30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım sorun onda degıl aslında sorun bende dun akşam ıle ılgılı kıme fatıh dedıysem herkes normal arkadaş olarak cocugun bır aa... yapmadıgın kaldı,neydı sıkıntın gecenın ılk saatlerınde adamı tersledın sonrasınde mekanda arkandan baka kaldı ee hadı nerde kaldınız dıye foursquareden yazdın geldı adamın suratına bakmadın adam duz mantık bır adam,mühendıs kafalı kızlardanda anlamaz boyle bır adama boyle davranılmaz.. o anlayamadı garıbım dıyorlar.. sorun bende sanırım ben erkeklerden kazık yemeye alışmışım adam ıyı davranınca olmuyor.. ıkıncısıde kıskandım acıklamasına kızı tanıma fırsatı vermeden fatıhı kıskandım ve saçmaladım ,dıger yonde fatıh geyık demelerı olmamalıyım dusuncesı yarattı ve gene saçmaladım.durum bu.onumuzdekı hafta hep bırlıkte ıftar ve sahur yapacagız ve 31 temmuz-3 agustos kaştayız grup olarak alırım gonlunu heralde napıyım dıyorum ya mehter takımı gıbıyız bır ılerı 2 gerı takılıyoruz.

lımon sans vermemek ıcın tek bır neden soyle oyle olsaydı eğer senınde tıpınden hoşlanmayan ınsanlar sana şans vermeseler hemde hoslanmamakta degıl genel tıp belırlemesıne uygun degıl dıye nasıl olurdu bence mantıksız eğer ıcıne sınecek bır tıpse şans vermelısın dıyorum

dun akşam cok daha kotuydu ben arkadaşımda kaldım evıde 5.cı katta normalde tepede evı ve eser ama ıkı taraflı canı actım uyudum banamısın demedı hıc esmıyordu.bugun gene bızım ev serın.

dün gece ben de uyuyamadım, bu gece de zor gibi görünüyor, hatta çarşambadan beri sıcak çok bastırdı.

Bende özledim canım. Kocam da gelicek yarın inşallah. Ben önden geldim canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya normalde bile erkekler zor anlarken kıskanılmak tripler falan nerden anlayacak :) chall bu adamı isteyip istemediğine karar vererek davran canın da yanmasın canı da yanmasın.

haklısın canım ben bu tip olayın farkında değildim arkadaşım dedi şimdiye kadar hiç başka tipe bakmadın şaşırdım diyince jeton düştü. yoksa ben tip diye tutturan biri değilim baklım şans vermek için zorluyorum kendmi

:)

İnsanlar kendilerini sevdirecek birşey bulur. Ama sizin durum biraz farklı oldu. Kısmet bu belli olmaz.

Hayirli ramazanlar kizlar, iyi sahurlar.. dualarinizda beni ve biricik nisanlimi unutmayin

Sağlıklı sıhatli br bebk gelsin topiğimize

ben güzel olan her tipi sevdiğim için bence sorun yok

Kara kaş kara göz beyaz ten benem

hava çooook sıcak.

Aynen bu ne sıcak ...kavrulduk resmen...

akşamları serin... bizim ev serin biraz nefes alabiliyoruz.

sen de işini biliyorsun bombacı
Aslıı

ben genelde radar gibi çapkınları çekiyorum. o yüzden de mutlu olamıyorum. en son arkadaşım çapkın mıydı sorusu :44: bende bilmiyorum.

niye kimse yok,sıcaktan bayıldı mı herkes yoksa

akşamları telden giriyorum.girince de yazamıyorum... sinir oluyorum sadece sohbeti okuyabiliyorum

Herkese Mutku Ramazanlar

bizim ev gece de sıcak oluyor. bugün biraz daha serin sanki
çapkınlar güzele gelir

Hayirli ramazanlar kizlar, iyi sahurlar.. dualarinizda beni ve biricik nisanlimi unutmayin

herkese selamlar ve hayırlı ramazanlar

bizim ev gece de sıcak oluyor. bugün biraz daha serin sanki
çapkınlar güzele gelir

kuzey cepe evimiz o açıdan serin serin oturuyoruz.

çözemedim bir konudur... bakımlı süslü her kadın güzeldir.

Mesafeli soğuk biriyimdir. Çok iyi arkadaşımdır ilerisi olmuyor bende.. ben çok ciddi geldiğim için kaçıyorlar benden

Son düzenleme:
Türkçe öğrt. beni birine benzetirdi heralde sinir olurdu bana.. kurstayız adam benim test kağıdımı alır cevaplarıma bakar birde yüzüme bakar. birgün benden cevp istedi bende baktım yüzüne "siz daha iyi bilirsiniz " dedim ters ters baktım.

Ben sayısalcıyım sözelim iyi değildir. Türkçemi güzel kullanırım. Türkçe sorularına doğru yanıt vermeyen birine düşmanlık beslenir mi ya. biraz bakımlıyım sarışınım diye saçma şekilde yaklaşmasına uyuz olmuştum. gidip kursa şikayet edecektim... o kadar sinirlenmiştim. Sınıfta sanki aşalar gibi bir konuşma yapmıştı.

Benim tek düşündüğüm bana benzeyen birinden kuyruk acısı var derdim. Sürekli kızları aşalar.. neymiş bir bayan öğr. mesaj atmışda düzgün cümle kurmamış hemen cvp yapıştırmış aşalamış falan felan... ne biçim öğrt. ...

Son düzenleme:

yazın iyi olur.
kaçan erkekle işimiz olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…