- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #36.561
canım düğün stresinden gördüğüm tüm gelinler eriyor resmen hatta gelinlik küçülttürülüyor.. sen birde exra yapma bencekızlar bu yaz günlerini form da ve sağlıklı geçirmeniz için birkaç öneri
http://sezinerbil...............tr/2012/01/diyetteki-atistirmaliklarim.html
Günaydın herkese
Hayırlı Cumalar
Nasılsınız???
iş için gittin sanırım izlenimlerin nasıl ben de fotoğraf için gitmek istediğim yerlerdenhee bide ben geldim kızlar.
3 gündür iranda idim. sıcak demişsiiniz de. gölgede 40 derece idi. neyse ki taksiler haric hep icerde idim. cogunda klima bile yok.
dün sabah geldim ülkeye. oh be memleketim dedim.
nereye gidersem gideyim evimi ülkemi cok özledim ben. ama seyahat etmeyi de cok seviyorum, yeni yerler görmek yeni insanlar tanımak cok güzel.
bu yüzden meslegimi cok seviorum
yok kız zorla olur mu ama senin sayende yazdım yaa geri bakmayım diyorum ama muhabbeti de kaçırıyorum böyle arada bir gelip yazınca
yardım edebileceğimiz birşey var mı?
dış ticaret mdr yüm canım.sen ne iş yapıyorsun canım?
ben iş için gidiyorum, tahran ve tebrize gittim. gezilecek yerleri de var mesela persepolis var oraya bir ara iş harici günler gitmek istiyorum. bir de kışın tahrana yakın bi kayak merkezi varmış orayı da tavsiye ettiler. onun harici gri bir şehir tahran. ben pek sevemiyorum ama insanları çok çok iyi misafirperver ve iyiliksever. çok seviyorum pers insanını.iş için gittin sanırım izlenimlerin nasıl ben de fotoğraf için gitmek istediğim yerlerden
deniz mükemmel bir site ya :) 474 puanım oldu bugünlük çok eğlendim çok sağol :)
Yok be Aslı, bazen fark ediyorum da sizler daha iyisiniz bu konuda... LİLY de sen de var birkaç arkadaş benden iyi.sen benden daha çok kitap okuduğundan daha iyi de ifade edebilirdin.
aynı donemlerde tanismisizdir. AMA Benimle daha yoğun görüşmüştün.ilk seninle mi tanıştık:44:
Canım, açılmadı. Mail gönderir misin?kızlar bu yaz günlerini form da ve sağlıklı geçirmeniz için birkaç öneri
http://sezinerbil...............tr/2012/01/diyetteki-atistirmaliklarim.html
Günaydın herkese
Hayırlı Cumalar
Nasılsınız???
İyi yapmışsın Limon, Lily'nin yokluğunu ben de fark ettim.lliy zorla getirdim seni
aslıı ben de merak ediyorum senidaha çokmuş yav
merhaba kızlar ...
hava soğudu burada...
Monoton günlerim devam ediyor.
Akşam " sınırları aşmak " filmini seyrettim çok güzeldi :)
aslıı ben de merak ediyorum seni
Yok be Aslı, bazen fark ediyorum da sizler daha iyisiniz bu konuda... LİLY de sen de var birkaç arkadaş benden iyi.
Bu aralar yoğunluktan kitap okuyamıyorum.
aynı donemlerde tanismisizdir. AMA Benimle daha yoğun görüşmüştün.
Bana da gönder fotoğrafını.
Canım, açılmadı. Mail gönderir misin?
İyi yapmışsın Limon, Lily'nin yokluğunu ben de fark ettim.
ŞERO'mmmm, hoş geldin.
pek hevesle almıştım ormn meyveli mi ne ekşili dondurma bana göre değil küçükken limonlu yemezdim:)
merhaba maviliselam kızlar
o filmi gördüm ama izleyemedim misafirlerimiz vardı akşam, şu anda hafif uyku mahmurluğu var açılamadım daha ..
Günaydınn uykum var uyuyamuyorum ya. Merak ettim filmi
Günaydınn uykum var uyuyamuyorum ya. Merak ettim filmi
ayıldın mı
bence bul netten seyret. şarkılar süperdi yanlız. bulup dinleyeceğim.
Neye ayıldım mı anlamadım kuzım
uykum var ama uyuyamıyorum demişsin ya
ben de dün yorgunluktan siteye bile gidemedim, bugün alışverişe çıkmayı düşünüyorum.
bir siteden bahsetmişsiniz sanırım,ne o?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?