- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.181
selam
hayırlı olsun limonta ..
merhaba melekcan
selam pisi
benimkiler inatla tek sanırım 84 teyim 100 olunca mı çiftleniyor...:)
evet kuzum. sen çok aktif diilsin ya onda az olabilir :) ben genelde beğeniyorum herkesi
Merhaba canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet ben en çok burda takılıyorum ondan galiba...evet kuzum. sen çok aktif diilsin ya onda az olabilir :) ben genelde beğeniyorum herkesi
evet 100 olunca kuş geliyor
bende selam verip gidiyorum çoğu zaman. alıştım size sor koparım artık burdan
Angel
Bazen smile duyguları anlatmaya yetiyor
filozof; evet bugün daha iyiyim.. insan stres oluyor bu dönemde, evtt.. ilginize teşekküler kızlar.. merhaba güzel anne
Merhaba canım. Birşey mi oldu?
Neden stres yaptın?
çok ciddi bşy değil canım, aslında eve alınacak eşya ile ilgili anlaşmazlık. çaba sarfediyorum halletmeye çalışıcam bir şekilde inş.
Yanlış zannediyormuşsun.aa fılo sendemı ıstanbulda yaşıyorsun ben senı ankara zannedıyordum.
Allah'a şükür, iyiyim.Buralardayım canım.
Annemlere yazlığa geldim. Evde çok sıkıldım. Sen nasılsın canım?
Bence de kendine zaman vermeli!chal. aslında pek birşey anlamadım ama hata yapıyorsun. Bir arkadaşınla bitirdin ara verip başkasıyla görüşseydin daha iyi olurdu. seni üzen çocukla aranızda ne geçti bilmiyorum. acele etme bence şu an kimseyle görüşme zaman ver kendine...
Süper!benim kuşlar beş olmuş
Evet, kendine zaman ver Challenger...challl
ben fatihe haksızlık yaptığını düşünüyorum. en sonki olayda bence sen haksızsın üzerine birde umursamamk koymuştur.
biraz bekle kafamı topla canım. insan nedemese de olmuyor denedikçe hata yapmakta kouyuyor. hayırlısı olur inşallah
Ben hepinizi beğeniyorum.benimkiler inatla tek sanırım 84 teyim 100 olunca mı çiftleniyor...:)
Sevindim.filozof; evet bugün daha iyiyim.. insan stres oluyor bu dönemde, evtt.. ilginize teşekküler kızlar.. merhaba güzel anne
istanbul pendik oldu kızlar. tel çok yoğundu konuya gelemedim bi türlü. evimden ilk kez ayrılacağım
Allah kolaylık versin.
Hayırlı olsun Limon. İstanbul olacağı içime doğmuştu ama bana yakın gelirsin sanmıştım. Gerçi PENDİK daha iyi.
Nerelerdesin Tuğçe, dün aklıma geldin.
Benim de içime doğmuştu ama bana yakın gelir sanmıştım.
Hayırlı cumalar canım, bugün daha iyi misin?
Evet, çok güzel şarkı. Dinleyemiyorum şu an! Sağ ol.
selam
hayırlı olsun limonta ..
merhaba melekcan
selam pisi
Yanlış zannediyormuşsun.
Allah'a şükür, iyiyim.
Bence de kendine zaman vermeli!
Süper!
Evet, kendine zaman ver Challenger...
Ben hepinizi beğeniyorum.
Sevindim.
Canım nasılsın? Anneme neden gittin kıs? Kocan nerde??Buralardayım canım.
Annemlere yazlığa geldim. Evde çok sıkıldım. Sen nasılsın canım?
canım ben bır sure ılıskı yaşamayacagım kesınlıkle bunu düşünüyorum.unıversıte ortamımdan denk bırısı dıye olsun ıstedım ama bende mahvettım.hatta belkıde cocuga ayıp oldu evınde kaldıgım arkadaşım oyle dedı ona bunları anlatınca insallah ayıp olmamıştır.sonuçta yuzyuze bakacagız.
Korkma canım nolcak. simdi sen sıfırdan ev kurucan değil mi o is biraz zor. bide istanbulda kiralar pahalı biraz zorlanacaksın ama umarım deger
KIzlar ya ben genelde esmer kara kaş karq göz beyaz veya koyu ten seveeim. Bu forumdan tanıştığım ela gözlü kumral ya. Sizce genel tipinize ters birini tanır mısınız ?
KIzlar ya ben genelde esmer kara kaş karq göz beyaz veya koyu ten seveeim. Bu forumdan tanıştığım ela gözlü kumral ya. Sizce genel tipinize ters birini tanır mısınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?