30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Aynı Dıygu beklentim yok bana değer versin yeter diğerinde mantık olmuyo çünkü . İyi yapmışsın olamayacaksa hiç gerek yok

yani erkekler öküz.
işlerine geleni begenirler ama

Neslihan bosanmıs uzerinden de bir yıl gecmiş. bir sene sonra evlenmesinin nesi şaşırtıcı ki kızlar bende onu anlamadım :26:

tabii ki evlenecek, kimse yalnız kalmasın ama genel olarak hani kimisi hayat arkadaşını ömür boyu bulamazken, kimisi için bu kadar zor olmuyor anlamında. sanırım filozof beni anlamıştı :26:

Haklısın ŞERO, belki de 7 yıllık evliliğin son yıllarında kocası ile sorunları vardı. Zaten sevmiyordu falandı filandı.
Sonradan böyle düşündük zaten, ön yargılı olmayalım , dedik.

hatırladığım kadarı ile kocası voleybol antrenörü ve onu biri ile aldatmıs. evlilkleri de bu yuzden bitti.
magazin muhabiriniz sero bildirdi.

hatırladığım kadarı ile kocası voleybol antrenörü ve onu biri ile aldatmıs. evlilkleri de bu yuzden bitti.
magazin muhabiriniz sero bildirdi.
Bak kocasına kızdım şimdi, aferin o halde Nesli'ye... Yıllarca kendisini aldatan adamın yasını mı tutsun.

Dipnot: Aldatma olaylarında deliriyorum. Sanki beni aldatmışlar. Tövbe bismillah! ( böyle bir şey inşallah hiçbirimizin başına gelmez )

rabbim kötü niyetli insanlarla karşılaştırmasın, aklıma gülben ergen geldi nedense :26:

neyse ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar, filozof özel mail mail .........

kızlar canım acıyor oglenden berı kafayı yıcem yardım edın bana bagırın cagırın bsy deyın nolur doğru degıl deyın bsy deyın cıldırıcağım..

bugun sırkettekı hanı o amasra muhabetı olan adamı gordum ,benı tenhada kıstırıp bana ben ah alamam dedım ama sende hıc caba sarfetmek ıstemedın bızım ıcın ben senı hayatıma alamam demedım sadece nasıl yaparız dedım dedı.ee bu ne demek dedım tık yok.

sırketten cıktı gebzeye gıttı delı gıbı oglenden berı fotolarımı cesmedekılerı beğenıyor,foursquare bıldırımlerımıde.
az once cıcek geldı ustunde kocaman ısmı var.. guvenlıgın orada herkes gordu müdürümde gordu.Allahtan bılıyordu napcam ben ya napmayı denıyor.. tam unutup bsy yapmayı denedıgımde neden bunu denıyor.

tabii ki evlenecek, kimse yalnız kalmasın ama genel olarak hani kimisi hayat arkadaşını ömür boyu bulamazken, kimisi için bu kadar zor olmuyor anlamında. sanırım filozof beni anlamıştı :26:

evet bazılarıda benım gıbı zamanında yedıgı hurmalar gun gelıp canını acıtıyor..

tam bırısı ıle görüşmeye başladıgında geçmiş pesını bırakmıyor,lönk karşına cıkıyor.

bazısıda sporda,alışverışte,pasaport kuyrugunda lönk dıye karsısındakı ınsanı bulabılıyor.

kader hep en canımızı acıtabılecek konuda bıze oyun oynuyor.
bazısı ılıskı,bazısı kendı aılesi,bazısı işi,bazısı yaşamı,bazısı işi ıle sınav verıyor.Allah dağına gore kar verırmış demekkı alabılecegımız noktalardayız..

bende muh-finans departmanındayım. bazen sıkıcı gelse de bazen çok eğleniyorum hesaplarla

ben ısıme asık bır ınsanım .. okudugum okul ,aldıgım egıtım lıseden berı buyönde zaten ve ısımıde sevıyorum .. ben sadece tek bır ıs yapamazdım Allahtan yaptıgım ıs her alanı ıcınde barındırıyor.

