- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.101
evet buralardayım mavili.. günaydın. fırsat buldukça yazarım. bugün biraz canım sıkkın.. ailemle ilgili.. bir an önce akşam olursa çok sevinirimgerçi eve gider miyim bilmiyorum
Haklısın 2,5 yıl kolay değil bence kendine şifre diye başka birşeyler bul mesela okulun bittiği tarih - böylece aklına daha az gelir
inşallah en kısa sürede açıklanır tayin yerin de sen de rahatlarsın canım
Sen de, siz de hep gülün canlarımm
Oyy kıyamamm. Sevmişsin sen cok. severek ayrılmakta cok zordur. keske imkanınız olaydı
yok cnm eski eşi onu aldatmıs o yüzden bosanmıslar. ama işte bosanmalarda erkek suclu olsa da kadın her zaman daha sucludur. derler ki " aaa kadına bak kocasını idare edemedi bosandın daha bi sene gecmişken hemen de evlendi. " nolcak onu aldatan adamın yasını mı tutcak omur boyu. " aaa bide kızı var oysaki" diyorlar. adam kızı varken aldatabiliyor da kadın namusu ile yeniden evlenince noluyo ki.
Valla imkanım olsa ben 3 ay gecmeden evlenirdim ne beklicem 1 sene
Limon'um tayin meselesi ne oldu?:26:petuş anlatmak istersen her zaman dinlerim
canım ya onu sevmiyorum artk ama hala çok özel biri.
canım bitti ama bana çok şey kattı.
ya bazıları yıllarca tutar bazıları daha şanslıdır doğru insanı hemen bulur
sizin nası gidiyoo kuzum
Limon'um tayin meselesi ne oldu?:26:
LİLY'İiiiiiiiiimmm, günaydın. ELhamdülillah iyiyim sen nasılsın?
Petunya'm, ne oldu? diyeceğim. Özel mi? Anlatmak ister misin? (Buradan ya da özelden)
Canım inşallah önemli bir şey yoktur paylaşmak istersen özelden de yazabilirsin elimden geldiği kadarıyla destek olmaya çalışırım
görüntü olarak güzele benziyor öğle arası dinlerim artık
petuş anlatmak istersen her zaman dinlerim
Limon'um tayin meselesi ne oldu?:26:
kuzum 24-26 haziranda açıklanacak dediler de. kesin 5 gibi açıklanır memurlar mesaileri bitmeden yayınlıyorlar ki telelrle uğraşmamk için. bekliyorum heycanla bakalım
teşekkür ederim filozof çok sağol
sağolasın lilly; evimize alınacak mobilya ile ilgili anlaşmazlık yaşıyoruz kendi ailemle, sanırım manevi olarak desteğe ihtiyacım var bu sürede
sağol limonata, işte yazdığım gibi, inşallah büyümeden düzelir ..
bende çok merak ediyorum bu sorunun cevabını
sanki beni atayacaklar limon, merakla bekliyorum. belki bana yakın bi yere düşersin beklerim düğünüme :123: ama önce sen mutlu ol, güzel bir yer çıksın
lilly; beyaz eşyalarımı sen mi sordun ? :44: Arçelik ten aldık hepsini tv de dahil ..
kuzum oluyor düğün zamanı yakın bir arkadaşımda evleniyo ailrsi burnundan geritiyo kızın onların durumları daha zor babası sırf eziyet olsun dşya dmat tarafını zorluyor. jazasız belasız atlatırlar inşallah.
sizde güzellikle atlaturusnuz herkes gergin olabiliyor canım.
kızlar bende bekle bekle öldüm de işte 2 saat kaldı tarzları bu sabah 6 da sınav sonucu gece 12 de sınav sonucu açıkladığını bilirim mebin.
hayırlısı olsun diyorum gönlümden geçen bi yer yok gibi memlketimde kalma imkanım olabilse keşke ama imkansız
hayırlısı
ben sorddum kuzum. hayuırlı olsun
aynısı canım.. imkan olmasına rağmen babam sanki zora sokuyor gibi.. artık paylaşamamak mı kıskançlık mı.. nedir anlamadım.. gerginim bugün çok . Rabbim ramazan öncesi feraha çıkarsın inş.dualarınızı esirgemeyin
Limon güzel bir yer çıkacak içime öyle doğdu bak
kuzum he de geç sonuçta ailen arada onlarada geliyolar. evlenmesen neen evlenmiyon derler evlenirsin sıkıntı çıkarırlar :) yaşlılık ergenliği diyorum ben onlara
yarına kalmasın da kuzum insan merak ediyo bakalım
Bana da İstanbul'a gelecek gibi geliyor.aynısı canım.. imkan olmasına rağmen babam sanki zora sokuyor gibi.. artık paylaşamamak mı kıskançlık mı.. nedir anlamadım.. gerginim bugün çok . Rabbim ramazan öncesi feraha çıkarsın inş.dualarınızı esirgemeyin
kuzum he de geç sonuçta ailen arada onlarada geliyolar. evlenmesen neen evlenmiyon derler evlenirsin sıkıntı çıkarırlar :) yaşlılık ergenliği diyorum ben onlara
yarına kalmasın da kuzum insan merak ediyo bakalım
şu yazdığının tıpkısının aynısı Limon, valla kopyala+yapıştır
kızlar mutlaka birikiminiz olsun, zor anlarınız için. köşeye atın ve o parayı unutun mutlaka birgün ihtiyacınız oluyor. olmaz demeyin en güzeli insanın kendi kazancı
Bana da İstanbul'a gelecek gibi geliyor.
Yamacıma. :13:
bende merakla bekliyorum canım.Hakkında hayırlısıgüzel bir semt ve okul olsun
Haklısın kuzum. Babam zorluyo birikim yapmam için3 yıldır hiç para muahbbeti olmadı şüküt ama belli olmuyo bu işlere. İnsan kendini garantiye almalı. Sen şimdi düşünme nişanlına çok yansıtma hatta hiç yansıtma sen şimdi kızsan bile baban o senin ilerde eşin olumsuz tavır sergiler üzülen sen olursun. Altı üstü eşya yıpratma kendini canım.
Haklısın kuzum. Babam zorluyo birikim yapmam için3 yıldır hiç para muahbbeti olmadı şüküt ama belli olmuyo bu işlere. İnsan kendini garantiye almalı. Sen şimdi düşünme nişanlına çok yansıtma hatta hiç yansıtma sen şimdi kızsan bile baban o senin ilerde eşin olumsuz tavır sergiler üzülen sen olursun. Altı üstü eşya yıpratma kendini canım.
aynen öyle, senin ailen onlar Petunya. Sakın nişanlına yansıtma. Senin babandır sen yarın gene can ciğer kuzu sarması olursun. Eşin unutmaz.
aynısı canım.. imkan olmasına rağmen babam sanki zora sokuyor gibi.. artık paylaşamamak mı kıskançlık mı.. nedir anlamadım.. gerginim bugün çok . Rabbim ramazan öncesi feraha çıkarsın inş.dualarınızı esirgemeyin
filo görende bizi çok tecrübeli sanacakaynen öyle, senin ailen onlar Petunya. Sakın nişanlına yansıtma. Senin babandır sen yarın gene can ciğer kuzu sarması olursun. Eşin unutmaz.
bu konuda size katılıyorum kızlar çok haklısınızona yansıtmıyorum, ama zaman geçiyor ne biliyim sıkıntı işte.. tabi ki insan kendi ailesine gönül koyar küser, barışır, ama başkaları kin tutsun istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?