- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.061
Ya
Allah büyük canım inşallah tekrar yaşarsın aynı duyguları.
Benim duygular aynı değişim yok. Bu arada gıcık facesimde yok. sildim . Bizimkiler sil madem beğenmiyorsun. Yanlış anlamasın dediler bende pek umursamıyordum en son ki argo konuşmaları soğuttu çok kaba adam ya.
merhaba pisi
merhaba Petunyacım
yani erkekler öküz.
işlerine geleni begenirler ama
Neslihan bosanmıs uzerinden de bir yıl gecmiş. bir sene sonra evlenmesinin nesi şaşırtıcı ki kızlar bende onu anlamadım :26:
Haklısın ŞERO, belki de 7 yıllık evliliğin son yıllarında kocası ile sorunları vardı. Zaten sevmiyordu falandı filandı.
Sonradan böyle düşündük zaten, ön yargılı olmayalım , dedik.
hatırladığım kadarı ile kocası voleybol antrenörü ve onu biri ile aldatmıs. evlilkleri de bu yuzden bitti.
magazin muhabiriniz sero bildirdi.
hatırladığım kadarı ile kocası voleybol antrenörü ve onu biri ile aldatmıs. evlilkleri de bu yuzden bitti.
magazin muhabiriniz sero bildirdi.
Bak kocasına kızdım şimdi, aferin o halde Nesli'ye... Yıllarca kendisini aldatan adamın yasını mı tutsun.
Dipnot: Aldatma olaylarında deliriyorum. Sanki beni aldatmışlar. Tövbe bismillah!( böyle bir şey inşallah hiçbirimizin başına gelmez )
Hemen bakayım.rabbim kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın, aklıma gülben ergen geldi nedense :26:
neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar, filozof özel mail mail .........
Hayırlısı canım yarın açıklanacak inşallah hayırlı bi yer olur
tabii ki evlenecek, kimse yalnız kalmasın ama genel olarak hani kimisi hayat arkadaşını ömür boyu bulamazken, kimisi için bu kadar zor olmuyor anlamında. sanırım filozof beni anlamıştı :26:
bende muh-finans departmanındayım. bazen sıkıcı gelse de bazen çok eğleniyorum hesaplarla
senin ki kürkçü dükkanı misali olmuş lily, kaçamadın işte
aslında mantıken körü körüne okumak bşy ifade etmiyor. okuldaki eğitim hep ezber.. iş tecrübesi ve kendini geliştirmek çok önemli. Üniversite mezunları bu yüzden işsiz olduklarından yakınıyor.. - genel yazıyorum bunu kimse alınmasın-
aynen öyle yani ben sevdiğim işi yapmak için okumak istedim atandığımda da meslekten atandım ama devlet işi işte - memur mühendis işi yapar mühendis memur işi
ben çalışmayı çok istedim ailem devamlı bir iş olsun istediler ama önce üni oku öyle dediler o yüzden de çok geç iş dünyasına atılmış oldum
aynen öyle - ben ezbere iş yapamam mesela illa ki aklıma yatmalı mantığını kavramalıyım ama ünide bile hep ezber dersler vardı hoca anlatır gider sınavda sorarım derdi
ben de denedim oldu tabii sınavdan 1,5 yıl sonra oldu ama hayırlısı - evli değilim canım 28 yaşındayım
Haklısın kuzum. İşte bi garip oldum p da mutlu olsun ya
canım her halukarda sigorta yapıyorlardı o yüzden çalışamadım yani tam yatırmaları lazımdı devamlı kullandığım maliyeti yüksek ilaçlarım var o yüzdeneee o zaman sende ıntern veya parttıme eleman olarak çalışsaydın bu kadar cok ıstedıysen keske..
ben 18 yaşından berı çalışıyorum ıntern olarak 2 sene calıstım sonra 20.5 yaşında ıs hayatına atıldım.
Sana katılıyorum. Prensescim.
