30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet buralardayım mavili.. günaydın. fırsat buldukça yazarım. bugün biraz canım sıkkın.. ailemle ilgili.. bir an önce akşam olursa çok sevinirim gerçi eve gider miyim bilmiyorum

petuş anlatmak istersen her zaman dinlerim

canım ya onu sevmiyorum artk ama hala çok özel biri.

canım bitti ama bana çok şey kattı.

ya bazıları yıllarca tutar bazıları daha şanslıdır doğru insanı hemen bulur

sizin nası gidiyoo kuzum

Limon'um tayin meselesi ne oldu?:26:

LİLY'İiiiiiiiiimmm, günaydın. ELhamdülillah iyiyim sen nasılsın?
Petunya'm, ne oldu? diyeceğim. Özel mi? Anlatmak ister misin? (Buradan ya da özelden)

teşekkür ederim filozof çok sağol

sağolasın lilly; evimize alınacak mobilya ile ilgili anlaşmazlık yaşıyoruz kendi ailemle, sanırım manevi olarak desteğe ihtiyacım var bu sürede

petuş anlatmak istersen her zaman dinlerim

sağol limonata, işte yazdığım gibi, inşallah büyümeden düzelir ..

Limon'um tayin meselesi ne oldu?:26:

bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını

kuzum 24-26 haziranda açıklanacak dediler de. kesin 5 gibi açıklanır memurlar mesaileri bitmeden yayınlıyorlar ki telelrle uğraşmamk için. bekliyorum heycanla bakalım

sanki beni atayacaklar limon, merakla bekliyorum. belki bana yakın bi yere düşersin beklerim düğünüme :123: ama önce sen mutlu ol, güzel bir yer çıksın

kuzum oluyor düğün zamanı yakın bir arkadaşımda evleniyo ailrsi burnundan geritiyo kızın onların durumları daha zor babası sırf eziyet olsun dşya dmat tarafını zorluyor. jazasız belasız atlatırlar inşallah.

sizde güzellikle atlaturusnuz herkes gergin olabiliyor canım.

kızlar bende bekle bekle öldüm de işte 2 saat kaldı tarzları bu sabah 6 da sınav sonucu gece 12 de sınav sonucu açıkladığını bilirim mebin.

hayırlısı olsun diyorum gönlümden geçen bi yer yok gibi memlketimde kalma imkanım olabilse keşke ama imkansız

hayırlısı

aynısı canım.. imkan olmasına rağmen babam sanki zora sokuyor gibi.. artık paylaşamamak mı kıskançlık mı.. nedir anlamadım.. gerginim bugün çok . Rabbim ramazan öncesi feraha çıkarsın inş. dualarınızı esirgemeyin

Limon güzel bir yer çıkacak içime öyle doğdu bak

kuzum he de geç sonuçta ailen arada onlarada geliyolar. evlenmesen neen evlenmiyon derler evlenirsin sıkıntı çıkarırlar :) yaşlılık ergenliği diyorum ben onlara

yarına kalmasın da kuzum insan merak ediyo bakalım

şu yazdığının tıpkısının aynısı Limon, valla kopyala+yapıştır

kızlar mutlaka birikiminiz olsun, zor anlarınız için. köşeye atın ve o parayı unutun mutlaka birgün ihtiyacınız oluyor. olmaz demeyin en güzeli insanın kendi kazancı

Bana da İstanbul'a gelecek gibi geliyor.
Yamacıma. :13:

bende merakla bekliyorum canım.Hakkında hayırlısı güzel bir semt ve okul olsun

Haklısın kuzum. Babam zorluyo birikim yapmam için 3 yıldır hiç para muahbbeti olmadı şüküt ama belli olmuyo bu işlere. İnsan kendini garantiye almalı. Sen şimdi düşünme nişanlına çok yansıtma hatta hiç yansıtma sen şimdi kızsan bile baban o senin ilerde eşin olumsuz tavır sergiler üzülen sen olursun. Altı üstü eşya yıpratma kendini canım.

bende merakla bekliyorum canım.Hakkında hayırlısı güzel bir semt ve okul olsun

Bakalım kuzym 5 e kadar açıklandı açıklandı yoksa yarına kaldı. İşin uyuz tarafı belli sadece yayınlama düğmesine basacaklar ama insanı kanırtıyolar. Birde adamlarını yerleştirme süresi var

aynen öyle, senin ailen onlar Petunya. Sakın nişanlına yansıtma. Senin babandır sen yarın gene can ciğer kuzu sarması olursun. Eşin unutmaz.

aynen öyle, senin ailen onlar Petunya. Sakın nişanlına yansıtma. Senin babandır sen yarın gene can ciğer kuzu sarması olursun. Eşin unutmaz.

bu konuda size katılıyorum kızlar çok haklısınız ona yansıtmıyorum, ama zaman geçiyor ne biliyim sıkıntı işte.. tabi ki insan kendi ailesine gönül koyar küser, barışır, ama başkaları kin tutsun istemem

Duamızın seninle petunyacım

filo görende bizi çok tecrübeli sanacak

en güzeli kuzum gelip geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…