- 5 Ocak 2011
- 14.503
- 23.167
- 598
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #35.941
Ramazanda 2-3 kilo verelim ama tekrar almayalım önemli olan korumak zaten. birde yemek yerken çok yavaş tadına vara vara yemek lazım.
ben bir ay öyle yaptım birde midemin bir elim kadar dedim.
,Sizi zayıflatabilirm adlı bir kitap almıştım. Gerçekten rejim yapmayı rafa kaldırıyorsun. Çok mantıklı şeylerden bahsediyor.
Mesala, açlığınızı sınıflandırın. 1-10 arasında. 1 mideniz karnınıza yapışıyormuş gibi olmayacaksınız asla. açlığınız 5-7 arasında olunca onu hissedersiniz.
özellikle duygusal açlığınızı sizi asla doyurmayacağının altını çiziyor. sizin beyninize hükmetminizi sağlıyor. Kafanda açlığını kontrol altına almayı öğretiyor. Ramazan da biraz zor amaAdam yabancı bizim ramazanımızı nerden bilsin değil mi :d
bende 31 oldum. Çalışıyorum mühendisim ... bekarım. :)
İç anadolu kızıyım
Gerçekten öyle olmuş. Bu arada dizinin kitabı varmış. merak ettim alabilirim
Hoşgeldin aramıza- sende geçen yılki halimi gördüm zira o zaman ben de oradan oraya git gel yapıyordum yaşım da 26,5 tu :) üni. mezunu işsizdim tek farkımız ilişki durumu - terk edilmedim ama sevgilim de yoktu gerçi şimdi de yok
ben de kendimi anlatmış oldum sanırım - 2 ay sonra 28 olacağım memurum birçoğumuz gibi (konu sahibi hariç) bekarım
valla bunlar bende işe yaramıyor artık ama sende eminim yarar - ben size inanıyorum kızlar vereceksiniz bakalım eylülde kaç kilo vermiş olacağız
şu midem elimkadar mantığı ne kadar da mantıklı.
ne kadar mantık dedim cok mantıksız cümleler kuruyorum kızıyorum mantıksızlığıma..
biri beni bu mantıktan kurtarsınnn
.60:
Ben de sende 2 yıl sonraki halimi mi görmüş oldum acaba , inşallah diyeyimAh ah 2,5 yıllık tövbemi bozup o hergeleyi hayatıma almamış olsaydım sevgili durumumuz da eşit olacaktı ne güzel Nasip , bunun da yaşanması gerekiyormuş onu bir şekilde tanıyıp bir kez daha tövbe etmeliymişim
Yaşamadan bilemezdin. Tövbe de etme de. Karşına çıkan kişi aynı kişi olamaz. Seçimlerinde daha çok detaya önem ver. Dua etmeye devam. Pişman olmak çözüm olmuyor bazen. Demek ki yakın zamanda gelecek kişi çok daha kıymet bilen biri olacak
İnsanlar da aslında biliyorlar kendini bilen insansın diyorlar da lafta kalıyor maalesef canımBaşkalarına ne oluyorsa?
Sen zaten kendini bilen olgun bir insansın.
kıran sen ol canım benimTeşekkür ederim canımmm bende sizi özlicemmm..
Oda özler yüzde yüz ama söylemez, tripcan nolcek
Oley herkes diet mode on
senin kilo yok pek sanırım benim incelmem lazım üstümde büyük baskı var kendimden
hoşsgeldin pericann
Onlar bıraksa ben bırakmamm.. kırıcan o kabuu ben istedim olcek
tabii canım ben kendi adıma düşünemem başkaları düşünür benim aklım yok ya ondan ailem bana güveniyor zatenama yoook yalnız bi hanım olarak ne yapıp ettiğin evde kimi misafir ettiğim kiminle cay icip sinemaya gittiğin herkesin bilmesi gereken seyler sanki
kitabı mı varmış? ben önce seriyi bitireyim de ondan sonra düşünürüz kitabıRamazanda 2-3 kilo verelim ama tekrar almayalım önemli olan korumak zaten. birde yemek yerken çok yavaş tadına vara vara yemek lazım.
ben bir ay öyle yaptım birde midemin bir elim kadar dedim.
,Sizi zayıflatabilirm adlı bir kitap almıştım. Gerçekten rejim yapmayı rafa kaldırıyorsun. Çok mantıklı şeylerden bahsediyor.
Mesala, açlığınızı sınıflandırın. 1-10 arasında. 1 mideniz karnınıza yapışıyormuş gibi olmayacaksınız asla. açlığınız 5-7 arasında olunca onu hissedersiniz.