Benim beğendiklerimi ailem beğenmiyordu.Ailemin beğendiklerini ben beğenmiyordum. En son bir noktada anlaşmıştık malesef onda da yaş krizi yaşadık olmadı. ha birde kıskançlık onu atlamayım. valla aklıma geliyor da ne saçma nedenle bitti arkadaşlığımız halen anlayamıyorum. Kader desem entersan şeyler oldu rüyalarda hep hayırlı olacak çıktı. gariptir ama bende kalsın kısaca zihnimi okudu çok sevdiğim yakınım ve bana ta aralıkta dedi sonra 2 hafta önce tekrar dedi. bunların hiçbiri olmayacak sen .... tarif etti ve onunla olcak dedi. Limona bahsetmiştim. Çok gaipr hissettim aklımı okudu sanki. 2 kez talip olcak bu kişi sana dedi. ben ,annem ,abim birbirimize baktık sessiz kaldık anlattı kişi entersandır oydu. boyu,posu,kilosu rengi
bakalım kısmet :)
ya evet arkadaşım ekleyecek kabul et dedi kabul ettim. ilk gördüğümde de itici gelmişti. hiç sıcak gelmemişti arkadaşça konuştum baktım olmayacak ha bire kızlarla dolaşıyor ha bire argo FB hakaret ediyor sildim gitt.
Öyle aslında ama insan kötü oluyor canım. Çok güçlü olmak lazım mutlaka bir hedefin olmalı ... kilo olsun, öğrenmek istediğin bir şey olsun, ..." en mutlu an yaşadığın andır " bu söze bayıldım ben
canım her halukarda sigorta yapıyorlardı o yüzden çalışamadım yani tam yatırmaları lazımdı devamlı kullandığım maliyeti yüksek ilaçlarım var o yüzden
Bak kocasına kızdım şimdi, aferin o halde Nesli'ye... Yıllarca kendisini aldatan adamın yasını mı tutsun.
Dipnot: Aldatma olaylarında deliriyorum. Sanki beni aldatmışlar. Tövbe bismillah!( böyle bir şey inşallah hiçbirimizin başına gelmez )
kızlar fala ve buyuye ınanırmısınız?
ya ben dun görüştüğüm arkadaşımın elemanına fal baktırdım.kadın bana 3 saat,3 gune kadar ıletısım kuracaksınız dedı.kurduk hakıkaten bugun enteresan sekılde..
ve kadın dıger kızdan kopamadıgını ve ıstemesede onunla oldugunu cunku ya adamın annesının veya kızın annesının adama buyu yaptıgını ve hatta banada ondan uzaklaşıyım dıye sureklı buyu yaptıgını,aralarında ımam nıkahı gıbı bırsey kızla oldugunu soyledı. kız bu buyuye guvenerekten sorgulamıyor sonuçta ona gelecegını bılıyor dedı.kızı tarıf ettı resmını gösterdım kadına kanım donuk seklınde.
sonra fatıhı tarıf ettı ağaclık bır yerde tanışmışsın ısmınde t var dedı bılıyorsunuz ısmınde ve soy adında var.bununla gelecegı dusunmelısın dedı pff..
bu sırketten gıtmek ıstıyorum gordugumde benı nerede gorurse sıkıştırıyor ve kafamı allak bullak edıyor.
Abaww oda mı yengeç burcuydu..
aman boşver be canım siz zaten uyuşamadığınız için ayrılmışsınız hem de bittiğini idrak moduna gelmişsin. allah içine tez zamanda sogukluğunu versin..Amin
aynı canım, tabii benim daha zamanım var. daha yavaş ilerliyoruz, mobilyalarımızı beğendik, beyaz eşyalarımızı aldık, mutfak eşyalarım ev tekstili vs tamam gibi.. halı kilim masa boya badana kaldı. Nikah işlemi için de raporlarımızı aldık
balayı için yer bakıyoruz Antalya olucak sanırım. bu arada da taksitlerimizi ödüyoruz..
Selammmmmmm
Selam limonatanasılsın? tayin işi belli oldu mu?
Bu arada exle ilgili ne yaşandıysa orada kalsın bak bu şekilde hayatına devam edemiyorsun sanki bana öyle geldi:44:
yani erkekler öküz.
işlerine geleni begenirler ama
Neslihan bosanmıs uzerinden de bir yıl gecmiş. bir sene sonra evlenmesinin nesi şaşırtıcı ki kızlar bende onu anlamadım :26:
Limon'um, yaz bize.
Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?