- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.921
oluyor öyle arada. Insan kendi dünyasına kapanmak istiyor.canım bu aralar pek kk modunda değilim ya depresifim desem değil sanırım havalardan, işten geliyorum yemek ye falan derken halim kalmıyor bir de önceleri eve pek vakit ayırmazdım şimdi biraz evin düzeniyle ilgileniyorum sonra tv falan açmıyorum rizzoli-isles izliyorum tek keyfim o şimdilik
Dizi alt yazılı canım dublajlısı var mı bilmiyorum ben bazen anlayamadığımda alt yazıdan okuyorum:26:
ben hep özlüyorum da inşallah özlemesi gereken de özler.biri beni mi andı..
Kulağım çınlıyor diyorum bende
Iş güç canım ne olsun, d,yete basladım dukana agır aksak ta olsa devam ediyorum. Zor oluyor ama bu kiloları vermem lazım.
Pazar günü 3 günlüğüne iran yolcusuyum. Onun hazırlıkları basladı. Gideyim hem is yapayım hem kafam dagılsın, accık özlenirim belki
davetimi kırmayıp geldiğin için sağ ol perican, anlatsana kendini :) 26 yaşındasın. Başka ??? Mesleğin mesela nerede yaşadığın? :)selam kızlar ben de geldim aranıza:80:
diziyi tam olarak takip etmiodum ama d smartta tanıtımlarını goruodum. cok hos cocuktu hem de cok genc yaa cok uzuldum
oluyor öyle arada. Insan kendi dünyasına kapanmak istiyor.
ben hep özlüyorum da inşallah özlemesi gereken de özler.
davetimi kırmayıp geldiğin için sağ ol perican, anlatsana kendini :) 26 yaşındasın. Başka ??? Mesleğin mesela nerede yaşadığın? :)
Mavilim, süpersin!3-5 kilo versem yeter bana. Ramazanda vericem bu sefer. Az tuz .sıfır şeker hedefindeyim. Birde egzersizlerime devam edicem. merdiven kullanıcam
Tam konumuza uygun bir üyesin!Ne demek canım davete icabet sünnettir. Efenim bendeniz perican , 26,5 yaşımdayım iktisat mezunu bir işssizimNerde yaşadığım karışık bir ordayım bir burda Evliya Çelebi misali Bekarım yalnızım terk edildim Diğer yarışmacı arkadaşlara bol şans dilerim
Evet, insan bazen bir dağ evine çekilmek istiyor. O kadar ki kendiyle olmak. Fakat olmuyor.Mavilim o çocuğa cidden üzüldüm dizideki hikaye gerçek olmuş sankihani intihar mı cinayet mi falan...
Diyet işine ben de uzun zaman sonra tekrar giriştim de bakalım ne olacak?:44:
Perican sen de hoşgeldin
Filozof - aslında ben kendi kabuğuma çekilmek istiyorum da rahat bırakmıyorlar neyse bu ara biraz sakinim Allah'tan (hayatıma müdahale edilmesinden sıkıldım da o açıdan rahatım bu ara)
Ne demek canım davete icabet sünnettir. Efenim bendeniz perican , 26,5 yaşımdayım iktisat mezunu bir işssizimNerde yaşadığım karışık bir ordayım bir burda Evliya Çelebi misali Bekarım yalnızım terk edildim Diğer yarışmacı arkadaşlara bol şans dilerim
Tam konumuza uygun bir üyesin!
Hoş geldin. Sefalar getirdin.
İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun.
Ben de bu duayı üzerime alabilir miyim?hoşgeldin aramızafilozof sayesinde kocaman bir aile olduk sürekli büyüyoruz
İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş ve eş bulursun
Amin canım cümlemizinkine inşallahEvet, insan bazen bir dağ evine çekilmek istiyor. O kadar ki kendiyle olmak. Fakat olmuyor.
Tabii Allah aileme sağlık versin. Onlara upuzun ömürler versin. İnşallah!
hoşgeldin aramızafilozof sayesinde kocaman bir aile olduk sürekli büyüyoruz
İnşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş ve eş bulursun
Amin canım cümlemizinkine inşallah
Ailemleyken daha rahattım yani onlar karışmazlar o kadar, zaten sadece akşam yemeklerinde buluşuyorduk tüm aile - en çok özlediğimde budur aile yemeği... şimdi yalnız yaşasam da başkaları karışıyor hayatıma...
Rica ederim. Ne demek? Ben senin konunu çok sevdim. Bizim gibi bir kız olduğunu düşündüm. O yüzden davet ettim. Buradaki arkadaşlarımın hepsi aklı başında olgun, seçkin insanlar.Hoşbuldum canım , sizlerle tanışmama vesile olduğu için Filozof'a teşekkürü borç bilirim İş kısmına amin diyorum ama eş kısmı az ötede dursun
oluyor öyle arada. Insan kendi dünyasına kapanmak istiyor.
ben hep özlüyorum da inşallah özlemesi gereken de özler.
Oley herkes diet mode on3-5 kilo versem yeter bana. Ramazanda vericem bu sefer. Az tuz .sıfır şeker hedefindeyim. Birde egzersizlerime devam edicem. merdiven kullanıcam
hoşsgeldin pericannNe demek canım davete icabet sünnettir. Efenim bendeniz perican , 26,5 yaşımdayım iktisat mezunu bir işssizimNerde yaşadığım karışık bir ordayım bir burda Evliya Çelebi misali Bekarım yalnızım terk edildim Diğer yarışmacı arkadaşlara bol şans dilerim
Mavilim o çocuğa cidden üzüldüm dizideki hikaye gerçek olmuş sankihani intihar mı cinayet mi falan...