özellikle duygusal açlığınızı sizi asla doyurmayacağının altını çiziyor. sizin beyninize hükmetminizi sağlıyor. Kafanda açlığını kontrol altına almayı öğretiyor. Ramazan da biraz zor amaAdam yabancı bizim ramazanımızı nerden bilsin değil mi :d
:
Gerçekten öyle olmuş. Bu arada dizinin kitabı varmış. merak ettim alabilirim
ıh ıh olmadı bu
Ben hızlı yiyorum. Çok çiğnemeden.
En güzeli Rabbime bırakmak o hepimiz için en doğruusnu biliyor canımEş kısmı :44:
İçimden ne tanışmak geliyor ne de konuşmak.
Bir heyecan yaşamak özlediğim bir duygu o heyecanı çok kısa önce yaşamıştım aynısını yaşamazsam olmaz.
Dua ediyorum etmesine de. İstediğim kişi olsaydı daha mutlu olacaktım. Kader diyorum zamana bırakıyorum. çok çok da istemiyorum artık. Allah doğru zamanı bilir
aminnşu midem elimkadar mantığı ne kadar da mantıklı.
ne kadar mantık dedim cok mantıksız cümleler kuruyorum kızıyorum mantıksızlığıma..
biri beni bu mantıktan kurtarsınnn
.60:
yok canım 1 yıl sonraki halinBen de sende 2 yıl sonraki halimi mi görmüş oldum acaba , inşallah diyeyimAh ah 2,5 yıllık tövbemi bozup o hergeleyi hayatıma almamış olsaydım sevgili durumumuz da eşit olacaktı ne güzel Nasip , bunun da yaşanması gerekiyormuş onu bir şekilde tanıyıp bir kez daha tövbe etmeliymişim
Ben de bu duayı üzerime alabilir miyim?
İnsanlar da aslında biliyorlar kendini bilen insansın diyorlar da lafta kalıyor maalesef canım
kıran sen ol canım benim
ben de herkesin diyet modunda olmasına sevindim hehe
tabii canım ben kendi adıma düşünemem başkaları düşünür benim aklım yok ya ondan ailem bana güveniyor zaten
kitabı mı varmış? ben önce seriyi bitireyim de ondan sonra düşünürüz kitabı
bu arada yeme konusunda psikolojinin önemi çok büyük o yazdıklarının hepsini hayatımda uygulamaya çalışıyorum tabii diyet kitaplarında çok yazmaz bunlar - ben yaşayarak öğrendim
yemeğin tadına vararak yemek gerçekten etkili, bir de ben ağır yediğim için az şeyle doyabiliyorum ama sorunum da bu - az yemek... biraz arttırmaya çalışıyorum artık
ıh ıh olmadı buyavaş yavaş tane tane tadına vararak yemeyi dene hem insanın damak tadı gelişiyor
En güzeli Rabbime bırakmak o hepimiz için en doğruusnu biliyor canım
aminn
yok canım 1 yıl sonraki halinhayatına giren ve sana olumsuz da olsa tecrübe yaşatanlara teşekkür et sana farklı bakış açılarının kapısını açtığı için...
tabii ki filozof, yazarken sen geçtin aklımdan seni alıntıladım çünkü.. ve diğer kızlarımıza bekar arkadaşlarımıza inş
Bundan önce de öyle diyordum bacım , hatta bu 2,5 yıllık tövbe sürecinde rabbim helalim olmayacak kişiyi karşıma çıkarma , çıkarsa da beni ona ısındırma bir şekilde uzaklaştır. Helalim geldiğinde de bana sevgisini ve sıcaklığını öyle bir ver ki ne olduğunu anlamayayım derdim. Bu süre zarfında çok kişi çıktı karşıma ama hiçbirine kanım ısınmadı sevemedim ne yaptımsa ve kaçtım hep. Sonra bu çıktı karşıma nasıl desem resmen dilim tutuldu git diyemedim ona ve kısacık sürede öyle ısındım öyle alıştım ki sanki evvelden beri beklediğim bir özlemimdi .. Hahhh dedim işte bu benim helalim .. Nahhh dedi bana hayat
herkeseeee slm güzelll kıssslar
Kafanı boşalt Turkuazcım.
Selamlar canlar...
Ramazana az kaldı...
bu günlerde açlığa dayanmaya çalışcam acıkınca hemen yemeğeyeceim. az yiyeceğim. Ramazana hazırlık
Kıslarrrr
aslıııı
Aslı elma dersem çık armut dersem bekle
Nerdesin kıs sen
Ben güzelim ya hemen atladım
Kaçakkkkk
Aslııı armutttt
geldim de geciktim biraz
Boşalmıyor kafam yaaaaaaaa
Hep aslının yuüzünden
her şey benim yüzümden zaten
selam kızlar.
bugün 25 ii yani exin doğumgünü. fotolarına baktım eskisi gibi gelmedi sadece gülümsemesi benim çektiğim fotolarda bana bakıyo gibi poz ver derdim ah ah . bitti ve idrak de ettim ama işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?