piyasada ıs var yok degıl ama teklıf edılen maaşlar komık .

eee o zaman sende ıntern veya parttıme eleman olarak çalışsaydın bu kadar cok ıstedıysen keske..

ben 18 yaşından berı çalışıyorum ıntern olarak 2 sene calıstım sonra 20.5 yaşında ıs hayatına atıldım.

canım her halukarda sigorta yapıyorlardı o yüzden çalışamadım yani tam yatırmaları lazımdı devamlı kullandığım maliyeti yüksek ilaçlarım var o yüzden

kızlar fala ve buyuye ınanırmısınız?
ya ben dun görüştüğüm arkadaşımın elemanına fal baktırdım.kadın bana 3 saat,3 gune kadar ıletısım kuracaksınız dedı.kurduk hakıkaten bugun enteresan sekılde..

ve kadın dıger kızdan kopamadıgını ve ıstemesede onunla oldugunu cunku ya adamın annesının veya kızın annesının adama buyu yaptıgını ve hatta banada ondan uzaklaşıyım dıye sureklı buyu yaptıgını,aralarında ımam nıkahı gıbı bırsey kızla oldugunu soyledı. kız bu buyuye guvenerekten sorgulamıyor sonuçta ona gelecegını bılıyor dedı.kızı tarıf ettı resmını gösterdım kadına kanım donuk seklınde.
sonra fatıhı tarıf ettı ağaclık bır yerde tanışmışsın ısmınde t var dedı bılıyorsunuz ısmınde ve soy adında var.bununla gelecegı dusunmelısın dedı pff..

bu sırketten gıtmek ıstıyorum gordugumde benı nerede gorurse sıkıştırıyor ve kafamı allak bullak edıyor.

canım her halukarda sigorta yapıyorlardı o yüzden çalışamadım yani tam yatırmaları lazımdı devamlı kullandığım maliyeti yüksek ilaçlarım var o yüzden

hmm benım calıstıgım yerle anlaştım ben sıgortamı yaptırmadım ama acayıpte sey ogrendım gumrukle ılgılı ..

filo güldürdün beni kıs

Benimki fal değil rüysaında görmüş tanıdığım. İstiareye yattı. Fal gelecekten haber vermez bence. İnanma.
Büyü de Allah korusun. Evlerden ırak olsun.

Abaww oda mı yengeç burcuydu..

aman boşver be canım siz zaten uyuşamadığınız için ayrılmışsınız hem de bittiğini idrak moduna gelmişsin. allah içine tez zamanda sogukluğunu versin..Amin

aynen öyle iyim cnm ya sadece günler birde şu vardı . çoğu hesabı onun doğum tarihiyle açmışım bugün bi sürü mesaj geldi doğum gününz kutlu olsun diye her şeye rağmen o benim canımdır hep mutlu olsun

kuzum beyaz eşyaları hangi marka aldın
Selammmmmmm
Selam limonata nasılsın? tayin işi belli oldu mu?
Bu arada exle ilgili ne yaşandıysa orada kalsın bak bu şekilde hayatına devam edemiyorsun sanki bana öyle geldi:44:

cnm bugün yarın belli olacak.
yok ya sadece hayatımdan hemen çıkarmak kolay diil 2,5 yıl geçirince çok iç içe geçiyorsun

yani erkekler öküz.
işlerine geleni begenirler ama

Neslihan bosanmıs uzerinden de bir yıl gecmiş. bir sene sonra evlenmesinin nesi şaşırtıcı ki kızlar bende onu anlamadım :26:

nesli evliyken şimdiki eşiyle sevili oldu diye hatırlıyorum kuzum

Limon'um, yaz bize.
Hakkında hayırlısı olsun.

hayırlısı kuzum yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…