30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

lımoncum kısmetse bence cok cok ıyı yer olacak benım ıcıme oyle doğuyor.sen herseyın en ıyısı ve en guzelını hakedıyorsun canım benım.

olsun tabı yanı bız baskasının mutsuzlugunu ısteyecek ınsalar degılız zaten ama mutlu olmaya calısırken cortlamasınlar yolumuza bakalım yeter.
zaman geçtikce sana dahada anlamsız gelecek ınsallah ..
cgal sakın alma haytaına iletişime geçme derim adam karektersizin teki ya.

hayırlısını istiyorum kuzum her konuda akışına bıtaktım

İyi bakalım hayat nasıl gidiyor?
Sen İngilizce kursuna filan yazıldınmmı?
Spora devam mı hala?

hayat fena değil . :) aynı herşey pek bi hareketlenme yok. İngilizceye başlamadım. sporu bıraktım ama tekrar başlıycam yuvaya dönünce.

sen napıyorsun İngilizce nasıl gidiyor. var mı yeni biri :)

hayat fena değil . :) aynı herşey pek bi hareketlenme yok. İngilizceye başlamadım. sporu bıraktım ama tekrar başlıycam yuvaya dönünce.

sen napıyorsun İngilizce nasıl gidiyor. var mı yeni biri :)
bende bildiğin gibi her şey
Kursa devam ama ders çalışıyorum
Yeni biri yok canım nerdeeeee

Son düzenleme:
evet buralardayım mavili.. günaydın. fırsat buldukça yazarım. bugün biraz canım sıkkın.. ailemle ilgili.. bir an önce akşam olursa çok sevinirim gerçi eve gider miyim bilmiyorum

[video=youtube;7-7knsP2n5w]https://www.youtube.com/watch?v=7-7knsP2n5w[/video]

bunu dinliyorum yine de ... enerjiniz bol olsun kızlar

evet buralardayım mavili.. günaydın. fırsat buldukça yazarım. bugün biraz canım sıkkın.. ailemle ilgili.. bir an önce akşam olursa çok sevinirim gerçi eve gider miyim bilmiyorum

üzüldüm petunya. ya bende haberleri okudum şok yaşadım. Yaşadığımız şehirde ne çok şeyler yaşanıyor. İnsanın kanı donuyor. Polisler neden cinnet geçiyor anlıyorsun.

Canım sen bu adam hakkında ne düşünüyorsun??? hayatında yeri olsun istiyor musun???
Hayat bir sınav aslında canım ve biz her an soru(n)larla karşı karşıyayız. Ve aslında hayat o soruları çözdürmeden devam etmemize müsaade etmiyor, o soruyu boş bıraktıysan ileride bir gün yine karşına çıkartıyor. Bu insanla ilgili problemin ne bilmiyorum ya da anımsayamıyorum ama demek ki o kişiyle olan bağını koparman lazım, görüşerek, konuşarak, tartışarak, affederek.... Artık gerekli olan neyse onu yaparak. İçinde öfkeye neden olduysa konuş ve bitir, sonra düşün taşın kız öfkeni at içinden ve affet... İçinde kaldıkça o kişi hep karşına çıkacak yoksa

ne mutlu sana canım - ben de biraz geç de olsa severek yapacağım bir meslek dalını seçip okudum ve o alandan atandım ama şu an alakasız işler yapmak beni mutsuz ediyor yine de severek yapmaya çalışıyorum işimin hakkını vermeye uğraşıyorum ama yeterli olmuyor maalesef...
Canım fala inanmam ama öyle arkadaşlar arası bakıldığında dinlerim sonra unuturum yani aa bu çıktı ya da öyle mi olacakmış diye yorumlamam
Büyü ise farklı birşey ve ben varlığına inanıyorum ne yazık ki kötü niyetli insanların başvurduğu bir yol. Buna karşılık Felak, Nas, Ayet'ül Kürsi okuyabilirsin belki üzerinden o büyü kaybolur ama bu kişiyle ilgili ne düşündüğündür bence önemli olan. Görüşmek istiyor musun?

