30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

iş için gittin sanırım izlenimlerin nasıl ben de fotoğraf için gitmek istediğim yerlerden

yok kız zorla olur mu ama senin sayende yazdım yaa geri bakmayım diyorum ama muhabbeti de kaçırıyorum böyle arada bir gelip yazınca

yardım edebileceğimiz birşey var mı?

teşekkürler lily aklıma takılanları genelede burda yazıp kızlara danışıyorum, mesela geçen ütü markası sordum, önceki sohbetlerde. Philips karar verdim sanırım onu alıcam

sen ne iş yapıyorsun canım?
dış ticaret mdr yüm canım.

iş için gittin sanırım izlenimlerin nasıl ben de fotoğraf için gitmek istediğim yerlerden
ben iş için gidiyorum, tahran ve tebrize gittim. gezilecek yerleri de var mesela persepolis var oraya bir ara iş harici günler gitmek istiyorum. bir de kışın tahrana yakın bi kayak merkezi varmış orayı da tavsiye ettiler. onun harici gri bir şehir tahran. ben pek sevemiyorum ama insanları çok çok iyi misafirperver ve iyiliksever. çok seviyorum pers insanını.

Son düzenleme:
sen benden daha çok kitap okuduğundan daha iyi de ifade edebilirdin.
Yok be Aslı, bazen fark ediyorum da sizler daha iyisiniz bu konuda... LİLY de sen de var birkaç arkadaş benden iyi.

Bu aralar yoğunluktan kitap okuyamıyorum.

ilk seninle mi tanıştık:44:
aynı donemlerde tanismisizdir. AMA Benimle daha yoğun görüşmüştün.
Bana da gönder fotoğrafını.
kızlar bu yaz günlerini form da ve sağlıklı geçirmeniz için birkaç öneri

http://sezinerbil...............tr/2012/01/diyetteki-atistirmaliklarim.html

Canım, açılmadı. Mail gönderir misin?

Günaydın herkese
Hayırlı Cumalar
Nasılsınız???

lliy zorla getirdim seni
İyi yapmışsın Limon, Lily'nin yokluğunu ben de fark ettim.

ŞERO'mmmm, hoş geldin.

Son düzenleme:
merhaba kızlar ...

hava soğudu burada...

Monoton günlerim devam ediyor.

Akşam " sınırları aşmak " filmini seyrettim çok güzeldi :)

merhaba kızlar ...

hava soğudu burada...

Monoton günlerim devam ediyor.

Akşam " sınırları aşmak " filmini seyrettim çok güzeldi :)

merhaba mavili selam kızlar
o filmi gördüm ama izleyemedim misafirlerimiz vardı akşam, şu anda hafif uyku mahmurluğu var açılamadım daha ..

aslıı ben de merak ediyorum seni

ne çok merak edenim varmış meğer

merhaba mavili selam kızlar
o filmi gördüm ama izleyemedim misafirlerimiz vardı akşam, şu anda hafif uyku mahmurluğu var açılamadım daha ..

Ünlü bir şarkıcının gerçek hayat hikayesini anlatıyor. ben ilk önce elvis sandım ama şarkılar çok güzeli yaaa

uykum var ama uyuyamıyorum demişsin ya
ben de dün yorgunluktan siteye bile gidemedim, bugün alışverişe çıkmayı düşünüyorum.
bir siteden bahsetmişsiniz sanırım,ne o?

Hı anladım cnm. Git yeni ciciler al bakalım. İngilşzceyle ilgili denizle konuştuğumyx canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…