yapamıyorum.
Yürümeye gayret ediyorum.
Çayı şekersiz içiyorum. Kahveye bir tane atıyorum.
Yemeklere tuz ilave etmem. Az tuzlu da olsa yerim. (önceden tuzlu yerdim. şimdi çok nadir şeylere tuz eklerim.)

Tam konumuza uygun bir üyesin!
Hoş geldin. Sefalar getirdin.
İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun.

Mavilim o çocuğa cidden üzüldüm dizideki hikaye gerçek olmuş sanki hani intihar mı cinayet mi falan...
Diyet işine ben de uzun zaman sonra tekrar giriştim de bakalım ne olacak?:44:

Perican sen de hoşgeldin

Filozof - aslında ben kendi kabuğuma çekilmek istiyorum da rahat bırakmıyorlar neyse bu ara biraz sakinim Allah'tan (hayatıma müdahale edilmesinden sıkıldım da o açıdan rahatım bu ara)

Evet, insan bazen bir dağ evine çekilmek istiyor. O kadar ki kendiyle olmak. Fakat olmuyor.
Tabii Allah aileme sağlık versin. Onlara upuzun ömürler versin. İnşallah!

hoşgeldin aramıza filozof sayesinde kocaman bir aile olduk sürekli büyüyoruz

Tam konumuza uygun bir üyesin!
Hoş geldin. Sefalar getirdin.
İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun.

İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş ve eş bulursun

Evet, insan bazen bir dağ evine çekilmek istiyor. O kadar ki kendiyle olmak. Fakat olmuyor.
Tabii Allah aileme sağlık versin. Onlara upuzun ömürler versin. İnşallah!
Amin canım cümlemizinkine inşallah
Ailemleyken daha rahattım yani onlar karışmazlar o kadar, zaten sadece akşam yemeklerinde buluşuyorduk tüm aile - en çok özlediğimde budur aile yemeği... şimdi yalnız yaşasam da başkaları karışıyor hayatıma...

hoşgeldin aramıza filozof sayesinde kocaman bir aile olduk sürekli büyüyoruz

İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş ve eş bulursun

Hoşbuldum canım , sizlerle tanışmama vesile olduğu için Filozof'a teşekkürü borç bilirim İş kısmına amin diyorum ama eş kısmı az ötede dursun

Başkalarına ne oluyorsa?
Sen zaten kendini bilen olgun bir insansın.
Hoşbuldum canım , sizlerle tanışmama vesile olduğu için Filozof'a teşekkürü borç bilirim İş kısmına amin diyorum ama eş kısmı az ötede dursun
Rica ederim. Ne demek? Ben senin konunu çok sevdim. Bizim gibi bir kız olduğunu düşündüm. O yüzden davet ettim. Buradaki arkadaşlarımın hepsi aklı başında olgun, seçkin insanlar. Seni de öyle gördüm. Davet ettim.

Son düzenleme:
oluyor öyle arada. Insan kendi dünyasına kapanmak istiyor.

ben hep özlüyorum da inşallah özlemesi gereken de özler.

Teşekkür ederim canımmm bende sizi özlicemmm..
Oda özler yüzde yüz ama söylemez, tripcan nolcek

Oley herkes diet mode on
senin kilo yok pek sanırım benim incelmem lazım üstümde büyük baskı var kendimden

hoşsgeldin pericann

Onlar bıraksa ben bırakmamm.. kırıcan o kabuu ben istedim olcek

Ramazanda 2-3 kilo verelim ama tekrar almayalım önemli olan korumak zaten. birde yemek yerken çok yavaş tadına vara vara yemek lazım.

ben bir ay öyle yaptım birde midemin bir elim kadar dedim.
,Sizi zayıflatabilirm adlı bir kitap almıştım. Gerçekten rejim yapmayı rafa kaldırıyorsun. Çok mantıklı şeylerden bahsediyor.
Mesala, açlığınızı sınıflandırın. 1-10 arasında. 1 mideniz karnınıza yapışıyormuş gibi olmayacaksınız asla. açlığınız 5-7 arasında olunca onu hissedersiniz.
özellikle duygusal açlığınızı sizi asla doyurmayacağının altını çiziyor. sizin beyninize hükmetminizi sağlıyor. Kafanda açlığını kontrol altına almayı öğretiyor. Ramazan da biraz zor ama Adam yabancı bizim ramazanımızı nerden bilsin değil mi :d

bende 31 oldum. Çalışıyorum mühendisim ... bekarım. :)
İç anadolu kızıyım

Gerçekten öyle olmuş. Bu arada dizinin kitabı varmış. merak ettim alabilirim

Ne güzel ya mühendis kızımız var hemen eşe dosta haber salalım Ben de has karadeniz kızıyım hırçın aksi huysuz

ama yoook yalnız bi hanım olarak ne yapıp ettiğin evde kimi misafir ettiğim kiminle cay icip sinemaya gittiğin herkesin bilmesi gereken seyler sanki

Ben hızlı yiyorum. Çok çiğnemeden.

Eş kısmı :44:

İçimden ne tanışmak geliyor ne de konuşmak.

Bir heyecan yaşamak özlediğim bir duygu o heyecanı çok kısa önce yaşamıştım aynısını yaşamazsam olmaz.

Dua ediyorum etmesine de. İstediğim kişi olsaydı daha mutlu olacaktım. Kader diyorum zamana bırakıyorum. çok çok da istemiyorum artık. Allah doğru zamanı bilir

Hoşgeldin aramıza- sende geçen yılki halimi gördüm zira o zaman ben de oradan oraya git gel yapıyordum yaşım da 26,5 tu :) üni. mezunu işsizdim tek farkımız ilişki durumu - terk edilmedim ama sevgilim de yoktu gerçi şimdi de yok
ben de kendimi anlatmış oldum sanırım - 2 ay sonra 28 olacağım memurum birçoğumuz gibi (konu sahibi hariç) bekarım

valla bunlar bende işe yaramıyor artık ama sende eminim yarar - ben size inanıyorum kızlar vereceksiniz bakalım eylülde kaç kilo vermiş olacağız

Al benden de o kadar bacım , zor sever zor unuturum o yüzden yeni başlangıçlar yapamıyorum. Hayırlısı diyoruz işte ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…