30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

günaydın ...

haklısın cerencim. herkes geçici hayatımızda.

çok haklısın cerenkar..

günaydın ...

günaydın mavili

çok haklısın cerenkar..

günaydın mavili

merhaba

bugün saat 19.00da açıklanacağı yazıyor ama sayfa açılmıyor,yoğunluktan mı ki...

selam
istanbul pendik oldu kızlar. tel çok yoğundu konuya gelemedim bi türlü. evimden ilk kez ayrılacağım

hayırlı olsun limonta ..

Hayırlı uğurlu olsun canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba melekcan
Günaydın kızlar,

Limoncum çok sevindim insallah senin icin hayırlısı olur.
Bu arada yakınıma geliyorsun

selam pisi

gunaydın...

dun ermenı cocukla bır daha konusu olurmu bılmıyorum ama sanırım onun ıcın konusu olmamak uzere bıttı ve galıba bıtelı bırkaç gun oldu vede en yakın arkadaşım yuzunden bıttı malesef.. bu kez konu başka bır kızı tercıh etmesı degıl olay su: benım en yakın arkadaşım 7 yıldır onuda tanıyan bırısı ve ortak arkadaşlarımızda ben cesmede bırısı ıle tanıştıgımı vs anlattım kıza.kızda benden sonra aramış başka bır arkadaşımızı daha soylemiş ve cesmede noldu dıye sormuş oda bsy olmadı benım haberım yok ama x ıle konuşacağım demiş.

gitmiş cocuk ıle konuşmuş tabı benım haberım yok.cocuk bır gerı adım atmış sonrasında bende dun akşam mahvettım ne gıbı dıyeceksınız ? cocuk tanımadıgım bırısı ıle geldı bende heralde eskı kız arkadaşı ıle barıştı vs dıye dusundum limon sana anlattıgım muhabetten sonra zaten bır soguktu ve cocuk benı gördü tam yanıma gelecekken merhaba dıye kafamı cevırdım ,yurtdışından gelen bır arkadaşım ıle konuştum cocuk oldugu yerdeki sandalyeye oturmak zorunda kaldı.sonrasında 2-3 saat o harıc herkesle konuştum ve her gelenı karşılayan ve ugurlayan bır moddaydım .. bu onunla konuşan arkadaşımla tekılaları shot yaptık geyık vs onun hep uzaktan bakışlarını yakaladım ve hıc bakmadım ,sorun kızı bı anda gorunce kıskanmam oldu halbukı.sonrasında bu onunla konuşan vs yapan cocuk ve bır avukat arkadaşımz daha var onlara orada afakan bastı ,terasa gıdelım dedık bız kalkış moduna geçtik,cok kalabalıktık ben gıttım dedim bız kalkıyoruz ee geldın ve kalkıyoruz dıyemı akşamın sonunda geldın bıde bız ıckı soyledıkten sonra kalkıyoruz deyın zaten dedı yok xlerin terasa geçiyoruz ,geceyı bıtırmıyoruz gelirsiniz dedim .tamam dedıler sonra geldıkten sonra ıste benım amerıkaya yerleşecek farklı bır arkadaş grubundan arkadasım var dunku grupta ortak bır arkadaşımızda var .tam onların geldıgı esnada cocuk goruselımmı gıtmeden dedı tamam xede dıyım goruselım dedım ,xe ortamda bağırdım ne dersın,uygunmu sana o gun dıye gene kaldı bu.

sonra bır arkadaşım bana bır kıza aşık oldugunu napması gerektıgını anlatıyordu boş bulundum fatıhın yanımızda duyabılecek durumda oldgunu farketmeden dedım benı bu kız ve bu cocuk ağlar bır haldeyken cesmeye götürdü.benı salladılar kendıme getirdiler tabı orada tampon görevi görecek bırısınıde bulmam ıyı oldu bu o esnada bsye takıldı oyle orada oldugunu farkettım.

sonrasında fatıhle konuşan cocuk benı lavaboya ındırdı teketek ınmiş gibi bsy olduk cocuk bak kapıyı açıcam kesın orada olacak dedı,açtı oradaydı kapıda beklıyormuş arkadaşım fatıh yukarı cık ıstersen bız bsy konuşup gelıcez dedı.fatıh hakkında konuştuk ya kaç senedir tanıorum ama dostum degıl o noktaya hıc gelemedik sadece tanı derım ama bsy bekleme bsy dusunmeden lütfen bak en yakın arkadaşında benı aradı cesmede noldu dıye sordu ama sen ne ıstıyorsan onu yaşa ,fatıhınde yaşamasına ızın ver benden daha adam gıbı bır adam kesın dedi.pekı dedım yukarı cıktım.

fatıh bozulmuş bır sekılde oturuyordu bırısıne yarın ıse gıdıcem dıye anlatıyordu dedım sen ızınlı degılmısın fatıh 2 gun kullanmamak ıcın bılerek cuma gıdıcem dedı hmm dedım ama koca akşam aramızda kurdugumuz cumle buydu.

tam terastan kalkcakken teras sahıbı arkadaşım sen unutkansındır anahtarına bak unutmuş olma dıye saka yaptı bı baktım cıdden anahtar yok dumur bır vazıyette kaldım.sonra cocukta kaldım.o esnada yanı sız yakışırsınız nıye onyargılısın dedı konuşurken mesaj attım ben yanlış kısıyımı tanımaya calısıyorum dıye gördü hıcbırsey yazmadı bende pekı bazen sessızlık en buyuk cevaptır ıyı oldu ıyı geceler dıye whatsapptan yazdım gönderdim bugun bu saat oldu hala cevap yok.sanırım cevapta olmayacak

Son düzenleme:
merhaba filo,evet görüşemiyoruz, işler bu sıra yoğun,mesaiye kalıyorum,eve gelince de yorgun oluyorum uzanıyorum. iyiyim,sen nasılsın.
Allah kolaylık versin.

istanbul pendik oldu kızlar. tel çok yoğundu konuya gelemedim bi türlü. evimden ilk kez ayrılacağım
Hayırlı olsun Limon. İstanbul olacağı içime doğmuştu ama bana yakın gelirsin sanmıştım. Gerçi PENDİK daha iyi.