Perican sen de hoşgeldin
Filozof - aslında ben kendi kabuğuma çekilmek istiyorum da rahat bırakmıyorlar neyse bu ara biraz sakinim Allah'tan (hayatıma müdahale edilmesinden sıkıldım da o açıdan rahatım bu ara)
Başkalarına ne oluyorsa?
Sen zaten kendini bilen olgun bir insansın.
Mavilim, süpersin!
Ben de 5 KG versem yeter.
Merdiveni ben de tercih ediyorum.
Egzersiz pek yapamıyorum.
Yürümeye gayret ediyorum.
Çayı şekersiz içiyorum. Kahveye bir tane atıyorum.
Yemeklere tuz ilave etmem. Az tuzlu da olsa yerim. (önceden tuzlu yerdim. şimdi çok nadir şeylere tuz eklerim.)
Ne demek canım davete icabet sünnettir. Efenim bendeniz perican , 26,5 yaşımdayım iktisat mezunu bir işssizimNerde yaşadığım karışık bir ordayım bir burda Evliya Çelebi misali Bekarım yalnızım terk edildim Diğer yarışmacı arkadaşlara bol şans dilerim
Mavilim o çocuğa cidden üzüldüm dizideki hikaye gerçek olmuş sankihani intihar mı cinayet mi falan...
Perican sen de hoşgeldin
Ramazanda 2-3 kilo verelim ama tekrar almayalım önemli olan korumak zaten. birde yemek yerken çok yavaş tadına vara vara yemek lazım.
ben bir ay öyle yaptım birde midemin bir elim kadar dedim.
,Sizi zayıflatabilirm adlı bir kitap almıştım. Gerçekten rejim yapmayı rafa kaldırıyorsun. Çok mantıklı şeylerden bahsediyor.
Mesala, açlığınızı sınıflandırın. 1-10 arasında. 1 mideniz karnınıza yapışıyormuş gibi olmayacaksınız asla. açlığınız 5-7 arasında olunca onu hissedersiniz.
özellikle duygusal açlığınızı sizi asla doyurmayacağının altını çiziyor. sizin beyninize hükmetminizi sağlıyor. Kafanda açlığını kontrol altına almayı öğretiyor. Ramazan da biraz zor amaAdam yabancı bizim ramazanımızı nerden bilsin değil mi :d
bende 31 oldum. Çalışıyorum mühendisim ... bekarım. :)
İç anadolu kızıyım
Gerçekten öyle olmuş. Bu arada dizinin kitabı varmış. merak ettim alabilirim
ama yoook yalnız bi hanım olarak ne yapıp ettiğin evde kimi misafir ettiğim kiminle cay icip sinemaya gittiğin herkesin bilmesi gereken seyler sanki
Ben hızlı yiyorum. Çok çiğnemeden.Ramazanda 2-3 kilo verelim ama tekrar almayalım önemli olan korumak zaten. birde yemek yerken çok yavaş tadına vara vara yemek lazım.
ben bir ay öyle yaptım birde midemin bir elim kadar dedim.
,Sizi zayıflatabilirm adlı bir kitap almıştım. Gerçekten rejim yapmayı rafa kaldırıyorsun. Çok mantıklı şeylerden bahsediyor.
Mesala, açlığınızı sınıflandırın. 1-10 arasında. 1 mideniz karnınıza yapışıyormuş gibi olmayacaksınız asla. açlığınız 5-7 arasında olunca onu hissedersiniz.
özellikle duygusal açlığınızı sizi asla doyurmayacağının altını çiziyor. sizin beyninize hükmetminizi sağlıyor. Kafanda açlığını kontrol altına almayı öğretiyor. Ramazan da biraz zor amaAdam yabancı bizim ramazanımızı nerden bilsin değil mi :d
bende 31 oldum. Çalışıyorum mühendisim ... bekarım. :)
İç anadolu kızıyım
Gerçekten öyle olmuş. Bu arada dizinin kitabı varmış. merak ettim alabilirim
Hoşbuldum canım , sizlerle tanışmama vesile olduğu için Filozof'a teşekkürü borç bilirimİş kısmına amin diyorum ama eş kısmı az ötede dursun
valla bunlar bende işe yaramıyor artık ama sende eminim yarar - ben size inanıyorum kızlar vereceksiniz bakalım eylülde kaç kilo vermiş olacağızMavilim, süpersin!
Ben de 5 KG versem yeter.
Merdiveni ben de tercih ediyorum.
Egzersiz pek yapamıyorum.
Yürümeye gayret ediyorum.
Çayı şekersiz içiyorum. Kahveye bir tane atıyorum.
Yemeklere tuz ilave etmem. Az tuzlu da olsa yerim. (önceden tuzlu yerdim. şimdi çok nadir şeylere tuz eklerim.)
Eş kısmı :44:
İçimden ne tanışmak geliyor ne de konuşmak.
Bir heyecan yaşamak özlediğim bir duygu o heyecanı çok kısa önce yaşamıştım aynısını yaşamazsam olmaz.
Dua ediyorum etmesine de. İstediğim kişi olsaydı daha mutlu olacaktım. Kader diyorum zamana bırakıyorum. çok çok da istemiyorum artık. Allah doğru zamanı bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?