hmm benım calıstıgım yerle anlaştım ben sıgortamı yaptırmadım ama acayıpte sey ogrendım gumrukle ılgılı ..
Ne güzel iyi olmuş canım - bana öyle birşey denk gelmedi ailem de istemedi zaten okulunu bitir öyle çalış dediler sonra da küçük bir ilçeye taşındık orada iş imkanı çok kısıtlıydı yanlarında olayım istediler ben de sınavlara girmeye başladım kurslara gittim falan işte geçen sene nasip oldu canım

Haklısın 2,5 yıl kolay değil bence kendine şifre diye başka birşeyler bul mesela okulun bittiği tarih - böylece aklına daha az gelir
inşallah en kısa sürede açıklanır tayin yerin de sen de rahatlarsın canım

Selam kızlar

Nabersiniz bakim?

Limoşşş senin tayin belli oldu mu?

Aslıııııı armut

Heyooooo
Selammmm Turkuaz

Selam Aslı Dondurma güzeli:131:

selam canım. :)
Sana da selam

Günaydın kızçeler... Sen hep gül, gül yüzlü insan.

Aslı ve Turkuaz, sizi çok özledim. Hiç denk gelip yazışamıyoruz. İnşallah iyisinizdir?
Günaydınnn Filozof nasılsın?

Günaydın Petunya ç.içi gördüm seni :)

Selam kızlar ne haber...

Günaydın Mavilim nasılsınn

Son düzenleme:

Merhaba Lily. Allah korusun ya büyü olaylarından. Bizim bir ark. eşi'ne çok eskiden biri yapmış çocuklarına geçmiş . O gün anlatmışdı. hergün okumak lazım birde aslında yemek yerken bile dua ederek yemek lazım. Düşünsene bazen kocalarına bile kadınlar neler yediriyor Allah korusun.

LİLY'İiiiiiiiiimmm, günaydın. ELhamdülillah iyiyim sen nasılsın?

Petunya'm, ne oldu? diyeceğim. Özel mi? Anlatmak ister misin? (Buradan ya da özelden)
Günaydın Petunya ç.içi gördüm seni :)

Selam kızlar ne haber...

Mavilim, canım! Günaydın.

Canım inşallah önemli bir şey yoktur paylaşmak istersen özelden de yazabilirsin elimden geldiği kadarıyla destek olmaya çalışırım

[video=youtube;7-7knsP2n5w]https://www.youtube.com/watch?v=7-7knsP2n5w[/video]

bunu dinliyorum yine de ... enerjiniz bol olsun kızlar

görüntü olarak güzele benziyor öğle arası dinlerim artık

Aslında her anımız dua olmalı da Rabbim affetsin yeterince yapamıyoruz Canım sen dualarını oku Rabbime havale et O (c.c) seni korur

LİLY'İiiiiiiiiimmm, günaydın. ELhamdülillah iyiyim sen nasılsın?

Petunya'm, ne oldu? diyeceğim. Özel mi? Anlatmak ister misin? (Buradan ya da özelden)
Mavilim, canım! Günaydın.
Teşekkür ederim canım ben de iyiyim Rabbim hepinize iyilikler versin inşallah

Günaydın kızçeler... Sen hep gül, gül yüzlü insan.

Aslı ve Turkuaz, sizi çok özledim. Hiç denk gelip yazışamıyoruz. İnşallah iyisinizdir?
Sen de, siz de hep gülün canlarımm

Oyy kıyamamm. Sevmişsin sen cok. severek ayrılmakta cok zordur. keske imkanınız olaydı
yok cnm eski eşi onu aldatmıs o yüzden bosanmıslar. ama işte bosanmalarda erkek suclu olsa da kadın her zaman daha sucludur. derler ki " aaa kadına bak kocasını idare edemedi bosandın daha bi sene gecmişken hemen de evlendi. " nolcak onu aldatan adamın yasını mı tutcak omur boyu. " aaa bide kızı var oysaki" diyorlar. adam kızı varken aldatabiliyor da kadın namusu ile yeniden evlenince noluyo ki.
Valla imkanım olsa ben 3 ay gecmeden evlenirdim ne beklicem 1 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…