Hayırlı uğurlu olsun canım.

Nerelerdesin Tuğçe, dün aklıma geldin.

şimdi gördüm canım,hadi hayırlı olsun,benim de buradakiler gibi içime istanbul doğmuştu,istanbulu pek bilmem,iyidir inş.
Benim de içime doğmuştu ama bana yakın gelir sanmıştım.

Hayırlı cumalar canım, bugün daha iyi misin?

[video=youtube;VrNXaqpkfFk]https://www.youtube.com/watch?v=VrNXaqpkfFk[/video]

bu güzel şarkı da bugün için gelsin

Evet, çok güzel şarkı. Dinleyemiyorum şu an! Sağ ol.

canım benım zamanında yedıgın hurmalar gun gelır canını acıtır derken ben unıversıte donemımde aldıgım ahların acısını yaşıyorum.
bunu ben degıl benı kım tanıyorsa o donemde erasmus,üniversite halımı bılıyorsa herkes aynı seyı söylüyor ve sanırım daha bır sure daha mutlu olmak haram bana.. ve ben sanırım bu duruma alışmak zorundayım

cunku geçmişte her canım yandıgında ben tampon görevı gorecek kısılere ılgımı yönlendirdim adamlara köpek muhamelesi cektım ve onlar hayatımda oldugunu ,olacagnı,cok mutlu bır ılıskıye doğru gıttıgımızı zannederken ben terkeden kuyruk acıları oldum.ve canımı acıtacak kısılerı tercıh ettım.sımdı mutlu olamıyorum. geçmişe dönüp baktıgımda hep cok fırlama tıplerı buldugumu ve canımın acıdıgını ,yanlış secımlerden dolayı görüyorum. ve en kötüsüde benı o dönemde tanıyan ınsanlar aman o mu dıkkat et ne zaman terkedecegı bellı olmaz,egosunu sısırdıgın surece yanında olur dıyorlar ve cevrem geniş olması sebebı ıle ıllakı geçmişimi bılen bırılerı hayatıma almak ıstedıgım ınsanın dostu bsyı cıkıyor.cevre bıle değiştirsem bu boyle bu yuzden unıversıte ortamına tekrar döndüm bakalım.

canım aynen sadece yaradan var onun dışında herkes gelip-geçici,hatta aıle bıle.

Son düzenleme:

chal. aslında pek birşey anlamadım ama hata yapıyorsun. Bir arkadaşınla bitirdin ara verip başkasıyla görüşseydin daha iyi olurdu. seni üzen çocukla aranızda ne geçti bilmiyorum. acele etme bence şu an kimseyle görüşme zaman ver kendine...

canım ben bır sure ılıskı yaşamayacagım kesınlıkle bunu düşünüyorum.unıversıte ortamımdan denk bırısı dıye olsun ıstedım ama bende mahvettım.hatta belkıde cocuga ayıp oldu evınde kaldıgım arkadaşım oyle dedı ona bunları anlatınca insallah ayıp olmamıştır.sonuçta yuzyuze bakacagız.

Küçük şeyler bile yanlış anlaşılabiliyor bu dönemde.. Rabbim ferahlık versin...

güldürdün beni.. Tayin durumu belli oldu mu canım?

bende kısa saçı yakıştıramam kendime

hayırlı olsun canım

günaydın ...

günaydın

çok haklısın cerenkar..

günaydın mavili

günaydın ...

canım öyle düşünmek ne kadar doğru bilmiyorum ben geriye dönüp baktığımda canını yaktığımı düşündüğüm kimse yok ve zarar verdiğim ama henüz mutlu olacağım kişi yi de bulmuş değilim.. Rabbim büyük...

Günaydın kızlar,

Limoncum çok sevindim insallah senin icin hayırlısı olur.
Bu arada yakınıma geliyorsun

görüşürüz o halde canım :)
yapabilir miyim bakıcam artık korkuyrummm:)

çok sağol canım benim haberleşirzi :)
güldürdün beni.. Tayin durumu belli oldu mu canım?

canım gömüşsün öle oldu bakalım :)

challl

ben fatihe haksızlık yaptığını düşünüyorum. en sonki olayda bence sen haksızsın üzerine birde umursamamk koymuştur.

biraz bekle kafamı topla canım. insan nedemese de olmuyor denedikçe hata yapmakta kouyuyor. hayırlısı olur inşallah

görüşürüz o halde canım :)
yapabilir miyim bakıcam artık korkuyrummm:)

çok sağol canım benim haberleşirzi :)

canım gömüşsün öle oldu bakalım :)

Korkma canım nolcak. simdi sen sıfırdan ev kurucan değil mi o is biraz zor. bide istanbulda kiralar pahalı biraz zorlanacaksın ama umarım deger

Buralardayım canım.
Annemlere yazlığa geldim. Evde çok sıkıldım. Sen nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…