30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

şu midem elimkadar mantığı ne kadar da mantıklı.
ne kadar mantık dedim cok mantıksız cümleler kuruyorum kızıyorum mantıksızlığıma..

biri beni bu mantıktan kurtarsınnn

Son düzenleme:

Ben de sende 2 yıl sonraki halimi mi görmüş oldum acaba , inşallah diyeyim Ah ah 2,5 yıllık tövbemi bozup o hergeleyi hayatıma almamış olsaydım sevgili durumumuz da eşit olacaktı ne güzel Nasip , bunun da yaşanması gerekiyormuş onu bir şekilde tanıyıp bir kez daha tövbe etmeliymişim

ne kadar mantık dedim cok mantıksız cümleler kuruyorum kızıyorum mantıksızlığıma..

.60:

karnımız fazla yediğimizde kocaman oluyor. Midem plastik balon gibi yedikce genişliyor. canın ne isterse onu ye ama az ye mantık bu

birde vücudun nasıl olmasını istiyorsan kendii öyle hayal et. bunun için ne yapacağını düşün 20000 adım daha fazla at. Egzersiz yap. Sana faydası olacak şeyleri ye sağlıklı beslen

Yaşamadan bilemezdin. Tövbe de etme de. Karşına çıkan kişi aynı kişi olamaz. Seçimlerinde daha çok detaya önem ver. Dua etmeye devam. Pişman olmak çözüm olmuyor bazen. Demek ki yakın zamanda gelecek kişi çok daha kıymet bilen biri olacak

Bundan önce de öyle diyordum bacım , hatta bu 2,5 yıllık tövbe sürecinde rabbim helalim olmayacak kişiyi karşıma çıkarma , çıkarsa da beni ona ısındırma bir şekilde uzaklaştır. Helalim geldiğinde de bana sevgisini ve sıcaklığını öyle bir ver ki ne olduğunu anlamayayım derdim. Bu süre zarfında çok kişi çıktı karşıma ama hiçbirine kanım ısınmadı sevemedim ne yaptımsa ve kaçtım hep. Sonra bu çıktı karşıma nasıl desem resmen dilim tutuldu git diyemedim ona ve kısacık sürede öyle ısındım öyle alıştım ki sanki evvelden beri beklediğim bir özlemimdi .. Hahhh dedim işte bu benim helalim .. Nahhh dedi bana hayat

Başkalarına ne oluyorsa?
Sen zaten kendini bilen olgun bir insansın.
İnsanlar da aslında biliyorlar kendini bilen insansın diyorlar da lafta kalıyor maalesef canım
kıran sen ol canım benim
ben de herkesin diyet modunda olmasına sevindim hehe

ama yoook yalnız bi hanım olarak ne yapıp ettiğin evde kimi misafir ettiğim kiminle cay icip sinemaya gittiğin herkesin bilmesi gereken seyler sanki
tabii canım ben kendi adıma düşünemem başkaları düşünür benim aklım yok ya ondan ailem bana güveniyor zaten
kitabı mı varmış? ben önce seriyi bitireyim de ondan sonra düşünürüz kitabı

bu arada yeme konusunda psikolojinin önemi çok büyük o yazdıklarının hepsini hayatımda uygulamaya çalışıyorum tabii diyet kitaplarında çok yazmaz bunlar - ben yaşayarak öğrendim
yemeğin tadına vararak yemek gerçekten etkili, bir de ben ağır yediğim için az şeyle doyabiliyorum ama sorunum da bu - az yemek... biraz arttırmaya çalışıyorum artık

Ben hızlı yiyorum. Çok çiğnemeden.
ıh ıh olmadı bu yavaş yavaş tane tane tadına vararak yemeyi dene hem insanın damak tadı gelişiyor

En güzeli Rabbime bırakmak o hepimiz için en doğruusnu biliyor canım

.60:
aminn

yok canım 1 yıl sonraki halin hayatına giren ve sana olumsuz da olsa tecrübe yaşatanlara teşekkür et sana farklı bakış açılarının kapısını açtığı için...

bakış açını seviyorum Lily
Çok olumlu pozitif enerji veriyorsun..

tabii ki filozof, yazarken sen geçtin aklımdan seni alıntıladım çünkü.. ve diğer kızlarımıza bekar arkadaşlarımıza inş

Amin petunyacım

Perican bende hep öyle dua ederdim..yani seninkine benzer ama işde öyle olmuyor.

Sen de karşı tarafta Allahın kulu. Sen nasıl dua ediyorsan karşı tarafında dua edenleri oluyor. artık öyle mi oluyor yoksa nasiplikten mi çıkıyor artık bende çözemiyorum. fazla kurcalamamak lazım. Karşıma çıksın diye dua ederiz Allah karşımıza çıkarır. Sonra anlaşamayız. Olması gereken şeyleri engelleyemezsin sonra Allah korusun inancını sorgulamaya başlayabilirsin :)

babam benim için abdestinde namazında olsun eşin diye dua edermiş. Bende diyorum baba ya benim eş ooo daha namaza başlayacak... daha çok bekleyecez namaza başlamasını

kızlar sırkete geldım.dun bır arkadaşım cok ısrar edıyor dıye bır iş görüşmesine gittim.ılk görüşme olumluydu bakalım bundan sonrakı aşamalar ne olacak? galıba benım artık bu sırketten cıkma vaktım geldı.rahatmıyım cok rahatım ama hayatımda hıcbırsey degışmıyor mevkı alamıyorum,sendıka muhabetınden vs sırkette küçülmeye gıdıyor
sonrasında bır arkadaşım mangalbaşına götürdü hem esı ve kendısının bana bebek gıbı davranması, hemde manzara cok ıyı geldı.
bugun kısmetse saçlarımı kestırcem kısa olarak cok kısa degılde bob modeli denılen türde merak edıyorum yakışırmı acaba

bende durum bundan ıbaret ... herkesede gunaydın

selam kızlar.

bugün 25 ii yani exin doğumgünü. fotolarına baktım eskisi gibi gelmedi sadece gülümsemesi benim çektiğim fotolarda bana bakıyo gibi poz ver derdim ah ah . bitti ve idrak de ettim ama işte

aynen ıdrak et ve yoluna bak.giden aham gelen paşamdır modunda takılmak en guzelı hayat uzulmek ve acı cekmek ıcın cok kısa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…